Hoteller i Watford

Finn på kart
 • Ramada London North M1
  Frakr529Per natt

  Ramada London North M1stars

  Watford, London , M1 motorway, j4/2 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 37 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 925 anmeldelser fra reisendeBasert på 925 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet som ligger i Watford, er et godt alternativ for familier. Dette hotellet tilbyr totalt 195 soverom. Gjester kan holde seg oppdatert ved å benytte internettet (Wi-Fi eller kabel) i stedets fellesområder. Besøkende ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen soverom hvor de overnattende kan be om babysenger til de minste barna. Fellesområdene påRamada London North M1 er tilrettelagt for rullestolbrukere. Reisende behøver ikke å etterlate kjæledyrene sine hjemme, de er velkomne på denne eiendommen. Det finnes en parkeringsplass. Dette overnattingsstedet legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. Hotellet tilbyr egne businessfasiliteter og passer perfekt til alle slags møter og/eller seminar.

  Se mer
 • Mercure London Watford
  Frakr674Per natt

  Mercure London Watfordstars

  Watford, London , A41 watford bypass - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1181 anmeldelser fra reisendeBasert på 1181 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Watford. De 218 innbydende soverommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Overnattingsstedet ble bygget i 1970. Mercure London Watford tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på rommene. Resepsjonen er beklageligvis ikke døgnåpen. Dette hotellet har ikke babysenger på forespørsel. Fellesområdene påMercure London Watford er tilrettelagt for rullestolbrukere. Dyrevenner kommer til å nyte oppholdet på dette kjæledyrvennlige hotellet. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Alle kan benytte konferansefasilitetene og -tjenestene som tilbys på stedet til enhver form for arrangement. Kunder kan nyte en avslappende slutt på dagen med stedets varierte helse- og velværetilbud. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Mercure Hunton Park Hotel
  Frakr788Per natt

  Mercure Hunton Park Hotelstars

  Watford, London , Hunton park - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 944 anmeldelser fra reisendeBasert på 944 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Watford. Hotellet består av totalt 61 koselige soverom. Denne eiendommen ble konstruert i 1900. I tillegg finnes Wi-Fi-forbindelse i fellesområdene. Besøkende kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Stedets fellesområder er handicapvennlige. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Det finnes parkeringsmuligheter på Mercure Hunton Park Hotel.

  Se mer
 • Holiday Inn Express Watford Junction
  Frakr1.033Per natt

  Holiday Inn Express Watford Junctionstars

  Watford, London , 19 bridle path 19 - Kart
  4,8/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 840 anmeldelser fra reisendeBasert på 840 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Watford. Beliggende innen 500 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 2. 2 kilometer fra eiendommen. Totalt 98 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Holiday Inn Express Watford Junction. Holiday Inn Express Watford Junction tilbyr internettforbindelse via Wi-Fi eller kabel. Holiday Inn Express Watford Junction tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Hilton Watford
  Frakr771Per natt

  Hilton Watfordstars

  Watford, London , Elton way - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2042 anmeldelser fra reisendeBasert på 2042 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Watford. Eiendommen består av totalt 200 gjesteværelser. De som velger å overnatte her kan holde seg oppdatert ved å benytte internettet (Wi-Fi eller kabel) i stedets fellesområder. Hilton Watford tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Hilton Watford tilbyr ikke babysenger. Eiendommen tilbyr åpne fellesområder. Kjæledyr er ikke tillatt på dette hotellet. De som velger å overnatte her kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Takket være det brede utvalget av helse- og velværefasiliteter har de som bor på dette hotellet gode muligheter til å unne seg selv litt ekstra godt. Hilton Watford tilbyr en rekke businessfasiliteter og er dermed en perfekt kombinasjon mellom arbeid og avslapning for forretningsreisende. Hilton Watford kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
 

Mest populære hoteller - Watford

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her