Hoteller i Swiss Cottage

Finn på kart
 • Maitrise Hotel Maida Vale
  Frakr877Per natt

  Maitrise Hotel Maida Valestars

  Swiss Cottage, London , Kilburn high road 53-59 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1311 anmeldelser fra reisendeBasert på 1311 anmeldelser fra reisende

  Denne byen og dette forretningshotellet ligger på en praktisk plassering, nær undergrunnsbanen og togstasjonen. Det er kun en kort taxitur til sentrale hovedtogstasjoner i London. Etablissementet er godt dekket av busser som reiser til og fra det sentrale London, og nås enkelt med bil. Dette forretnings- og konferansehotellet tilbyr 50 soverom designet med et gjennomtenkt oppsett, samt møbler med imponerende fokus på detaljer. Det 4-etasjers hotellet er fullt luftkondisjonert, og ønsker velkommen til både fornøyelses- og forretningsgjester med samme pleie og omtenksomhet. Hvert av de stilige gjesterommene er kreativt møblert med førsteklasses designermaterialer - fra håndbygde møbler til baderomløsninger fra Hansgrothe. Konferansefasilitetene byr på det ypperste av utstyr for å være vert for forskjellige forretningsfunksjoner.

  Se mer
 • Palmers Lodge Swiss Cottage
  Frakr921Per natt

  Palmers Lodge Swiss Cottagestars

  Swiss Cottage, London , College crescent 40 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1805 anmeldelser fra reisendeBasert på 1805 anmeldelser fra reisende

  Dette enkle herberget ligger i Swiss Cottage. Med sin beliggenhet innen 5. 9 kilometer fra bysentrum, tillater herberget lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Kunder vil finne flyplassen innen 1. 5 kilometer. Stedet teller totalt 35 innbydende gjesteværelser. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Kunder kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Det er beklageligvis ingen soverom hvor de overnattende kan be om babysenger til de minste barna. Kjæledyr er ikke tillatt på dette overnattingsstedet. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Express Holiday Inn London Swiss Cottage
  Frakr1.901Per natt

  Express Holiday Inn London Swiss Cottagestars

  Swiss Cottage, London , 152-156 finchley road - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1240 anmeldelser fra reisendeBasert på 1240 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Swiss Cottage. Stedet teller totalt 79 innbydende gjesteværelser. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Det finnes en parkeringsplass. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 
[x]
 

Mest populære hoteller - Swiss Cottage

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her