Dyrevennlig hotell i London

Finn på kart
Dyrevennlig hotell i London

Dyrevennlig hotell i LondonFra  kr371

Anbefalte Dyrevennlig hotell i London

 • Danubius Regents Park
  Frakr1.317Per natt

  Danubius Regents Parkstars

  Regents Park, London , Lodge road, st johns wood 18 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 72 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1171 anmeldelser fra reisendeBasert på 1171 anmeldelser fra reisende

  Med utsikt over Regents Park og Lord's Cricket Ground, er dette elegante hotellet i moderne stil et utmerket startpunkt når man skal utforske denne fantastiske byen. Det har restaurant, bar og konferansefasiliteter. Attraksjoner som Madame Tussauds og Marble Arch ligger innen gangavstand, og Camden Town, Oxford Street og Hyde Park er også lette å nå.

  Se mer
 • Novotel London Heathrow M4 Jct 4
  Frakr829Per natt

  Novotel London Heathrow M4 Jct 4starsGreenProgram Icon

  Heathrow Airport, London , Cherry lane, west drayton, junction 4m4 4 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2845 anmeldelser fra reisendeBasert på 2845 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet som ligger i Heathrow Airport, er et godt alternativ for familier. Gjester vil finne flyplassen innen 42. 5 kilometer. Det finnes totalt 178 gjesteværelser på stedet. Novotel London Heathrow M4 Jct 4 ble bygget i 1991. Novotel London Heathrow M4 Jct 4 tilbyr internett med Wi-Fi-forbindelse i fellesområdene. Alle som bor her kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. Alle rommene på Novotel London Heathrow M4 Jct 4 er tilrettelagt for rullestolbrukere. I øvrig kan kunder medbringe kjæledyr på Novotel London Heathrow M4 Jct 4. Dette hotellet tilbyr sine gjester parkerings- og garasjeplasser. Dette overnattingsstedet er sertifisert av internasjonale og velkjente Environmental Management Systems som ISO/EMAS og/eller bærer et Sustainable Tourism-sertifikat tildelt av Global Sustainable Tourism Council (GSTC). Novotel London Heathrow M4 Jct 4 tilbyr alle nødvendige fasiliteter og tjenester for det perfekte forretningsmøtet. Spisestedet inviterer kunder på de mest smakfulle retter i elegante omgivelser. Det varierte underholdningsprogrammet på Novotel London Heathrow M4 Jct 4 gir stedets gjester en ekstra opplevelse under oppholdet. Dette hotellet byr på gode og varierte spisesteder hvor alle kan finne noe de liker. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Hilton London Paddington
  Frakr2.793Per natt

  Hilton London Paddingtonstars

  Paddington, London , Praed street- paddington 146 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4761 anmeldelser fra reisendeBasert på 4761 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Paddington, er dette komfortable hotellet optimalt for familier. Ikke langt unna vil besøkende finne transportforbindelser som lar dem utforske området. Stedet teller totalt 419 innbydende soverom. Hilton London Paddington stammer fra 1854 og ble totalrenovert i 2015. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Reisende vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Hilton London Paddington. Stedets fellesområder er handicapvennlige. Både gjester og deres kjæledyr kan nyte et felles opphold på dette hotellet. Hilton London Paddington legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. Dette overnattingsstedet tilbyr en rekke businessfasiliteter og er dermed en perfekt kombinasjon mellom arbeid og avslapning for forretningsreisende. Spisestedene tilbyr et bredt utvalg av smakfulle retter og fristende drikke. Hilton London Paddington kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Flemings Mayfair
  Frakr4.338Per natt

  Flemings Mayfairstars

  Green Park, London , Half moon street 7-12 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2339 anmeldelser fra reisendeBasert på 2339 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet ligger i Green Park. Beliggende innen 50 meter fra bysentrum, er eiendommen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. De viktigste underholdningsstedene kan lett nås fra eiendommen. Innen 500 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Overnattingsstedet består av totalt 129 koselige rom. Flemings Mayfair ble bygget i 1851 og har blitt totalrenovert i 2016. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Flemings Mayfair. Flemings Mayfair har fellesområder tilrettelagt for rullestolbrukere. Små kjæledyr er tillatt på Flemings Mayfair. Flemings Mayfair tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter. Flemings Mayfair legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. Eiendommens spisested kommer til å fortrylle de besøkende med et utsøkt kjøkken og eksepsjonell atmosfære. Forretningsreisende vil sette pris på møte- og businessfasilitetene som finnes. Flemings Mayfair kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Ibis London Earls Court
  Frakr1.158Per natt

  Ibis London Earls Courtstars

  Earls Court, London , Lillie road 47 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 5151 anmeldelser fra reisendeBasert på 5151 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Earls Court, og er spesielt utformet for familier. De 504 innbydende gjesteværelsene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Denne eiendommen ble komplett oppusset i 2014. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan gjester benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Denne eiendommen tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. Ibis London Earls Court forstår at tilgjengelighet for alle typer gjester er viktig. Derfor tilbys rom med fasilitteter som alle er tilrettelagt rullestolbrukere. De som ikke kan reise bort uten kjæledyrene sine vil sette pris på at disse kan medbringes på hotellet. Besøkende med bil kan også benytte seg av de gode parkeringsfasilitetene. Kunder kan benytte seg av stedets matservering. Forretningsreisende kan benytte seg av stedets møtefasiliteter. Med flere spennende spisested imøtekommer Ibis London Earls Court de kulinariske behovene til alle typer gjester. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Novotel London City South
  Frakr2.044Per natt

  Novotel London City SouthstarsGreenProgram Icon

  Waterloo London, London , Southwark bridge road 53-61 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2530 anmeldelser fra reisendeBasert på 2530 anmeldelser fra reisende

  Perfekt for familier, ligger dette sjarmerende hotellet i Waterloo. Hotellet består av totalt 182 koselige gjesteværelser. Dette overnattingsstedet ble konstruert i 2003. Både Wi-Fi og kablet internettforbindelse er tilgjengelig for stedets gjester i fellesområdene. Resepsjonen er ikke åpen til alle døgnets tider. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Novotel London City South. Novotel London City South forstår at tilgjengelighet for alle typer gjester er viktig. Derfor tilbys gjesteværelser med fasilitteter som alle er tilrettelagt rullestolbrukere. Denne dyrevennlige eiendommen aksepterer kjæledyr i alle størrelser. Novotel London City South tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter. Kunder ønskes velkommen til dette miljøvennlige overnattingsstedet. Dette overnattingsstedet tilbyr en rekke businessfasiliteter og er dermed en perfekt kombinasjon mellom arbeid og avslapning for forretningsreisende. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Novotel London Tower Bridge
  Frakr2.191Per natt

  Novotel London Tower BridgestarsGreenProgram Icon

  Tower Bridge, London , Pepys street, tower hill 10 - Kart
  4,7/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3346 anmeldelser fra reisendeBasert på 3346 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Tower Bridge. Totalt antall rom er 203. Dette hotellet ble etablert i 2000. Dette overnattingsstedet sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Resepsjonen er beklageligvis ikke døgnåpen. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette hotellet. Alle baderommene på Novotel London Tower Bridge er handicapvennlige. De som velger å overnatte her kan, sammen med deres kjæledyr, nyte et felles opphold på dette hotellet. Dette overnattingsstedet har forpliktet seg til å overholde en miljøvennlig praksis. Gjester med forretningsplaner kan benytte stedets businessfasiliteter.

  Se mer
 • Hilton London Angel Islington
  Frakr1.901Per natt

  Hilton London Angel Islingtonstars

  Islington, London , Upper street 53 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 21 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1924 anmeldelser fra reisendeBasert på 1924 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Islington, og er spesielt utformet for familier. Beliggende innen 20 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Det finnes offentlige transportforbindelser kun en kort spasertur unna. Stedet teller totalt 188 innbydende gjesteværelser. Denne eiendommen ble restaurert i 2013. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. Hilton London Angel Islington tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. Eiendommens fellesområder er tilgjengelige for rullestolbrukere. Hotellet tillater store kjæledyr. Det finnes parkeringsmuligheter på Hilton London Angel Islington. Besøkende kommer til å sette pris på de ulike spisestedene på eiendommen. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Hilton London Olympia
  Frakr1.081Per natt

  Hilton London Olympiastars

  Kensington, London , Kensington high street 380 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 18 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3089 anmeldelser fra reisendeBasert på 3089 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Kensington. Eiendommen består av totalt 405 soverom. Hilton London Olympia gjennomgikk en renovasjon i 2001. Hilton London Olympia sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Denne eiendommen tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Dette hotellet har ikke babysenger på forespørsel. Stedets fellesområder er handicapvennlige. Dette er et dyrevennlig hotell. Hilton London Olympia tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter. Alle som bor her kan oppleve og utforske flere av spisestedene på eiendommen. Forretningsreisende setter pris på de tilgjengelige businessfasilitetene på overnattingsstedet. Disse tilrettelegger for alle slags typer arrangement. Hotellet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Hilton London Kensington
  Frakr1.284Per natt

  Hilton London Kensingtonstars

  Sheperds Bush, London , Holland park avenue 179-199 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 18 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4938 anmeldelser fra reisendeBasert på 4938 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er ideelt for familier, og ligger i Sheperd's Bush. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 20. 0 kilometer fra eiendommen. Eiendommen består av totalt 601 koselige rom. Dette overnattingsstedet gjennomgikk en renovasjon i 2007. Dette overnattingsstedet sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Dette overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Denne eiendommen har ikke babysenger på forespørsel. Fellesområdene er tilrettet også for rullestolbrukere. Kun store kjæledyr er tillatt på dette hotellet. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. Hilton London Kensington tilbyr både helse- og velværefasiliteter og passer perfekt for gjester som gjerne ønsker å lade batteriene. Dette overnattingsstedet er ideelt for forretningsreisende med møteplaner. Overnattingsstedet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  82  Hoteller i London
Side  1  av  9
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her