Hoteller i London West

Finn på kart
 • So Paddington
  Frakr615Per natt

  So Paddingtonstars

  Paddington, London , Norfolk square 6-8 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 379 anmeldelser fra reisendeBasert på 379 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Paddington. Totalt 31 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på So Paddington. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. So Paddington tilbyr døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette hotellet. Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr.

  Se mer
 • Amba Hotel Marble Arch
  Frakr2.178Per natt

  Amba Hotel Marble Archstars

  Marble Arch, London , Bryanston street, marble arch . - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 63 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2356 anmeldelser fra reisendeBasert på 2356 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i sentrum av London, i vestlige Oxford Street og 2 minutters gange fra Hyde Park. Nærmeste stasjon er Marble Arch. Finansdistriktet er kun 10 minutter unna via undergrunnen, og Selfridges er kun 5 minutters gange unna. Park Lane er 4 minutters gange fra stedet. Stedet er tilgjengelig for bryllup, konferanser og møter.Hotellet ble etablert i 1934 og tilbyr restaurant, bar, konferanserom, kafé og treningssenter/rom. Alle 692 rom er utstyrt med minibar, hårføner, safe, buksepresse, strykesett og luftkondisjonering.Det er et godt valg for reisende som er interessert i shopping, parker og teater.

  Se mer
 • Kensington West
  Frakr509Per natt

  Kensington Weststars

  Hammersmith, London , Matheson road 25-27 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 25 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 493 anmeldelser fra reisendeBasert på 493 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Hammersmith. Med sin beliggenhet innen 1. 7 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 1. 8 kilometer vil kunder finne transportforbindelser som lar dem utforske området. Stedet teller totalt 36 innbydende gjesteværelser. Dette overnattingsstedet ble restaurert i 2007. Kensington West tilbyr trådløs internettforbindelse. Dette hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Kensington West tilbyr ikke babysenger. Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr.

  Se mer
 • Mercure London Kensington
  Frakr994Per natt

  Mercure London Kensingtonstars

  Kensington, London , Lexham gardens 1a - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter

  Dette flotte hotellet er i Kensington. Overnattingsstedet rommer 82 koselige soverom. Mercure London Kensington ble bygget i 1975. Mercure London Kensington sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Resepsjonen er ikke åpen til alle døgnets tider. Det er beklageligvis ingen rom hvor de som bor her kan be om babysenger til de minste barna. Mercure London Kensington ønsker ikke kjæledyr velkommen. Mercure London Kensington tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • The Caesar
  Frakr1.076Per natt

  The Caesarstars

  Bayswater, London , Queen s gardens 26-33 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 29 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2379 anmeldelser fra reisendeBasert på 2379 anmeldelser fra reisende

  Midt i hjertet av London ligger dette enestående hotellet i et stille boligområde i Queens Gardens og tilbyr sine gjester det beste fra to verdener. Herfra er det kort avstand til Hyde Park, Marble Arch, Oxford Street, Regent Street og Bond Street, men heller ikke mer enn 800 meter til et enormt utvalg restauranter, underholdningssteder og shoppingmuligheter. Hotellet holder hus i en sjarmerende viktoriansk bygning som passer godt i omgivelsene. Gjesterommene er vakkert innredet i varme farger og tregulv. Ellers tilbys et bredt utvalg fasiliteter og en utmerket service som imøtekommer krav og ønsker fra en hver besøkende.

  Se mer
 • ibis London Shepherds Bush
  Frakr1.007Per natt

  ibis London Shepherds Bushstars

  Sheperds Bush, London , Rockley road 3-5 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2204 anmeldelser fra reisendeBasert på 2204 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Sheperd's Bush. Totalt antall rom er 128. Hotellet tilbyr trådløs internettforbindelse. Resepsjonen er ikke åpen døgnet rundt. ibis London Shepherds Bush tilbyr ikke babysenger. Alle baderommene på dette handicapvennlige hotellet er tilpasset bevegelseshemmede gjester. I øvrig kan alle de overnattende medbringe kjæledyr på ibis London Shepherds Bush. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil.

