Hoteller i Oxford Street

Finn på kart
  • Astor Court Hotel
    Frakr1.524Per natt

    Astor Court Hotelstars

    Oxford Street, London , Hallam street 20 - Kart
    3,5/5
    Kundeomtalerav 14 Synspunkter
    Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 796 anmeldelser fra reisendeBasert på 796 anmeldelser fra reisende

    Hotellet ligger i et komfortabelt, trygt område i hjertet av Londons West End. Hotellet ligger i en historisk, tidligere Gentlemen's Club, som ble omdannet på tidlig 1900-tallet. De 45 smakfullt innredete rommene og seks familieleilighetene tilbyr den perfekte balansen mellom moderne komfort og viktoriansk arkitektur. De unike fasilitetene i denne bygningen gir hvert rom sin egne kjennetegn. Det er ideelt beliggende for shopping i Oxford Street, og i nærheten av teatre og restauranter, klubber, puber og kinoer. Hotellet ligger et par minutters gange fra Oxford Circus, Regent Street, Hyde Park og Londons West End. Hotellet tilbyr komfortabel, rimelig innkvartering og ligger i et av de mest prestisjefylte områdene i sentrale London. I tillegg er parkering tilgjengelig utenfor hotellområdet.

    Se mer
  • St Giles London – A St Giles Hotel
    Frakr1.604Per natt
    3,6/5
    Kundeomtalerav 140 Synspunkter
    Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 7298 anmeldelser fra reisendeBasert på 7298 anmeldelser fra reisende

    Dette behagelige byhotellet har en flott beliggenhet i hjertet av West End i London. Hotellet har en ideell beliggenhet for reisende som vil utforske de spennende attraksjonene denne sjarmerende byen har å tilby. Gjestene vil befinne seg i lett tilgang til det kjente shoppingområdet Oxford Street, samt et utvalg av tradisjonelle og internasjonale restauranter. Hotellet er godt forbundet med andre områder i byen på grunn av sin nærhet til undergrunnsstasjonen Totttenham Court Road. Hotellet har en attraktiv arkitektonisk stil og tar imot gjestene med varm gjestfrihet og glimrende service. Gjesterommene er smakfullt innredet, og tilbyr komfort for gjestenes hygge. Rommene tilbyr det perfekte stedet for å slippe unna livet i byen. Hotellet tilbyr et av de største fritidssentrene i London med flotte fasiliteter.

    Se mer
  • The Rathbone
    Frakr1.919Per natt

    The Rathbonestars

    Oxford Street, London , Rathbone street 30 - Kart
    4,2/5
    Kundeomtalerav 39 Synspunkter
    Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1286 anmeldelser fra reisendeBasert på 1286 anmeldelser fra reisende

    Beliggende i et av de mest populære områdene av London, ligger dette hotellet i gåavstand fra Oxford Street, Covent Garden og Soho. The British Museum og Madame Tussauds er også noen få minutter unna. Den nærmeste metrostoppet er Goodge Street og Tottenham Court Road - hver av dem 5 minutter unna. Butikker, restauranter og typiske London-barer finnes innen 500 meter fra hotellet. Heathrow flyplass er rundt 25 km unna. Spisealternativer er tilgjengelige i hotellets kafé og den luftkondisjonerte restauranten, som har eget område for ikke-røyk. Konferanserom er også tilgjengelige. Gjestene kan forsyne seg selv ved frokostbuffeten. Til lunsj og på kveldstid kan gjestene velge retter fra menyen.

    Se mer
  • The Bloomsbury Hotel
    Frakr3.429Per natt

    The Bloomsbury Hotelstars

    Oxford Street, London , Great russell street 16-22 - Kart
    4,3/5
    Kundeomtalerav 17 Synspunkter
    Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3931 anmeldelser fra reisendeBasert på 3931 anmeldelser fra reisende

