Hoteller i South Kensington

Finn på kart
 • Citadines South Kensington London
  Frakr1.417Per natt

  Citadines South Kensington Londonstars

  South Kensington, London , Gloucester road 35a - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1118 anmeldelser fra reisendeBasert på 1118 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende murhotellet ligger i hjertet av London, i umiddelbar nærhet til Victoria and Albert Museum, the Natural History Museum og anerkjente Harrods, ideelt for å nyte en dag med shopping. Buckingham Palace er en kort tur med undergrunnen unna. Et utvalg av barer og restauranter finnes i nærområdet, samt butikker, kinoer og teatre. De nærmeste stasjonene er Gloucester Road og High Street Kensington. Dette leilighetskomplekset tilbyr en innbydende lobby med 24-timers resepsjon og heiser. Gjestene kan også parkere i garasjen. De attraktivt innredete leilighetene og studioene er luftkondisjonerte og alle har kombinert stue/soverom med kjøkkenkrok og bad med hårføner. Leilighetene tilbyr også separat soverom. Frokost er tilgjengelig for gjestene hver morgen.

  Se mer
 • Holiday Inn Kensington Forum
  Frakr1.175Per natt

  Holiday Inn Kensington Forumstars

  South Kensington, London , Cromwell road 97 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4660 anmeldelser fra reisendeBasert på 4660 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne hotellet nær Londons hovedattraksjoner har utmerkede transportforbindelser. Hotellet ligger i et av Londons mest luksuriøse og vakre områder i South Kensington. Hotellet ligger bare en kort spasertur fra Natural History Museum og merkebutikkene på travle High Street Kensington. Gjestene kan bruke T-banen for å besøke severdigheter som Buckingham Palace og London Eye. Det finnes også enkel direktetilgang til noen av de viktigste knutepunktene, som Victoria, Kings Cross St. Pancras, Paddington og Heathrow.

  Se mer
 • Adria Boutique
  Frakr2.496Per natt

  Adria Boutiquestars

  South Kensington, London , Queen s gate 88 - Kart
  4,7/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 270 anmeldelser fra reisendeBasert på 270 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske boutiquehotellet er i South Kensington. Beliggende innen 5. 1 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Det finnes offentlige transportforbindelser kun en kort spasertur unna. Gjester vil finne flyplassen innen 22. 5 kilometer. Overnattingsstedet består av totalt 24 gjesteværelser. Stedet holder til i en bygning som stammer fra 1870, men har siden blitt komplett oppusset i 2011. Adria Boutique sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Adria Boutique tilbyr døgnåpen resepsjon. Adria Boutique er designet også med de yngre gjestene i tankene og tilbyr gjesteværelser som, på forespørsel, inkluderer babysenger. Alle rommene på denne handicapvennlige eiendommen er tilrettelagt rullestolbrukere. Gjester vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da denne eiendommen ikke tillater kjæledyr. Eiendommen byr på helse- og wellnessavdeling.

  Se mer
 • The Gainsborough Hotel
  Frakr772Per natt

  The Gainsborough Hotelstars

  South Kensington, London , Queensberry place south kensington 7-11 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter

  Dette svært appellerende hotellet ligger fantastisk til i London, omringet av historiske teatre og museum og verdenskjente Harrods. Hotellet er bygget i en koselig landhusstil og er kjent for sitt utmerkede interiør, komfortable servicenivå og store grad av gjestfrihet. Her inviteres man inn i en foajé med døgnåpen resepsjon, og i tillegg finnes både en hotellsafe, heis, bar og internettområde. Vaskeri og room service er også tilgjengelig. De smakfulle og moderne rommene har en suite bad med dusj og hårføner, telefon, TV og internettforbindelse. Hver morgen serveres gjestene en deilig frokost.

  Se mer
 
[x]
 

Mest populære hoteller - South Kensington

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her