Hoteller i Marylebone

Finn på kart
 • The Landmark
  Frakr4.479Per natt

  The Landmarkstars

  Marylebone, London , Marylebone road 222 - Kart
  5,0/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3602 anmeldelser fra reisendeBasert på 3602 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse, historiske hotellet har en fantastisk beliggenhet i London. Hotellet ligger i kort avstand fra Regents Park, med lett tilgang til forbindelser til det offentlige transportnettverket som gir lett tilgang til sentrum av byen. Dette flotte hotellet tilbyr gjestene en flott beliggenhet fra hvor man kan utforske de imponerende attraksjonene denne livlige byen har å tilby. Hotellet kan dateres tilbake til slutten av 1800-tallet og frister gjestene med et løfte om uslåelig luksus og sjarme. Gjesterommene er elegant innredete og er velutstyrte med moderne fasiliteter. Gjestene kan oppnå ultimat nytelse og forfriskning i spaet for en virkelig avslappende opplevelse. Dette hotellet vil imponere selv den mest kresne reisende.

  Se mer
 • The Marylebone Hotel
  Frakr3.379Per natt

  The Marylebone Hotelstars

  Marylebone, London , welbeck street 47 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4336 anmeldelser fra reisendeBasert på 4336 anmeldelser fra reisende

  Hotellet befinner seg i hjerte av Londons West End, og gjester må kun krysse Bond Street for å komme til Marylebone Village, det perfekte stedet til å utforske en variert blanding av eksklusive butikker, underlige spesialister og butikker. Denne overnattingsmuligheten befinner seg i nærheten av Madame Tussaud's, London Zoo og Wallace Collection, og kan nå tilby 257 soverom og suiter etter en omfangsrik renovering. Hotellfasiliteter inkluderer møterom av ypperste kvalitet, en progressiv restaurant og en omfattende helse- og fritidsklubb. Det er den optimale bybasen. Soverommene består av en suite-bad og alle kommer godt utstyrt ved standard. Et innendørs svømmebasseng med badestamp er også tilgjengelig. Gjester kan slappe av i sauna eller damprom. Et treningsstudio finnes også. En frokostbuffet er tilgjengelig for hotellets gjester hver morgen. Ved lunsj og middag kan man velge mat fra en meny med tilbudssett.

  Se mer
 • Americana
  Frakr1.542Per natt

  Americanastars

  Marylebone, London , 172 gloucester place 172-174 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 464 anmeldelser fra reisendeBasert på 464 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Marylebone. Besøkende vil finne flyplassen innen 300 meter. Eiendommen består av 29 gjesteværelser. Dette overnattingsstedet ble restaurert i 2006. De som bor på overnattingsstedet kan benytte internett med Wi-Fi-forbindelse i fellesområdene. Eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon. Kunder vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette hotellet ikke tillater kjæledyr.

  Se mer
 • Blandford
  Frakr1.933Per natt

  Blandfordstars

  Marylebone, London , Chiltren street 80 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 796 anmeldelser fra reisendeBasert på 796 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Marylebone. Beliggende innen 1. 6 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Hotellet ligger i nærheten av viktige underholdningssteder. Kunder kan lett nå de offentlige transportforbindelsene. Gjester vil finne flyplassen innen 20. 0 kilometer. Overnattingsstedet består av totalt 34 rom. Blandford ble komplett oppusset i 2013. Trådløs internettforbindelse finnes også på eiendommen. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Videre tilbyr dette barnevennlige overnattingsstedet babyseng til de minste på forespørsel. Gjester vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr. Stedets businessfasiliteter tilrettelegger for alle slags forretningsmøter, seminar eller konferanser. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Hotel 82 London
  Frakr1.376Per natt

  Hotel 82 Londonstars

  Marylebone, London , Gloucester place london 82 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 362 anmeldelser fra reisendeBasert på 362 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Marylebone. Overnattingsstedet rommer 23 koselige gjesteværelser. Overnattingsstedet ble bygget i 2007. De som bor på hotellet kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. Hotel 82 London tilbyr døgnåpen resepsjon. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). Besøkende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr.

  Se mer
 • Somerset
  Frakr949Per natt

  Somersetstars

  Marylebone, London , Dorset square 6 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 288 anmeldelser fra reisendeBasert på 288 anmeldelser fra reisende

  Dette koselige hotellet ligger i Marylebone. Reisende vil finne flyplassen innen 1. 5 kilometer. Det finnes totalt 27 rom på Somerset. Det er internett (Wi-Fi og kabel) for dem som behøver i fellesområdene. Overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon. Somerset ønsker ikke kjæledyr velkommen. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 
[x]
 

Mest populære hoteller - Marylebone

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her