Hoteller i Regents Park

Finn på kart
 • Danubius Regents Park
  Frakr1.132Per natt

  Danubius Regents Parkstars

  Regents Park, London , Lodge road, st johns wood 18 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 72 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1269 anmeldelser fra reisendeBasert på 1269 anmeldelser fra reisende

  Med utsikt over Regents Park og Lord's Cricket Ground, er dette elegante hotellet i moderne stil et utmerket startpunkt når man skal utforske denne fantastiske byen. Det har restaurant, bar og konferansefasiliteter. Attraksjoner som Madame Tussauds og Marble Arch ligger innen gangavstand, og Camden Town, Oxford Street og Hyde Park er også lette å nå.

  Se mer
 • Melia White House
  Frakr2.593Per natt

  Melia White Housestars

  Regents Park, London , Albany street, regent´s park - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 37 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 8306 anmeldelser fra reisendeBasert på 8306 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet har en praktisk beliggenhet nærme noen av byens mest kjente attraksjoner, slik som Madame Tussaud's, Paddington, og King's Cross jernbanestasjon. Dette luksuriøse byhotellet ligger knappe 35 km fra både Heathrow og Gatwick internasjonale flyplass. Dette hotellet ble bygget i 1936 og består av 581 rom, fordelt på 8 etasjer. Gjestene vil nyte en unik atmosfære og finne en rekke fasiliteter på hotellet. Muligheter for å spise i en innbydende bar og en ventilert à la carte-restaurant med et separat røykeområde og barnestoler. De nymotens, stilige rommene har et en-suite bad, satellitt- og kabel-TV og internettilgang.

  Se mer
 • Maida Vale Aparthotel
  Frakr1.445Per natt

  Maida Vale Aparthotelstars

  Regents Park, London , Kilburn high road,entrance on springfield lane 34a-36 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 81 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 268 anmeldelser fra reisendeBasert på 268 anmeldelser fra reisende

  Dette leilighetshotellet ligger utenfor nabolaget Maida Vale. Herfra kan gjester lett nå offentlige transportforbindelser som gir tilgang til Wembley stadion og til hjertet av byen. Abbey Road Studios, gjort kjent av The Beatles, ligger en kort spasertur unna. Et rikt utvalg av butikker, restauranter, barer og puber finnes i umiddelbar nærhet. London Gatwick er 55 km unna og London Stansted flyplass er 66 km fra innkvarteringen.

  Se mer
 • The Level at Melia White House
  Frakr3.780Per natt

  The Level at Melia White Housestars

  Regents Park, London , Albany street, regents park - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 357 anmeldelser fra reisendeBasert på 357 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Regent's Park. Det finnes totalt 137 soverom på stedet. Det finnes også Wi-Fi-forbindelse i fellesområdene. Resepsjonen er døgnåpen. Eiendommen tilbyr åpne fellesområder. The Level at Melia White House ønsker ikke kjæledyr velkommen. The Level at Melia White House tilbyr en rekke businessfasiliteter og er dermed en perfekt kombinasjon mellom arbeid og avslapning for forretningsreisende. Noen av tjenestene til The Level at Melia White House kan koste ekstra.

  Se mer
 • The Colonnade
  Frakr1.882Per natt

  The Colonnadestars

  Regents Park, London , Warrington crescent 2 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1601 anmeldelser fra reisendeBasert på 1601 anmeldelser fra reisende

  Dette boutique-hotellet ligger i en rolig, trefylt gate i nabolaget Little Venice i London, to minutters gange fra metrostasjonen Warwick Avenue. Hotellet tilbyr et rolig tilfluktssted fra den noen ganger hektiske London-hverdagen, og gjør det til et fredfylt andre hjem. Hotellet tilbyr personlige vrier som friske blomster i lobbyen, deilige sofaer i stuen og egen huskatt til å holde gjestene med selskap, alt for et spesielt og minneverdig opphold i London.

  Se mer
 • The New London Carlton Hotel & Apartments
  Frakr951Per natt
  4,6/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 211 anmeldelser fra reisendeBasert på 211 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Regent's Park. Stedet teller totalt 25 innbydende soverom. The New London Carlton Hotel & Apartments tilbyr trådløs internettforbindelse. Resepsjonen er døgnåpen. The New London Carlton Hotel & Apartments er designet også med de yngre gjestene i tankene og tilbyr soverom som, på forespørsel, inkluderer babysenger. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på The New London Carlton Hotel & Apartments. Gjester på The New London Carlton Hotel & Apartments kan benytte stedets transportservice. Forretningsreisende kan benytte seg av stedets møtefasiliteter. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Access Apartments Maida Vale North
  Frakr2.321Per natt

  Access Apartments Maida Vale Northstars

  Regents Park, London , Kilburn park road, maida vale s/n - Kart
  2,8/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1408 anmeldelser fra reisendeBasert på 1408 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Regent's Park. De som ønsker en pause fra en travel hverdag kan slappe av og nyte roen på dette overnattingsstedet. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Resepsjonen er beklageligvis ikke døgnåpen. Dette hotellet tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. Access Apartments Maida Vale North ønsker ikke kjæledyr velkommen. De som velger å overnatte her kan benytte shuttle-service til lufthavnen. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Holiday Inn London Regents Park
  Frakr1.967Per natt

  Holiday Inn London Regents Parkstars

  Regents Park, London , Carburton street - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 22 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2595 anmeldelser fra reisendeBasert på 2595 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet har en fremragende beliggenhet i London, tett på Regents Park. Hotellet har 24-timers resepsjon, restaurant og bar. Berømte severdigheter som Madame Tussaud´s, British Museum, masser av teatre, Picadilly Circus, Covent Garden og de elegante shoppingmulighetene på Oxford Street kan alle nås med en kort spasertur.

  Se mer
 
[x]
 

Mest populære hoteller - Regents Park

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her