Hoteller med spa i London

Finn på kart
Hoteller med spa i London

Hoteller med spa i LondonFra  kr298

Anbefalte Hoteller med spa i London

 • Rafayel Hotel And Spa
  Frakr1.218Per natt

  Rafayel Hotel And Spastars

  Battersea, London , 34 lombard road - Kart
   

  Dette fantastiske hotellet ligger i Battersea. Kunder vil finne flyplassen innen 19. 1 kilometer. Stedet teller totalt 65 innbydende rom. Rafayel Hotel And Spa sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Rafayel Hotel And Spa. Dette dyrevennlige hotellet tillater kjæledyr inntil 5 kg. Gjester som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Hilton London Heathrow T5
  Frakr1.433Per natt

  Hilton London Heathrow T5stars

  Heathrow Airport, London , Poyle road, colnbrook, berkshire - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4077 anmeldelser fra reisendeBasert på 4077 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Heathrow Airport, og er spesielt utformet for familier. Beliggende kun noen få skritt fra sentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Offentlige transportforbindelser er kun en kort spasertur unna. De 350 innbydende soverommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Hilton London Heathrow T5 sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Dette hotellet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Hilton London Heathrow T5. Hilton London Heathrow T5 har fellesområder tilrettelagt for rullestolbrukere. Hilton London Heathrow T5 ønsker ikke kjæledyr velkommen. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på Hilton London Heathrow T5. Det er en praktisk shuttle-service til lufthavnen fra overnattingsstedet. Behøver man å virkelig slappe av kan besøkende benytte seg av stedets helse- og wellnessfasiliteter. Alle de overnattende kan fråtse i de lekreste retter på stedets gastronomiske spisested. Hilton London Heathrow T5 er med sine funksjonelle og praktiske businessfasiliteter det perfekte sted for forretningsreisende. Alle de overnattende på Hilton London Heathrow T5 kan nyte lekre måltid på stedet. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Arora International Gatwick
  Frakr831Per natt

  Arora International Gatwickstars

  Gatwick Airport, London , Southgate avenue, southgate - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 48 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3375 anmeldelser fra reisendeBasert på 3375 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne hotellet er ideelt plassert i hjertet av bysentrum i Crawley, og tilbyr reisende uforlignelig klasse og stil. Hotellet har direkte forbindelse til Crawley Railway Station, og utmerket tilknytning til M23 med alle fasiliteter som finnes av shoppingmuligheter i Crawley rett ved dørstokken. London Gatwick er i umiddelbar nærhet, mens Heathrow flyplass er omtrent 45 km unna. De supert utstyrte soverommene har store komfortable senger, fasiliteter for å lage te og kaffe, et minikjøleskap og en satellitt-TV. Badene er vakkert utstyrt i kvartsgranitt, og har egen dusj. Stedets restaurant tilbyr et moderne design, og supre kulinariske opplevelser. Her finnes en delikat sesongbasert meny som baseres på regionens beste råvarer. Baren er plassert i midten av atrium, og er et ideelt sted for å oppleve en lett lunsj eller en deilig kopp kaffe. Andre hotellfasiliteter inkluderer et velutstyrt velværeområde, et avslappende damprom og en rekke massasjetjenester.

  Se mer
 • St. James Court, A Taj Hotel
  Frakr2.973Per natt

  St. James Court, A Taj Hotelstars

  Victoria Station, London , Buckingham gate 54 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 58 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4588 anmeldelser fra reisendeBasert på 4588 anmeldelser fra reisende

  Med en enestående beliggenhet tett på Buckingham Palace er dette luksuriøse hotellet et diskret, viktoriansk mesterverk. Midt i det sentrale London finner man St. James´ Park, Westminster og House of Parliament like utenfor dørene. Til Gatwick-flyplassen er det 50 minutters kjøring, mens Heathrow ligger 27 kilometer unna. Enten man besøker hotellet i forretnings- eller ferieøyemed er dette stedet å nyte godt av et avslappende og komfortabelt opphold. Hotellet ønsker sine gjester velkommen med moderne komfort, tradisjonell gjestfrihet og et særlig øye for detaljer. Alle gjesterommene har en suite bad og har blitt dekorert på en smakfull måte med lyse farger, flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi og gratis avis. Denne storslåtte eiendommen har tre restauranter, inkludert Quilon som har blitt tildelt stjerne i Michelin-guiden, to barer og wellnessenter.

  Se mer
 • The May Fair, A Radisson Collection Hotel
  Frakr3.400Per natt
  3,9/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 5581 anmeldelser fra reisendeBasert på 5581 anmeldelser fra reisende

  Dette nydelige hotellet ligger i hjertet av London i det eksklusive Mayfair-distriktet. Gjestene vil befinne seg i kort avstand fra de prestisjefylte shoppingstedene i Bond Street og Knightsbridge. Dette sjarmerende hotellet ligger i kort avstand fra mange av Londons viktigste attraksjoner, inkludert Buckingham Palace. Dette sjarmerende hotellet har et attraktivt arkitektonisk design. De elegant innredete gjesterommene tilbyr en fredelig atmosfære hvor man kan slappe helt av og roe ned på slutten av dagen. Gjester kan nyte utsøkte måltider i restauranten. Dette hotellet tilbyr et bredt utvalg av flotte fasiliteter og tjenester som vil imøtekomme behovene til både forretnings- og fritidsreisende.

