Hoteller i Saint Paul-s Cathedral - byen

Finn på kart
 • Thistle City Barbican
  Frakr1.503Per natt

  Thistle City Barbicanstars

  Saint Paul-s Cathedral - byen, London , Central street clerkenwell 120 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 34 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3937 anmeldelser fra reisendeBasert på 3937 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte byhotellet ligger i nærheten av sentrum av London. Hotellet ligger i nærheten av det verdenskjente Barbican-senteret samt en rekke spektakulære attraksjoner som inkluderer St.Paul-katedralen, Big Ben og London Eye. Gjestene vil befinne seg i kort avstand fra byens endeløse utvalg av shoppingmuligheter, underholdningssteder, barer og restauranter. Hotellet ligger i kort avstand fra offentlige transportforbindelser som plasserer andre områder av byen i kort avstand. Dette flotte hotellet har en attraktiv arkitektonisk stil som blander seg inn med sine motstykker i byen. De moderne gjesterommene er komfortable, smakfullt innredet og tilbyr avslappede omgivelser hvor man kan roe ned på slutten av dagen. Hotellet tilbyr eksemplariske fasiliteter som tilfredsstiller gjestenes behov i høyeste grad.

  Se mer
 • The Kings Wardrobe by BridgeStreet
  Frakr1.928Per natt
   

  Dette sjarmerende hotellet er i St. Paul's Cathedral and The City. Overnattingsstedet består av totalt 63 soverom. The Kings Wardrobe by BridgeStreet tilbyr internett med Wi-Fi-forbindelse i fellesområdene. Det er ingen døgnåpen resepsjon. Dette overnattingsstedet tillater ikke kjæledyr.

  Se mer
 • Crowne Plaza London the City
  Frakr2.278Per natt
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2798 anmeldelser fra reisendeBasert på 2798 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i St. Paul's Cathedral and The City. Offentlige transportforbindelser er kun en kort spasertur unna. Overnattingsstedet består av totalt 203 koselige gjesteværelser. Dette overnattingsstedet gjennomgikk en renovasjon i 2010. Både Wi-Fi og kablet internettforbindelse er tilgjengelig i fellesområdene. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Stedets fellesområder er handicapvennlige. Kjæledyr er ikke tillatt på dette hotellet. Stedets ulike spisesteder er med på å gjøre oppholdet fullkomment. Det finnes forretningsfasiliteter og -tjenester for å imøtekomme alle typer behov. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Vintry & Mercer
  Frakr2.954Per natt

  Vintry & Mercerstars

  Saint Paul-s Cathedral - byen, London , 19-20 garlick hill 19 - 20 - Kart
   

  Dette fantastiske hotellet ligger i St. Paul's Cathedral and The City. Det finnes totalt 92 rom på stedet. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. De som velger å overnatte her vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Vintry & Mercer tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. Denne eiendommen er designet for å gjøre alles opphold enklere. Derfor tilbys flere rom med handicapvennlige bad. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på hotellet da dette ikke tillater kjæledyr. Alle som bor her vil sette pris på lufthavnstransporten. Alle kan benytte konferansefasilitetene og -tjenestene som tilbys på stedet til enhver form for arrangement.

  Se mer
 • Holiday Inn Express London City
  Frakr1.491Per natt
  4,2/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1522 anmeldelser fra reisendeBasert på 1522 anmeldelser fra reisende

  Dette 4-etasjes byhotellet ligger svært nær Londons viktigste turistattraksjoner og kulturelle attraksjoner, som St. Pauls Cathedral, Tower of London, London Eye og Tate Museum. Gjestene vil kunne besøke en rekke restauranter, barer og fritidsområder. Den nærmeste T-banestasjonen ligger ca. 350 m fra hotellet.

  Se mer
 • The Montcalm Brewery At London City
  Frakr1.912Per natt
   

  Dette luksuriøse hotellet ligger i St. Paul's Cathedral and The City. Totalt antall rom er 235. Dette overnattingsstedet ble komplett oppusset i 2011. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på The Montcalm Brewery At London City. Denne eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Det er beklageligvis ingen gjesteværelser hvor besøkende kan be om babysenger til de minste barna. Dette er ikke et dyrevennlig hotell. Besøkende vil sette pris på stedets kulinariske spisested hvor man kan velge i et bredt utvalg mat og drikke. Dette overnattingsstedet byr på gode og varierte spisesteder hvor alle kan finne noe de liker.

  Se mer
 • Access City
  Frakr1.438Per natt

  Access Citystars

  Saint Paul-s Cathedral - byen, London , Macclesfield rd. - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 17 anmeldelser fra reisendeBasert på 17 anmeldelser fra reisende

  Denne koselige leiligheten ligger i St. Paul's Cathedral and The City. De som ønsker en pause fra en travel hverdag kan slappe av og nyte roen på dette overnattingsstedet. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Access City tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. Access City ønsker ikke kjæledyr velkommen. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Marlin Apartments Queen Street
  Frakr2.032Per natt
  3,6/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 397 anmeldelser fra reisendeBasert på 397 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i St. Paul's Cathedral and The City. Stedet teller totalt 96 innbydende rom. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. De som bor her vil ikke forstyrres av dyr da dette hotellet ikke tillater kjæledyr.

  Se mer
 • Grange City
  Frakr2.929Per natt

  Grange Citystars

  Saint Paul-s Cathedral - byen, London , Coopers road 8-14 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 15 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3356 anmeldelser fra reisendeBasert på 3356 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet har en av Londons bedre beliggenheter med kort avstand til både Tower of London og Tower Bridge. Det er derfor et perfekt utgangspunkt for dem som ønsker å utforske alle de spennende attraksjonene i denne livlige byen. I hotellets nabolag ligger et bredt utvalg forretninger, restauranter og underholdningssteder. Det ligger heller ikke mange meterne fra offentlige transportmuligheter. Hotellet har et moderne design og ønsker besøkende velkommen med gjestfrihet og utmerket service. Gjesteværelsene er vakkert innredet og hotellets fasiliteter og service imponerer noen og en hver.

  Se mer
 • Marlin Apartments Empire Square
  Frakr2.214Per natt

  Marlin Apartments Empire Squarestars

  Saint Paul-s Cathedral - byen, London , Empire square south long lane 34 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 21 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 664 anmeldelser fra reisendeBasert på 664 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i St. Paul's Cathedral and The City. De 202 innbydende soverommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Dette hotellet ble sist renovert i 2007. De som bor på hotellet kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. Kjæledyr er ikke tillatt på Marlin Apartments Empire Square.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  11  Hoteller i Saint Paul-s Cathedral - byen
Side  1  av  2
 

Mest populære hoteller - Saint Paul-s Cathedral - byen

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her