3-stjerners hoteller i London

Finn på kart
3-stjerners hoteller i London

3-stjerners hoteller i LondonFra  kr362

Anbefalte 3-stjerners hoteller i London

 • Orchard Paddington Hotel
  Frakr935Per natt

  Orchard Paddington Hotelstars

  Paddington, London , Sussex gardens 86-90 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 324 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 622 anmeldelser fra reisendeBasert på 622 anmeldelser fra reisende

  Dette byhotellet ligger sentralt i den travle metropolen London. Hotellet tilbyr den ideelle plasseringen fra hvor man kan nyte det spennende utelivet, underholdningsstedene, eksepsjonelle shoppingmuligheter og utsøkte spisealternativer som byen har å tilby. Gjestene vil befinne seg i lett gåavstand fra de spektakulære attraksjonene denne fortryllende byen har å by på. Hotellet har en fantastisk, viktoriansk arkitektur som lar det blande seg inn lett i sine historiske omgivelser. Gjestene inviteres inn i de vakre omgivelsene i lobbyen som har en minimalistisk stil. Gjesterommene er smakfullt innredet i lystig stil. Rommene tilbyr en innbydende flukt fra livet i byen. Gjestene inviteres til å nyte tradisjonell engelsk frokost om morgenen, som garantert vil gjøre dem klare for en lang dag med sightseeing.

  Se mer
 • Hampton Inn London Docklands
  Frakr1.417Per natt
  4,3/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 507 anmeldelser fra reisendeBasert på 507 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Dockland Airport. Gjester vil finne flyplassen innen 34. 4 kilometer. Overnattingsstedet består av totalt 209 gjesteværelser. Trådløs internettforbindelse finnes også på hotellet. Hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon. Alle eiendommens rom tilbyr barnefasiliteter, som babyseng, hvis nødvendig. Fellesområdene påHampton Inn London Docklands er tilrettelagt for rullestolbrukere. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på Hampton Inn London Docklands. Forretningsreisende kan benytte egne konferanserom egnet til å arrangere forretningsmøter, seminar eller andre typer arrangement. Besøkende kan fråtse i de lekreste retter på stedets gastronomiske spisested. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • House of Toby
  Frakr1.713Per natt

  House of Tobystars

  Kings Cross, London , Swinton street 65 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 168 anmeldelser fra reisendeBasert på 168 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Kings Cross. Beliggende innen 3. 9 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Den nærmeste transportforbindelsen ligger i gåavstand fra eiendommen. Reisende vil finne flyplassen innen 28. 7 kilometer. Hotellet består av totalt 24 gjesteværelser. Kunder kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Kunder vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på House of Toby. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted. House of Toby kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Chrysos
  Frakr1.660Per natt

  Chrysosstars

  Paddington, London , Norfolk square 25-27 - Kart
  3,2/5
  Kundeomtalerav 29 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 552 anmeldelser fra reisendeBasert på 552 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Paddington. Beliggende innen 800 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innkvarteringen ligger i nærheten av viktige underholdningssteder. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 4. 5 kilometer fra innkvarteringen. Innen 250 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Reisende vil finne flyplassen innen 4. 0 kilometer. Hotellet ligger innen 4. 0 kilometer fra havnen. Det finnes totalt 60 gjesteværelser på Chrysos. Chrysos ble bygget i 1980. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Chrysos tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Chrysos er ideelt for ferierende barnefamilier da noen av gjesteværelsene, på forespørsel, inkluderer babyseng. Kjæledyr er ikke tillatt på dette overnattingsstedet. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • So Kings Cross Hotel
  Frakr1.075Per natt

  So Kings Cross Hotelstars

  Kings Cross, London , King s cross road 170 - Kart
  3,1/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 326 anmeldelser fra reisendeBasert på 326 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Kings Cross. Det finnes totalt 41 rom på So Kings Cross Hotel. Eiendommen tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på rommene. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen gjesteværelser hvor besøkende kan be om babysenger til de minste barna. So Kings Cross Hotel ønsker ikke kjæledyr velkommen. So Kings Cross Hotel kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • So Paddington
  Frakr1.126Per natt

  So Paddingtonstars

  Paddington, London , Norfolk square 6-8 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 383 anmeldelser fra reisendeBasert på 383 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Paddington. Totalt 31 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på So Paddington. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. So Paddington tilbyr døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette hotellet. Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr.