  Se mer
 • The LaLiT London
  Frakr2.515Per natt

  The LaLiT Londonstars

  Tower Bridge, London , Tooley street 181 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 643 anmeldelser fra reisendeBasert på 643 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet er i Tower Bridge. Gjester vil finne flyplassen innen 8. 8 kilometer. Overnattingsstedet består av totalt 70 rom. The LaLiT London tilbyr trådløs internettforbindelse. Dette hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Det er beklageligvis ingen rom hvor kunder kan be om babysenger til de minste barna. Fellesområdene påThe LaLiT London er tilrettelagt for rullestolbrukere. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på hotellet da dette ikke tillater kjæledyr. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på The LaLiT London. Alle som bor her vil sette pris på lufthavnstransporten. The LaLiT London er med sine funksjonelle og praktiske businessfasiliteter det perfekte sted for forretningsreisende. Besøkende kan oppleve og utforske flere av spisestedene på hotellet. Kunder kan fråtse i den lekre maten som serveres på eiendommen. Reisende kan, dersom ønskelig, benytte stedets helse- og wellnessavdeling. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Radisson Blu Edwardian Heathrow
  Frakr934Per natt
  4,1/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 6059 anmeldelser fra reisendeBasert på 6059 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Heathrow Airport. Kunder vil finne flyplassen innen 1. 2 kilometer. Hotellet består av totalt 464 soverom. Dette overnattingsstedet gjennomgikk en renovasjon i 2015. De som bor på overnattingsstedet kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. Radisson Blu Edwardian Heathrow tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Radisson Blu Edwardian Heathrow er ideelt for ferierende barnefamilier da noen av soverommene, på forespørsel, inkluderer babyseng. Dette handicapvennlige hotellet inkluderer rom hvor dusj og toalett har rullestoltilgang. Kjæledyr er ikke tillatt på Radisson Blu Edwardian Heathrow. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. Gjester tilbys transportservice for økt bekvemmelighet. Helse- og velværetilbudet på overnattingsstedet sørger for det aller ypperste innenfor avslapning. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Taj 51 Buckingham Gate Suites and Residences
  Frakr7.374Per natt
  4,9/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1903 anmeldelser fra reisendeBasert på 1903 anmeldelser fra reisende

  Denne sofistikerte leiligheten ligger i Victoria Station. Gjester vil finne flyplassen innen 12. 8 kilometer. Taj 51 Buckingham Gate Suites and Residences består av totalt 86 gjesteværelser. Stedet holder til i en bygning som stammer fra 1, men har siden blitt komplett oppusset i 2002. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Gjester kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen gjesteværelser hvor de overnattende kan be om babysenger til de minste barna. Dette overnattingsstedet tillater ikke kjæledyr. Denne eiendommen har blitt designet med et ønske om å imøtekomme de strengeste miljømessige krav og er belønnet med Earth Check-merket. Gjester på Taj 51 Buckingham Gate Suites and Residences kan benytte stedets transportservice. Behøver man å virkelig slappe av kan besøkende benytte seg av stedets helse- og wellnessfasiliteter. De som velger å overnatte her kan nyte lekre måltid på stedets restaurant. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • The Bromley Court Hotel
  Frakr1.080Per natt

  The Bromley Court Hotelstars

  Unknown zone, Unknown destination , Bromley hill - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 792 anmeldelser fra reisendeBasert på 792 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Bromley. Hotellet rommer 117 koselige soverom. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan besøkende benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. The Bromley Court Hotel tilbyr døgnåpen resepsjon. The Bromley Court Hotel er ideelt for ferierende barnefamilier da noen av rommene, på forespørsel, inkluderer babyseng. Eiendommen tilbyr åpne fellesområder. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på hotellet da dette ikke tillater kjæledyr. De som velger å overnatte her kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Alle som bor her kan skjemme bort smaksløkene på stedets innbydende restaurant. De som velger å overnatte på denne eiendommen kan benytte seg av stedets wellness-fasiliteter. Dette hotellet inneholder alle nødvendige fasiliteter for avholdelse av et suksessfullt forretningsarrangement. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Down Hall Country House
  Frakr1.101Per natt

  Down Hall Country Housestars

  Stansted Airport, London , Matching road - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1990 anmeldelser fra reisendeBasert på 1990 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Stansted Airport, er dette komfortable hotellet optimalt for familier. Hotellet består av totalt 99 soverom. Down Hall Country House ble bygget i 1540 og har blitt totalrenovert i 2000. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Down Hall Country House tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen soverom hvor kunder kan be om babysenger til de minste barna. Alle gjesteværelsene på dette handicapvennlige hotellet er tilrettelagt rullestolbrukere. Hvorfor ikke ta med deg ditt firbeinte familiemedlem og bo på Down Hall Country House?Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. Reisende kan få kroppen tilbake i balanse i stedets innbydende helse- og wellnessavdeling.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  14  Hoteller i London
Side  1  av  2
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her