Dyrevennlig hotell i London

Finn på kart
Dyrevennlig hotell i London

Dyrevennlig hotell i LondonFra  kr326

Anbefalte Dyrevennlig hotell i London

 • Novotel London Blackfriars
  Frakr1.722Per natt

  Novotel London BlackfriarsstarsGreenProgram Icon

  Waterloo London, London , Blackfriars road 46 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2873 anmeldelser fra reisendeBasert på 2873 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Waterloo. Stedet teller totalt 182 innbydende gjesteværelser. Novotel London Blackfriars ble konstruert i 2012. Reisende kan benytte Wi-Fi-forbindelsen som er tilgjengelig i fellesområdene på Novotel London Blackfriars. Novotel London Blackfriars tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Alle baderommene på denne handicapvennlige eiendommen er tilpasset bevegelseshemmede gjester. Hvorfor ikke ta med deg ditt firbeinte familiemedlem og bo på Novotel London Blackfriars?Novotel London Blackfriars følger bærekraftige retningslinjer. Gjester tilbys transportservice for økt bekvemmelighet. Hotellet tilbyr egne businessfasiliteter og passer perfekt til alle slags møter og/eller seminar. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • The Caesar
  Frakr1.076Per natt

  The Caesarstars

  Bayswater, London , Queen s gardens 26-33 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 29 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2379 anmeldelser fra reisendeBasert på 2379 anmeldelser fra reisende

  Midt i hjertet av London ligger dette enestående hotellet i et stille boligområde i Queens Gardens og tilbyr sine gjester det beste fra to verdener. Herfra er det kort avstand til Hyde Park, Marble Arch, Oxford Street, Regent Street og Bond Street, men heller ikke mer enn 800 meter til et enormt utvalg restauranter, underholdningssteder og shoppingmuligheter. Hotellet holder hus i en sjarmerende viktoriansk bygning som passer godt i omgivelsene. Gjesterommene er vakkert innredet i varme farger og tregulv. Ellers tilbys et bredt utvalg fasiliteter og en utmerket service som imøtekommer krav og ønsker fra en hver besøkende.

  Se mer
 • ibis London Shepherds Bush
  Frakr1.007Per natt

  ibis London Shepherds Bushstars

  Sheperds Bush, London , Rockley road 3-5 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2204 anmeldelser fra reisendeBasert på 2204 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Sheperd's Bush. Totalt antall rom er 128. Hotellet tilbyr trådløs internettforbindelse. Resepsjonen er ikke åpen døgnet rundt. ibis London Shepherds Bush tilbyr ikke babysenger. Alle baderommene på dette handicapvennlige hotellet er tilpasset bevegelseshemmede gjester. I øvrig kan alle de overnattende medbringe kjæledyr på ibis London Shepherds Bush. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil.

  Se mer
 • Citadines Holborn - Covent Garden London
  Frakr1.558Per natt
  4,0/5
  Kundeomtalerav 20 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1550 anmeldelser fra reisendeBasert på 1550 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i nærheten av British Museum, Royal Opera, Picadilly Circus og Leicester Square. Det er heller ikke langt til Covent Garden, et av Londons livligste områder med masser av forretninger, restauranter, barer og nattklubber. Nærmeste undergrunnsstasjon er Holborn som enkelt nås til fots. Hotellet tilbyr resepsjon, safe, heis, internett, konferansefasiliteter, vaskeri og parkeringsmuligheter. Alle de luftkondisjonerte studioene eller leilighetene har bad med separat toalett, fullt utstyrt kjøkkenområde med kokeplater, mikrobølgeovn og kjøleskap. Studioene passer også til bevegelses- og hørselshemmede personer.

  Se mer
 • Novotel London Wembley
  Frakr770Per natt

  Novotel London Wembleystars

  Wembley, London , 5 olympic way, wembley - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1577 anmeldelser fra reisendeBasert på 1577 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Wembley, er dette flotte hotellet optimalt for familier. Innen 200 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Eiendommen består av totalt 235 rom. Denne eiendommen ble etablert i 2014. Hotellet tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på rommene. Gjester kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Videre tilbyr dette barnevennlige overnattingsstedet babyseng til de minste på forespørsel. Hotellet tilbyr åpne offentlige områder og har 12 handicapvennlige gjesteværelser. Både store og små kjæledyr er tillatt på eiendommen. Stedet tilbyr både parkerings- og garasjefasiliteter. Forretningsreisende kan benytte businessfasilitetene på stedet. Reisende kan nyte et velsmakende måltid på stedets gastronomiske spisested. Kunder på Novotel London Wembley kan nyte lekre måltid på stedet. Noen av tjenestene til Novotel London Wembley kan koste ekstra.

  Se mer
 • Citadines Barbican Apartments
  Frakr1.506Per natt

  Citadines Barbican Apartmentsstars

  Barbican, London , Goswell road 7-21 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 18 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 179 anmeldelser fra reisendeBasert på 179 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende leilighetshotellet har en fantastisk sentral beliggenhet i hjertet av London og gir det ideelle utgangspunktet for dem som ønsker å besøke hovedstadens toppattraksjoner inkludert Barbican Centre, hjem til London Symphony Orchestra, og Royal Shakespeare Company Theatre. Fasiliteter som tilbys inkluderer en lobby med resepsjonsdisk, safe og heistilgang. I tillegg finnes en offentlig internetterminal, vaskeritjeneste og medisinsk hjelp. Det finnes parkeringsplasser og garasje for dem som ankommer med bil. De smakfullt innredete, moderne leilighetene har bad med hårføner og en fin romløsning med kjøkkenkrok og kjøleskap. Leilighetene har også eget soverom. Det finnes en deilig kontinental buffet som serveres hver morgen (ekstra kostnader kan påløpe).

  Se mer
 • Novotel London Excel
  Frakr777Per natt

  Novotel London ExcelstarsGreenProgram Icon

  Docklands, London , Western gateway, royal victoria dock 7 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2624 anmeldelser fra reisendeBasert på 2624 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet som ligger i Docklands, er et godt alternativ for familier. Hotellet består av totalt 257 koselige gjesteværelser. Novotel London Excel ble bygget i 2004. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Novotel London Excel tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Dette hotellet har ikke babysenger på forespørsel. Overnattingsstedet tilbyr åpne offentlige områder og har 13 handicapvennlige gjesteværelser. Både store og små kjæledyr tillates på Novotel London Excel. Parkerings- og garasjefasiliteter er tilgjengelig. Dette overnattingsstedet har forpliktet seg til å overholde en miljøvennlig praksis. Dette hotellet tilbyr et variert utvalg av spisesteder slik at kunder kan nyte alle deler av oppholdet. Forretningsreisende kan benytte egne konferanserom egnet til å arrangere forretningsmøter, seminar eller andre typer arrangement. Stedets restauranttilbud er kjent for sitt utsøkte kjøkken og fenomenale service.

  Se mer
 • Britannia International Hotel Canary Wharf
  Frakr1.472Per natt
  3,5/5
  Kundeomtalerav 60 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4579 anmeldelser fra reisendeBasert på 4579 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet har en flott beliggenhet i hjertet av Londons Docklands. Hotellet ligger i nærheten av forretningsdistriktet Canary Wharf og Greenwich-området. Denne nydelige beliggenheten tilbyr et godt valg for reisende som ønsker å utforske attraksjonene som denne fantastiske byen har å tilby. Forbindelser til det offentlige transportnettverket er tilgjengelige i nærheten. Dette flotte hotellet vil garantert imponere, med nydelig arkitektonisk design. Gjesterommene er utsøkt innredete og tilbyr en kokong av ro og fred hvor man kan unnslippe resten av verden. Gjestene vil sette pris på det brede utvalget av fasiliteter og tjenester som hotellet tilbyr. Gjestene kan nyte en deilig svømmetur i bassenget eller rett og slett slappe av i damprommet, badstuen og spabadet.

  Se mer
 • Britannia Hampstead
  Frakr573Per natt

  Britannia Hampsteadstars

  Hampstead, London , Primrose hill road na - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1227 anmeldelser fra reisendeBasert på 1227 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger kun noen få minutter unna de berømte butikkene, koselige barene og restaurantene i sentrum. Utallige turistattraksjoner, slik som Hampstead Village, St. John's High Street, Primrose Hill og Belsize Park, ligger i nærheten. Hotellet, som ble bygd i 1960, tilbyr gjestene totalt 102 rom, hvorav 11 er enkeltrom og 91 er dobbeltrom. Blant hotellets fasiliteter er en lobby med 24-timers resepsjon, en disk for valutaveksling og heiser. Hotellet har også en restaurant og en bar samt et konferanserom. Parkeringshus på hotellet er også tilgjengelig. Alle rommene er komfortable og fullt utstyrte. En frokostbuffé er tilgjengelig hver morgen. Ved lunsj og på kveldene kan gjestene velge retter fra en fastsatt meny.

  Se mer
 • ibis London Wembley
  Frakr529Per natt

  ibis London Wembleystars

  Wembley, London , South waywembley - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2492 anmeldelser fra reisendeBasert på 2492 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Wembley. Totalt 210 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på ibis London Wembley. Hotellet tilbyr trådløs internettforbindelse. Alle som bor her vil sette pris på døgnåpen resepsjon. ibis London Wembley tilbyr ikke babysenger. Alle rommene på ibis London Wembley er tilrettelagt for rullestolbrukere. Hvorfor ikke medbringe dine firbeinte familiemedlemmer til dette hotellet?Overnattingsstedet tilbyr parkering og garasje. Eiendommens spisested kommer til å fortrylle de besøkende med et utsøkt kjøkken og eksepsjonell atmosfære. Forretningsreisende setter pris på de tilgjengelige businessfasilitetene på overnattingsstedet. Disse tilrettelegger for alle slags typer arrangement. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  40  Hoteller i London
Side  1  av  4
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her