Hoteller i South Kensington

Finn på kart
 • Baglioni Hotel London
  Frakr4.536Per natt

  Baglioni Hotel Londonstars

  South Kensington, London , 60 hyde park gate 60 - Kart
  4,7/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 981 anmeldelser fra reisendeBasert på 981 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i South Kensington, er dette sofistikerte hotellet optimalt for homofile. Eiendommen består av 67 soverom. Dette overnattingsstedet ble oppusset 2018. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Dette hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Noen soverom tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Baglioni Hotel London har fellesområder tilrettelagt for rullestolbrukere. Alle som bor her kan, sammen med deres kjæledyr, nyte et felles opphold på denne eiendommen. Alle som bor her kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Gjester tilbys transportservice for økt bekvemmelighet. Forretningsreisende kan benytte businessfasilitetene på stedet. De som velger å overnatte her vil sette pris på stedets kulinariske spisested hvor man kan velge i et bredt utvalg mat og drikke. Er man på jakt etter avslapning kan alle de overnattende velge blant et bredt utvalg helse- og velværetilbud. Alle de overnattende tilbys et bredt utvalg kulinariske perler, og det bør være mulig å finne noe å sette tennene i for alle og enhver. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • 100 Queen’s Gate Hotel, Curio Collection by Hilton
  Frakr3.221Per natt
  3,6/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 17 anmeldelser fra reisendeBasert på 17 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet ligger i South Kensington. Det finnes totalt 203 rom på stedet. 100 Queen’s Gate Hotel, Curio Collection by Hilton gjennomgikk en renovasjon i 2019. Hotellet tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på rommene. De som velger å overnatte her ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Babyseng kan inkluderes (på forespørsel) på alle rommene. 100 Queen’s Gate Hotel, Curio Collection by Hilton ønsker ikke kjæledyr velkommen. Reisende som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. 100 Queen’s Gate Hotel, Curio Collection by Hilton er med sine funksjonelle og praktiske businessfasiliteter det perfekte sted for forretningsreisende. Etter en lang på jobb eller sightseeing kan besøkende samle krefter med et avslappende og innbydende måltid på en av stedets restauranter. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • The Kensington Hotel
  Frakr3.243Per natt

  The Kensington Hotelstars

  South Kensington, London , Queen's gate 109-113 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3518 anmeldelser fra reisendeBasert på 3518 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet ligger i South Kensington. Offentlige transportforbindelser er kun en kort spasertur unna. Gjester vil finne flyplassen innen 19. 1 kilometer. Dette hotellet tilbyr totalt 150 gjesteværelser. The Kensington Hotel ble bygget i 1900 og har blitt totalrenovert i 2009. The Kensington Hotel sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Kunder vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Dette hotellet tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. Fellesområdene er tilrettet også for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på dette overnattingsstedet. Kunder kan benytte seg av stedets matservering. Overnattingsstedet har utmerkede businessfasiliteter og er derfor ideelt til forretningsreisende.

  Se mer
 • Radisson Blu Edwardian Vanderbilt
  Frakr2.370Per natt

  Radisson Blu Edwardian Vanderbiltstars

  South Kensington, London , Cromwell road 68-86 - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4606 anmeldelser fra reisendeBasert på 4606 anmeldelser fra reisende

  Dette elegante hotellet har en fantastisk, sentral plassering i Kensington - en av Londons roligere mer velstående bydeler. Undergrunnsstasjonen Gloucester Road er bare et steinkast unna. Kensington High Street og Kensington Palace nås enkelt til fots. Turister når byens mest ikoniske severdigheter med bare en kort undergrunnsreise.Hotellet er plassert i et imponerende georgisk herskapshus. Likevel har rommene moderne komfortløsninger som reisende forventer, inkludert eget marmorbad, te- og kaffefasiliteter samt gratis Wi-Fi. Stedets restaurant og bar tilbyr delikat britisk komfort og lokalt inspirerte desserter, samt utsøkte cocktailer. Gjestene kan også hygge seg med gratis aviser i lobbyen, egen spabehandling og tilgang til døgnåpent treningsrom. Alt dette i løpet av en pulserende forretnings- eller fornøyelsesreise til London.

  Se mer
 • Citadines South Kensington London
  Frakr2.816Per natt

  Citadines South Kensington Londonstars

  South Kensington, London , Gloucester road 35a - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1159 anmeldelser fra reisendeBasert på 1159 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende murhotellet ligger i hjertet av London, i umiddelbar nærhet til Victoria and Albert Museum, the Natural History Museum og anerkjente Harrods, ideelt for å nyte en dag med shopping. Buckingham Palace er en kort tur med undergrunnen unna. Et utvalg av barer og restauranter finnes i nærområdet, samt butikker, kinoer og teatre. De nærmeste stasjonene er Gloucester Road og High Street Kensington. Dette leilighetskomplekset tilbyr en innbydende lobby med 24-timers resepsjon og heiser. Gjestene kan også parkere i garasjen. De attraktivt innredete leilighetene og studioene er luftkondisjonerte og alle har kombinert stue/soverom med kjøkkenkrok og bad med hårføner. Leilighetene tilbyr også separat soverom. Frokost er tilgjengelig for gjestene hver morgen.

  Se mer
 • Holiday Inn London Kensington High Street
  Frakr1.724Per natt
  3,8/5
  Kundeomtalerav 32 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 5018 anmeldelser fra reisendeBasert på 5018 anmeldelser fra reisende

  Dette elegante og moderne hotellet har en perfekt beliggenhet i et av de mest ettertraktede områdene i The Royal Borough of Kensington and Chelsea. Det har en restaurant, en bar og et utmerket spaområde. Kensington High Street med sine fasjonable butikker ligger kun 2 minutter unna, og attraksjoner som Kensington Gardens, Royal Albert Hall, Earl's Court og Princess Diana Memorial Playground kan man besøke med en kort spasertur.

  Se mer
 • Adria Boutique
  Frakr2.608Per natt

  Adria Boutiquestars

  South Kensington, London , Queen s gate 88 - Kart
  4,7/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 275 anmeldelser fra reisendeBasert på 275 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse boutiquehotellet er i South Kensington. Beliggende innen 5. 1 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Reisende vil finne mange offentlige transportforbindelser i gåavstand. Besøkende vil finne flyplassen innen 22. 5 kilometer. Totalt 24 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Adria Boutique. Stedet holder til i en bygning som stammer fra 1870, men har siden blitt komplett oppusset i 2011. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Dette overnattingsstedet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Adria Boutique er ideelt for ferierende barnefamilier da noen av gjesteværelsene, på forespørsel, inkluderer babyseng. Adria Boutique forstår at tilgjengelighet for alle typer gjester er viktig. Derfor tilbys soverom med fasilitteter som alle er tilrettelagt rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på Adria Boutique. De som velger å overnatte her kan benytte seg av spa- og wellnessbehandlingene på stedet.

  Se mer
 • Crowne Plaza Kensington
  Frakr2.404Per natt

  Crowne Plaza Kensingtonstars

  South Kensington, London , Cromwell road 100 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3112 anmeldelser fra reisendeBasert på 3112 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i South Kensington. Totalt antall soverom er 162. Dette hotellet ble gjennomførende oppusset i 2001. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Resepsjonen er døgnåpen. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen.

  Se mer
 • Kensington House Hotel
  Frakr1.576Per natt

  Kensington House Hotelstars

  South Kensington, London , prince of wales terrace 15-16 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 7 anmeldelser fra reisendeBasert på 7 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i South Kensington. De som velger å overnatte her vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på Kensington House Hotel og et av dets 6 rom. Dette er ikke et dyrevennlig hotell.

  Se mer
 • Holiday Inn Kensington Forum
  Frakr1.708Per natt

  Holiday Inn Kensington Forumstars

  South Kensington, London , Cromwell road 97 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4774 anmeldelser fra reisendeBasert på 4774 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne hotellet nær Londons hovedattraksjoner har utmerkede transportforbindelser. Hotellet ligger i et av Londons mest luksuriøse og vakre områder i South Kensington. Hotellet ligger bare en kort spasertur fra Natural History Museum og merkebutikkene på travle High Street Kensington. Gjestene kan bruke T-banen for å besøke severdigheter som Buckingham Palace og London Eye. Det finnes også enkel direktetilgang til noen av de viktigste knutepunktene, som Victoria, Kings Cross St. Pancras, Paddington og Heathrow.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  19  Hoteller i South Kensington
Side  1  av  2
 

Mest populære hoteller - South Kensington

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her