Hoteller i Victoria - Waterloo

Finn på kart
 • St. George' s Inn Victoria
  Frakr1.429Per natt

  St. George' s Inn Victoriastars

  Victoria Station, London , Belgrave road 25 - Kart
  3,2/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 208 anmeldelser fra reisendeBasert på 208 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet er det ideelle stedet for fritids- og forretningsreisende, da det har en flott beliggenhet i hjertet av London, stedet hvor den historiske fortiden og den livlige nåtiden føres sammen. Dette komfortable hotellet ligger i nærheten av det fasjonable Belgravia-distriket og i kort gåavstand fra noen av de viktigste turistattraksjonene i byen, inkludert Buckingham Palace, Houses of Parliament, London Eye, noen teatre og et bredt utvalg av restauranter. Dette hotellet er en elegant 1800-talls bygning og ligger praktisk til kun 2 minutter fra Victoria metrostasjon, med lett tilgang til andre deler av byen. Gjester vil finne et utvalg av ulike romtyper for å tilfredsstille alle reisendes behov, pent innredet i klassisk standard. Det vennlige personalet vil hjelpe gjestene med å planlegge deres opphold i London og gi informasjon om turer, spisesteder og shopping.

  Se mer
 • Sidney London-Victoria
  Frakr1.460Per natt

  Sidney London-Victoriastars

  Victoria Station, London , Belgrave road 68-76 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 57 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1377 anmeldelser fra reisendeBasert på 1377 anmeldelser fra reisende

  Med en fantastisk beliggenhet i en vakker, viktoriansk bygning er dette hotellet et rimelig overnattingsalternativ i hjertet av London. Her finner man blant annet et brasserie som serverer deilig frokost, en bar og konferansefasiliteter. Verdenskjente attraksjoner som Buckingham Palace, Westminster og Big Ben ligger alle i gåavstand fra hotellet. Undergrunnsstasjonen Pimlico og Victoria Station er heller ikke mange minuttene til fots unna, og herfra har man mulighet til å ta seg rundt i hele den engelske hovedstaden.

  Se mer
 • Hanover Hotel Victoria, London
  Frakr1.526Per natt

  Hanover Hotel Victoria, Londonstars

  Victoria Station, London , Saint george s drive 30-32 - Kart
  2,8/5
  Kundeomtalerav 40 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1183 anmeldelser fra reisendeBasert på 1183 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Victoria Station. Med sin beliggenhet innen 2. 5 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Den nærmeste transportforbindelsen ligger i gåavstand fra eiendommen. Eiendommen består av totalt 37 koselige gjesteværelser. Dette hotellet ble sist renovert i 2011. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Reisende vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Videre tilbyr dette barnevennlige overnattingsstedet babyseng til de minste på forespørsel. Hanover Hotel Victoria, London ønsker ikke kjæledyr velkommen. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • RestUp London
  Frakr500Per natt

  RestUp Londonstars

  Waterloo London, London , Driscoll house, new kent road 172 - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 53 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 624 anmeldelser fra reisendeBasert på 624 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske vandrerhjemmet som ligger i en stor og tradisjonell bygning på over 100 år, nylig renovert og har en fantastisk beliggenhet nært de viktigste turistattraksjonene i byen. Denne rimelige innkvarteringen med moderne og moteriktig interiør er det perfekte sted å bo for par eller venner som ønsker å oppdage denne vidunderlige byen.

  Se mer
 • Tudor Inn
  Frakr1.473Per natt

  Tudor Innstars

  Victoria Station, London , Warwick way 73 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 965 anmeldelser fra reisendeBasert på 965 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Victoria Station. Det finnes totalt 17 soverom på Tudor Inn. Trådløs internettforbindelse finnes også på eiendommen. Besøkende kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Tudor Inn. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr.

