Hoteller i London West

Finn på kart
 • Orchard Paddington Hotel
  Frakr935Per natt

  Orchard Paddington Hotelstars

  Paddington, London , Sussex gardens 86-90 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 322 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 621 anmeldelser fra reisendeBasert på 621 anmeldelser fra reisende

  Dette byhotellet ligger sentralt i den travle metropolen London. Hotellet tilbyr den ideelle plasseringen fra hvor man kan nyte det spennende utelivet, underholdningsstedene, eksepsjonelle shoppingmuligheter og utsøkte spisealternativer som byen har å tilby. Gjestene vil befinne seg i lett gåavstand fra de spektakulære attraksjonene denne fortryllende byen har å by på. Hotellet har en fantastisk, viktoriansk arkitektur som lar det blande seg inn lett i sine historiske omgivelser. Gjestene inviteres inn i de vakre omgivelsene i lobbyen som har en minimalistisk stil. Gjesterommene er smakfullt innredet i lystig stil. Rommene tilbyr en innbydende flukt fra livet i byen. Gjestene inviteres til å nyte tradisjonell engelsk frokost om morgenen, som garantert vil gjøre dem klare for en lang dag med sightseeing.

  Se mer
 • So Paddington
  Frakr1.604Per natt

  So Paddingtonstars

  Paddington, London , Norfolk square 6-8 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 383 anmeldelser fra reisendeBasert på 383 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Paddington. Totalt 31 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på So Paddington. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. So Paddington tilbyr døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette hotellet. Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr.

  Se mer
 • The Landmark
  Frakr4.466Per natt

  The Landmarkstars

  Marylebone, London , Marylebone road 222 - Kart
  5,0/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3602 anmeldelser fra reisendeBasert på 3602 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse, historiske hotellet har en fantastisk beliggenhet i London. Hotellet ligger i kort avstand fra Regents Park, med lett tilgang til forbindelser til det offentlige transportnettverket som gir lett tilgang til sentrum av byen. Dette flotte hotellet tilbyr gjestene en flott beliggenhet fra hvor man kan utforske de imponerende attraksjonene denne livlige byen har å tilby. Hotellet kan dateres tilbake til slutten av 1800-tallet og frister gjestene med et løfte om uslåelig luksus og sjarme. Gjesterommene er elegant innredete og er velutstyrte med moderne fasiliteter. Gjestene kan oppnå ultimat nytelse og forfriskning i spaet for en virkelig avslappende opplevelse. Dette hotellet vil imponere selv den mest kresne reisende.

  Se mer
 • W14 Hotel Kensington London
  Frakr1.536Per natt

  W14 Hotel Kensington Londonstars

  Kensington, London , Gunterstone road 16-22 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 24 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1757 anmeldelser fra reisendeBasert på 1757 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Kensington. Med sin beliggenhet innen 1000 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Den nærmeste transportforbindelsen ligger i gåavstand fra hotellet. Gjester vil finne flyplassen innen 16. 8 kilometer. Totalt antall rom er 65. W14 Hotel Kensington London ble bygget i 1880 og har blitt totalrenovert i 2014. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan reisende benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. W14 Hotel Kensington London tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Reisende som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Stedets businessfasiliteter tilrettelegger for alle slags forretningsmøter, seminar eller konferanser. Reisende vil fryde seg over maten som serveres på overnattingsstedet. Noen av tjenestene til W14 Hotel Kensington London kan koste ekstra.

  Se mer
 • Hotel 1 Lexham Gardens
  Frakr931Per natt

  Hotel 1 Lexham Gardensstars

  Kensington, London , Lexham gardens 1 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 716 anmeldelser fra reisendeBasert på 716 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i hjertet av Kensington, og ligger perfekt til for å utforske London. Mange restauranter, barer og små kafeer er like ved, berømte attraksjoner som Royal Albert Hall, Buckingham Palace, Natural History Museum, teatrene i West End, eller fotballbanen til Chelsea FC, Stamford Bridge, er innen kort rekkevidde. Kensington High Street, Hyde Park, Knightsbridge og Harrods er innen gangavstand.

  Se mer
 • New Dawn Hotel
  Frakr855Per natt

  New Dawn Hotelstars

  Bayswater, London , Inverness terrace 95 - Kart
  2,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 427 anmeldelser fra reisendeBasert på 427 anmeldelser fra reisende

  Dette koselige hotellet ligger i Bayswater. Eiendommen består av totalt 28 gjesteværelser. New Dawn Hotel ble totalrenovert i 2010. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan kunder benytte internett (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. New Dawn Hotel tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Kjæledyr er ikke tillatt på New Dawn Hotel.

  Se mer
 • Olympic House Hotel
  Frakr1.132Per natt

  Olympic House Hotelstars

  Paddington, London , Sussex gardens 138-140 - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 40 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 393 anmeldelser fra reisendeBasert på 393 anmeldelser fra reisende

  Byhotellet er plassert i hjertet av den levende byen London. Hotellet er plassert i nærheten av mange av byens hovedseverdigheter, inkludert Madame Tussaud, London Zoo og det kjente kjøpesentret Harrods. Oxford Street og Hyde Park er også plassert i nærheten. Gjestene befinner seg i midten av all underholdning, med en rekke puber, restauranter, shoppingmuligheter og et livlig natteliv tilgjengelig i nærområdet. Hotellet har en attraktiv arkitektonisk stil, som lar det gå uanstrengt inn i de kosmopolitiske omgivelsene. Gjesterommene er vakkert utstyrt, og tilbyr et avslappende miljø hvor man slipper unna byens tempo som ligger rett på utsiden.

  Se mer
 • Kingsway Park
  Frakr1.869Per natt

  Kingsway Parkstars

  Paddington, London , Sussex gardens 139 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 322 anmeldelser fra reisendeBasert på 322 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Paddington. Det finnes totalt 21 gjesteværelser på Kingsway Park. Reisende kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Denne eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Kingsway Park tilbyr ikke babysenger. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Stedet tilbyr alle de overnattende egen lufthavnstransport. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Kensington Suite Hotel
  Frakr770Per natt

  Kensington Suite Hotelstars

  Kensington, London , Holland road 128-130 - Kart
  2,4/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 500 anmeldelser fra reisendeBasert på 500 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i Holland Road i Kensington Olympia, og gir gjestene glimrende tilgang til sentrale London, inkludert Hyde Park, Earl's Court Exhibition Centre og Olympia Exhibition Centre, noe som gjør hotellet til en ideell base for både forretnings- og fritidsreisende til London. Attraksjoner i nærheten inkluderer High Street Kensington, Royal Albert Hall og Kensington Palace. Butikkene og restaurantene i kjøpesenteret Westfield, samt barene i Shepherd's Bush, ligger kun minutter unna til fots. Andre fasiliteter inkluderer lobby med 24-timers resepsjon og et frokostrom.

  Se mer
 • Ascot Hyde Park
  Frakr1.403Per natt

  Ascot Hyde Parkstars

  Bayswater, London , Craven road, paddington 11 - Kart
  2,4/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 787 anmeldelser fra reisendeBasert på 787 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Bayswater. Beliggende kun noen få skritt fra sentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Ikke langt unna vil besøkende finne transportforbindelser som lar dem utforske området. Gjester vil finne flyplassen innen 1. 7 kilometer. Det finnes totalt 66 rom på stedet. Denne eiendommen ble restaurert i 2012. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Ascot Hyde Park tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Dette hotellet har ikke babysenger på forespørsel. Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr. Kunder vil sette pris på lufthavnstransporten. Gjester med forretningsplaner kan benytte stedets businessfasiliteter.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  146  Hoteller i London West
Side  1  av  15
 

Mest populære hoteller - London West

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler