Hoteller i South Kensington

Finn på kart
 • The Kensington Hotel
  Frakr3.743Per natt

  The Kensington Hotelstars

  South Kensington, London , Queen's gate 109-113 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3451 anmeldelser fra reisendeBasert på 3451 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet ligger i South Kensington. Offentlige transportforbindelser er kun en kort spasertur unna. Gjester vil finne flyplassen innen 19. 1 kilometer. Dette hotellet tilbyr totalt 150 gjesteværelser. The Kensington Hotel ble bygget i 1900 og har blitt totalrenovert i 2009. The Kensington Hotel sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Kunder vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Dette hotellet tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. Fellesområdene er tilrettet også for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på dette overnattingsstedet. Kunder kan benytte seg av stedets matservering. Overnattingsstedet har utmerkede businessfasiliteter og er derfor ideelt til forretningsreisende.

  Se mer
 • Radisson Blu Edwardian Vanderbilt
  Frakr2.108Per natt

  Radisson Blu Edwardian Vanderbiltstars

  South Kensington, London , Cromwell road 68-86 - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4519 anmeldelser fra reisendeBasert på 4519 anmeldelser fra reisende

  Dette elegante hotellet har en fantastisk, sentral plassering i Kensington - en av Londons roligere mer velstående bydeler. Undergrunnsstasjonen Gloucester Road er bare et steinkast unna. Kensington High Street og Kensington Palace nås enkelt til fots. Turister når byens mest ikoniske severdigheter med bare en kort undergrunnsreise.Hotellet er plassert i et imponerende georgisk herskapshus. Likevel har rommene moderne komfortløsninger som reisende forventer, inkludert eget marmorbad, te- og kaffefasiliteter samt gratis Wi-Fi. Stedets restaurant og bar tilbyr delikat britisk komfort og lokalt inspirerte desserter, samt utsøkte cocktailer. Gjestene kan også hygge seg med gratis aviser i lobbyen, egen spabehandling og tilgang til døgnåpent treningsrom. Alt dette i løpet av en pulserende forretnings- eller fornøyelsesreise til London.

  Se mer
 • Adria Boutique
  Frakr2.990Per natt

  Adria Boutiquestars

  South Kensington, London , Queen s gate 88 - Kart
  4,7/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 272 anmeldelser fra reisendeBasert på 272 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse boutiquehotellet er i South Kensington. Beliggende innen 5. 1 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Reisende vil finne mange offentlige transportforbindelser i gåavstand. Besøkende vil finne flyplassen innen 22. 5 kilometer. Totalt 24 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Adria Boutique. Stedet holder til i en bygning som stammer fra 1870, men har siden blitt komplett oppusset i 2011. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Dette overnattingsstedet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Adria Boutique er ideelt for ferierende barnefamilier da noen av gjesteværelsene, på forespørsel, inkluderer babyseng. Adria Boutique forstår at tilgjengelighet for alle typer gjester er viktig. Derfor tilbys soverom med fasilitteter som alle er tilrettelagt rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på Adria Boutique. De som velger å overnatte her kan benytte seg av spa- og wellnessbehandlingene på stedet.

  Se mer
 • Doubletree by Hilton London Kensington
  Frakr1.583Per natt
  3,6/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1291 anmeldelser fra reisendeBasert på 1291 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i South Kensington. Det finnes totalt 203 rom på Doubletree by Hilton London Kensington. Denne eiendommen gjennomgikk en renovasjon i 2012. Eiendommen tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på soverommene. Doubletree by Hilton London Kensington tilbyr døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Det finnes en parkeringsplass. Forretningsreisende vil sette pris på møte- og businessfasilitetene som finnes. Alle de overnattende kan nyte smakfulle måltid på stedets restaurant. Overnattingsstedet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Crowne Plaza Kensington
  Frakr1.820Per natt

  Crowne Plaza Kensingtonstars

  South Kensington, London , Cromwell road 100 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3037 anmeldelser fra reisendeBasert på 3037 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i South Kensington. Totalt antall soverom er 162. Dette hotellet ble gjennomførende oppusset i 2001. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Resepsjonen er døgnåpen. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen.

  Se mer
 • Citadines South Kensington London
  Frakr1.766Per natt

  Citadines South Kensington Londonstars

  South Kensington, London , Gloucester road 35a - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1130 anmeldelser fra reisendeBasert på 1130 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende murhotellet ligger i hjertet av London, i umiddelbar nærhet til Victoria and Albert Museum, the Natural History Museum og anerkjente Harrods, ideelt for å nyte en dag med shopping. Buckingham Palace er en kort tur med undergrunnen unna. Et utvalg av barer og restauranter finnes i nærområdet, samt butikker, kinoer og teatre. De nærmeste stasjonene er Gloucester Road og High Street Kensington. Dette leilighetskomplekset tilbyr en innbydende lobby med 24-timers resepsjon og heiser. Gjestene kan også parkere i garasjen. De attraktivt innredete leilighetene og studioene er luftkondisjonerte og alle har kombinert stue/soverom med kjøkkenkrok og bad med hårføner. Leilighetene tilbyr også separat soverom. Frokost er tilgjengelig for gjestene hver morgen.

  Se mer
 • Westbury
  Frakr896Per natt

  Westburystars

  South Kensington, London , Collingham place 22-24 - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 17 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 731 anmeldelser fra reisendeBasert på 731 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i South Kensington. Eiendommen består av 50 rom. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble dette hotellet totalrenovert i 2006. Alle som bor her kan benytte Wi-Fi-forbindelsen i fellesområdene. Westbury tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom.

  Se mer
 • Holiday Inn Kensington Forum
  Frakr1.230Per natt

  Holiday Inn Kensington Forumstars

  South Kensington, London , Cromwell road 97 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4693 anmeldelser fra reisendeBasert på 4693 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne hotellet nær Londons hovedattraksjoner har utmerkede transportforbindelser. Hotellet ligger i et av Londons mest luksuriøse og vakre områder i South Kensington. Hotellet ligger bare en kort spasertur fra Natural History Museum og merkebutikkene på travle High Street Kensington. Gjestene kan bruke T-banen for å besøke severdigheter som Buckingham Palace og London Eye. Det finnes også enkel direktetilgang til noen av de viktigste knutepunktene, som Victoria, Kings Cross St. Pancras, Paddington og Heathrow.

  Se mer
 • Holiday Inn London Kensington High Street
  Frakr1.298Per natt
  3,8/5
  Kundeomtalerav 32 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4887 anmeldelser fra reisendeBasert på 4887 anmeldelser fra reisende

  Dette elegante og moderne hotellet har en perfekt beliggenhet i et av de mest ettertraktede områdene i The Royal Borough of Kensington and Chelsea. Det har en restaurant, en bar og et utmerket spaområde. Kensington High Street med sine fasjonable butikker ligger kun 2 minutter unna, og attraksjoner som Kensington Gardens, Royal Albert Hall, Earl's Court og Princess Diana Memorial Playground kan man besøke med en kort spasertur.

  Se mer
 • The Cranley
  Frakr1.942Per natt

  The Cranleystars

  South Kensington, London , Bina gardens, south kensington 10 - Kart
  4,8/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1013 anmeldelser fra reisendeBasert på 1013 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i South Kensington. Kunder vil finne flyplassen innen 16. 2 kilometer. Totalt antall rom er 39. Dette hotellet stod ferdig i 1840 og ble renovert i 2002. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Denne eiendommen tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. The Cranley er ideelt for ferierende barnefamilier da noen av rommene, på forespørsel, inkluderer babyseng. Kjæledyr er ikke tillatt på dette hotellet.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  17  Hoteller i South Kensington
Side  1  av  2
 

Mest populære hoteller - South Kensington

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her