Hoteller i Paddington

Finn på kart
 • Orchard Paddington Hotel
  Frakr662Per natt

  Orchard Paddington Hotelstars

  Paddington, London , Sussex gardens 86-90 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 318 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 613 anmeldelser fra reisendeBasert på 613 anmeldelser fra reisende

  Dette byhotellet ligger sentralt i den travle metropolen London. Hotellet tilbyr den ideelle plasseringen fra hvor man kan nyte det spennende utelivet, underholdningsstedene, eksepsjonelle shoppingmuligheter og utsøkte spisealternativer som byen har å tilby. Gjestene vil befinne seg i lett gåavstand fra de spektakulære attraksjonene denne fortryllende byen har å by på. Hotellet har en fantastisk, viktoriansk arkitektur som lar det blande seg inn lett i sine historiske omgivelser. Gjestene inviteres inn i de vakre omgivelsene i lobbyen som har en minimalistisk stil. Gjesterommene er smakfullt innredet i lystig stil. Rommene tilbyr en innbydende flukt fra livet i byen. Gjestene inviteres til å nyte tradisjonell engelsk frokost om morgenen, som garantert vil gjøre dem klare for en lang dag med sightseeing.

  Se mer
 • So Paddington
  Frakr830Per natt

  So Paddingtonstars

  Paddington, London , Norfolk square 6-8 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 382 anmeldelser fra reisendeBasert på 382 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Paddington. Totalt 31 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på So Paddington. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. So Paddington tilbyr døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette hotellet. Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr.

  Se mer
 • Admiral
  Frakr1.019Per natt

  Admiralstars

  Paddington, London , Sussex gardens 143 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 206 anmeldelser fra reisendeBasert på 206 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Paddington. Totalt 19 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Trådløs internettforbindelse finnes også på eiendommen. Besøkende kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Det er beklageligvis ingen soverom hvor de overnattende kan be om babysenger til de minste barna. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Kingsway Park
  Frakr1.408Per natt

  Kingsway Parkstars

  Paddington, London , Sussex gardens 139 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 318 anmeldelser fra reisendeBasert på 318 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Paddington. Det finnes totalt 21 gjesteværelser på Kingsway Park. Reisende kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Denne eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Kingsway Park tilbyr ikke babysenger. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Stedet tilbyr alle de overnattende egen lufthavnstransport. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Hilton London Paddington
  Frakr2.793Per natt

  Hilton London Paddingtonstars

  Paddington, London , Praed street- paddington 146 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4761 anmeldelser fra reisendeBasert på 4761 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Paddington, er dette komfortable hotellet optimalt for familier. Ikke langt unna vil besøkende finne transportforbindelser som lar dem utforske området. Stedet teller totalt 419 innbydende soverom. Hilton London Paddington stammer fra 1854 og ble totalrenovert i 2015. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Reisende vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Hilton London Paddington. Stedets fellesområder er handicapvennlige. Både gjester og deres kjæledyr kan nyte et felles opphold på dette hotellet. Hilton London Paddington legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. Dette overnattingsstedet tilbyr en rekke businessfasiliteter og er dermed en perfekt kombinasjon mellom arbeid og avslapning for forretningsreisende. Spisestedene tilbyr et bredt utvalg av smakfulle retter og fristende drikke. Hilton London Paddington kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Chrysos
  Frakr1.681Per natt

  Chrysosstars

  Paddington, London , Norfolk square 25-27 - Kart
  3,2/5
  Kundeomtalerav 29 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 542 anmeldelser fra reisendeBasert på 542 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Paddington. Beliggende innen 800 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Hotellet er kun en kort spasertur fra de viktigste underholdningsstedene. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 4. 5 kilometer fra innkvarteringen. Innen 250 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Gjester vil finne flyplassen innen 4. 0 kilometer. Hotellet ligger innen 4. 0 kilometer fra havnen. Totalt 60 rom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Chrysos ble konstruert i 1980. Chrysos sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Noen gjesteværelser tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Dette overnattingsstedet tillater ikke kjæledyr. Forretningsreisende setter pris på de tilgjengelige businessfasilitetene på eiendommen. Disse tilrettelegger for alle slags typer arrangement. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • The Shakespeare - London
  Frakr1.189Per natt

  The Shakespeare - Londonstars

  Paddington, London , Norfolk square 22-28 - Kart
  3,2/5
  Kundeomtalerav 118 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 989 anmeldelser fra reisendeBasert på 989 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger ikke langt fra sentrum i London, og har offentlige transportmidler kun 100 meter unna. Du kan nå en rekke restauranter og barer til fots (500 meter unna), og shoppingsteder og en nattklubb finner du halvannen kilometer fra hotellet.Dette hotellet ble bygget i 1821 og renovert i 2003, og har åtte enkeltrom og åtte dobbeltrom fordelt på seks etasjer. Hotellet har også døgnåpen resepsjon, safe, garderobe og valutavekslingsfasiliteter. I tillegg har hotellet en frokostsal internettilgang (mot ekstragebyr) og konferansesal.Hvert rom har eget bad, telefon, satellitt-/kabel-TV og sentralfyring.Nærmeste golfbane er to kilometer unna.Hotellet serverer en frokostbuffet hver morgen.Dersom du kommer med bil fra Heathrow lufthavn, tar du første avkjørsel i rundkjøringen til Bolton's Lane. Ta til venstre på Bath Road A4. I rundkjøringen tar du første avkjørsel til The Parkway A312. I rundkjøringen tar du fjerde avkjørsel til Slip Road (M4 J3). Fortsett på M4. Fortsett på Great West Road A4. I rundkjøringen tar du andre avkjørsel til Great West Road A4. Fortsett på A4. Ta til venstre på Brompton Road A4. Ta til høyre på Knightsbridge A4. Fortsett på A4. I rundkjøringen tar du første avkjørsel til Park Lane A4202. I rundkjøringen tar du andre avkjørsel til Cumberland Gate. Ta til venstre på Bayswater Road A40. Ta til høyre på Lancaster Terrace. Ta til venstre på Gloucester Terrace. Ta til høyre på Craven Road B410. Fortsett på Praed Street A4205. Ta til høyre på London Street. Ta til venstre på Norfolk Square.

  Se mer
 • Hilton London Metropole
  Frakr2.152Per natt

  Hilton London Metropolestars

  Paddington, London , Edgware road 225 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 16 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 5988 anmeldelser fra reisendeBasert på 5988 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger bare 100 meter fra Paddington Station og er derfor det perfekte sted for gjester som ønsker å utforske alle Londons spennende attraksjoner. Det er bare to kilometer til Oxford Street og heller ikke langt til Madame Tussaud´s og mange andre av byens severdigheter. I hotellets nærområde ligger masser av lekre forretninger, restauranter og underholdningssteder. Hotellet har en storslått arkitektur som passer godt til omgivelsene og består av elegant innredede rom som oser av luksus og karakter. Det tilbys også en lang rekke eksemplariske fasiliteter som imøtekommer alle besøkendes forventinger.

  Se mer
 • Novotel London Paddington
  Frakr2.411Per natt

  Novotel London PaddingtonstarsGreenProgram Icon

  Paddington, London , 3 kingdom street ,sheldon square - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2833 anmeldelser fra reisendeBasert på 2833 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er ideelt for familier, og ligger i Paddington. Det finnes totalt 206 gjesteværelser på Novotel London Paddington. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble dette overnattingsstedet totalrenovert i 2016. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Alle de overnattende kan be om at deres soverom utstyres med babyseng. Overnattingsstedet tilbyr åpne offentlige områder og har 11 handicapvennlig gjesteværelse. Kjæledyr anses som en del av familien på denne eiendommen. Novotel London Paddington har i tillegg gjennomført en rekke miljøvennlige forbedringer og innehar i dag ISO 14001-sertifiserte hoteller og restauranter-merket. De som velger å overnatte her kan enkelt ta seg til lufthavnen takket være stedets egen shuttle-service. Alle kan benytte konferansefasilitetene og -tjenestene som tilbys på stedet til enhver form for arrangement. Novotel London Paddington byr på et variert utvalg av spisested. De overnattende behøver ikke å forlate området for å nyte et bedre måltid. På overnattingsstedet finnes nemlig flere spisested som tilbyr kulinariske opplevelser. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Norfolk Plaza
  Frakr1.375Per natt

  Norfolk Plazastars

  Paddington, London , Norfolk square 29-33 - Kart
  2,9/5
  Kundeomtalerav 15 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 810 anmeldelser fra reisendeBasert på 810 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger ypperlig til i nærheten av Paddington stasjon, og er stolt av den korte avstanden til undergrunnssystemet. Heathrow Express og Regent's Park transportforbindelser befinner seg i nærheten. Den velkjente Oxford-gaten er kun få minutter unna hotellet. Hotellet befinner seg i en renovert bygning som dateres tilbake til perioden til Edward VII. De sjarmerende rommene er koselige og store, hvilket lar besøkende føle seg hjemme under oppholdet sitt. Gjester kan velge å starte dagen med en kopp engelsk te, fulgt av enten en buffetfrokost eller kanskje et valg fra frokostmenyen. Hotellets konferanserom lar gjester holde tritt med jobben mens de er utenlands. Hotellet tilbyr bekvemmeligheter for de mest kresne gjestene enten det er forretning eller ferie.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  39  Hoteller i Paddington
Side  1  av  4
 

Mest populære hoteller - Paddington

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler