3-stjerners hoteller i London

Finn på kart
3-stjerners hoteller i London

3-stjerners hoteller i LondonFra  kr371

Anbefalte 3-stjerners hoteller i London

 • Orchard Paddington Hotel
  Frakr662Per natt

  Orchard Paddington Hotelstars

  Paddington, London , Sussex gardens 86-90 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 318 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 613 anmeldelser fra reisendeBasert på 613 anmeldelser fra reisende

  Dette byhotellet ligger sentralt i den travle metropolen London. Hotellet tilbyr den ideelle plasseringen fra hvor man kan nyte det spennende utelivet, underholdningsstedene, eksepsjonelle shoppingmuligheter og utsøkte spisealternativer som byen har å tilby. Gjestene vil befinne seg i lett gåavstand fra de spektakulære attraksjonene denne fortryllende byen har å by på. Hotellet har en fantastisk, viktoriansk arkitektur som lar det blande seg inn lett i sine historiske omgivelser. Gjestene inviteres inn i de vakre omgivelsene i lobbyen som har en minimalistisk stil. Gjesterommene er smakfullt innredet i lystig stil. Rommene tilbyr en innbydende flukt fra livet i byen. Gjestene inviteres til å nyte tradisjonell engelsk frokost om morgenen, som garantert vil gjøre dem klare for en lang dag med sightseeing.

  Se mer
 • Ambassadors
  Frakr931Per natt

  Ambassadorsstars

  Earls Court, London , Collingham road 16 - Kart
  2,9/5
  Kundeomtalerav 43 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1593 anmeldelser fra reisendeBasert på 1593 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i hjertet av Londons fasjonable Kensington- og Chelsea-distrikt. Man har rask tilgang til T-banen, og dermed blir hele byen – med alle sine butikker, underholdningssteder og kulturelle attraksjoner – lett tilgjengelig fra hotellet. Her tilbys en rekke fasiliteter, for eksempel en døgnåpen resepsjon, heiser, safe og frokostsal. Hotellet har gangavstand til Londons praktfulle parker, museer og andre interessante steder, og det er også kort avstand til shopping i verdensberømte butikker som Harrods.

  Se mer
 • House of Toby
  Frakr1.711Per natt

  House of Tobystars

  Kings Cross, London , Swinton street 65 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 144 anmeldelser fra reisendeBasert på 144 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Kings Cross. Beliggende innen 3. 9 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Den nærmeste transportforbindelsen ligger i gåavstand fra eiendommen. Reisende vil finne flyplassen innen 28. 7 kilometer. Hotellet består av totalt 24 gjesteværelser. Kunder kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Kunder vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på House of Toby. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted. House of Toby kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • So Paddington
  Frakr830Per natt

  So Paddingtonstars

  Paddington, London , Norfolk square 6-8 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 382 anmeldelser fra reisendeBasert på 382 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Paddington. Totalt 31 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på So Paddington. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. So Paddington tilbyr døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette hotellet. Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr.

  Se mer
 • St. George' s Inn Victoria
  Frakr1.429Per natt

  St. George' s Inn Victoriastars

  Victoria Station, London , Belgrave road 25 - Kart
  3,2/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 208 anmeldelser fra reisendeBasert på 208 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet er det ideelle stedet for fritids- og forretningsreisende, da det har en flott beliggenhet i hjertet av London, stedet hvor den historiske fortiden og den livlige nåtiden føres sammen. Dette komfortable hotellet ligger i nærheten av det fasjonable Belgravia-distriket og i kort gåavstand fra noen av de viktigste turistattraksjonene i byen, inkludert Buckingham Palace, Houses of Parliament, London Eye, noen teatre og et bredt utvalg av restauranter. Dette hotellet er en elegant 1800-talls bygning og ligger praktisk til kun 2 minutter fra Victoria metrostasjon, med lett tilgang til andre deler av byen. Gjester vil finne et utvalg av ulike romtyper for å tilfredsstille alle reisendes behov, pent innredet i klassisk standard. Det vennlige personalet vil hjelpe gjestene med å planlegge deres opphold i London og gi informasjon om turer, spisesteder og shopping.

  Se mer
 • Lancaster Hall
  Frakr1.368Per natt

  Lancaster Hallstars

  Bayswater, London , Craven terrace 35 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 479 anmeldelser fra reisendeBasert på 479 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Bayswater. Beliggende innen 4. 6 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 400 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. De 80 innbydende soverommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Det finnes også Wi-Fi-forbindelse i fellesområdene. Alle som bor her kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr. Noen av tjenestene til Lancaster Hall kan koste ekstra.

  Se mer
 • Admiral
  Frakr1.019Per natt

  Admiralstars

  Paddington, London , Sussex gardens 143 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 206 anmeldelser fra reisendeBasert på 206 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Paddington. Totalt 19 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Trådløs internettforbindelse finnes også på eiendommen. Besøkende kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Det er beklageligvis ingen soverom hvor de overnattende kan be om babysenger til de minste barna. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Comfort Inn St.Pancras Kings Cross
  Frakr1.370Per natt

  Comfort Inn St.Pancras Kings Crossstars

  Kings Cross, London , Saint chad s street 2-5 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 26 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 915 anmeldelser fra reisendeBasert på 915 anmeldelser fra reisende

  Dette delikate hotellet har en hovedplassering i et vakkert London-distrikt. Hotellet er plassert med enkel tilgang til en rekke av byens attraksjoner. Forbindelser til offentlige transportnettverk finnes i nærheten. Dette herlige hotellet ligger med enkel tilgang til en rekke handelsmuligheter, spisemuligheter og underholdningssteder. Dette sjarmerende hotellet vil garantert imponere. Det ønsker gjestene velkommen med lobbyens klassisk designede omgivelser. Gjesterommene er vakkert innredet, og byr på et avslappende miljø hvor man kan slappe av. Hotellet tilbyr utmerket service av førsteklasses fasiliteter, og dekker behovene til alle typer reisende.

  Se mer
 • Kingsway Park
  Frakr1.408Per natt

  Kingsway Parkstars

  Paddington, London , Sussex gardens 139 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 318 anmeldelser fra reisendeBasert på 318 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Paddington. Det finnes totalt 21 gjesteværelser på Kingsway Park. Reisende kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Denne eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Kingsway Park tilbyr ikke babysenger. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Stedet tilbyr alle de overnattende egen lufthavnstransport. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Sidney London-Victoria
  Frakr1.460Per natt

  Sidney London-Victoriastars

  Victoria Station, London , Belgrave road 68-76 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 57 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1377 anmeldelser fra reisendeBasert på 1377 anmeldelser fra reisende

  Med en fantastisk beliggenhet i en vakker, viktoriansk bygning er dette hotellet et rimelig overnattingsalternativ i hjertet av London. Her finner man blant annet et brasserie som serverer deilig frokost, en bar og konferansefasiliteter. Verdenskjente attraksjoner som Buckingham Palace, Westminster og Big Ben ligger alle i gåavstand fra hotellet. Undergrunnsstasjonen Pimlico og Victoria Station er heller ikke mange minuttene til fots unna, og herfra har man mulighet til å ta seg rundt i hele den engelske hovedstaden.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  200  Hoteller i London
Side  1  av  20
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her