Dyrevennlig hotell i London

Finn på kart
Dyrevennlig hotell i London

Dyrevennlig hotell i LondonFra  kr362

Anbefalte Dyrevennlig hotell i London

 • Danubius Regents Park
  Frakr1.132Per natt

  Danubius Regents Parkstars

  Regents Park, London , Lodge road, st johns wood 18 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 72 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1269 anmeldelser fra reisendeBasert på 1269 anmeldelser fra reisende

  Med utsikt over Regents Park og Lord's Cricket Ground, er dette elegante hotellet i moderne stil et utmerket startpunkt når man skal utforske denne fantastiske byen. Det har restaurant, bar og konferansefasiliteter. Attraksjoner som Madame Tussauds og Marble Arch ligger innen gangavstand, og Camden Town, Oxford Street og Hyde Park er også lette å nå.

  Se mer
 • Ibis London Canning Town
  Frakr1.195Per natt

  Ibis London Canning Townstars

  Dockland flyplass, London , Silvertown way 8 8 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 345 anmeldelser fra reisendeBasert på 345 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Dockland Airport. Dette hotellet tilbyr totalt 196 rom. Reisende kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på soverommene. Ibis London Canning Town tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Ibis London Canning Town tilbyr har et spesialdesignet familierom, som passer perfekt til familier som reiser med små barn. Alle baderommene på Ibis London Canning Town er handicapvennlige. Besøkende behøver ikke å etterlate kjæledyrene sine hjemme da dette overnattingsstedet er dyrevennlig. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Rafayel Hotel And Spa
  Frakr2.109Per natt

  Rafayel Hotel And Spastars

  Battersea, London , 34 lombard road - Kart
   

  Dette sofistikerte hotellet ligger i Battersea. Gjester vil finne flyplassen innen 19. 1 kilometer. Stedet teller totalt 65 innbydende soverom. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. Kun små kjæledyr er tillatt på dette hotellet. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på Rafayel Hotel And Spa. Noen av tjenestene til Rafayel Hotel And Spa kan koste ekstra.

  Se mer
 • Flemings Mayfair
  Frakr3.907Per natt

  Flemings Mayfairstars

  Green Park, London , Half moon street 7-12 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2427 anmeldelser fra reisendeBasert på 2427 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet ligger i Green Park. Beliggende innen 50 meter fra bysentrum, er eiendommen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. De viktigste underholdningsstedene kan lett nås fra eiendommen. Innen 500 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Overnattingsstedet består av totalt 129 koselige rom. Flemings Mayfair ble bygget i 1851 og har blitt totalrenovert i 2016. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Flemings Mayfair. Flemings Mayfair har fellesområder tilrettelagt for rullestolbrukere. Små kjæledyr er tillatt på Flemings Mayfair. Flemings Mayfair tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter. Flemings Mayfair legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. Eiendommens spisested kommer til å fortrylle de besøkende med et utsøkt kjøkken og eksepsjonell atmosfære. Forretningsreisende vil sette pris på møte- og businessfasilitetene som finnes. Flemings Mayfair kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Baglioni Hotel London
  Frakr4.522Per natt

  Baglioni Hotel Londonstars

  South Kensington, London , 60 hyde park gate 60 - Kart
  4,7/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 985 anmeldelser fra reisendeBasert på 985 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i South Kensington, er dette sofistikerte hotellet optimalt for homofile. Eiendommen består av 67 soverom. Dette overnattingsstedet ble oppusset 2018. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Dette hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Noen soverom tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Baglioni Hotel London har fellesområder tilrettelagt for rullestolbrukere. Alle som bor her kan, sammen med deres kjæledyr, nyte et felles opphold på denne eiendommen. Alle som bor her kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Gjester tilbys transportservice for økt bekvemmelighet. Forretningsreisende kan benytte businessfasilitetene på stedet. De som velger å overnatte her vil sette pris på stedets kulinariske spisested hvor man kan velge i et bredt utvalg mat og drikke. Er man på jakt etter avslapning kan alle de overnattende velge blant et bredt utvalg helse- og velværetilbud. Alle de overnattende tilbys et bredt utvalg kulinariske perler, og det bør være mulig å finne noe å sette tennene i for alle og enhver. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Novotel London Heathrow M4 Jct 4
  Frakr940Per natt

  Novotel London Heathrow M4 Jct 4starsGreenProgram Icon

  Heathrow Airport, London , Cherry lane, west drayton, junction 4m4 4 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2911 anmeldelser fra reisendeBasert på 2911 anmeldelser fra reisende