    Nær hjertet av London, i nærheten av det britiske museet og Tottenham Court Road T-banestasjon, tilbyr dette luksuriøse hotellet en sentral plassering i en storslått bygning oppført i stilen neo-georgiansk grad II. Besøkende kan nyte uteliv og teater i Covent Garden, handle nært Oxford Street og ta til seg de magiske severdighetene og lydene London kan by på fra en rekke museer, markeder og restauranter i verdensklasse. Rom og suiter er elegante og sofistikerte med plysjsenger, en suite marmorbad og moderne fasiliteter som iHome-dockingstasjon og komplementært Wi-Fi. Gjester vil fryde seg over tradisjonell britisk mat som walisisk lam og Gressingham-and i hotellets restaurant og etterpå kan man slappe av med en pint eller glass champagne i den vakre baren med trepanel. Uavhengig om du reiser til London for forretning eller fornøyelse, de som søker luksus og eksklusivitet finner det på dette hotellet.

    Se mer
  • The Langham London
    Frakr4.240Per natt

    The Langham Londonstars

    Oxford Street, London , 1c portland place - regent street 1c - Kart
    4,7/5
    Kundeomtalerav 7 Synspunkter
    Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1144 anmeldelser fra reisendeBasert på 1144 anmeldelser fra reisende

    Dette førsteklasses hotellet har en av Londons bedre beliggenheter i Regent Street og ligger dermed tett på både Oxford Street og Bond Street. Plasseringen er ideell i forhold til å oppleve alle attraksjonene, shoppingstedene, restaurantene og underholdningsscenene som den engelske hovedstaden har å by på. Hotellet er svært sjarmerende med sin arkitektoniske stil og glir inn i omgivelsene på en raffinert måte. Rommene er alle luksuriøst innredet og fungerer som et stilleområde fra den livlige byen på utsiden. Med et hav av ulike fasiliteter imøtekommer hotellet krav og ønsker fra alle typer reisende.

    Se mer
  • Radisson Blu Edwardian Kenilworth
    Frakr2.698Per natt

    Radisson Blu Edwardian Kenilworthstars

    Oxford Street, London , Great russell street 97 - Kart
    3,4/5
    Kundeomtalerav 10 Synspunkter
    Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3433 anmeldelser fra reisendeBasert på 3433 anmeldelser fra reisende

    I det sentrale London ligger dette moderne hotellet ypperlig plassert i kort avstand fra masser av forretninger, underholdningssteder og restauranter. Undergrunnsstajonen Tottenham Court Road ligger like ved hotellet og dette sørger for at man enkelt kan ta seg rundt til byens mange attraksjoner og severdigheter. Hotellet har en flott arkitektur som passer perfekt til de kulturelle omgivelsene, klassisk elegante gjesteværelser og en bred vifte av fasiliteter. Blant annet inviteres gjestene til et bedre måltid på hotellets innbydende restaurant, mens de forretningsreisende setter pris på business- og konferansemulighetene som tilbys.

    Se mer
  • Radisson Blu Edwardian Berkshire
    Frakr2.769Per natt

    Radisson Blu Edwardian Berkshirestars

    Oxford Street, London , Oxford street 350 - Kart
    4,3/5
    Kundeomtalerav 2 Synspunkter

    Dette luksuriøse hotellet har en sentral London-beliggenhet på velkjente Oxford Street. Herfra er det ikke langt til Bond Street eller mange av byens severdigheter og attraksjoner, shoppingmuligheter, restauranter og underholdningsscener, ei heller kjente steder som Notting Hill, Park Lane, Piccadilly, West End, Kensington og Buckingham Palace. Hotellet er moderne med et sjarmerende design og gjesterommene fungerer som en fredfull oase, perfekt som avslutning på en lang dag. Gjester vil garantert sette pris på hotellets service og mange fasiliteter.

    Se mer
  • Holiday Inn Oxford Circus
    Frakr1.862Per natt

    Holiday Inn Oxford Circusstars

    Oxford Street, London , Welbeck street 57-59 - Kart
    3,6/5
    Kundeomtalerav 5 Synspunkter
    Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1332 anmeldelser fra reisendeBasert på 1332 anmeldelser fra reisende

