Hoteller i Paddington

Finn på kart
 • So Paddington
  Frakr616Per natt

  So Paddingtonstars

  Paddington, London , Norfolk square 6-8 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 379 anmeldelser fra reisendeBasert på 379 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Paddington. Totalt 31 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på So Paddington. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. So Paddington tilbyr døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette hotellet. Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr.

  Se mer
 • Publove The Green Man
  Frakr373Per natt

  Publove The Green Manstars

  Paddington, London , Edgware rd 308 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 411 anmeldelser fra reisendeBasert på 411 anmeldelser fra reisende

  Dette enkle herberget er kun for voksne, og ligger i Paddington. De som ønsker en pause fra en travel hverdag kan slappe av og nyte roen på denne eiendommen. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Det er beklageligvis ingen rom hvor besøkende kan be om babysenger til de minste barna. Publove The Green Man ønsker ikke kjæledyr velkommen. Publove The Green Man kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • White House
  Frakr695Per natt

  White Housestars

  Paddington, London , Sussex gardens 102 - Kart
   

  Dette flotte hotellet ligger i Paddington. Eiendommen består av 27 gjesteværelser. White House tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. White House tilbyr ikke babysenger. Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr.

  Se mer
 • Norfolk Plaza
  Frakr798Per natt

  Norfolk Plazastars

  Paddington, London , Norfolk square 29-33 - Kart
  2,9/5
  Kundeomtalerav 15 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 801 anmeldelser fra reisendeBasert på 801 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger ypperlig til i nærheten av Paddington stasjon, og er stolt av den korte avstanden til undergrunnssystemet. Heathrow Express og Regent's Park transportforbindelser befinner seg i nærheten. Den velkjente Oxford-gaten er kun få minutter unna hotellet. Hotellet befinner seg i en renovert bygning som dateres tilbake til perioden til Edward VII. De sjarmerende rommene er koselige og store, hvilket lar besøkende føle seg hjemme under oppholdet sitt. Gjester kan velge å starte dagen med en kopp engelsk te, fulgt av enten en buffetfrokost eller kanskje et valg fra frokostmenyen. Hotellets konferanserom lar gjester holde tritt med jobben mens de er utenlands. Hotellet tilbyr bekvemmeligheter for de mest kresne gjestene enten det er forretning eller ferie.

  Se mer
 • Castleton Hotel
  Frakr659Per natt

  Castleton Hotelstars

  Paddington, London , 166-166 sussex gardens paddington - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 611 anmeldelser fra reisendeBasert på 611 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Paddington. Stedet teller totalt 46 innbydende rom. Reisende kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Dette hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Denne eiendommen har ikke babysenger på forespørsel. Gjester vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette hotellet ikke tillater kjæledyr.

  Se mer
 • Craven Hotel
  Frakr786Per natt

  Craven Hotelstars

  Paddington, London , Craven terrace 10/11 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 46 anmeldelser fra reisendeBasert på 46 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte stedet ligger rett i hjertet av Bayswater, i den rolige gaten Craven Terrace. Både metrostasjonene Paddington og Lancaster Gate er kun øyeblikk unna, og tilbyr direkte forbindelser til alle Londons berømte steder og attraksjoner. Med ekstremt komfortable og avslappende rom med eget bad, fra enkeltrom til familierom og utstyrt med flatskjerm-TV samt gratis te/kaffefasiliteter, er hotellets mål å sikre at gjestene er fornøyde under hele oppholdet. Rommene varierer i størrelse og presenterer en kombinasjon av både stil og funksjon for å imøtekomme våre gjesters behov. Stedet tilbyr innkvartering med eksepsjonell komfort, og noen rom har utsikt over de rolige omgivelsene til Craven Terrace samt et koselig frokostrom for å starte dagen på best mulig måte med varm kaffe og engelsk frokost.

  Se mer
 • Paddington Apartments
  Frakr1.115Per natt

  Paddington Apartmentsstars

  Paddington, London , Talbot square, westminster borough 9 - Kart
  1,4/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter

  Dette sjarmerende hotellet er i Paddington. Beliggende innen 380 meter fra bysentrum, er eiendommen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Innen 610 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Kunder vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på et av stedets 15 gjesteværelser. Paddington Apartments ble komplett oppusset i 2011. De som velger å overnatte her kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på soverommene. Paddington Apartments opererer ikke med døgnåpen resepsjon. Besøkende kan be om at deres rom utstyres med babyseng. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på hotellet da dette ikke tillater kjæledyr.

  Se mer
 • Tony's House
  Frakr940Per natt

  Tony's Housestars

  Paddington, London , Norfolk square 30 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 357 anmeldelser fra reisendeBasert på 357 anmeldelser fra reisende

  Dette upretensiøse hotellet ligger i Paddington. Det finnes totalt 21 gjesteværelser på stedet. Hotellet tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på soverommene. Gjester er alltid velkomne på overnattingsstedets døgnåpne resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Det finnes parkeringsmuligheter på Tony's House. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Seymour Hotel
  Frakr10.863Per natt

  Seymour Hotelstars

  Paddington, London , Sussex gardens 106 - Kart
  2,8/5
  Kundeomtalerav 20 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 361 anmeldelser fra reisendeBasert på 361 anmeldelser fra reisende

  Dette originale hotellet, et tidligere familiebyhus fra 1890-tallet, ligger vakkert til i sentrum av denne storslåtte hovedstaden, nær Hyde Park og i gangavstand fra nærmeste T-banestasjon. En rekke turiststeder, som Madame Tussauds, finnes i området. London City flyplass ligger nærmest hotellet, ca. 18 km unna.

  Se mer
 • Best Western The Delmere Hotel
  Frakr1.359Per natt

  Best Western The Delmere Hotelstars

  Paddington, London , Sussex gardens 130 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 363 anmeldelser fra reisendeBasert på 363 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Paddington. Totalt 38 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Kunder kan benytte Wi-Fi-forbindelsen som er tilgjengelig i fellesområdene på Best Western The Delmere Hotel. Dette hotellet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Gjester vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  12  Hoteller i Paddington
Side  1  av  2
 

Mest populære hoteller - Paddington

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her