Dyrevennlig hotell i London

Finn på kart
Dyrevennlig hotell i London

Dyrevennlig hotell i LondonFra  kr280

Anbefalte Dyrevennlig hotell i London

 • Rafayel Hotel And Spa
  Frakr2.265Per natt

  Rafayel Hotel And Spastars

  Battersea, London , 34 lombard road - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter

  Dette fantastiske hotellet ligger i Battersea. Besøkende vil finne flyplassen innen 19. 1 kilometer. Eiendommen rommer 65 koselige soverom. Alle de overnattende kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på soverommene. Rafayel Hotel And Spa tilbyr døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Rafayel Hotel And Spa. Små kjæledyr er tillatt på Rafayel Hotel And Spa. Det finnes en parkeringsplass. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Royal National
  Frakr1.570Per natt

  Royal Nationalstars

  Russell Square-området, London , Bedford way 38-51 - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 408 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 9569 anmeldelser fra reisendeBasert på 9569 anmeldelser fra reisende

  Dette er et unikt og livlig hotell med spennende fasiliteter og direkte forbindelse til Heathrow (via undergrunnsbanen). Fra sin beliggenhet midt i det pulserende Bloomsbury-området er det kun 4 minutters gange til Russel Square undergrunnsbanestasjon og en 10-minutters spasertur til British Museum. På hotellet finner du flere spisesteder og kaféer, blant annet et pizzeria og en kaffebar samt en spennende restaurant med stekservering, en salongbar og en pub. Andre fasiliteter inkluderer møtelokaler, bowlingbane og helsestudio. Rommene har plass til opptil 4 personer, og har kaffe- og tekoker og eget bad.

  Se mer
 • Hard Rock Hotel London
  Frakr4.434Per natt

  Hard Rock Hotel Londonstars

  Marble Arch, London , Great cumberland place - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 85 Synspunkter

  Dette hotellet er oppført på et av Londons mest sentrale steder, på hjørnet mellom Oxford Street og Park Lane, og du finner noe av det beste den engelske hovedstaden har å tilby like utenfor dørene. Områdets trendy og verdenskjente varemagasiner og legendariske uteliv kombineres med West Ends teaterscene samt fenomenalt flotte Hyde Park. Gjester på hotellet kan benytte seg av den døgnåpne resepsjonen, og fellesområdene er tilrettelagt for bevegelseshemmede. Det er også muligheter for snacks eller drikke på overnattingsstedets 2 barer eller elegante kafé. Alle de stilfulle rommene og suitene er innredet på luksuriøst vis, og har luksuriøst sengetøy, eksklusive badeprodukter, et stort underholdningstilbud og fremragende service. Flere av rommene har også fantastisk utsikt over Hyde Park eller Oxford Street, og på samtlige rom finner du originale kunstverk som hyller hotellets unike musikalske historie.

  Se mer
 • Bedford
  Frakr1.833Per natt

  Bedfordstars

  Russell Square-området, London , Southampton row 83-95 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 248 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1371 anmeldelser fra reisendeBasert på 1371 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet har en fantastisk beliggenhet i sentrum av London. Det er beliggende i nærheten av British Museum og mellom West End og Covent Garden. Som gjest på hotellet er du omringet av attraksjoner, shopping-muligheter, restauranter og mange av byens underholdningssteder. Offentlig transport finnes like i nærheten slik at du enkelt kan ta deg rundt til andre områder i byen. Hotellet har et vakkert, arkitektonisk design og går i ett med de historiske omgivelsene som kjennetegner området. Rommene er elegant innredet og de rolige omgivelsene innbyr til både jobb og avslapning. I restauranten er det masser av muligheter til å nyte smakfulle og tradisjonelle retter. Hotellet har en lang rekke fasiliteter som gjør det til en behagelig og bekvemmelig opplevelse å overnatte her.

  Se mer
 • Flemings Mayfair
  Frakr3.380Per natt

  Flemings Mayfairstars

  Green Park, London , Half moon street 7-12 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2486 anmeldelser fra reisendeBasert på 2486 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet ligger i Green Park. Beliggende innen 50 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Reisende vil sette pris på innkvarteringens nærhet til de viktigste underholdningsstedene. Innen 500 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Det finnes totalt 129 soverom på stedet. Flemings Mayfair stammer fra 1851 og ble totalrenovert i 2016. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Flemings Mayfair tilbyr ikke babysenger. Eiendommen tilbyr åpne fellesområder. Små kjæledyr er tillatt på Flemings Mayfair. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. Flemings Mayfair byr på et variert utvalg av spisested. Eiendommens spisested kommer til å fortrylle de besøkende med et utsøkt kjøkken og eksepsjonell atmosfære. Konferansefasiliteter er tilgjengelig på denne eiendommen. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Courtfield Studios
  Frakr1.204Per natt

