Hoteller i West End London

Finn på kart
 • Park Lane Mews
  Frakr2.804Per natt

  Park Lane Mewsstars

  Park Lane, London , Stanhope row 2 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 17 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1254 anmeldelser fra reisendeBasert på 1254 anmeldelser fra reisende

  Det elegante hotellet ligger i sentrum av London og ble opprettet i 1987. Hotellet ligger nær Buckingham Palace og nærmeste stasjon er Green Park. 2 metrostasjoner er en kort spasertur unna.Hotellet tilbyr restaurant hvor gjestene kan nyte en frokostbuffet og bar. I tillegg finnes et konferanserom for møter og private arrangementer.Alle 48 rom er utstyrt med minibar, hårføner, safe, buksepresse, strykesett og luftkondisjonering.

  Se mer
 • Astor Court Hotel
  Frakr1.524Per natt

  Astor Court Hotelstars

  Oxford Street, London , Hallam street 20 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 796 anmeldelser fra reisendeBasert på 796 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger i et komfortabelt, trygt område i hjertet av Londons West End. Hotellet ligger i en historisk, tidligere Gentlemen's Club, som ble omdannet på tidlig 1900-tallet. De 45 smakfullt innredete rommene og seks familieleilighetene tilbyr den perfekte balansen mellom moderne komfort og viktoriansk arkitektur. De unike fasilitetene i denne bygningen gir hvert rom sin egne kjennetegn. Det er ideelt beliggende for shopping i Oxford Street, og i nærheten av teatre og restauranter, klubber, puber og kinoer. Hotellet ligger et par minutters gange fra Oxford Circus, Regent Street, Hyde Park og Londons West End. Hotellet tilbyr komfortabel, rimelig innkvartering og ligger i et av de mest prestisjefylte områdene i sentrale London. I tillegg er parkering tilgjengelig utenfor hotellområdet.

  Se mer
 • Doubletree by Hilton London - Marble Arch
  Frakr2.170Per natt
  4,0/5
  Kundeomtalerav 23 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1779 anmeldelser fra reisendeBasert på 1779 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet med sin beliggenhet i det sentrale London like ved Oxford Street ligger i gåavstand til steder som Hyde Park og Marble Arch undergrunnsstasjon. Den fantastiske beliggenheten gjør hotellet til et ideelt sted for dem som ønsker å oppdage Londons spennende attraksjoner, underholdningsliv, shoppingmuligheter og restauranter. Hotellet har en særdeles sjarmerende arkitektur og gjesterommene er elegant innredet og oser av karakter og stil. Her finnes alle moderne fasiliteter og hotellets service er på det absolutte toppnivå.

  Se mer
 • St Giles London – A St Giles Hotel
  Frakr1.604Per natt
  3,6/5
  Kundeomtalerav 140 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 7298 anmeldelser fra reisendeBasert på 7298 anmeldelser fra reisende

  Dette behagelige byhotellet har en flott beliggenhet i hjertet av West End i London. Hotellet har en ideell beliggenhet for reisende som vil utforske de spennende attraksjonene denne sjarmerende byen har å tilby. Gjestene vil befinne seg i lett tilgang til det kjente shoppingområdet Oxford Street, samt et utvalg av tradisjonelle og internasjonale restauranter. Hotellet er godt forbundet med andre områder i byen på grunn av sin nærhet til undergrunnsstasjonen Totttenham Court Road. Hotellet har en attraktiv arkitektonisk stil og tar imot gjestene med varm gjestfrihet og glimrende service. Gjesterommene er smakfullt innredet, og tilbyr komfort for gjestenes hygge. Rommene tilbyr det perfekte stedet for å slippe unna livet i byen. Hotellet tilbyr et av de største fritidssentrene i London med flotte fasiliteter.

  Se mer
 • Flemings Mayfair
  Frakr4.338Per natt

  Flemings Mayfairstars

  Green Park, London , Half moon street 7-12 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2339 anmeldelser fra reisendeBasert på 2339 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet ligger i Green Park. Beliggende innen 50 meter fra bysentrum, er eiendommen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. De viktigste underholdningsstedene kan lett nås fra eiendommen. Innen 500 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Overnattingsstedet består av totalt 129 koselige rom. Flemings Mayfair ble bygget i 1851 og har blitt totalrenovert i 2016. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Flemings Mayfair. Flemings Mayfair har fellesområder tilrettelagt for rullestolbrukere. Små kjæledyr er tillatt på Flemings Mayfair. Flemings Mayfair tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter. Flemings Mayfair legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. Eiendommens spisested kommer til å fortrylle de besøkende med et utsøkt kjøkken og eksepsjonell atmosfære. Forretningsreisende vil sette pris på møte- og businessfasilitetene som finnes. Flemings Mayfair kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • The Rathbone
  Frakr1.919Per natt

  The Rathbonestars

  Oxford Street, London , Rathbone street 30 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 39 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1286 anmeldelser fra reisendeBasert på 1286 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i et av de mest populære områdene av London, ligger dette hotellet i gåavstand fra Oxford Street, Covent Garden og Soho. The British Museum og Madame Tussauds er også noen få minutter unna. Den nærmeste metrostoppet er Goodge Street og Tottenham Court Road - hver av dem 5 minutter unna. Butikker, restauranter og typiske London-barer finnes innen 500 meter fra hotellet. Heathrow flyplass er rundt 25 km unna. Spisealternativer er tilgjengelige i hotellets kafé og den luftkondisjonerte restauranten, som har eget område for ikke-røyk. Konferanserom er også tilgjengelige. Gjestene kan forsyne seg selv ved frokostbuffeten. Til lunsj og på kveldstid kan gjestene velge retter fra menyen.

  Se mer
 • Doubletree by Hilton London Westminster Hotel
  Frakr2.283Per natt
  4,5/5
  Kundeomtalerav 15 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 7193 anmeldelser fra reisendeBasert på 7193 anmeldelser fra reisende

  Dette prisvinnende hotellet ligger i hjertet av London, 5 minutters gange fra Big Ben og Houses of Parliament. Beliggende nær Westminster med utsikt over Themsen, vil gjestene befinne seg 10 minutter til fots fra Westminster undergrunnsstasjonen og 5 minutter fra Pimlico-stoppet. Buckingham Palace, Trafalgar Square og teaterdistriktet ligger 15 minutters gange unna, og for 5 minutter ekstra kan gjestene nå Victoria tog- og busstasjoner. Med 13 etasjer kan stedet tilby et stort utvalg av moderne, møblert innkvartering med vinduer fra gulv til tak og avslappet atmosfære. Spisealternativer inkluderer en anerkjent restaurant med al fresco-terrasse og stor meny med noen av de beste eksemplene på europeisk mat. Det finnes også en smakfull lounge hvor gjester kan nyte klassiske cocktails og tapas.

  Se mer
 • Amba Hotel Marble Arch
  Frakr2.979Per natt

  Amba Hotel Marble Archstars

  Marble Arch, London , Bryanston street, marble arch . - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 63 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2457 anmeldelser fra reisendeBasert på 2457 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i sentrum av London, i vestlige Oxford Street og 2 minutters gange fra Hyde Park. Nærmeste stasjon er Marble Arch. Finansdistriktet er kun 10 minutter unna via undergrunnen, og Selfridges er kun 5 minutters gange unna. Park Lane er 4 minutters gange fra stedet. Stedet er tilgjengelig for bryllup, konferanser og møter.Hotellet ble etablert i 1934 og tilbyr restaurant, bar, konferanserom, kafé og treningssenter/rom. Alle 692 rom er utstyrt med minibar, hårføner, safe, buksepresse, strykesett og luftkondisjonering.Det er et godt valg for reisende som er interessert i shopping, parker og teater.

  Se mer
 • Conrad London St. James
  Frakr2.925Per natt

  Conrad London St. Jamesstars

  Westminster, London , Broadway 22-28 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4141 anmeldelser fra reisendeBasert på 4141 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet er i Westminster. Beliggende innen 2 meter fra bysentrum, er hotellet lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Innen 2 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Stedet teller totalt 256 innbydende soverom. Dette overnattingsstedet ble etablert i 2012. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Resepsjonen er åpen hele døgnet. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). Dette handicapvennlige hotellet har forståelse for gjesters ulike behov og tilbyr derfor et antall gjesteværelser tilrettelagt for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på dette hotellet. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. Forretningsreisende setter pris på de tilgjengelige businessfasilitetene på overnattingsstedet. Disse tilrettelegger for alle slags typer arrangement.

  Se mer
 • Thistle Trafalgar Square, The Royal Trafalgar
  Frakr2.513Per natt
  4,3/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1904 anmeldelser fra reisendeBasert på 1904 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Piccadilly Circus. Med sin beliggenhet innen 1. 2 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. De viktigste underholdningsstedene kan lett nås fra hotellet. Innen 300 meter vil besøkende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Det finnes totalt 116 gjesteværelser på stedet. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Resepsjonen er døgnåpen. Thistle Trafalgar Square, The Royal Trafalgar tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  47  Hoteller i West End London
Side  1  av  5
 

Mest populære hoteller - West End London

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler