5-stjerners hoteller i London

Finn på kart
5-stjerners hoteller i London

5-stjerners hoteller i LondonFra  kr326

Anbefalte 5-stjerners hoteller i London

 • Taj 51 Buckingham Gate
  Frakr4.539Per natt

  Taj 51 Buckingham GatestarsGreenProgram Icon

  Victoria Station, London , Buckingham gate 51 - Kart
  4,9/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1800 anmeldelser fra reisendeBasert på 1800 anmeldelser fra reisende

  Denne sofistikerte leiligheten ligger i Victoria Station. Eiendommen består av totalt 86 koselige rom. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Taj 51 Buckingham Gate tilbyr døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. Taj 51 Buckingham Gate følger bærekraftige retningslinjer. Besøkende kan benytte seg av stedets lufthavnstransport. Behøver man å virkelig slappe av kan besøkende benytte seg av stedets helse- og wellnessfasiliteter. Besøkende kan nyte et velsmakende måltid på stedets gastronomiske spisested. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Adria Boutique
  Frakr2.496Per natt

  Adria Boutiquestars

  South Kensington, London , Queen s gate 88 - Kart
  4,7/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 270 anmeldelser fra reisendeBasert på 270 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske boutiquehotellet er i South Kensington. Beliggende innen 5. 1 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Det finnes offentlige transportforbindelser kun en kort spasertur unna. Gjester vil finne flyplassen innen 22. 5 kilometer. Overnattingsstedet består av totalt 24 gjesteværelser. Stedet holder til i en bygning som stammer fra 1870, men har siden blitt komplett oppusset i 2011. Adria Boutique sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Adria Boutique tilbyr døgnåpen resepsjon. Adria Boutique er designet også med de yngre gjestene i tankene og tilbyr gjesteværelser som, på forespørsel, inkluderer babysenger. Alle rommene på denne handicapvennlige eiendommen er tilrettelagt rullestolbrukere. Gjester vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da denne eiendommen ikke tillater kjæledyr. Eiendommen byr på helse- og wellnessavdeling.

  Se mer
 • The Capital
  Frakr2.074Per natt

  The Capitalstars

  Knightsbridge, London , The capital, 22 basil street 22 - Kart
  4,8/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 882 anmeldelser fra reisendeBasert på 882 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet er ideelt for familier, og ligger i Knightsbridge. Beliggende midt i sentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 10. 3 kilometer fra eiendommen. Det finnes offentlige transportforbindelser kun en kort spasertur unna. Reisende vil finne flyplassen innen 100 meter. Totalt antall soverom er 49. The Capital ble totalrenovert i 2006. Reisende kan holde seg oppdatert ved å benytte internettet (Wi-Fi eller kabel) i stedets fellesområder. Dette overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. The Capital ønsker ikke kjæledyr velkommen. Gjester kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Besøkende kan velge blant fabelaktige spisemuligheter i vakre omgivelser. The Capital kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • San Domenico House
  Frakr3.149Per natt

  San Domenico Housestars

  Chelsea, London , Draycott place 29-31 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 187 anmeldelser fra reisendeBasert på 187 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet er i Chelsea. Totalt antall soverom er 19. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Alle de overnattende kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Gjester på denne eiendommen kan benytte stedets transportservice. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • The Athenaeum Hotel & Residences
  Frakr3.186Per natt

  The Athenaeum Hotel & Residencesstars

  Green Park, London , Piccadilly 116 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2751 anmeldelser fra reisendeBasert på 2751 anmeldelser fra reisende

  Dette eksklusive hotellet har en fantastisk beliggenhet i London, i nærheten av Piccadilly Circus. Gjestene befinner seg i kort avstand fra et utvalg av attraksjoner i byen, inkludert Buckinham Palace og teatrene. Londons vibrerende natteliv ligger kort avstand unna. Gjestene vil sette pris på dette flotte stedet fra hvor de kan lett utforske byen. Forbindelser til det offentlige transportnettverket er tilgjengelige i nærheten. Dette moderne hotellet har et sjarmerende arkitektonisk design som vakkert blander seg inn med dets historiske omgivelser. Gjesterommene er vakkert innredete med klassisk eleganse og raffinert luksus. Hotellet tilbyr et endeløst utvalg av fantastiske fasiliteter som imøtekommer behovene til alle typer reisende på en utsøkt måte.

  Se mer
 • Courthouse Hotel Shoreditch
  Frakr3.250Per natt

  Courthouse Hotel Shoreditchstars

  Liverpool Street, London , Old street 335-337 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 710 anmeldelser fra reisendeBasert på 710 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet er i Liverpool Street. Hotellet rommer 128 koselige rom. Denne eiendommen ble oppusset 2016. Overnattingsstedet tilbyr trådløs internettforbindelse. Courthouse Hotel Shoreditch tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Hele overnattingsstedet er tilgjengelig med rullestol og består av 7 handicapvennlig gjesteværelse. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Alle som bor her kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Denne eiendommen har forpliktet seg til å overholde en miljøvennlig praksis. Konferansefasiliteter er tilgjengelig på denne eiendommen. Reisende får en ytterligere opplevelse gjennom den lekre maten som serveres på Courthouse Hotel Shoreditch. Noen av tjenestene til Courthouse Hotel Shoreditch kan koste ekstra.

  Se mer
 • Four Seasons at London Park Lane
  Frakr5.962Per natt

  Four Seasons at London Park Lanestars

  Green Park, London , Hamilton place park lane - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1257 anmeldelser fra reisendeBasert på 1257 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet er i Green Park. Dette hotellet tilbyr totalt 277 gjesteværelser. Four Seasons at London Park Lane ble bygget i 1970. De som bor på eiendommen kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. Four Seasons at London Park Lane tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Det er beklageligvis ingen gjesteværelser hvor gjester kan be om babysenger til de minste barna. Besøkende behøver ikke å etterlate kjæledyrene sine hjemme da dette overnattingsstedet er dyrevennlig. Det finnes en parkeringsplass.

  Se mer
 • The Level at Melia White House
  Frakr4.024Per natt

  The Level at Melia White Housestars

  Regents Park, London , Albany street, regents park - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 325 anmeldelser fra reisendeBasert på 325 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet er i Regent's Park.

  Se mer
 • ME London
  Frakr4.033Per natt

  ME Londonstars

  Covent Garden, London , Strand 336-337 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3370 anmeldelser fra reisendeBasert på 3370 anmeldelser fra reisende

  Dette overdådige hotellet har en misunnelsesverdig beliggenhet rett på gaten Strand i hjertet av London. Temple tubestasjon er en femminutters spasertur unna, og stasjonene Covent Garden og Charing Cross er også i nærheten, noe som gir rask og enkel tilgang til alle deler av denne pulserende byen. De ikoniske landemerkene London Eye, Trafalgar Square og Piccadilly Circus er kun 15 minutter unna til fots. Hotellets luksuriøse rom kombinerer perfekt det tradisjonelle med det uventede, som gir et moderne look basert på konseptet med yin og yang. Gjester har en utrolig utsikt over byen fra den stilige takbaren og de kan spise kunstnerisk tilberedt italiensk mat i hovedrestauranten, eller saftige steker i steakhouse, som blir til en berøm Londonklubb etter 22.00. For reisende på en dekadent bypause eller viktig forretningsreise, er dette hotellet det perfekte alternativet.

  Se mer
 • Vintry & Mercer
  Frakr2.014Per natt

  Vintry & Mercerstars

  Saint Paul-s Cathedral - byen, London , 19-20 garlick hill 19 - 20 - Kart
   

  Dette fantastiske hotellet ligger i St. Paul's Cathedral and The City. Det finnes totalt 92 rom på stedet. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. De som velger å overnatte her vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Vintry & Mercer tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. Denne eiendommen er designet for å gjøre alles opphold enklere. Derfor tilbys flere rom med handicapvennlige bad. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på hotellet da dette ikke tillater kjæledyr. Alle som bor her vil sette pris på lufthavnstransporten. Alle kan benytte konferansefasilitetene og -tjenestene som tilbys på stedet til enhver form for arrangement.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  12  Hoteller i London
Side  1  av  2
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her