  Se mer
 • St. George' s Inn Victoria
  Frakr1.329Per natt

  St. George' s Inn Victoriastars

  Victoria Station, London , Belgrave road 25 - Kart
  3,2/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 216 anmeldelser fra reisendeBasert på 216 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet er det ideelle stedet for fritids- og forretningsreisende, da det har en flott beliggenhet i hjertet av London, stedet hvor den historiske fortiden og den livlige nåtiden føres sammen. Dette komfortable hotellet ligger i nærheten av det fasjonable Belgravia-distriket og i kort gåavstand fra noen av de viktigste turistattraksjonene i byen, inkludert Buckingham Palace, Houses of Parliament, London Eye, noen teatre og et bredt utvalg av restauranter. Dette hotellet er en elegant 1800-talls bygning og ligger praktisk til kun 2 minutter fra Victoria metrostasjon, med lett tilgang til andre deler av byen. Gjester vil finne et utvalg av ulike romtyper for å tilfredsstille alle reisendes behov, pent innredet i klassisk standard. Det vennlige personalet vil hjelpe gjestene med å planlegge deres opphold i London og gi informasjon om turer, spisesteder og shopping.

  Se mer
 • Hotel 1 Lexham Gardens
  Frakr931Per natt

  Hotel 1 Lexham Gardensstars

  Kensington, London , Lexham gardens 1 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 717 anmeldelser fra reisendeBasert på 717 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i hjertet av Kensington, og ligger perfekt til for å utforske London. Mange restauranter, barer og små kafeer er like ved, berømte attraksjoner som Royal Albert Hall, Buckingham Palace, Natural History Museum, teatrene i West End, eller fotballbanen til Chelsea FC, Stamford Bridge, er innen kort rekkevidde. Kensington High Street, Hyde Park, Knightsbridge og Harrods er innen gangavstand.

  Se mer
 • Hanover Hotel Victoria, London
  Frakr1.083Per natt

  Hanover Hotel Victoria, Londonstars

  Victoria Station, London , Saint george s drive 30-32 - Kart
  2,8/5
  Kundeomtalerav 40 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1196 anmeldelser fra reisendeBasert på 1196 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Victoria Station. Med sin beliggenhet innen 2. 5 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Den nærmeste transportforbindelsen ligger i gåavstand fra eiendommen. Eiendommen består av totalt 37 koselige gjesteværelser. Dette hotellet ble sist renovert i 2011. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Reisende vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Videre tilbyr dette barnevennlige overnattingsstedet babyseng til de minste på forespørsel. Hanover Hotel Victoria, London ønsker ikke kjæledyr velkommen. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Olympic House Hotel
  Frakr1.410Per natt

  Olympic House Hotelstars

  Paddington, London , Sussex gardens 138-140 - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 40 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 393 anmeldelser fra reisendeBasert på 393 anmeldelser fra reisende

  Byhotellet er plassert i hjertet av den levende byen London. Hotellet er plassert i nærheten av mange av byens hovedseverdigheter, inkludert Madame Tussaud, London Zoo og det kjente kjøpesentret Harrods. Oxford Street og Hyde Park er også plassert i nærheten. Gjestene befinner seg i midten av all underholdning, med en rekke puber, restauranter, shoppingmuligheter og et livlig natteliv tilgjengelig i nærområdet. Hotellet har en attraktiv arkitektonisk stil, som lar det gå uanstrengt inn i de kosmopolitiske omgivelsene. Gjesterommene er vakkert utstyrt, og tilbyr et avslappende miljø hvor man slipper unna byens tempo som ligger rett på utsiden.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  211  Hoteller i London
Side  1  av  22
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her