  Se mer
 • Berjaya Eden Park London
  Frakr641Per natt

  Berjaya Eden Park Londonstars

  Bayswater, London , Inverness terrace 35-39 - Kart
  3,1/5
  Kundeomtalerav 28 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 985 anmeldelser fra reisendeBasert på 985 anmeldelser fra reisende

  I det elegante Bayswater-området ligger dette sjarmerende hotellet i en vakker bygning fra det 19. århundre, der klassisk design kombineres perfekt med moderne fasiliteter. Det har døgnåpen portnertjeneste, et forretningssenter, en bar og en restaurant. T-banestasjonene Bayswater og Queensway ligger noen få minutter unna, og det gjør også Kensington Gardens og Hyde Park.

  Se mer
 • Hyde Park Economy Apartments
  Frakr782Per natt

  Hyde Park Economy Apartmentsstars

  Bayswater, London , 11-13 inverness terrace 11 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 346 anmeldelser fra reisendeBasert på 346 anmeldelser fra reisende

  Ettersom hotellet befinner seg midt i handelsområdet Jaffna, tilbyr det gjester mulighet til å lett nå shoppingssentrene og en rekke lokale severdigheter slik som Nasjonalmuseet, buddhistmomunentene og Hindo-tempelet. Vakre strender er heller ikke langt unna, hvilket gjør det mulig å kunne nyte aktivitetene og attraksjonene de har å by på. Hotellet har en kaffebar og en terrasse, som begge er ideelle plasser der du kan slappe av og slå av en god prat. Alle rommene er ventilerte og har plasma / LCD-TV med flere kanaler og en sjarmerende balkong. Et kjøleskap og minibar følger også med rommene for ekstra komfort.

  Se mer
 • Ascot Hyde Park
  Frakr729Per natt

  Ascot Hyde Parkstars

  Bayswater, London , Craven road, paddington 11 - Kart
  2,4/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 766 anmeldelser fra reisendeBasert på 766 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Bayswater. Beliggende kun noen få skritt fra sentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Ikke langt unna vil besøkende finne transportforbindelser som lar dem utforske området. Gjester vil finne flyplassen innen 1. 7 kilometer. Det finnes totalt 66 rom på stedet. Denne eiendommen ble restaurert i 2012. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Ascot Hyde Park tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Dette hotellet har ikke babysenger på forespørsel. Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr. Kunder vil sette pris på lufthavnstransporten. Gjester med forretningsplaner kan benytte stedets businessfasiliteter.

  Se mer
 • Henry VIII
  Frakr894Per natt

  Henry VIIIstars

  Bayswater, London , Leinster gardens 23 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 30 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1251 anmeldelser fra reisendeBasert på 1251 anmeldelser fra reisende

  Dette praktfulle byhotellet ligger sentralt i det velstående London-området, Bayswater, ikke langt fra Hyde Park og i nærheten av Queensway og Lancaster Gate. Ikke langt unna hotellet finnes et spennende underholdningstilbud, blant West End´s teatre, et sted hvor kultur og underholdning smelter sammen. Et par minutters gange fra hotellet finner man både Kensington Garden, Royal Albert Hall og flere museer. Hotellet ligger i en tradisjonell, stilfull og elegant viktoriansk bygning med en sofistikert utstråling, og gjestene kan la seg imponere av den tidløse elegansen i de rojale omgivelsene. Rommene er luksuriøst innredet og er det perfekte sted når man ønsker å trekke seg tilbake fra de travle bygatene på utsiden. Hotellet kan ytterligere by på et bredt utvalg av førsteklasses fasiliteter og service.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  60  Hoteller i London West
Side  1  av  6
 

Mest populære hoteller - London West

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her