  Perfekt for familier, ligger dette flotte hotellet i Heathrow Airport. Gjester vil finne flyplassen innen 42. 5 kilometer. Det finnes totalt 178 soverom på Novotel London Heathrow M4 Jct 4. Denne eiendommen ble konstruert i 1991. På stedets fellesområder finnes internett med Wi-Fi-forbindelse. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. Alle baderommene på Novotel London Heathrow M4 Jct 4 er handicapvennlige. Hvorfor ikke medbringe dine firbeinte familiemedlemmer til denne eiendommen?Besøkende med bil kan også benytte seg av de gode parkeringsfasilitetene. Dette hotellet er sertifisert av internasjonale og velkjente Environmental Management Systems som ISO/EMAS og/eller bærer et Sustainable Tourism-sertifikat tildelt av Global Sustainable Tourism Council (GSTC). Gjester med forretningsplaner kan benytte stedets businessfasiliteter. Gjester kan nyte et velsmakende måltid på stedets gastronomiske spisested. En bred vifte av verdensklasseunderholdning tilbys stedets gjester. Gjester på Novotel London Heathrow M4 Jct 4 kan nyte lekre måltid på stedet. Noen av tjenestene til Novotel London Heathrow M4 Jct 4 kan koste ekstra.

  Se mer
 • Novotel London West
  Frakr1.654Per natt

  Novotel London WeststarsGreenProgram Icon

  Hammersmith, London , Shortlands, hammersmith 1 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 34 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4565 anmeldelser fra reisendeBasert på 4565 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Hammersmith. Novotel London West består av totalt 630 soverom. Novotel London West ble komplett oppusset i 2002. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon. Novotel London West tilbyr ikke babysenger. Hotellets fellesområder er tilgjengelige for rullestolbrukere. Hvorfor ikke medbringe dine firbeinte familiemedlemmer til dette hotellet?Besøkende med bil kan også benytte seg av de gode parkeringsfasilitetene. Besøkende ønskes velkommen til dette miljøvennlige overnattingsstedet. Alle kan benytte konferansefasilitetene og -tjenestene som tilbys på stedet til enhver form for arrangement.

  Se mer
 • Novotel London Tower Bridge
  Frakr2.266Per natt

  Novotel London Tower BridgestarsGreenProgram Icon

  Tower Bridge, London , Pepys street, tower hill 10 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3384 anmeldelser fra reisendeBasert på 3384 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Tower Bridge. Totalt antall rom er 203. Dette hotellet ble etablert i 2000. Dette overnattingsstedet sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Resepsjonen er beklageligvis ikke døgnåpen. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette hotellet. Alle baderommene på Novotel London Tower Bridge er handicapvennlige. De som velger å overnatte her kan, sammen med deres kjæledyr, nyte et felles opphold på dette hotellet. Dette overnattingsstedet har forpliktet seg til å overholde en miljøvennlig praksis. Gjester med forretningsplaner kan benytte stedets businessfasiliteter.

  Se mer
 • Novotel London Paddington
  Frakr2.890Per natt

  Novotel London PaddingtonstarsGreenProgram Icon

  Paddington, London , 3 kingdom street ,sheldon square - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2874 anmeldelser fra reisendeBasert på 2874 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er ideelt for familier, og ligger i Paddington. Det finnes totalt 206 gjesteværelser på Novotel London Paddington. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble dette overnattingsstedet totalrenovert i 2016. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Alle de overnattende kan be om at deres soverom utstyres med babyseng. Overnattingsstedet tilbyr åpne offentlige områder og har 11 handicapvennlig gjesteværelse. Kjæledyr anses som en del av familien på denne eiendommen. Novotel London Paddington har i tillegg gjennomført en rekke miljøvennlige forbedringer og innehar i dag ISO 14001-sertifiserte hoteller og restauranter-merket. De som velger å overnatte her kan enkelt ta seg til lufthavnen takket være stedets egen shuttle-service. Alle kan benytte konferansefasilitetene og -tjenestene som tilbys på stedet til enhver form for arrangement. Novotel London Paddington byr på et variert utvalg av spisested. De overnattende behøver ikke å forlate området for å nyte et bedre måltid. På overnattingsstedet finnes nemlig flere spisested som tilbyr kulinariske opplevelser. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Novotel London Wembley
  Frakr1.202Per natt

  Novotel London Wembleystars

  Wembley, London , 5 olympic way, wembley - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1629 anmeldelser fra reisendeBasert på 1629 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Wembley, er dette flotte hotellet optimalt for familier. Innen 200 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Eiendommen består av totalt 235 rom. Denne eiendommen ble etablert i 2014. Hotellet tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på rommene. Gjester kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Videre tilbyr dette barnevennlige overnattingsstedet babyseng til de minste på forespørsel. Hotellet tilbyr åpne offentlige områder og har 12 handicapvennlige gjesteværelser. Både store og små kjæledyr er tillatt på eiendommen. Stedet tilbyr både parkerings- og garasjefasiliteter. Forretningsreisende kan benytte businessfasilitetene på stedet. Reisende kan nyte et velsmakende måltid på stedets gastronomiske spisested. Kunder på Novotel London Wembley kan nyte lekre måltid på stedet. Noen av tjenestene til Novotel London Wembley kan koste ekstra.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  76  Hoteller i London
Side  1  av  8
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her