Hoteller i West End London

Finn på kart
 • The Waldorf Hilton
  Frakr3.663Per natt

  The Waldorf Hiltonstars

  The Strand, London , Aldwych n/a - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 5177 anmeldelser fra reisendeBasert på 5177 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet soler seg fra en hovedplassering midt i hjertet av London. Hotellet er plassert kun kort avstand fra de livlige områdene West End og Covent Garden. Hotellet er ligger kun kort avstand fra mange av severdighetene denne livlige byen har å tilby. En mengde restauranter, butikker og underholdningssteder finnes i nærheten. Forbindelser til offentlig transport finnes bare 50 meter fra dette hotellet. Dette sjarmerende byhotellet har en lang historie som går tilbake til 1908. Hotellet frister gjestene inn i en verden av dekadanse og eleganse. Gjesterommene er overdådig designet, med komfort og luksus. Hotellet har et omfattende utvalg fasiliteter og tjenester som garantert vil imponere den mest kresne reisende.

  Se mer
 • Amba Hotel Charing Cross (Previously Guoman)
  Frakr2.877Per natt
  4,2/5
  Kundeomtalerav 36 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 5241 anmeldelser fra reisendeBasert på 5241 anmeldelser fra reisende

  Dette tradisjonelle hotellet er lokalisert i hjertet av London. Det er godt betjent av offentlig transport fra undergrunnsstasjonen Charing Cross. Det er bare en kort distanse til Trafalgar Square og Covent Garden. Omgivelsene er fylt opp med restauranter og barer, samt utallige nattklubber. Bygningen ble bygget i 1864 i viktoriansk stil, og ble fullstendig renovert i år 2000. Hotellfasilitetene byr på en kafé, en koselig bar og en à la carte-restaurant med eget røykfritt område. Konferanserom er tilgjengelige for forretningsreisende. De raffinerte rommene har bad på rommet, alle er velutstyrte som standard. En frokostbuffet er tilgjengelig hver morgen. Ved lunsjtid og på kveldene serveres à la carte.

  Se mer
 • Doubletree by Hilton London - Marble Arch
  Frakr2.126Per natt
  4,0/5
  Kundeomtalerav 24 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1802 anmeldelser fra reisendeBasert på 1802 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet med sin beliggenhet i det sentrale London like ved Oxford Street ligger i gåavstand til steder som Hyde Park og Marble Arch undergrunnsstasjon. Den fantastiske beliggenheten gjør hotellet til et ideelt sted for dem som ønsker å oppdage Londons spennende attraksjoner, underholdningsliv, shoppingmuligheter og restauranter. Hotellet har en særdeles sjarmerende arkitektur og gjesterommene er elegant innredet og oser av karakter og stil. Her finnes alle moderne fasiliteter og hotellets service er på det absolutte toppnivå.

  Se mer
 • Conrad London St. James
  Frakr4.034Per natt

  Conrad London St. Jamesstars

  Westminster, London , Broadway 22-28 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4297 anmeldelser fra reisendeBasert på 4297 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet ligger i Westminster. Med sin beliggenhet innen 2 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 2 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Eiendommen består av totalt 256 soverom. Denne eiendommen ble konstruert i 2012. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være internettforbindelsen på Conrad London St. James. Besøkende vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Conrad London St. James tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Conrad London St. James tenker på bekvemmeligheten og tilbyr enkelte værelser hvor baderommene er tilpasset rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på dette hotellet. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på Conrad London St. James. Forretningsreisende vil sette pris på møte- og businessfasilitetene som finnes.

  Se mer
 • Flemings Mayfair
  Frakr3.919Per natt

  Flemings Mayfairstars

  Green Park, London , Half moon street 7-12 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2421 anmeldelser fra reisendeBasert på 2421 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet ligger i Green Park. Beliggende innen 50 meter fra bysentrum, er eiendommen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. De viktigste underholdningsstedene kan lett nås fra eiendommen. Innen 500 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Overnattingsstedet består av totalt 129 koselige rom. Flemings Mayfair ble bygget i 1851 og har blitt totalrenovert i 2016. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Flemings Mayfair. Flemings Mayfair har fellesområder tilrettelagt for rullestolbrukere. Små kjæledyr er tillatt på Flemings Mayfair. Flemings Mayfair tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter. Flemings Mayfair legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. Eiendommens spisested kommer til å fortrylle de besøkende med et utsøkt kjøkken og eksepsjonell atmosfære. Forretningsreisende vil sette pris på møte- og businessfasilitetene som finnes. Flemings Mayfair kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Astor Court Hotel
  Frakr2.042Per natt

  Astor Court Hotelstars

  Oxford Street, London , Hallam street 20 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 812 anmeldelser fra reisendeBasert på 812 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger i et komfortabelt, trygt område i hjertet av Londons West End. Hotellet ligger i en historisk, tidligere Gentlemen's Club, som ble omdannet på tidlig 1900-tallet. De 45 smakfullt innredete rommene og seks familieleilighetene tilbyr den perfekte balansen mellom moderne komfort og viktoriansk arkitektur. De unike fasilitetene i denne bygningen gir hvert rom sin egne kjennetegn. Det er ideelt beliggende for shopping i Oxford Street, og i nærheten av teatre og restauranter, klubber, puber og kinoer. Hotellet ligger et par minutters gange fra Oxford Circus, Regent Street, Hyde Park og Londons West End. Hotellet tilbyr komfortabel, rimelig innkvartering og ligger i et av de mest prestisjefylte områdene i sentrale London. I tillegg er parkering tilgjengelig utenfor hotellområdet.

  Se mer
 • Park Lane Mews
  Frakr2.223Per natt

  Park Lane Mewsstars

  Park Lane, London , Stanhope row 2 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 17 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1289 anmeldelser fra reisendeBasert på 1289 anmeldelser fra reisende

  Det elegante hotellet ligger i sentrum av London og ble opprettet i 1987. Hotellet ligger nær Buckingham Palace og nærmeste stasjon er Green Park. 2 metrostasjoner er en kort spasertur unna.Hotellet tilbyr restaurant hvor gjestene kan nyte en frokostbuffet og bar. I tillegg finnes et konferanserom for møter og private arrangementer.Alle 48 rom er utstyrt med minibar, hårføner, safe, buksepresse, strykesett og luftkondisjonering.

  Se mer
 • Thistle Trafalgar, Leicester Square
  Frakr2.540Per natt
  4,3/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1963 anmeldelser fra reisendeBasert på 1963 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Piccadilly Circus. Beliggende innen 1. 2 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Reisende vil sette pris på innkvarteringens nærhet til de viktigste underholdningsstedene. Innen 300 meter vil besøkende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Overnattingsstedet består av totalt 116 soverom. Kunder kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på soverommene. Dette hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Alle eiendommens gjesteværelser tilbyr barnefasiliteter, som babyseng, hvis nødvendig. Gjester vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da denne eiendommen ikke tillater kjæledyr. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Thistle Piccadilly
  Frakr2.733Per natt

  Thistle Piccadillystars

  Piccadilly Circus, London , Coventry street - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 29 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1279 anmeldelser fra reisendeBasert på 1279 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Piccadilly Circus. Reisende vil finne flyplassen innen 22. 6 kilometer. Thistle Piccadilly består av totalt 82 gjesteværelser. Dette overnattingsstedet har eksistert siden 1900, men ble totalrenovert i 2012. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Thistle Piccadilly tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Kunder vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette hotellet ikke tillater kjæledyr. Stedets businessfasiliteter tilrettelegger for alle slags forretningsmøter, seminar eller konferanser. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Radisson Blu Edwardian Hampshire
  Frakr3.825Per natt

  Radisson Blu Edwardian Hampshirestars

  Piccadilly Circus, London , leicester square 31-36 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3517 anmeldelser fra reisendeBasert på 3517 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet er i Piccadilly Circus. Eiendommen består av totalt 127 gjesteværelser. Radisson Blu Edwardian Hampshire gjennomgikk en renovasjon i 2017. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Dette overnattingsstedet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Babyseng kan inkluderes (på forespørsel) på alle gjesteværelsene. Alle rommene på Radisson Blu Edwardian Hampshire er tilrettelagt for rullestolbrukere. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  50  Hoteller i West End London
Side  1  av  5
 

Mest populære hoteller - West End London

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler