3-stjerners hoteller i London

Finn på kart
3-stjerners hoteller i London

3-stjerners hoteller i LondonFra  kr326

Anbefalte 3-stjerners hoteller i London

 • So Kings Cross Hotel
  Frakr789Per natt

  So Kings Cross Hotelstars

  Kings Cross, London , King s cross road 170 - Kart
  3,1/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 306 anmeldelser fra reisendeBasert på 306 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Kings Cross. Hotellet består av totalt 41 koselige soverom. De som velger å overnatte her kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Kunder ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Dette hotellet har ikke babysenger på forespørsel. Gjester vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette hotellet ikke tillater kjæledyr. Hotellet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • So Paddington
  Frakr615Per natt

  So Paddingtonstars

  Paddington, London , Norfolk square 6-8 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 379 anmeldelser fra reisendeBasert på 379 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Paddington. Totalt 31 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på So Paddington. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. So Paddington tilbyr døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette hotellet. Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr.

  Se mer
 • Hanover Hotel Victoria, London
  Frakr1.263Per natt

  Hanover Hotel Victoria, Londonstars

  Victoria Station, London , Saint george s drive 30-32 - Kart
  2,8/5
  Kundeomtalerav 40 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1180 anmeldelser fra reisendeBasert på 1180 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Victoria Station. Med sin beliggenhet innen 2. 5 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Den nærmeste transportforbindelsen ligger i gåavstand fra eiendommen. Eiendommen består av totalt 37 koselige gjesteværelser. Dette hotellet ble sist renovert i 2011. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Reisende vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Videre tilbyr dette barnevennlige overnattingsstedet babyseng til de minste på forespørsel. Hanover Hotel Victoria, London ønsker ikke kjæledyr velkommen. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Best Western Plus Epping Forest
  Frakr530Per natt
  3,6/5
  Kundeomtalerav 22 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 475 anmeldelser fra reisendeBasert på 475 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Walthamstow. Det finnes totalt 99 soverom på stedet. Dette overnattingsstedet ble gjennomførende oppusset i 2007. Eiendommen tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på rommene. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. De som velger å overnatte her vil fryde seg over maten som serveres på hotellet. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • City Continental Kensington
  Frakr1.020Per natt

  City Continental Kensingtonstars

  Earls Court, London , Penywern road earls court london sw5 9tt 11-13 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 43 Synspunkter

  Dette sjarmerende hotellet har en fantastisk beliggenhet i Kensington-distriktet i London. Hotellet ligger kun to minutters gange fra metrostasjonen Earls Court, og tilbyr lett tilgang til andre områder av byen. Hotellets beliggenhet i hjertet av London tilbyr den perfekte destinasjonen for reisende som ønsker å utforske attraksjonene denne livlige byen har å tilby. Dette hotellet har en fantastisk arkitektonisk stil som blander seg uanstrengt med dets viktorianske motstykker. Gjesterommene er vakkert innredet, og oser ro og harmoni som lar gjestene drive milevis av sted fra byens travelhet utenfor.

  Se mer
 • Kensington West
  Frakr509Per natt

  Kensington Weststars

  Hammersmith, London , Matheson road 25-27 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 25 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 493 anmeldelser fra reisendeBasert på 493 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Hammersmith. Med sin beliggenhet innen 1. 7 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 1. 8 kilometer vil kunder finne transportforbindelser som lar dem utforske området. Stedet teller totalt 36 innbydende gjesteværelser. Dette overnattingsstedet ble restaurert i 2007. Kensington West tilbyr trådløs internettforbindelse. Dette hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Kensington West tilbyr ikke babysenger. Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr.

  Se mer
 • Bloomsbury Park - A Thistle Associate Hotel
  Frakr1.580Per natt
  3,5/5
  Kundeomtalerav 20 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1277 anmeldelser fra reisendeBasert på 1277 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger tett på sentrum av London og har med det enkel adgang til alle byens attraksjoner. I nærheten finnes et bredt utvalg shopping- og underholdningssteder sammen med offentlige transportmuligheter. Hotellet byr sine gjester varmt velkommen og gjesterommene er alle vakkert, komfortabelt og moderne innredet. Hotellet byr i øvrig på en lang rekke fasiliteter og formidabel service.

  Se mer
 • ibis London Shepherds Bush
  Frakr1.007Per natt

  ibis London Shepherds Bushstars

  Sheperds Bush, London , Rockley road 3-5 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2204 anmeldelser fra reisendeBasert på 2204 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Sheperd's Bush. Totalt antall rom er 128. Hotellet tilbyr trådløs internettforbindelse. Resepsjonen er ikke åpen døgnet rundt. ibis London Shepherds Bush tilbyr ikke babysenger. Alle baderommene på dette handicapvennlige hotellet er tilpasset bevegelseshemmede gjester. I øvrig kan alle de overnattende medbringe kjæledyr på ibis London Shepherds Bush. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil.

  Se mer
 • Ibis Styles London Excel
  Frakr573Per natt

  Ibis Styles London Excelstars

  Docklands, London , Victoria dock road 272 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 40 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1807 anmeldelser fra reisendeBasert på 1807 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i London Docklands, rett ved jernbanestasjonen DLR, som gir tilgang til Excel Exhibition Centre og undergrunnsnettverket. Det er også 20 minutters reise med offentlig transport til O2 Arena, hvor de beste konsertene finner sted. Dette er et ideelt hotell for gjester som reiser i forretningsøyemed.

  Se mer
 • Avni Hotel Kensington
  Frakr726Per natt

  Avni Hotel Kensingtonstars

  Earls Court, London , Harrington gardens 40-44 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 113 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1188 anmeldelser fra reisendeBasert på 1188 anmeldelser fra reisende

  Dette vakre utvalget av virkelig eksepsjonelle leiligheter ligger i hjertet av Londons eksklusive Royal Borough of Kensington and Chelsea. Byens naturvitenskapelige og naturhistoriske museum ligger innenfor gangavstand. West End-butikker og -teatre samt mange historiske og kulturelle severdigheter ligger innenfor rekkevidde. Fasilitetene på hotellet omfatter en lobby med døgnåpen resepsjon og trådløst Internett, hotellsafe, garderobe og heiser og et frokostrom. Mot en ekstraavgift kan gjestene også benytte hotellets vaskeritjeneste.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  91  Hoteller i London
Side  1  av  10
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her