  Se mer
 • Novotel London City South
  Frakr2.044Per natt

  Novotel London City SouthstarsGreenProgram Icon

  Waterloo London, London , Southwark bridge road 53-61 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2530 anmeldelser fra reisendeBasert på 2530 anmeldelser fra reisende

  Perfekt for familier, ligger dette sjarmerende hotellet i Waterloo. Hotellet består av totalt 182 koselige gjesteværelser. Dette overnattingsstedet ble konstruert i 2003. Både Wi-Fi og kablet internettforbindelse er tilgjengelig for stedets gjester i fellesområdene. Resepsjonen er ikke åpen til alle døgnets tider. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Novotel London City South. Novotel London City South forstår at tilgjengelighet for alle typer gjester er viktig. Derfor tilbys gjesteværelser med fasilitteter som alle er tilrettelagt rullestolbrukere. Denne dyrevennlige eiendommen aksepterer kjæledyr i alle størrelser. Novotel London City South tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter. Kunder ønskes velkommen til dette miljøvennlige overnattingsstedet. Dette overnattingsstedet tilbyr en rekke businessfasiliteter og er dermed en perfekt kombinasjon mellom arbeid og avslapning for forretningsreisende. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Belgrave Hotel
  Frakr1.067Per natt

  Belgrave Hotelstars

  Vauxhall, London , Clapham road 9-13 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 325 anmeldelser fra reisendeBasert på 325 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Vauxhall, og er perfekt for homofile. Eiendommen består av totalt 34 koselige rom. Belgrave Hotel tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på gjesteværelsene. Reisende kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Belgrave Hotel. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Gjester tilbys lufthavnstransport for økt bekvemmelighet. Noen av tjenestene til Belgrave Hotel kan koste ekstra.

  Se mer
 • Best Western Corona
  Frakr1.610Per natt

  Best Western Coronastars

  Victoria Station, London , Belgrave road 85-89 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 38 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 918 anmeldelser fra reisendeBasert på 918 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i hjertet av byen. Det er svært nær en rekke turistattraksjoner og kulturelle steder, som for eksempel Themsen og Buckingham Palace. Gjestene vil kunne finne en rekke restauranter og barer i området. Et par nattklubber ligger omtrent 100 meter unna. Victoria Station ligger også i området, og derfra går det transport til resten av byen. Dette byhotellet har en perfekt beliggenhet hvis man vil utforske London til fots.

  Se mer
 • Huttons
  Frakr1.460Per natt

  Huttonsstars

  Victoria Station, London , Belgrave road 53-57 - Kart
  3,1/5
  Kundeomtalerav 159 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1558 anmeldelser fra reisendeBasert på 1558 anmeldelser fra reisende

  Dette populære hotellet ble bygget i 1800 og ligger i en tradisjonell viktoriansk bygning i sentrum av byen, svært nær Piccadilly Circus, London Eye, Buckingham Palace og berømte Big Ben, samt andre severdigheter av kulturell og historisk interesse. Gjestene vil også kunne finne utallige shopping- og underholdningssteder som kan nås til fots. Offentlig transport er også innen gangavstand. Victoria Station er ca. 5 minutter unna, og Westminster Abbey, Houses of Parliament og Tate Gallery er bare noen få minutter unna.

  Se mer
 • Blair Victoria Hotel London
  Frakr681Per natt

  Blair Victoria Hotel Londonstars

  Victoria Station, London , Warwick way, victoria 78-84 - Kart
  2,4/5
  Kundeomtalerav 144 Synspunkter

  Dette hotellet som ligger i en viktoriansk bygning ligger perfekt til i hjertet av London. Det er det ideelle utgangspunktet for dem som ønsker å utforske byen da hotellet ligger i gåavstand til Victoria Station (buss og tog) og i nærheten av flere historiske severdigheter og turistattraksjoner som Buckingham Palace, Big Ben, Westminster og London Eye. Med offentlig transport kan andre spennende severdigheter enkelt nås, blant annet Madame Tussaud, Tower of London, London Zoo og London Dungeon. Dette er et perfekt hotell for både forretningsreisende og ferierende.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  42  Hoteller i Victoria - Waterloo
Side  1  av  5
 

Mest populære hoteller - Victoria - Waterloo

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her