Hoteller i Regents Park

Finn på kart
 • Danubius Regents Park
  Frakr1.551Per natt

  Danubius Regents Parkstars

  Regents Park, London , Lodge road, st johns wood 18 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 73 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1359 anmeldelser fra reisendeBasert på 1359 anmeldelser fra reisende

  Med utsikt over Regents Park og Lord's Cricket Ground, er dette elegante hotellet i moderne stil et utmerket startpunkt når man skal utforske denne fantastiske byen. Det har restaurant, bar og konferansefasiliteter. Attraksjoner som Madame Tussauds og Marble Arch ligger innen gangavstand, og Camden Town, Oxford Street og Hyde Park er også lette å nå.

  Se mer
 • Melia White House
  Frakr1.835Per natt

  Melia White Housestars

  Regents Park, London , Albany street, regent´s park - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 37 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 8423 anmeldelser fra reisendeBasert på 8423 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet har en praktisk beliggenhet nærme noen av byens mest kjente attraksjoner, slik som Madame Tussaud's, Paddington, og King's Cross jernbanestasjon. Dette luksuriøse byhotellet ligger knappe 35 km fra både Heathrow og Gatwick internasjonale flyplass. Dette hotellet ble bygget i 1936 og består av 581 rom, fordelt på 8 etasjer. Gjestene vil nyte en unik atmosfære og finne en rekke fasiliteter på hotellet. Muligheter for å spise i en innbydende bar og en ventilert à la carte-restaurant med et separat røykeområde og barnestoler. De nymotens, stilige rommene har et en-suite bad, satellitt- og kabel-TV og internettilgang.

  Se mer
 • The Colonnade
  Frakr1.595Per natt

  The Colonnadestars

  Regents Park, London , Warrington crescent 2 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1632 anmeldelser fra reisendeBasert på 1632 anmeldelser fra reisende

  Dette boutique-hotellet ligger i en rolig, trefylt gate i nabolaget Little Venice i London, to minutters gange fra metrostasjonen Warwick Avenue. Hotellet tilbyr et rolig tilfluktssted fra den noen ganger hektiske London-hverdagen, og gjør det til et fredfylt andre hjem. Hotellet tilbyr personlige vrier som friske blomster i lobbyen, deilige sofaer i stuen og egen huskatt til å holde gjestene med selskap, alt for et spesielt og minneverdig opphold i London.

  Se mer
 • The New London Carlton Hotel & Apartments
  Frakr1.029Per natt
  4,6/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 215 anmeldelser fra reisendeBasert på 215 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Regent's Park. Overnattingsstedet rommer 25 koselige rom. Det er trådløs internettforbindelse overalt på hotellet. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Denne eiendommen ble designet med de yngre gjestene i tankene og tilbyr derfor, på forespørsel, gjesteværelser med babyseng. Kjæledyr er ikke tillatt på The New London Carlton Hotel & Apartments. The New London Carlton Hotel & Apartments tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter. Gjester på The New London Carlton Hotel & Apartments kan benytte stedets transportservice. Forretningsreisende setter pris på stedets businessfasiliteter som sørger for at produktiviteten opprettholdes. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • The Level at Melia White House
  Frakr3.438Per natt

  The Level at Melia White Housestars

  Regents Park, London , Albany street, regents park - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 363 anmeldelser fra reisendeBasert på 363 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Regent's Park. Det finnes totalt 137 gjesteværelser på stedet. Hotellet tilbyr trådløs internettforbindelse. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. Alle rommene på dette handicapvennlige overnattingsstedet er tilrettelagt rullestolbrukere. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr. Det finnes forretningsfasiliteter og -tjenester for å imøtekomme alle typer behov. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Access Apartments Maida Vale North
  Frakr2.477Per natt

  Access Apartments Maida Vale Northstars

  Regents Park, London , Kilburn park road, maida vale s/n - Kart
  2,8/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1420 anmeldelser fra reisendeBasert på 1420 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Regent's Park. Med totalt 6 soverom er dette et utmerket sted å bo. Besøkende kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Dette overnattingsstedet har ingen døgnåpen resepsjon. Access Apartments Maida Vale North tilbyr har et spesialdesignet familierom, som passer perfekt til familier som reiser med små barn. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr. Alle som bor her kan enkelt ta seg til lufthavnen takket være stedets egen shuttle-service. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Holiday Inn London Regents Park
  Frakr1.623Per natt

  Holiday Inn London Regents Parkstars

  Regents Park, London , Carburton street - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 22 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2616 anmeldelser fra reisendeBasert på 2616 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet har en fremragende beliggenhet i London, tett på Regents Park. Hotellet har 24-timers resepsjon, restaurant og bar. Berømte severdigheter som Madame Tussaud´s, British Museum, masser av teatre, Picadilly Circus, Covent Garden og de elegante shoppingmulighetene på Oxford Street kan alle nås med en kort spasertur.

  Se mer
 
[x]
 

Mest populære hoteller - Regents Park

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her