3-stjerners hoteller i London

Finn på kart
3-stjerners hoteller i London

3-stjerners hoteller i LondonFra  kr280

Anbefalte 3-stjerners hoteller i London

 • Orchard Paddington Hotel
  Frakr926Per natt

  Orchard Paddington Hotelstars

  Paddington, London , Sussex gardens 86-90 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 333 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 628 anmeldelser fra reisendeBasert på 628 anmeldelser fra reisende

  Dette byhotellet har en sentral beliggenhet midt i London sentrum. Herfra har du et formidabelt utgangspunkt hvis du vil utforske byens spennende natteliv, underholdningssteder, shopping-muligheter og verdenskjente restauranter. Det er ikke langt til de aller fleste av Londons mest populære attraksjoner og severdigheter. Hotellets storslåtte, viktorianske stil glir inn i de historiske omgivelsene på en imponerende måte. Lobbyen ønsker overnattende og besøkende velkommen innenfor med sin minimalistiske stil. Rommene er smakfullt og muntert innredet. Her befinner du deg i hyggelige omgivelser når du vil unnslippe lys- og lydinntrykkene fra de travle bygatene. 

  Se mer
 • Kingsway Park
  Frakr1.024Per natt

  Kingsway Parkstars

  Paddington, London , Sussex gardens 139 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 322 anmeldelser fra reisendeBasert på 322 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Paddington. Kingsway Park består av totalt 21 gjesteværelser. Kingsway Park tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på soverommene. Overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr. Alle som bor her og ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Gjester på Kingsway Park kan benytte stedets transportservice. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Airways Hotel Victoria, London
  Frakr917Per natt

  Airways Hotel Victoria, Londonstars

  Victoria Station, London , Saint george s drive 29 - Kart
  3,2/5
  Kundeomtalerav 88 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1178 anmeldelser fra reisendeBasert på 1178 anmeldelser fra reisende

  Byhotellet ligger sentralt til i London, og du befinner deg i gåavstand til mange av byens kjente landemerker. Det er ikke langt til offentlige transportmuligheter fra Victoria Station. Herfra kommer du eksempelvis raskt frem og tilbake til Gatwick. Bare 150 meter utenfor dørene finner du flere barer og puber. Dette familievennlige hotellet ble bygget i 1850 og består av værelser med fasiliteter som imøtekommer behovene til ferierende såvel som forretningsreisende. Her er du velkommen til å benytte deg av de mange serviceytelsene som tilbys, blant annet internett (WLAN). Alle rom er utstyrt med moderne elektrisk utstyr og fasiliteter. Det serveres også en sunn frokost hvis du har lyst på en god start på dagen.

  Se mer
 • Olympic House Hotel
  Frakr973Per natt

  Olympic House Hotelstars

  Paddington, London , Sussex gardens 138-140 - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 41 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 401 anmeldelser fra reisendeBasert på 401 anmeldelser fra reisende

  Byhotellet ligger midt i Londons smørøye. Herfra er det ikke langt til mange av byens største attraksjoner og severdigheter som f. eks. Madame Tussaud´s, London Zoo og Harrods. Det er heller ikke særlig langt til verken Oxford Street eller Hyde Park. I umiddelbar nærhet til hotellet finner du et stort tilbud av underholdning, puber, restauranter, forretninger og natteliv. Hotellets arkitektoniske stil glir elegant inn i metropolens mer moderne omgivelser. Rommene er vakkert innredet og byr på avslappende omgivelser hvor du kan trekke deg tilbake fra de travle bygatene utenfor.

  Se mer
 • Royal National
  Frakr1.570Per natt

  Royal Nationalstars

  Russell Square-området, London , Bedford way 38-51 - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 408 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 9569 anmeldelser fra reisendeBasert på 9569 anmeldelser fra reisende

  Dette er et unikt og livlig hotell med spennende fasiliteter og direkte forbindelse til Heathrow (via undergrunnsbanen). Fra sin beliggenhet midt i det pulserende Bloomsbury-området er det kun 4 minutters gange til Russel Square undergrunnsbanestasjon og en 10-minutters spasertur til British Museum. På hotellet finner du flere spisesteder og kaféer, blant annet et pizzeria og en kaffebar samt en spennende restaurant med stekservering, en salongbar og en pub. Andre fasiliteter inkluderer møtelokaler, bowlingbane og helsestudio. Rommene har plass til opptil 4 personer, og har kaffe- og tekoker og eget bad.