    Dette fasjonable hotellet ligger sentralt i London, og kun 150 meter fra Oxford Street. Piccadilly Circus, som ligger kun én kilometer fra hotellet, kan også nås til fots. Undergrunnsstasjonen Bond Street er kun et steinkast unna, og London City lufthavn er bare ti kilometer unna.Dette hotellet ble bygget i 1910 og renovert i 2000, og har til sammen 164 rom fordelt på sju etasjer. Av disse er åtte enkeltrom, 154 dobbeltrom og to suiter. Hotellet har også en hyggelig lobby med heis, døgnåpen resepsjon med safe og valutavekslingskontor. Det er også en konferansesal, internetterminal, bar og a la carte-restaurant med eget røykfritt område og barnestoler på hotellet. Room service er også tilgjengelig.De koselige rommene har eget bad, hårføner, telefon, satelitt-/kabel-TV, radio, safe og internettilgang. Rommene har også sentralfyring.Hotellet har et treningsstudio.Frokost-, lunsj- og middagsbuffet serveres hver dag. Lunsj og middag kan velges a la carte, eller fra dagens meny. Det finnes alternativer for allergikere og vegetarianere.

    Se mer
  • Radisson Blu Edwardian Bloomsbury Street
    Frakr2.402Per natt

    Radisson Blu Edwardian Bloomsbury Streetstars

    Oxford Street, London , Bloomsbury street 9-13 - Kart
    4,1/5
    Kundeomtalerav 7 Synspunkter
    Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3410 anmeldelser fra reisendeBasert på 3410 anmeldelser fra reisende

    Dette flotte hotellet er i Oxford Street. Reisende vil finne flyplassen innen 12. 3 kilometer. Overnattingsstedet består av 174 rom. Dette overnattingsstedet ble gjennomførende oppusset i 2016. Trådløs internettforbindelse finnes også på overnattingsstedet. Gjester kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Radisson Blu Edwardian Bloomsbury Street er ideelt for ferierende barnefamilier da noen av soverommene, på forespørsel, inkluderer babyseng. Fellesområdene påRadisson Blu Edwardian Bloomsbury Street er tilrettelagt for rullestolbrukere. Dette overnattingsstedet tillater ikke kjæledyr. Noen av tjenestene til Radisson Blu Edwardian Bloomsbury Street kan koste ekstra.

    Se mer
  • The Mandeville
    Frakr3.021Per natt

    The Mandevillestars

    Oxford Street, London , Mandeville place 8-14 - Kart
    4,4/5
    Kundeomtalerav 31 Synspunkter
    Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2357 anmeldelser fra reisendeBasert på 2357 anmeldelser fra reisende

    Dette moderne hotellet har en ypperlig beliggenhet for deg som vil utforske London og de mange severdighetene. Hotellet ligger på Mandeville Place, kun få minutter fra Bond Street og distriktet Marylebone. I nærheten finner du Wigmore Hall, Wallace Collection og Hyde Park. Soho, Mayfair og Marble Arch er også kun få minutters gange unna, det samme er shoppingsteder (800 meter) og restauranter og barer (500 meter). Ved å benytte seg av offentlig transport (50 meter unna), kan gjester komme seg til raskt og enkelt til British Museum og shoppinggaten Knightsbrudge.Dette hotellet er bygget mot slutten av 1800-tallet og renovert i 2005, og har 42 rom fordelt på åtte etasjer. Av disse er 19 enkeltrom, fire juniorsuiter og sju suiter. Det er en rekke fasiliteter tilgjengelig for gjester, som en lobby med døgnåpen resepsjon, safe, garderobe og heis. Hotellet har også en bar, en restaurant, konferansefasiliteter, internettilgang og room service og klesvask døgnet rundt. Røyking er ikke tillatt i rommene, restaurantene eller fellesområdene.De raffinerte rommene har marmorbelagt bad med hårføner og trykkdusj. Alle rom har air condition, interaktiv LCD-TV, trådløst internett, safe og to telefonlinjer. I tillegg har rommene safe, minibar og kjøleskap.Hotellet serverer frokostbuffet om morgenen. Middagsretter kan velges fra menyen.Undergrunnsstasjonen Bond Street er fem minutter unna. Gå til Paddington Station eller Marylebone Station for å ta Heathrow Express.

    Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  13  Hoteller i Oxford Street
Side  1  av  2
 

Mest populære hoteller - Oxford Street

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler