Hoteller i Waterloo London

Finn på kart
 • RestUp London
  Frakr346Per natt

  RestUp Londonstars

  Waterloo London, London , Driscoll house, new kent road 172 - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 53 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 611 anmeldelser fra reisendeBasert på 611 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske vandrerhjemmet som ligger i en stor og tradisjonell bygning på over 100 år, nylig renovert og har en fantastisk beliggenhet nært de viktigste turistattraksjonene i byen. Denne rimelige innkvarteringen med moderne og moteriktig interiør er det perfekte sted å bo for par eller venner som ønsker å oppdage denne vidunderlige byen.

  Se mer
 • Novotel London Blackfriars
  Frakr1.726Per natt

  Novotel London BlackfriarsstarsGreenProgram Icon

  Waterloo London, London , Blackfriars road 46 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2873 anmeldelser fra reisendeBasert på 2873 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Waterloo. Overnattingsstedet består av totalt 182 rom. Novotel London Blackfriars ble konstruert i 2012. De som bor på eiendommen kan benytte internett med Wi-Fi-forbindelse i fellesområdene. Novotel London Blackfriars tilbyr døgnåpen resepsjon. Novotel London Blackfriars forstår at tilgjengelighet for alle typer gjester er viktig. Derfor tilbys rom med fasilitteter som alle er tilrettelagt rullestolbrukere. I øvrig kan alle de overnattende medbringe kjæledyr på dette hotellet. Denne eiendommen har forpliktet seg til å overholde en miljøvennlig praksis. Stedet tilbyr kunder egen lufthavnstransport. Alle kan benytte konferansefasilitetene og -tjenestene som tilbys på stedet til enhver form for arrangement. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • H10 London Waterloo
  Frakr1.615Per natt

  H10 London Waterloostars

  Waterloo London, London , 284-302 waterloo road 284-302 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 96 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3655 anmeldelser fra reisendeBasert på 3655 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Waterloo. Beliggende midt i sentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Ikke langt unna vil gjester finne transportforbindelser som lar dem utforske området. H10 London Waterloo består av totalt 177 rom. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan kunder benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Alle som bor her kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. H10 London Waterloo tilbyr også babysenger ved forespørsel. Stedets fellesområder er handicapvennlige. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. Kunder kan skjemme bort smaksløkene på stedets innbydende restaurant. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Publove The Steam Engine
  Frakr351Per natt

  Publove The Steam Enginestars

  Waterloo London, London , Cosser street 41-42 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 385 anmeldelser fra reisendeBasert på 385 anmeldelser fra reisende

  Dette enkle herberget ligger i Waterloo, og er eksklusivt utformet for voksne. Alle som bor her vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på et av stedets 4 gjesteværelser. Publove The Steam Engine tilbyr trådløs internettforbindelse. Gjester er alltid velkomne på overnattingsstedets døgnåpne resepsjon. Det er beklageligvis ingen soverom hvor de som velger å overnatte her kan be om babysenger til de minste barna. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • London Bridge Níké Apartments
  Frakr1.492Per natt

  London Bridge Níké Apartmentsstars

  Waterloo London, London , 6 union street, london - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 281 anmeldelser fra reisendeBasert på 281 anmeldelser fra reisende

  Denne komfortable leiligheten ligger i Waterloo. Med sin beliggenhet innen 3. 5 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 2. 9 kilometer vil kunder finne transportforbindelser som lar dem utforske området. Kunder vil finne flyplassen innen 2. 0 kilometer. Totalt 20 rom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Dette overnattingsstedet tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen rom hvor reisende kan be om babysenger til de minste barna. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Det er en praktisk shuttle-service til lufthavnen fra overnattingsstedet. London Bridge Níké Apartments kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Mercure London Bridge
  Frakr1.470Per natt

  Mercure London Bridgestars

  Waterloo London, London , Southwark street 71-79 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2304 anmeldelser fra reisendeBasert på 2304 anmeldelser fra reisende

  Hotellet er lokalisert i London, kun en kort kjøretur fra bysentrum. Hotellet har flotte omgivelser for å utforske området. Forbindelser til offentlige transportnettverk er tilgjengelig i nærheten. Dette herlige hotellet ønsker gjestene velkommen med varme og førsteklasses service. Gjesterommene er vakkert designet, med forfriskende fargetoner og en avslappende atmosfære. Rommene kommer komplett med moderne bekvemmeligheter. Gjestene vil garantert bli fornøyde med den store bredden fasiliteter og tjenester dette hotellet har å tilby. Gjestene kan nyte en delikat buffetlignende bespisning for frokost, lunsj og middag.

  Se mer
 
[x]
 

Mest populære hoteller - Waterloo London

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her