  Se mer
 • Belgrave Hotel
  Frakr620Per natt

  Belgrave Hotelstars

  Vauxhall, London , Clapham road 9-13 - Kart
  2,9/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 336 anmeldelser fra reisendeBasert på 336 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Vauxhall. De 34 innbydende soverommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Det er trådløs internettforbindelse overalt på hotellet. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Det er beklageligvis ingen gjesteværelser hvor reisende kan be om babysenger til de minste barna. Belgrave Hotel ønsker ikke kjæledyr velkommen. Gjester tilbys transportservice for økt bekvemmelighet. Belgrave Hotel kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Chelsea Cloisters
  Frakr1.150Per natt

  Chelsea Cloistersstars

  Chelsea, London , Sloane avenue - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1139 anmeldelser fra reisendeBasert på 1139 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende leilighetshotellet ligger i Chelsea. Besøkende vil finne flyplassen innen 15. 1 kilometer. Totalt 190 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Denne eiendommen ble konstruert i 1935. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Denne eiendommen tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Chelsea Cloisters tilbyr ikke babysenger. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Tudor Inn
  Frakr1.337Per natt

  Tudor Innstars

  Victoria Station, London , Warwick way 73 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 986 anmeldelser fra reisendeBasert på 986 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Victoria Station. Det finnes totalt 17 gjesteværelser på stedet. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. De som velger å overnatte her kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Tudor Inn tilbyr ikke babysenger. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen.

  Se mer
 • President
  Frakr1.689Per natt

  Presidentstars

  Russell Square-området, London , Guilford street 56-60 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 476 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4185 anmeldelser fra reisendeBasert på 4185 anmeldelser fra reisende

  Her ønskes du velkommen til et hyggelig hotell som har utsikt over vakre Russel Square og ligger midt i London, bare noen få meter fra British Museum. Hotellet har egen restaurant, en bar og en kafé. Du kan spasere til kjente steder som Themsen, Regents Park og Hyde Park, og til Russel Square undergrunnsbanestasjon er det kun 2 minutter. Herfra kan du enkelt og raskt reise mellom Londons ulike bydeler. Du befinner deg også i gangavstand fra Kings Cross jernbanestasjon. Noen av de avslappende og komfortable rommene har utsikt over Russel Square, og alle har TV, kaffe- og tekoker og eget bad med hårføner. På eiendommen finner du også en art deco-inspirert bar som serverer ettermiddagste. I helgene sørger en jazz-pianist for å bidra til den hyggelige stemningen.

  Se mer
 • Bedford
  Frakr1.833Per natt

  Bedfordstars

  Russell Square-området, London , Southampton row 83-95 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 248 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1371 anmeldelser fra reisendeBasert på 1371 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet har en fantastisk beliggenhet i sentrum av London. Det er beliggende i nærheten av British Museum og mellom West End og Covent Garden. Som gjest på hotellet er du omringet av attraksjoner, shopping-muligheter, restauranter og mange av byens underholdningssteder. Offentlig transport finnes like i nærheten slik at du enkelt kan ta deg rundt til andre områder i byen. Hotellet har et vakkert, arkitektonisk design og går i ett med de historiske omgivelsene som kjennetegner området. Rommene er elegant innredet og de rolige omgivelsene innbyr til både jobb og avslapning. I restauranten er det masser av muligheter til å nyte smakfulle og tradisjonelle retter. Hotellet har en lang rekke fasiliteter som gjør det til en behagelig og bekvemmelig opplevelse å overnatte her.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  210  Hoteller i London
Side  1  av  21
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her