Hoteller med spa i London

Finn på kart
Hoteller med spa i London

Hoteller med spa i LondonFra  kr280

Anbefalte Hoteller med spa i London

 • Rafayel Hotel And Spa
  Frakr2.265Per natt

  Rafayel Hotel And Spastars

  Battersea, London , 34 lombard road - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter

  Dette fantastiske hotellet ligger i Battersea. Besøkende vil finne flyplassen innen 19. 1 kilometer. Eiendommen rommer 65 koselige soverom. Alle de overnattende kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på soverommene. Rafayel Hotel And Spa tilbyr døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Rafayel Hotel And Spa. Små kjæledyr er tillatt på Rafayel Hotel And Spa. Det finnes en parkeringsplass. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • The May Fair, A Radisson Collection Hotel
  Frakr2.946Per natt
  3,9/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 5581 anmeldelser fra reisendeBasert på 5581 anmeldelser fra reisende

  Dette nydelige hotellet ligger i hjertet av London i det eksklusive Mayfair-distriktet. Gjestene vil befinne seg i kort avstand fra de prestisjefylte shoppingstedene i Bond Street og Knightsbridge. Dette sjarmerende hotellet ligger i kort avstand fra mange av Londons viktigste attraksjoner, inkludert Buckingham Palace. Dette sjarmerende hotellet har et attraktivt arkitektonisk design. De elegant innredete gjesterommene tilbyr en fredelig atmosfære hvor man kan slappe helt av og roe ned på slutten av dagen. Gjester kan nyte utsøkte måltider i restauranten. Dette hotellet tilbyr et bredt utvalg av flotte fasiliteter og tjenester som vil imøtekomme behovene til både forretnings- og fritidsreisende.

  Se mer
 • Radisson Blu Edwardian New Providence Wharf
  Frakr1.542Per natt
  4,8/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4487 anmeldelser fra reisendeBasert på 4487 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Docklands. Besøkende vil finne flyplassen innen 40. 4 kilometer. Eiendommen består av totalt 169 soverom. Radisson Blu Edwardian New Providence Wharf ble komplett oppusset i 2017. Radisson Blu Edwardian New Providence Wharf tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på rommene. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Denne eiendommen er ideell for barnefamilier da det på noen av soverommene, ved forespørsel, er inkluderet babyseng. Bevegelseshemmede gjester kan velge denne eiendommen som er tilrettelagt for rullestolbrukere. Det finnes et begrenset antall handicapvennlige gjesteværelser. Kunder vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr. Det finnes en parkeringsplass. Er man på jakt etter avslapning kan gjester velge blant et bredt utvalg helse- og velværetilbud. Radisson Blu Edwardian New Providence Wharf kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Holiday Inn Hemel Hempstead M1-J8
  Frakr968Per natt

  Holiday Inn Hemel Hempstead M1-J8stars

  Luton Airport, London , Breakspear way, hemel hempstead - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 792 anmeldelser fra reisendeBasert på 792 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Luton Airport. Stedet teller totalt 150 innbydende gjesteværelser. Dette hotellet ble oppusset 2020. Kunder kan benytte Wi-Fi-forbindelsen i fellesområdene. Reisende ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Eiendommen tilbyr åpne fellesområder. Kjæledyr er ikke tillatt på dette hotellet. Det finnes parkeringsmuligheter på Holiday Inn Hemel Hempstead M1-J8. Forretningsreisende setter pris på de tilgjengelige businessfasilitetene på overnattingsstedet. Disse tilrettelegger for alle slags typer arrangement. Gjester kan benytte seg av helse- og wellnessavdelingen på overnattingsstedet. De som velger å overnatte her kan nyte et velsmakende måltid på stedets gastronomiske spisested. Reisende på Holiday Inn Hemel Hempstead M1-J8 kan nyte lekre måltid på stedet. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • The LaLiT London
  Frakr3.094Per natt

  The LaLiT Londonstars

  Tower Bridge, London , Tooley street 181 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 643 anmeldelser fra reisendeBasert på 643 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet er i Tower Bridge. Gjester vil finne flyplassen innen 8. 8 kilometer. Totalt 70 rom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Det er trådløs internettforbindelse overalt på hotellet. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Noen gjesteværelser tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Med besøkende med særlige behov i tankene tilbyr The LaLiT London et begrenset antall gjesteværelser tilrettelagt for rullestolbrukere. Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på The LaLiT London. Reisende kan enkelt ta seg til lufthavnen takket være stedets egen shuttle-service. Reisende kommer til å sette pris på de ulike spisestedene på overnattingsstedet. Forretningsreisende kan benytte egne konferanserom egnet til å arrangere forretningsmøter, seminar eller andre typer arrangement. Stedets restaurant byr på et utsøkt kjøkken og fenomenal service. På dette hotellet kan gjestene velge blant et bredt utvalg helse- og wellnessfasiliteter. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Radisson Blu Edwardian Heathrow
  Frakr890Per natt
  4,1/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 6059 anmeldelser fra reisendeBasert på 6059 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Heathrow Airport. Kunder vil finne flyplassen innen 1. 2 kilometer. Hotellet består av totalt 464 soverom. Dette overnattingsstedet gjennomgikk en renovasjon i 2015. De som bor på overnattingsstedet kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. Radisson Blu Edwardian Heathrow tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Radisson Blu Edwardian Heathrow er ideelt for ferierende barnefamilier da noen av soverommene, på forespørsel, inkluderer babyseng. Dette handicapvennlige hotellet inkluderer rom hvor dusj og toalett har rullestoltilgang. Kjæledyr er ikke tillatt på Radisson Blu Edwardian Heathrow. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. Gjester tilbys transportservice for økt bekvemmelighet. Helse- og velværetilbudet på overnattingsstedet sørger for det aller ypperste innenfor avslapning. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Park Plaza Westminster Bridge
  Frakr2.153Per natt

  Park Plaza Westminster Bridgestars

  Westminster, London , Westminister bridge road 200 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 44 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 20950 anmeldelser fra reisendeBasert på 20950 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger på sørsiden av Westminster Bridge, med utsikt over elven i retning Houses of Parliament og Big Ben. Det er kun en liten gåtur til Waterloo Station. Alle restaurantene og barene langs South Bank ligger kun 100 meter unna, og det er ikke mer enn 200 meter til Themsens bredder. Hotellet har en perfekt beliggenhet og du befinner deg i gåavstand til mange av de største turistattraksjonene som Big Ben, Houses of Parliament, London Aquarium, London Eye, Imperal War Museum, Westminster Abbey, Trafalgar Square og Buckingham Palace. De komfortable gjesteværelsene er innredet og dekorert på moderne vis, kanskje med en liten touch av boutique-eleganse. Flere av rommene, samt hotellets suiter og penthouse, har en fenomenal utsikt over byen.

  Se mer
 • Down Hall Country House
  Frakr1.176Per natt

  Down Hall Country Housestars

  Stansted Airport, London , Matching rd, hatfield heath - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1990 anmeldelser fra reisendeBasert på 1990 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Stansted Airport, og er spesielt utformet for familier. Overnattingsstedet består av 99 rom. Down Hall Country House stammer fra 1540 og ble totalrenovert i 2000. Down Hall Country House sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Videre tilbyr denne barnevennlige eiendommen babyseng til de minste på forespørsel. Alle baderommene på Down Hall Country House er handicapvennlige. Store, som små, kjæledyr er også velkomne på dette hotellet, noe som gjør stedet svært praktisk for dem som ikke ønsker å feriere uten deres pelskledde familiemedlemmer. Det finnes en parkeringsplass. De som velger å overnatte her kan slappe av og lade batteriene i stedets helse- og wellnessavdeling. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Courthouse London
  Frakr3.809Per natt

  Courthouse Londonstars

  Oxford Street, London , Great marlborough street 19-21 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1807 anmeldelser fra reisendeBasert på 1807 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet ligger i Oxford Street. Overnattingsstedet rommer 112 koselige rom. Kunder kan benytte internett på Courthouse London. Reisende kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette hotellet. Fellesområdene er tilrettet også for rullestolbrukere. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. På dette hotellet kan gjestene velge blant et bredt utvalg helse- og wellnessfasiliteter. Gjester kan nyte lekre måltid på stedets restaurant. Konferansefasiliteter er tilgjengelig på dette overnattingsstedet.

  Se mer
 • The Marble Arch By Montcalm
  Frakr1.822Per natt

  The Marble Arch By Montcalmstars

  Marble Arch, London , Great cumberland place 31 - Kart
   

  Dette fantastiske hotellet er i Marble Arch. Eiendommen består av 42 gjesteværelser. I tillegg finnes Wi-Fi-forbindelse i fellesområdene. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. The Marble Arch By Montcalm tilbyr ikke babysenger. Kjæledyr er ikke tillatt på dette overnattingsstedet. Er man på jakt etter avslapning kan de som velger å overnatte her velge blant et bredt utvalg helse- og velværetilbud. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  17  Hoteller i London
Side  1  av  2
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her