Hoteller i Sheperds Bush

Finn på kart
 • Hilton London Kensington
  Frakr1.284Per natt

  Hilton London Kensingtonstars

  Sheperds Bush, London , Holland park avenue 179-199 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 18 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4938 anmeldelser fra reisendeBasert på 4938 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er ideelt for familier, og ligger i Sheperd's Bush. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 20. 0 kilometer fra eiendommen. Eiendommen består av totalt 601 koselige rom. Dette overnattingsstedet gjennomgikk en renovasjon i 2007. Dette overnattingsstedet sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Dette overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Denne eiendommen har ikke babysenger på forespørsel. Fellesområdene er tilrettet også for rullestolbrukere. Kun store kjæledyr er tillatt på dette hotellet. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. Hilton London Kensington tilbyr både helse- og velværefasiliteter og passer perfekt for gjester som gjerne ønsker å lade batteriene. Dette overnattingsstedet er ideelt for forretningsreisende med møteplaner. Overnattingsstedet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • ibis London Shepherds Bush
  Frakr1.351Per natt

  ibis London Shepherds Bushstars

  Sheperds Bush, London , Rockley road 3-5 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2229 anmeldelser fra reisendeBasert på 2229 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Sheperd's Bush. Totalt antall rom er 128. Hotellet tilbyr trådløs internettforbindelse. Resepsjonen er ikke åpen døgnet rundt. ibis London Shepherds Bush tilbyr ikke babysenger. Alle baderommene på dette handicapvennlige hotellet er tilpasset bevegelseshemmede gjester. I øvrig kan alle de overnattende medbringe kjæledyr på ibis London Shepherds Bush. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil.

  Se mer
 • Dorsett Shepherds Bush
  Frakr1.350Per natt

  Dorsett Shepherds Bushstars

  Sheperds Bush, London , Shepherd s bush green 58 - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 22 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1958 anmeldelser fra reisendeBasert på 1958 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Sheperd's Bush. Totalt 317 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Dorsett Shepherds Bush. Dette hotellets byggeår dateres tilbake til 2014. Besøkende kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon. Dorsett Shepherds Bush tilbyr også babysenger ved forespørsel. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted. Dorsett Shepherds Bush byr på et variert utvalg av spisested. Takket være de utmerkede wellnessfasilitetene passer dette overnattingsstedet perfekt til dem som er på jakt etter et avslappende og tilbakelent opphold.

  Se mer
 • Tulip Boutique Hotel
  Frakr1.245Per natt

  Tulip Boutique Hotelstars

  Sheperds Bush, London , 11-12 poplar mews, uxbridge road - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 21 anmeldelser fra reisendeBasert på 21 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Sheperd's Bush. Overnattingsstedet rommer 21 koselige gjesteværelser. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. Reisende ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Noen gjesteværelser kan tilby babyseng til de aller minste. Denne handicapvennlige eiendommen inkluderer rom hvor dusj og toalett har rullestoltilgang. Tulip Boutique Hotel tillater små kjæledyr. Gjester tilbys transportservice for økt bekvemmelighet. Stedets businessfasiliteter tilrettelegger for alle slags forretningsmøter, seminar eller konferanser. Noen av tjenestene til Tulip Boutique Hotel kan koste ekstra.

  Se mer
 • K West
  Frakr1.603Per natt

  K Weststars

  Sheperds Bush, London , Richmond way n/a - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 23 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3622 anmeldelser fra reisendeBasert på 3622 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet, som ligger i Notting Hill, har en flott beliggenhet i et romantisk og trendy område av byen. Gjestene vil ha rask tilgang til en rekke shoppinggater som Kensington High Street herfra, og det er en kort spasertur til kollektivtransporten. Hotellet har et stort fritidssenter med boblebad til gjestene sine. Det er perfekt for både turister g forretningsreisende.

  Se mer
 • Access Shepherd's Bush
  Frakr1.226Per natt

  Access Shepherd's Bushstars

  Sheperds Bush, London , Goldhawk road - Kart
   

  Dette komfortable hotellet ligger i Sheperd's Bush. Beliggende kun noen få skritt fra sentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 100 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Eiendommen består av totalt 83 rom. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Det er ingen døgnåpen resepsjon. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). Kjæledyr er ikke tillatt på Access Shepherd's Bush. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • OYO Abbey Hotel
  Frakr633Per natt

  OYO Abbey Hotelstars

  Sheperds Bush, London , Wood lane 23 - Kart
   

  Dette komfortable hotellet ligger i Sheperd's Bush. De 50 innbydende rommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Reisende kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. Kjæledyr er ikke tillatt på OYO Abbey Hotel.

  Se mer
 
[x]
 

Mest populære hoteller - Sheperds Bush

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her