Hoteller i Marble Arch

Finn på kart
 • Amba Hotel Marble Arch
  Frakr2.178Per natt

  Amba Hotel Marble Archstars

  Marble Arch, London , Bryanston street, marble arch . - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 63 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2356 anmeldelser fra reisendeBasert på 2356 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i sentrum av London, i vestlige Oxford Street og 2 minutters gange fra Hyde Park. Nærmeste stasjon er Marble Arch. Finansdistriktet er kun 10 minutter unna via undergrunnen, og Selfridges er kun 5 minutters gange unna. Park Lane er 4 minutters gange fra stedet. Stedet er tilgjengelig for bryllup, konferanser og møter.Hotellet ble etablert i 1934 og tilbyr restaurant, bar, konferanserom, kafé og treningssenter/rom. Alle 692 rom er utstyrt med minibar, hårføner, safe, buksepresse, strykesett og luftkondisjonering.Det er et godt valg for reisende som er interessert i shopping, parker og teater.

  Se mer
 • Comfort Inn Edgware Road W2
  Frakr930Per natt

  Comfort Inn Edgware Road W2stars

  Marble Arch, London , Edgware road 450 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 41 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 551 anmeldelser fra reisendeBasert på 551 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne hotellet har en spesiell beliggenhet, bare 10 minutters gange fra Lord's Cricket Ground og 500 meter fra Edgware Road T-banestasjon. Hotellet ligger også bare noen minutter fra Marble Arch-monumentet, populære Hyde Park, Bayswater-distriktet, Regents Park og London Zoo. Restauranter og barer er bare 2-minutters spasertur fra hotellet, og butikkene i Oxford Street kan nås på ca. 5 minutter med offentlig transport. Dette er et ideelt utgangspunkt for å utforske denne uforglemmelige byen.

  Se mer
 • The Cumberland - A Guoman Hotel
  Frakr1.524Per natt

  The Cumberland - A Guoman Hotelstars

  Marble Arch, London , Great cumberland place - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 84 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 6901 anmeldelser fra reisendeBasert på 6901 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i hjertet av Londons sentrum, like ved det berømte monumentet Marble Arch og kun en kort spasertur fra undergrunnsstasjonen Marble Arch. Gjester kan benytte seg av de mange shoppingfasilitetene og underholdningsstedene i nærheten.Dette moderne hotellet har til sammen 1019 rom fordelt på åtte etasjer. Av disse er 127 enkeltrom 861 dobbeltrom og åtte familierom, i tillegg til 18 juniorsuiter og fem suiter. Hotellets spisesteder inkluderer brasseriet Rhodes W1, en espressobar, baren Kua og den nye aftenbaren Carbon. Forretningsreisende kan benytte seg av hotellets executive lounge og forretningssenter. Gjester kan også stikke innom butikken Guoman. De stilfulle rommene har eget bad, telefon, safe, TV med plasmaskjerm, internettilgang og hårføner.Hotellet har et nyåpnet treningsstudio, som er åpent hver dag, og som er gratis for hotellets gjester.Gjester kan spise i hotellets restauranter, som brasseriet og gourmetrestauranten.

  Se mer
 • Duke Rooms Hotel
  Frakr1.893Per natt

  Duke Rooms Hotelstars

  Marble Arch, London , Harrowby st, marylebone 45 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 122 anmeldelser fra reisendeBasert på 122 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Marble Arch. Beliggende i sentrum, kan eiendommen lett nås til fots fra mange interessante steder. De som ønsker en pause fra en travel hverdag kan slappe av og nyte roen på dette hotellet. De som velger å overnatte her kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Duke Rooms Hotel opererer ikke med døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette hotellet. Stedets fellesområder er handicapvennlige. Kunder vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr.

  Se mer
 • Access Marble Arch
  Frakr1.576Per natt

  Access Marble Archstars

  Marble Arch, London , The landward court harrowby street - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 40 anmeldelser fra reisendeBasert på 40 anmeldelser fra reisende

  Dette koselige hotellet ligger i Marble Arch. Det finnes totalt 40 gjesteværelser på stedet. Eiendommen tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på rommene. Alle som bor her vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. Alle rommene på dette handicapvennlige hotellet er tilrettelagt rullestolbrukere. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 
[x]
 

Mest populære hoteller - Marble Arch

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her