Hoteller med spa i London

Finn på kart
Hoteller med spa i London

Hoteller med spa i LondonFra  kr371

Anbefalte Hoteller med spa i London

 • Hilton London Heathrow T5
  Frakr1.438Per natt

  Hilton London Heathrow T5stars

  Heathrow Airport, London , Poyle road, colnbrook, berkshire - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3954 anmeldelser fra reisendeBasert på 3954 anmeldelser fra reisende

  Perfekt for familier, ligger dette sjarmerende hotellet i Heathrow Airport. Beliggende midt i sentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Besøkende kan lett gå til de offentlige transportforbindelsene. Totalt 350 rom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Hilton London Heathrow T5. Dette overnattingsstedet sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Denne eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. Stedets fellesområder er handicapvennlige. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på Hilton London Heathrow T5. Gjester på Hilton London Heathrow T5 kan benytte stedets transportservice. Takket være de utmerkede wellnessfasilitetene passer dette overnattingsstedet perfekt til dem som er på jakt etter et avslappende og tilbakelent opphold. Spisestedet inviterer alle som bor her på de mest smakfulle retter i elegante omgivelser. Hilton London Heathrow T5 er med sine funksjonelle og praktiske businessfasiliteter det perfekte sted for forretningsreisende. Kunder får en ytterligere opplevelse gjennom den lekre maten som serveres på Hilton London Heathrow T5. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Rafayel Hotel And Spa
  Frakr1.468Per natt

  Rafayel Hotel And Spastars

  Battersea, London , 34 lombard road - Kart
   

  Dette fantastiske hotellet ligger i Battersea. Besøkende vil finne flyplassen innen 19. 1 kilometer. Dette hotellet tilbyr totalt 65 gjesteværelser. Det er internett (Wi-Fi og kabel) for dem som behøver i fellesområdene. Rafayel Hotel And Spa tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Små kjæledyr er tillatt på Rafayel Hotel And Spa. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. Hotellet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • St. James Court, A Taj Hotel
  Frakr3.560Per natt

  St. James Court, A Taj Hotelstars

  Victoria Station, London , Buckingham gate 54 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 58 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4362 anmeldelser fra reisendeBasert på 4362 anmeldelser fra reisende

  Med en enestående beliggenhet tett på Buckingham Palace er dette luksuriøse hotellet et diskret, viktoriansk mesterverk. Midt i det sentrale London finner man St. James´ Park, Westminster og House of Parliament like utenfor dørene. Til Gatwick-flyplassen er det 50 minutters kjøring, mens Heathrow ligger 27 kilometer unna. Enten man besøker hotellet i forretnings- eller ferieøyemed er dette stedet å nyte godt av et avslappende og komfortabelt opphold. Hotellet ønsker sine gjester velkommen med moderne komfort, tradisjonell gjestfrihet og et særlig øye for detaljer. Alle gjesterommene har en suite bad og har blitt dekorert på en smakfull måte med lyse farger, flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi og gratis avis. Denne storslåtte eiendommen har tre restauranter, inkludert Quilon som har blitt tildelt stjerne i Michelin-guiden, to barer og wellnessenter.

  Se mer
 • The LaLiT London
  Frakr3.427Per natt

  The LaLiT Londonstars

  Tower Bridge, London , Tooley street 181 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 543 anmeldelser fra reisendeBasert på 543 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet er i Tower Bridge. Kunder vil finne flyplassen innen 8. 8 kilometer. Eiendommen består av totalt 70 koselige gjesteværelser. Wi-Fi er tilgjengelig i fellesområdene. Dette hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Fellesområdene er tilrettet også for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på dette hotellet. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. Gjester på The LaLiT London kan benytte stedets transportservice. Spisestedet inviterer gjester på de mest smakfulle retter i elegante omgivelser. Forretningsreisende kan benytte businessfasilitetene på stedet. Dette hotellet legger vekt på å tilby helse- og velværefasiliteter og passer derfor perfekt til den kroppsbevisste gjest på jakt etter et avslappende opphold. Stedets restauranttilbud er kjent for sitt utsøkte kjøkken og fenomenale service. Noen av tjenestene til The LaLiT London kan koste ekstra.

  Se mer
 • Leonardo Hotel London Heathrow
  Frakr716Per natt
  4,3/5
  Kundeomtalerav 24 Synspunkter

  Beliggende i Heathrow Airport, er dette komfortable hotellet optimalt for familier. De 230 innbydende rommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble dette hotellet totalrenovert i 2015. Leonardo Hotel London Heathrow tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på rommene. Gjester er alltid velkomne på overnattingsstedets døgnåpne resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. Leonardo Hotel London Heathrow tilbyr totalt 11 handicapvennlige soverom. De som velger å overnatte vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da denne eiendommen ikke tillater kjæledyr. Leonardo Hotel London Heathrow inkluderer en gjestegarasje. Stedet tilbyr reisende egen lufthavnstransport. Det finnes forretningsfasiliteter og -tjenester for å imøtekomme alle typer behov. Stedets ulike spisesteder er med på å gjøre oppholdet fullkomment. De som velger å overnatte her kan få kroppen tilbake i balanse i stedets innbydende helse- og wellnessavdeling. Alle som bor på Leonardo Hotel London Heathrow kan nyte lekre måltid på stedet. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • The May Fair
  Frakr3.143Per natt

  The May Fairstars

  Green Park, London , Stratton street - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 5394 anmeldelser fra reisendeBasert på 5394 anmeldelser fra reisende

  Dette nydelige hotellet ligger i hjertet av London i det eksklusive Mayfair-distriktet. Gjestene vil befinne seg i kort avstand fra de prestisjefylte shoppingstedene i Bond Street og Knightsbridge. Dette sjarmerende hotellet ligger i kort avstand fra mange av Londons viktigste attraksjoner, inkludert Buckingham Palace. Dette sjarmerende hotellet har et attraktivt arkitektonisk design. De elegant innredete gjesterommene tilbyr en fredelig atmosfære hvor man kan slappe helt av og roe ned på slutten av dagen. Gjester kan nyte utsøkte måltider i restauranten. Dette hotellet tilbyr et bredt utvalg av flotte fasiliteter og tjenester som vil imøtekomme behovene til både forretnings- og fritidsreisende.

  Se mer
 • Taj 51 Buckingham Gate
  Frakr5.375Per natt

  Taj 51 Buckingham GatestarsGreenProgram Icon

  Victoria Station, London , Buckingham gate 51 - Kart
  4,9/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1828 anmeldelser fra reisendeBasert på 1828 anmeldelser fra reisende

  Denne luksuriøse leiligheten ligger i Victoria Station. Kunder vil finne flyplassen innen 12. 8 kilometer. De 86 innbydende rommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Etter å ha blitt bygget i 1 er overnattingsstedet komplett oppusset i 2002. Internett (Wi-Fi eller kabel) er tilgjengelig på Taj 51 Buckingham Gate. Resepsjonen er døgnåpen. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Dette overnattingsstedet har i tillegg gjennomført en rekke miljøvennlige forbedringer og innehar i dag Earth Check-merket. Gjester tilbys transportservice for økt bekvemmelighet. Behøver man å virkelig slappe av kan kunder benytte seg av stedets helse- og wellnessfasiliteter. Alle de overnattende vil sette pris på stedets kulinariske spisested hvor man kan velge i et bredt utvalg mat og drikke. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • The Athenaeum Hotel & Residences
  Frakr3.328Per natt

  The Athenaeum Hotel & Residencesstars

  Green Park, London , Piccadilly 116 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2799 anmeldelser fra reisendeBasert på 2799 anmeldelser fra reisende

  Dette eksklusive hotellet har en fantastisk beliggenhet i London, i nærheten av Piccadilly Circus. Gjestene befinner seg i kort avstand fra et utvalg av attraksjoner i byen, inkludert Buckinham Palace og teatrene. Londons vibrerende natteliv ligger kort avstand unna. Gjestene vil sette pris på dette flotte stedet fra hvor de kan lett utforske byen. Forbindelser til det offentlige transportnettverket er tilgjengelige i nærheten. Dette moderne hotellet har et sjarmerende arkitektonisk design som vakkert blander seg inn med dets historiske omgivelser. Gjesterommene er vakkert innredete med klassisk eleganse og raffinert luksus. Hotellet tilbyr et endeløst utvalg av fantastiske fasiliteter som imøtekommer behovene til alle typer reisende på en utsøkt måte.

  Se mer
 • Dolphin House
  Frakr2.184Per natt

  Dolphin Housestars

  Victoria Station, London , Dolphin square, chichester street - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 33 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1406 anmeldelser fra reisendeBasert på 1406 anmeldelser fra reisende

  Hotellet er plassert i et rolig boligområde i hjertet av Westminster. Dette gir gjestene en inngang til en myriade av kulturelle juveler i London. Det er alltid noe som skjer i London: utstillinger, konkurranser, leker, musikaler, kinoer og konserter - alt innen gåavstand. Fasilitetene inkluderer en lobby med 24-timers resepsjon, hotellsafe, tilgang på heis, en kafé, en avisstand, frisørsalong, et supermarked, en bar, en restaurant og Wi-Fi. Gjestene kan også bruke rom- og vaskeritjenestene.

  Se mer
 • Courthouse London
  Frakr2.623Per natt

  Courthouse Londonstars

  Oxford Street, London , Great marlborough street 19-21 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1766 anmeldelser fra reisendeBasert på 1766 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet ligger i Oxford Street. De 112 innbydende gjesteværelsene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen soverom hvor kunder kan be om babysenger til de minste barna. Fellesområdene er tilrettet også for rullestolbrukere. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Besøkende kan benytte seg av spa- og wellnessbehandlingene på stedet. Gjester kan velge blant fabelaktige spisemuligheter i vakre omgivelser. Forretningsreisende kan benytte businessfasilitetene på stedet.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  20  Hoteller i London
Side  1  av  2
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her