4-stjerners hoteller i London

Finn på kart
4-stjerners hoteller i London

4-stjerners hoteller i LondonFra  kr371

Anbefalte 4-stjerners hoteller i London

 • Doubletree by Hilton London Chelsea
  Frakr1.372Per natt

  Doubletree by Hilton London Chelseastars

  Chelsea, London , Imperial rd, imperial wharf- chelsea - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 36 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1824 anmeldelser fra reisendeBasert på 1824 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Chelsea. Eiendommen består av totalt 172 rom. Dette hotellet gjennomgikk en renovasjon i 2012. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan alle de overnattende benytte internett (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Besøkende kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Denne eiendommen tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. Stedets fellesområder er handicapvennlige. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen. Alle de overnattende som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Danubius Regents Park
  Frakr1.317Per natt

  Danubius Regents Parkstars

  Regents Park, London , Lodge road, st johns wood 18 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 72 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1171 anmeldelser fra reisendeBasert på 1171 anmeldelser fra reisende

  Med utsikt over Regents Park og Lord's Cricket Ground, er dette elegante hotellet i moderne stil et utmerket startpunkt når man skal utforske denne fantastiske byen. Det har restaurant, bar og konferansefasiliteter. Attraksjoner som Madame Tussauds og Marble Arch ligger innen gangavstand, og Camden Town, Oxford Street og Hyde Park er også lette å nå.

  Se mer
 • Mercure London Heathrow
  Frakr662Per natt

  Mercure London Heathrowstars

  Heathrow Airport, London , Shepiston lane - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 24 Synspunkter

  Dette moderne hotellet har en praktisk beliggenhet bare 3,5 km fra den internasjonale flyplassen London Heathrow. Det har brasserie-restaurant, bar, 24-timers romservice, konferansefasiliteter og et treningsrom. London sentrum ligger 15 minutter med tog unna. Attraksjoner som Legoland, Hampton Court, Windsor Castle og Twickenham Stadium ligger bare en kort kjøretur unna.

  Se mer
 • Hilton London Heathrow
  Frakr1.439Per natt

  Hilton London Heathrowstars

  Heathrow Airport, London , Sheffield road 4 - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4650 anmeldelser fra reisendeBasert på 4650 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Heathrow Airport. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 5. 0 kilometer fra hotellet. Det nærmeste offentlige transportmiddelet er 2. 0 kilometer fra innkvarteringen. De 398 innbydende soverommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Dette hotellet ble restaurert i 2007. Dette overnattingsstedet sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Resepsjonen er døgnåpen. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. Hotellet tilbyr åpne offentlige områder og har 4 handicapvennlig gjesteværelse. Kunder vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da denne eiendommen ikke tillater kjæledyr. Det finnes en parkeringsplass. Denne eiendommen har et variert utvalg av spisested. Konferansefasiliteter er tilgjengelig for å imøtekomme forretningsreisendes behov. Hilton London Heathrow kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • So Park
  Frakr1.010Per natt

  So Parkstars

  Battersea, London , Battersea park road 140 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 39 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 300 anmeldelser fra reisendeBasert på 300 anmeldelser fra reisende

  Stilfulle So Park har en beleilig beliggenhet tett på Battersea Park, Themsen og landemerket, Battersea Power Station. Verdenskjente attraksjoner som Buckingham Palace, House of Parliament, Big Ben, Hyde Park, Westminster Abbey, London Eye og eksklusiv shopping i Oxford Street kan alle nås hurtig og enkelt. Hotellets gjester ønskes velkommen i en avslappende og sofistikert atmosfære, og de store og moderne rommene er eksepsjonelt utstyrt. Fasiliteter inkluderer gratis trådløst internett, HD TV og kjøkken. Dette er et fantastisk hotell som fungerer som et utmerket utgangspunkt for dem som ønsker å utforske pulserende London.

  Se mer
 • Park Lane Mews
  Frakr2.804Per natt

  Park Lane Mewsstars

  Park Lane, London , Stanhope row 2 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 17 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1254 anmeldelser fra reisendeBasert på 1254 anmeldelser fra reisende

  Det elegante hotellet ligger i sentrum av London og ble opprettet i 1987. Hotellet ligger nær Buckingham Palace og nærmeste stasjon er Green Park. 2 metrostasjoner er en kort spasertur unna.Hotellet tilbyr restaurant hvor gjestene kan nyte en frokostbuffet og bar. I tillegg finnes et konferanserom for møter og private arrangementer.Alle 48 rom er utstyrt med minibar, hårføner, safe, buksepresse, strykesett og luftkondisjonering.

  Se mer
 • Novotel London Heathrow M4 Jct 4
  Frakr829Per natt

  Novotel London Heathrow M4 Jct 4starsGreenProgram Icon

  Heathrow Airport, London , Cherry lane, west drayton, junction 4m4 4 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2845 anmeldelser fra reisendeBasert på 2845 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet som ligger i Heathrow Airport, er et godt alternativ for familier. Gjester vil finne flyplassen innen 42. 5 kilometer. Det finnes totalt 178 gjesteværelser på stedet. Novotel London Heathrow M4 Jct 4 ble bygget i 1991. Novotel London Heathrow M4 Jct 4 tilbyr internett med Wi-Fi-forbindelse i fellesområdene. Alle som bor her kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. Alle rommene på Novotel London Heathrow M4 Jct 4 er tilrettelagt for rullestolbrukere. I øvrig kan kunder medbringe kjæledyr på Novotel London Heathrow M4 Jct 4. Dette hotellet tilbyr sine gjester parkerings- og garasjeplasser. Dette overnattingsstedet er sertifisert av internasjonale og velkjente Environmental Management Systems som ISO/EMAS og/eller bærer et Sustainable Tourism-sertifikat tildelt av Global Sustainable Tourism Council (GSTC). Novotel London Heathrow M4 Jct 4 tilbyr alle nødvendige fasiliteter og tjenester for det perfekte forretningsmøtet. Spisestedet inviterer kunder på de mest smakfulle retter i elegante omgivelser. Det varierte underholdningsprogrammet på Novotel London Heathrow M4 Jct 4 gir stedets gjester en ekstra opplevelse under oppholdet. Dette hotellet byr på gode og varierte spisesteder hvor alle kan finne noe de liker. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Hilton London Paddington
  Frakr2.793Per natt

  Hilton London Paddingtonstars

  Paddington, London , Praed street- paddington 146 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4761 anmeldelser fra reisendeBasert på 4761 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Paddington, er dette komfortable hotellet optimalt for familier. Ikke langt unna vil besøkende finne transportforbindelser som lar dem utforske området. Stedet teller totalt 419 innbydende soverom. Hilton London Paddington stammer fra 1854 og ble totalrenovert i 2015. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Reisende vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Hilton London Paddington. Stedets fellesområder er handicapvennlige. Både gjester og deres kjæledyr kan nyte et felles opphold på dette hotellet. Hilton London Paddington legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. Dette overnattingsstedet tilbyr en rekke businessfasiliteter og er dermed en perfekt kombinasjon mellom arbeid og avslapning for forretningsreisende. Spisestedene tilbyr et bredt utvalg av smakfulle retter og fristende drikke. Hilton London Paddington kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Ashburn
  Frakr1.897Per natt

  Ashburnstars

  Kensington, London , Cromwell road 111 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1122 anmeldelser fra reisendeBasert på 1122 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i Kensington, i nærheten av store attraksjoner, offentlige transportforbindelser og et rikt utvalg av restauranter og barer. Hotellet er ideelt for å nyte det London har å tilby, og noen av Londons store museer og parker ligger i gåavstand fra hotellet. Fasiliteter inkluderer bar, TV-rom, restaurant, trådløs internettilgang, i tillegg til rom- og vaskeritjenester (sistnevnte koster ekstra). Parkeringsfasiliteter er tilgjengelige for gjester som ankommer med bil (koster ekstra).

  Se mer
 • BEST WESTERN Palm Hotel
  Frakr854Per natt

  BEST WESTERN Palm Hotelstars

  Brent Cross, London , Hendon way 64-76 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 904 anmeldelser fra reisendeBasert på 904 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Brent Cross. Besøkende vil finne flyplassen innen 1. 5 kilometer. Eiendommen består av totalt 100 gjesteværelser. Dette hotellet ble oppusset i 2011. Internett (Wi-Fi eller kabel) er tilgjengelig på BEST WESTERN Palm Hotel. BEST WESTERN Palm Hotel tilbyr døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på BEST WESTERN Palm Hotel. Dette hotellet tillater ikke kjæledyr. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  223  Hoteller i London
Side  1  av  23
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her