  Courtfield Studiosstars

  Earls Court, London , Courtfield gardens, kensington 23 - Kart
   

  Denne sjarmerende leiligheten er i Earls Court. Totalt 60 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Courtfield Studios. Courtfield Studios ble bygget i 2015. De som bor på overnattingsstedet kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. Courtfield Studios opererer ikke med døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Kun små kjæledyr er tillatt på denne eiendommen. Courtfield Studios kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Indigo London Kensington-Earl's Court
  Frakr1.487Per natt

  Indigo London Kensington-Earl's Courtstars

  Earls Court, London , Barkston gardens 34-44 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 50 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2251 anmeldelser fra reisendeBasert på 2251 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Earls Court. Beliggende innen 1. 7 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Eiendommen består av totalt 100 gjesteværelser. Dette overnattingsstedet sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Gjester er alltid velkomne i eiendommens døgnåpne resepsjon. Indigo London Kensington-Earl's Court tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. Store, som små, kjæledyr er også velkomne på dette hotellet, noe som gjør stedet svært praktisk for dem som ikke ønsker å feriere uten deres pelskledde familiemedlemmer. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • The County
  Frakr965Per natt

  The Countystars

  Russell Square-området, London , Upper woburn 8-11 - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 319 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 709 anmeldelser fra reisendeBasert på 709 anmeldelser fra reisende

  Dette lille hotellet har en genial beliggenhet i hjertet av London og byr på en trivelig atmosfære. Hotellet passer perfekt for deg som er på sightseeing i London og foretrekker et rimelig overnattingsalternativ i nærheten av byens attraksjoner. Det er bare et steinkast til Russel Square undergrunnsstasjon. Velger du å ta beina fatt er det ikke mer enn 20 minutter til British Museum, Covent Garden og Leicester Square. Madame Tussaud´s Regent´s Park og alle butikkene i Oxford Street ligger også i gåavstand fra hotellet. Til London City Airport er det 12,7 kilometer. Hotellet har døgnåpen resepsjon og bar. På alle rommene finner du TV, te- og kaffekoker og kjøleskap. Strykejern og hårfønere er tilgjengelig på forespørsel. Det er ett bad per fire rom. Hotellets utmerkede beliggenhet gjør det til et glimrende alternativ for deg som skal til London på sightseeing.

  Se mer
 • Caesar Hotel
  Frakr1.364Per natt

  Caesar Hotelstars

  Bayswater, London , Queen s gardens 26-33 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 31 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2542 anmeldelser fra reisendeBasert på 2542 anmeldelser fra reisende

  Midt i hjertet av London ligger dette enestående hotellet i et stille boligområde i Queens Gardens og tilbyr sine gjester det beste fra to verdener. Herfra er det kort avstand til Hyde Park, Marble Arch, Oxford Street, Regent Street og Bond Street, men heller ikke mer enn 800 meter til et enormt utvalg restauranter, underholdningssteder og shoppingmuligheter. Hotellet holder hus i en sjarmerende viktoriansk bygning som passer godt i omgivelsene. Gjesterommene er vakkert innredet i varme farger og tregulv. Ellers tilbys et bredt utvalg fasiliteter og en utmerket service som imøtekommer krav og ønsker fra en hver besøkende.

  Se mer
 • Down Hall Country House
  Frakr1.176Per natt

  Down Hall Country Housestars

  Stansted Airport, London , Matching rd, hatfield heath - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1990 anmeldelser fra reisendeBasert på 1990 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Stansted Airport, og er spesielt utformet for familier. Overnattingsstedet består av 99 rom. Down Hall Country House stammer fra 1540 og ble totalrenovert i 2000. Down Hall Country House sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Videre tilbyr denne barnevennlige eiendommen babyseng til de minste på forespørsel. Alle baderommene på Down Hall Country House er handicapvennlige. Store, som små, kjæledyr er også velkomne på dette hotellet, noe som gjør stedet svært praktisk for dem som ikke ønsker å feriere uten deres pelskledde familiemedlemmer. Det finnes en parkeringsplass. De som velger å overnatte her kan slappe av og lade batteriene i stedets helse- og wellnessavdeling. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  78  Hoteller i London
Side  1  av  8
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her