Hoteller i London West

Finn på kart
 • Orchard Paddington Hotel
  Frakr662Per natt

  Orchard Paddington Hotelstars

  Paddington, London , Sussex gardens 86-90 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 318 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 613 anmeldelser fra reisendeBasert på 613 anmeldelser fra reisende

  Dette byhotellet ligger sentralt i den travle metropolen London. Hotellet tilbyr den ideelle plasseringen fra hvor man kan nyte det spennende utelivet, underholdningsstedene, eksepsjonelle shoppingmuligheter og utsøkte spisealternativer som byen har å tilby. Gjestene vil befinne seg i lett gåavstand fra de spektakulære attraksjonene denne fortryllende byen har å by på. Hotellet har en fantastisk, viktoriansk arkitektur som lar det blande seg inn lett i sine historiske omgivelser. Gjestene inviteres inn i de vakre omgivelsene i lobbyen som har en minimalistisk stil. Gjesterommene er smakfullt innredet i lystig stil. Rommene tilbyr en innbydende flukt fra livet i byen. Gjestene inviteres til å nyte tradisjonell engelsk frokost om morgenen, som garantert vil gjøre dem klare for en lang dag med sightseeing.

  Se mer
 • So Paddington
  Frakr830Per natt

  So Paddingtonstars

  Paddington, London , Norfolk square 6-8 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 382 anmeldelser fra reisendeBasert på 382 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Paddington. Totalt 31 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på So Paddington. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. So Paddington tilbyr døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette hotellet. Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr.

  Se mer
 • Lancaster Hall
  Frakr1.368Per natt

  Lancaster Hallstars

  Bayswater, London , Craven terrace 35 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 479 anmeldelser fra reisendeBasert på 479 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Bayswater. Beliggende innen 4. 6 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 400 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. De 80 innbydende soverommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Det finnes også Wi-Fi-forbindelse i fellesområdene. Alle som bor her kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr. Noen av tjenestene til Lancaster Hall kan koste ekstra.

  Se mer
 • New Dawn Hotel
  Frakr851Per natt

  New Dawn Hotelstars

  Bayswater, London , Inverness terrace 95 - Kart
  2,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 420 anmeldelser fra reisendeBasert på 420 anmeldelser fra reisende

  Dette koselige hotellet ligger i Bayswater. Eiendommen består av totalt 28 gjesteværelser. New Dawn Hotel ble totalrenovert i 2010. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan kunder benytte internett (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. New Dawn Hotel tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Kjæledyr er ikke tillatt på New Dawn Hotel.

  Se mer
 • Admiral
  Frakr1.019Per natt

  Admiralstars

  Paddington, London , Sussex gardens 143 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 206 anmeldelser fra reisendeBasert på 206 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Paddington. Totalt 19 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Trådløs internettforbindelse finnes også på eiendommen. Besøkende kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Det er beklageligvis ingen soverom hvor de overnattende kan be om babysenger til de minste barna. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Kingsway Park
  Frakr1.408Per natt

  Kingsway Parkstars

  Paddington, London , Sussex gardens 139 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 318 anmeldelser fra reisendeBasert på 318 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Paddington. Det finnes totalt 21 gjesteværelser på Kingsway Park. Reisende kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Denne eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Kingsway Park tilbyr ikke babysenger. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Stedet tilbyr alle de overnattende egen lufthavnstransport. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Kensington Suite Hotel
  Frakr675Per natt

  Kensington Suite Hotelstars

  Kensington, London , Holland road 128-130 - Kart
  2,4/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 490 anmeldelser fra reisendeBasert på 490 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i Holland Road i Kensington Olympia, og gir gjestene glimrende tilgang til sentrale London, inkludert Hyde Park, Earl's Court Exhibition Centre og Olympia Exhibition Centre, noe som gjør hotellet til en ideell base for både forretnings- og fritidsreisende til London. Attraksjoner i nærheten inkluderer High Street Kensington, Royal Albert Hall og Kensington Palace. Butikkene og restaurantene i kjøpesenteret Westfield, samt barene i Shepherd's Bush, ligger kun minutter unna til fots. Andre fasiliteter inkluderer lobby med 24-timers resepsjon og et frokostrom.

  Se mer
 • Hilton London Paddington
  Frakr2.793Per natt

  Hilton London Paddingtonstars

  Paddington, London , Praed street- paddington 146 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4761 anmeldelser fra reisendeBasert på 4761 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Paddington, er dette komfortable hotellet optimalt for familier. Ikke langt unna vil besøkende finne transportforbindelser som lar dem utforske området. Stedet teller totalt 419 innbydende soverom. Hilton London Paddington stammer fra 1854 og ble totalrenovert i 2015. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Reisende vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Hilton London Paddington. Stedets fellesområder er handicapvennlige. Både gjester og deres kjæledyr kan nyte et felles opphold på dette hotellet. Hilton London Paddington legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. Dette overnattingsstedet tilbyr en rekke businessfasiliteter og er dermed en perfekt kombinasjon mellom arbeid og avslapning for forretningsreisende. Spisestedene tilbyr et bredt utvalg av smakfulle retter og fristende drikke. Hilton London Paddington kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Ascot Hyde Park
  Frakr863Per natt

  Ascot Hyde Parkstars

  Bayswater, London , Craven road, paddington 11 - Kart
  2,4/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 777 anmeldelser fra reisendeBasert på 777 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Bayswater. Beliggende kun noen få skritt fra sentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Ikke langt unna vil besøkende finne transportforbindelser som lar dem utforske området. Gjester vil finne flyplassen innen 1. 7 kilometer. Det finnes totalt 66 rom på stedet. Denne eiendommen ble restaurert i 2012. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Ascot Hyde Park tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Dette hotellet har ikke babysenger på forespørsel. Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr. Kunder vil sette pris på lufthavnstransporten. Gjester med forretningsplaner kan benytte stedets businessfasiliteter.

  Se mer
 • Ashburn
  Frakr1.897Per natt

  Ashburnstars

  Kensington, London , Cromwell road 111 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1122 anmeldelser fra reisendeBasert på 1122 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i Kensington, i nærheten av store attraksjoner, offentlige transportforbindelser og et rikt utvalg av restauranter og barer. Hotellet er ideelt for å nyte det London har å tilby, og noen av Londons store museer og parker ligger i gåavstand fra hotellet. Fasiliteter inkluderer bar, TV-rom, restaurant, trådløs internettilgang, i tillegg til rom- og vaskeritjenester (sistnevnte koster ekstra). Parkeringsfasiliteter er tilgjengelige for gjester som ankommer med bil (koster ekstra).

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  154  Hoteller i London West
Side  1  av  16
 

Mest populære hoteller - London West

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler