Hoteller i Regents Park

Finn på kart
 • The Colonnade
  Frakr742Per natt

  The Colonnadestars

  Regents Park, London , Warrington crescent 2 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1632 anmeldelser fra reisendeBasert på 1632 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger 15 minutter unna Londons West End med undergrunnsbanen. Dette hotellet i Paddington er designet for å gi deg følelsen av en privat, luksuriøs bolig i London med servicen man får på et overdådig hotell. De elegante rommene har himmelsenger med gåsedunsdyner og sengetøy i egyptisk bomull for å sikre at du får den beste søvnen. De har også gratis WiFi, te- og kaffekoker, flatskjerm-TV, eget bad med hårføner, toalettsaker og mange andre luksuriøse fasiliteter. Gjestene kan nyte et godt måltid i hotellrestauranten og en stor frokostbuffet hver morgen.

  Se mer
 • Melia White House
  Frakr1.770Per natt

  Melia White Housestars

  Regents Park, London , Albany street, regent´s park - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 37 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 8423 anmeldelser fra reisendeBasert på 8423 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet har en praktisk beliggenhet nærme noen av byens mest kjente attraksjoner, slik som Madame Tussaud's, Paddington, og King's Cross jernbanestasjon. Dette luksuriøse byhotellet ligger knappe 35 km fra både Heathrow og Gatwick internasjonale flyplass. Dette hotellet ble bygget i 1936 og består av 581 rom, fordelt på 8 etasjer. Gjestene vil nyte en unik atmosfære og finne en rekke fasiliteter på hotellet. Muligheter for å spise i en innbydende bar og en ventilert à la carte-restaurant med et separat røykeområde og barnestoler. De nymotens, stilige rommene har et en-suite bad, satellitt- og kabel-TV og internettilgang.

  Se mer
 • The New London Carlton Hotel & Apartments
  Frakr1.235Per natt
  4,6/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 215 anmeldelser fra reisendeBasert på 215 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Regent's Park. The New London Carlton Hotel & Apartments består av totalt 25 gjesteværelser. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Alle som bor her ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. The New London Carlton Hotel & Apartments er designet også med de yngre gjestene i tankene og tilbyr gjesteværelser som, på forespørsel, inkluderer babysenger. The New London Carlton Hotel & Apartments ønsker ikke kjæledyr velkommen. Kunder kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Gjester på denne eiendommen kan benytte stedets transportservice. Forretningsreisende setter pris på de tilgjengelige businessfasilitetene på hotellet. Disse tilrettelegger for alle slags typer arrangement. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Danubius Regents Park
  Frakr1.300Per natt

  Danubius Regents Parkstars

  Regents Park, London , Lodge road, st johns wood 18 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 73 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1359 anmeldelser fra reisendeBasert på 1359 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet i sentrum av London ligger i en 11-etasjers bygning, midt mellom 3 ikoniske landemerker i byen: Lord’s Cricket Ground, Regent’s Park og Wellington Hospital. På bare 10 minutter spaserer du til undergrunnsbanestasjonene St. John’s Wood og Baker Street, men du befinner deg også i nærheten av de mange attraksjonene i legendariske West End. Hotellet har en brasserie-lignende restaurant som serverer både britiske retter, frokost og egne helgemenyer. Salongbaren på stedet byr på ettermiddagste. Blant hotellets andre fasiliteter finner du et treningsrom og et møtelokale. Parkering tilbys også (mot en ekstra avgift). De moderne rommene har eget bad, Wi-Fi, TV og kaffe- og tekoker. Det er et strålende overnattingsalternativ for både jobb- og fritidsreisende.

  Se mer
 • The Level at Melia White House
  Frakr3.830Per natt

  The Level at Melia White Housestars

  Regents Park, London , Albany street, regents park - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 363 anmeldelser fra reisendeBasert på 363 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Regent's Park. Det finnes totalt 137 gjesteværelser på stedet. Hotellet tilbyr trådløs internettforbindelse. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. Alle rommene på dette handicapvennlige overnattingsstedet er tilrettelagt rullestolbrukere. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr. Det finnes forretningsfasiliteter og -tjenester for å imøtekomme alle typer behov. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Holiday Inn London Regents Park
  Frakr1.460Per natt

  Holiday Inn London Regents Parkstars

  Regents Park, London , Carburton street - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 22 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2616 anmeldelser fra reisendeBasert på 2616 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet har en fremragende beliggenhet i London, tett på Regents Park. Hotellet har 24-timers resepsjon, restaurant og bar. Berømte severdigheter som Madame Tussaud´s, British Museum, masser av teatre, Picadilly Circus, Covent Garden og de elegante shoppingmulighetene på Oxford Street kan alle nås med en kort spasertur.

  Se mer
 
[x]
 

Mest populære hoteller - Regents Park

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her