Hoteller i Sheperds Bush

Finn på kart
 • ibis London Shepherds Bush
  Frakr1.007Per natt

  ibis London Shepherds Bushstars

  Sheperds Bush, London , Rockley road 3-5 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2204 anmeldelser fra reisendeBasert på 2204 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Sheperd's Bush. Totalt antall rom er 128. Hotellet tilbyr trådløs internettforbindelse. Resepsjonen er ikke åpen døgnet rundt. ibis London Shepherds Bush tilbyr ikke babysenger. Alle baderommene på dette handicapvennlige hotellet er tilpasset bevegelseshemmede gjester. I øvrig kan alle de overnattende medbringe kjæledyr på ibis London Shepherds Bush. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil.

  Se mer
 • Dorsett Shepherds Bush
  Frakr1.402Per natt

  Dorsett Shepherds Bushstars

  Sheperds Bush, London , Shepherd s bush green 58 - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 22 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1924 anmeldelser fra reisendeBasert på 1924 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Sheperd's Bush. Totalt 317 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Dorsett Shepherds Bush. Dette hotellets byggeår dateres tilbake til 2014. Besøkende kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon. Dorsett Shepherds Bush tilbyr også babysenger ved forespørsel. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted. Dorsett Shepherds Bush byr på et variert utvalg av spisested. Takket være de utmerkede wellnessfasilitetene passer dette overnattingsstedet perfekt til dem som er på jakt etter et avslappende og tilbakelent opphold.

  Se mer
 • Tulip Boutique Hotel
  Frakr775Per natt

  Tulip Boutique Hotelstars

  Sheperds Bush, London , 11-12 poplar mews, uxbridge road - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 18 anmeldelser fra reisendeBasert på 18 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Sheperd's Bush. Overnattingsstedet rommer 21 koselige gjesteværelser. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. Reisende ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Noen gjesteværelser kan tilby babyseng til de aller minste. Denne handicapvennlige eiendommen inkluderer rom hvor dusj og toalett har rullestoltilgang. Tulip Boutique Hotel tillater små kjæledyr. Gjester tilbys transportservice for økt bekvemmelighet. Stedets businessfasiliteter tilrettelegger for alle slags forretningsmøter, seminar eller konferanser. Noen av tjenestene til Tulip Boutique Hotel kan koste ekstra.

  Se mer
 • K West
  Frakr1.260Per natt

  K Weststars

  Sheperds Bush, London , Richmond way n/a - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 23 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3570 anmeldelser fra reisendeBasert på 3570 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet, som ligger i Notting Hill, har en flott beliggenhet i et romantisk og trendy område av byen. Gjestene vil ha rask tilgang til en rekke shoppinggater som Kensington High Street herfra, og det er en kort spasertur til kollektivtransporten. Hotellet har et stort fritidssenter med boblebad til gjestene sine. Det er perfekt for både turister g forretningsreisende.

  Se mer
 
[x]
 

Mest populære hoteller - Sheperds Bush

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her