Hoteller i Tower Bridge

Finn på kart
 • Novotel London Tower Bridge
  Frakr2.191Per natt

  Novotel London Tower BridgestarsGreenProgram Icon

  Tower Bridge, London , Pepys street, tower hill 10 - Kart
  4,7/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3346 anmeldelser fra reisendeBasert på 3346 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Tower Bridge. Totalt antall rom er 203. Dette hotellet ble etablert i 2000. Dette overnattingsstedet sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Resepsjonen er beklageligvis ikke døgnåpen. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette hotellet. Alle baderommene på Novotel London Tower Bridge er handicapvennlige. De som velger å overnatte her kan, sammen med deres kjæledyr, nyte et felles opphold på dette hotellet. Dette overnattingsstedet har forpliktet seg til å overholde en miljøvennlig praksis. Gjester med forretningsplaner kan benytte stedets businessfasiliteter.

  Se mer
 • London Bridge Hotel
  Frakr2.502Per natt

  London Bridge Hotelstars

  Tower Bridge, London , 8-18 london bridge street - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2990 anmeldelser fra reisendeBasert på 2990 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Tower Bridge. Beliggende innen 2. 0 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Eiendommen kan lett nå byens viktigste offentlige transportforbindelser. Gjester vil finne flyplassen innen 9. 5 kilometer. De 140 innbydende soverommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan besøkende benytte internett (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Kjæledyr er ikke tillatt på London Bridge Hotel . Overnattingsstedet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • The Tower Hotel
  Frakr2.146Per natt

  The Tower Hotelstars

  Tower Bridge, London , Saint katharine s way - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 85 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 8901 anmeldelser fra reisendeBasert på 8901 anmeldelser fra reisende

  Dette byhotellet ligger i området der de mest kjente attraksjonene i byen ligger, inkludert Tower Bridge og Tower of London. I området kan gjestene finne en rekke butikker, restauranter og barer. I hotellets umiddelbare nærhet ligger det også en T-banestasjon. Dette moderne forretningshotellet er perfekt for både fritids- og forretningsreisende.

  Se mer
 • Storm Apartments
  Frakr1.919Per natt

  Storm Apartmentsstars

  Tower Bridge, London , Check in: 6 union street - Kart
   

  Dette sjarmerende hotellet er i Tower Bridge. Det finnes totalt 20 soverom på Storm Apartments. Storm Apartments tilbyr trådløs internettforbindelse. Storm Apartments tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på hotellet da dette ikke tillater kjæledyr.

  Se mer
 • The LaLiT London
  Frakr3.427Per natt

  The LaLiT Londonstars

  Tower Bridge, London , Tooley street 181 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 543 anmeldelser fra reisendeBasert på 543 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet er i Tower Bridge. Kunder vil finne flyplassen innen 8. 8 kilometer. Eiendommen består av totalt 70 koselige gjesteværelser. Wi-Fi er tilgjengelig i fellesområdene. Dette hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Fellesområdene er tilrettet også for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på dette hotellet. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. Gjester på The LaLiT London kan benytte stedets transportservice. Spisestedet inviterer gjester på de mest smakfulle retter i elegante omgivelser. Forretningsreisende kan benytte businessfasilitetene på stedet. Dette hotellet legger vekt på å tilby helse- og velværefasiliteter og passer derfor perfekt til den kroppsbevisste gjest på jakt etter et avslappende opphold. Stedets restauranttilbud er kjent for sitt utsøkte kjøkken og fenomenale service. Noen av tjenestene til The LaLiT London kan koste ekstra.

  Se mer
 • Hilton London Tower Bridge
  Frakr3.395Per natt

  Hilton London Tower Bridgestars

  Tower Bridge, London , More london place, tooley street 5 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 20 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4650 anmeldelser fra reisendeBasert på 4650 anmeldelser fra reisende

  Dette splitter nye designhotellet er plassert i en bygning med en storslått fasade. Det er vakkert plassert i et av Londons beste områder for historie og turistseverdigheter, helt i midten av byen. Det er innen fem minutter fra undergrunnsstasjonen London Bridge. Det tilbyr en storslått plassering som utgangspunkt for å utforske London. Gjester som kommer både for forretninger eller hygge vil bli henrykte over dette hotellet. Flyplassene London Gatwick og London Heathrow er bare 48 km og 28 km fra hotellet.

  Se mer
 • Native Monument
  Frakr2.303Per natt

  Native Monumentstars

  Tower Bridge, London , Lovat lane 13-15 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 194 anmeldelser fra reisendeBasert på 194 anmeldelser fra reisende

  Denne sjarmerende leiligheten ligger i Tower Bridge. Med sin beliggenhet innen 500 meter fra bysentrum, tillater leiligheten lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Dette overnattingsstedet tilbyr totalt 41 soverom. Denne eiendommen sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Dette overnattingsstedet har ingen døgnåpen resepsjon. Native Monument tilbyr ikke babysenger. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom.

  Se mer
 • Indigo London - Tower Hill
  Frakr2.222Per natt

  Indigo London - Tower Hillstars

  Tower Bridge, London , Minories 142 142 - Kart
   

  Dette flotte hotellet ligger i Tower Bridge. Denne eiendommen tilbyr totalt 46 gjesteværelser. Kjæledyr er ikke tillatt på Indigo London - Tower Hill.

  Se mer
 • Bermondsey Square Hotel
  Frakr1.717Per natt

  Bermondsey Square Hotelstars

  Tower Bridge, London , Bermondsey square, tower bridge road - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1489 anmeldelser fra reisendeBasert på 1489 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Tower Bridge, er dette komfortable hotellet optimalt for familier. Med sin beliggenhet innen 4. 5 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Totalt 80 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Bermondsey Square Hotel ble komplett oppusset i 2015. Bermondsey Square Hotel sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Bermondsey Square Hotel tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Bermondsey Square Hotel. Alle soverommene på Bermondsey Square Hotel er tilrettelagt for rullestolbrukere. Både de reisende og deres kjæledyr kan nyte et felles opphold på dette hotellet. Hotellet har utmerkede businessfasiliteter og er derfor ideelt til forretningsreisende. Et utvalg av smakfulle delikatesser serveres på dette sjarmerende hotellet. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Grange Tower Bridge Hotel
  Frakr2.804Per natt

  Grange Tower Bridge Hotelstars

  Tower Bridge, London , Prescot street 45 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4287 anmeldelser fra reisendeBasert på 4287 anmeldelser fra reisende

  Denne luksuriøse eiendommen har en praktisk beliggenhet i hjertet av Crawley, kun noen metre fra noen av de viktigste attraksjonene i området og ved siden av det prisvinnende kjøpesentret County Mall. Gjestene vil befinne seg kun noen få skritt fra et bredt utvalg av spise- og underholdningsalternativer og kun 5 kilometer fra Gatwick flyplass. Denne stilige eiendommen har et utvalg av fullt utstyrte rom med moderne design samt moderne fasiliteter som iPod-dockingstasjon. Restauranten på stedet serverer en komplett frokostbuffet samt à la carte-lunsj og middag, mens baren tilbyr en koselig atmosfære hvor man kan nyte en forfriskende drink.

  Se mer
 
[x]
 

Mest populære hoteller - Tower Bridge

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her