Hoteller med spa i London

Finn på kart
Hoteller med spa i London

Hoteller med spa i LondonFra  kr363

Anbefalte Hoteller med spa i London

 • Rafayel Hotel And Spa
  Frakr2.116Per natt

  Rafayel Hotel And Spastars

  Battersea, London , 34 lombard road - Kart
   

  Dette sofistikerte hotellet ligger i Battersea. Gjester vil finne flyplassen innen 19. 1 kilometer. Stedet teller totalt 65 innbydende soverom. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. Kun små kjæledyr er tillatt på dette hotellet. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på Rafayel Hotel And Spa. Noen av tjenestene til Rafayel Hotel And Spa kan koste ekstra.

  Se mer
 • Hilton London Heathrow T5
  Frakr1.207Per natt

  Hilton London Heathrow T5stars

  Heathrow Airport, London , Poyle road, colnbrook, berkshire - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4018 anmeldelser fra reisendeBasert på 4018 anmeldelser fra reisende

  Perfekt for familier, ligger dette sjarmerende hotellet i Heathrow Airport. Beliggende midt i sentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Besøkende kan lett gå til de offentlige transportforbindelsene. Totalt 350 rom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Hilton London Heathrow T5. Dette overnattingsstedet sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Denne eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. Stedets fellesområder er handicapvennlige. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på Hilton London Heathrow T5. Gjester på Hilton London Heathrow T5 kan benytte stedets transportservice. Takket være de utmerkede wellnessfasilitetene passer dette overnattingsstedet perfekt til dem som er på jakt etter et avslappende og tilbakelent opphold. Spisestedet inviterer alle som bor her på de mest smakfulle retter i elegante omgivelser. Hilton London Heathrow T5 er med sine funksjonelle og praktiske businessfasiliteter det perfekte sted for forretningsreisende. Kunder får en ytterligere opplevelse gjennom den lekre maten som serveres på Hilton London Heathrow T5. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • St. James Court, A Taj Hotel
  Frakr4.116Per natt

  St. James Court, A Taj Hotelstars

  Victoria Station, London , Buckingham gate 54 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 58 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4512 anmeldelser fra reisendeBasert på 4512 anmeldelser fra reisende

  Med en enestående beliggenhet tett på Buckingham Palace er dette luksuriøse hotellet et diskret, viktoriansk mesterverk. Midt i det sentrale London finner man St. James´ Park, Westminster og House of Parliament like utenfor dørene. Til Gatwick-flyplassen er det 50 minutters kjøring, mens Heathrow ligger 27 kilometer unna. Enten man besøker hotellet i forretnings- eller ferieøyemed er dette stedet å nyte godt av et avslappende og komfortabelt opphold. Hotellet ønsker sine gjester velkommen med moderne komfort, tradisjonell gjestfrihet og et særlig øye for detaljer. Alle gjesterommene har en suite bad og har blitt dekorert på en smakfull måte med lyse farger, flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi og gratis avis. Denne storslåtte eiendommen har tre restauranter, inkludert Quilon som har blitt tildelt stjerne i Michelin-guiden, to barer og wellnessenter.

  Se mer
 • The LaLiT London
  Frakr3.362Per natt

  The LaLiT Londonstars

  Tower Bridge, London , Tooley street 181 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 609 anmeldelser fra reisendeBasert på 609 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet er i Tower Bridge. Kunder vil finne flyplassen innen 8. 8 kilometer. Eiendommen består av totalt 70 koselige gjesteværelser. Wi-Fi er tilgjengelig i fellesområdene. Dette hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Fellesområdene er tilrettet også for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på dette hotellet. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. Gjester på The LaLiT London kan benytte stedets transportservice. Spisestedet inviterer gjester på de mest smakfulle retter i elegante omgivelser. Forretningsreisende kan benytte businessfasilitetene på stedet. Dette hotellet legger vekt på å tilby helse- og velværefasiliteter og passer derfor perfekt til den kroppsbevisste gjest på jakt etter et avslappende opphold. Stedets restauranttilbud er kjent for sitt utsøkte kjøkken og fenomenale service. Noen av tjenestene til The LaLiT London kan koste ekstra.

  Se mer
 • Leonardo Hotel London Heathrow
  Frakr1.055Per natt
  4,3/5
  Kundeomtalerav 24 Synspunkter

  Beliggende i Heathrow Airport, er dette komfortable hotellet optimalt for familier. De 230 innbydende rommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble dette hotellet totalrenovert i 2015. Leonardo Hotel London Heathrow tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på rommene. Gjester er alltid velkomne på overnattingsstedets døgnåpne resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. Leonardo Hotel London Heathrow tilbyr totalt 11 handicapvennlige soverom. De som velger å overnatte vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da denne eiendommen ikke tillater kjæledyr. Leonardo Hotel London Heathrow inkluderer en gjestegarasje. Stedet tilbyr reisende egen lufthavnstransport. Det finnes forretningsfasiliteter og -tjenester for å imøtekomme alle typer behov. Stedets ulike spisesteder er med på å gjøre oppholdet fullkomment. De som velger å overnatte her kan få kroppen tilbake i balanse i stedets innbydende helse- og wellnessavdeling. Alle som bor på Leonardo Hotel London Heathrow kan nyte lekre måltid på stedet. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Taj 51 Buckingham Gate Suites and Residences
  Frakr9.063Per natt
  4,9/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1882 anmeldelser fra reisendeBasert på 1882 anmeldelser fra reisende

  Denne sofistikerte leiligheten er i Victoria Station. Gjester vil finne flyplassen innen 12. 8 kilometer. Det finnes totalt 86 soverom på Taj 51 Buckingham Gate Suites and Residences. Denne eiendommen ble reist tilbake i 1, men har siden blitt komplett oppusset i 2002. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være internettforbindelsen på Taj 51 Buckingham Gate Suites and Residences. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Taj 51 Buckingham Gate Suites and Residences tilbyr ikke babysenger. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Dette overnattingsstedet har blitt tildelt Earth Check-merket. Gjester på dette overnattingsstedet kan benytte stedets transportservice. Reisende kan benytte seg av spa- og wellnessbehandlingene på stedet. Denne eiendommen legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • The May Fair
  Frakr4.001Per natt

  The May Fairstars

  Green Park, London , Stratton street - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 5520 anmeldelser fra reisendeBasert på 5520 anmeldelser fra reisende

  Dette nydelige hotellet ligger i hjertet av London i det eksklusive Mayfair-distriktet. Gjestene vil befinne seg i kort avstand fra de prestisjefylte shoppingstedene i Bond Street og Knightsbridge. Dette sjarmerende hotellet ligger i kort avstand fra mange av Londons viktigste attraksjoner, inkludert Buckingham Palace. Dette sjarmerende hotellet har et attraktivt arkitektonisk design. De elegant innredete gjesterommene tilbyr en fredelig atmosfære hvor man kan slappe helt av og roe ned på slutten av dagen. Gjester kan nyte utsøkte måltider i restauranten. Dette hotellet tilbyr et bredt utvalg av flotte fasiliteter og tjenester som vil imøtekomme behovene til både forretnings- og fritidsreisende.

  Se mer
 • The Athenaeum Hotel & Residences
  Frakr3.382Per natt

  The Athenaeum Hotel & Residencesstars

  Green Park, London , Piccadilly 116 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2873 anmeldelser fra reisendeBasert på 2873 anmeldelser fra reisende

  Dette eksklusive hotellet har en fantastisk beliggenhet i London, i nærheten av Piccadilly Circus. Gjestene befinner seg i kort avstand fra et utvalg av attraksjoner i byen, inkludert Buckinham Palace og teatrene. Londons vibrerende natteliv ligger kort avstand unna. Gjestene vil sette pris på dette flotte stedet fra hvor de kan lett utforske byen. Forbindelser til det offentlige transportnettverket er tilgjengelige i nærheten. Dette moderne hotellet har et sjarmerende arkitektonisk design som vakkert blander seg inn med dets historiske omgivelser. Gjesterommene er vakkert innredete med klassisk eleganse og raffinert luksus. Hotellet tilbyr et endeløst utvalg av fantastiske fasiliteter som imøtekommer behovene til alle typer reisende på en utsøkt måte.

  Se mer
 • Arora International Gatwick
  Frakr873Per natt

  Arora International Gatwickstars

  Gatwick Airport, London , Southgate avenue, southgate - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 48 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3332 anmeldelser fra reisendeBasert på 3332 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne hotellet er ideelt plassert i hjertet av bysentrum i Crawley, og tilbyr reisende uforlignelig klasse og stil. Hotellet har direkte forbindelse til Crawley Railway Station, og utmerket tilknytning til M23 med alle fasiliteter som finnes av shoppingmuligheter i Crawley rett ved dørstokken. London Gatwick er i umiddelbar nærhet, mens Heathrow flyplass er omtrent 45 km unna. De supert utstyrte soverommene har store komfortable senger, fasiliteter for å lage te og kaffe, et minikjøleskap og en satellitt-TV. Badene er vakkert utstyrt i kvartsgranitt, og har egen dusj. Stedets restaurant tilbyr et moderne design, og supre kulinariske opplevelser. Her finnes en delikat sesongbasert meny som baseres på regionens beste råvarer. Baren er plassert i midten av atrium, og er et ideelt sted for å oppleve en lett lunsj eller en deilig kopp kaffe. Andre hotellfasiliteter inkluderer et velutstyrt velværeområde, et avslappende damprom og en rekke massasjetjenester.

  Se mer
 • Hilton London Syon Park Hotel
  Frakr2.541Per natt

  Hilton London Syon Park Hotelstars

  Brentford, London , Syon park, brentford, middlesex - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2139 anmeldelser fra reisendeBasert på 2139 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet er i Brentford. Beliggende innen 2. 4 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Hotellet er plassert 1. 2 kilometer fra de offentlige transportforbindelsene. Besøkende vil finne flyplassen innen 9. 5 kilometer. Totalt 137 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Hilton London Syon Park Hotel. Hilton London Syon Park Hotel har fellesområder tilrettelagt for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Kunder kan unne seg litt ekstra godt i eiendommens wellnessavdeling. Besøkende kan oppleve og utforske flere av spisestedene på eiendommen. Hotellet har utmerkede businessfasiliteter og er derfor ideelt til forretningsreisende. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  16  Hoteller i London
Side  1  av  2
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her