Hoteller i London South

Finn på kart
 • Ambassadors
  Frakr931Per natt

  Ambassadorsstars

  Earls Court, London , Collingham road 16 - Kart
  2,9/5
  Kundeomtalerav 43 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1593 anmeldelser fra reisendeBasert på 1593 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i hjertet av Londons fasjonable Kensington- og Chelsea-distrikt. Man har rask tilgang til T-banen, og dermed blir hele byen – med alle sine butikker, underholdningssteder og kulturelle attraksjoner – lett tilgjengelig fra hotellet. Her tilbys en rekke fasiliteter, for eksempel en døgnåpen resepsjon, heiser, safe og frokostsal. Hotellet har gangavstand til Londons praktfulle parker, museer og andre interessante steder, og det er også kort avstand til shopping i verdensberømte butikker som Harrods.

  Se mer
 • Doubletree by Hilton London Chelsea
  Frakr1.372Per natt

  Doubletree by Hilton London Chelseastars

  Chelsea, London , Imperial rd, imperial wharf- chelsea - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 36 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1824 anmeldelser fra reisendeBasert på 1824 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Chelsea. Eiendommen består av totalt 172 rom. Dette hotellet gjennomgikk en renovasjon i 2012. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan alle de overnattende benytte internett (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Besøkende kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Denne eiendommen tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. Stedets fellesområder er handicapvennlige. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen. Alle de overnattende som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • St. George' s Inn Victoria
  Frakr1.429Per natt

  St. George' s Inn Victoriastars

  Victoria Station, London , Belgrave road 25 - Kart
  3,2/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 208 anmeldelser fra reisendeBasert på 208 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet er det ideelle stedet for fritids- og forretningsreisende, da det har en flott beliggenhet i hjertet av London, stedet hvor den historiske fortiden og den livlige nåtiden føres sammen. Dette komfortable hotellet ligger i nærheten av det fasjonable Belgravia-distriket og i kort gåavstand fra noen av de viktigste turistattraksjonene i byen, inkludert Buckingham Palace, Houses of Parliament, London Eye, noen teatre og et bredt utvalg av restauranter. Dette hotellet er en elegant 1800-talls bygning og ligger praktisk til kun 2 minutter fra Victoria metrostasjon, med lett tilgang til andre deler av byen. Gjester vil finne et utvalg av ulike romtyper for å tilfredsstille alle reisendes behov, pent innredet i klassisk standard. Det vennlige personalet vil hjelpe gjestene med å planlegge deres opphold i London og gi informasjon om turer, spisesteder og shopping.

  Se mer
 • Sidney London-Victoria
  Frakr1.460Per natt

  Sidney London-Victoriastars

  Victoria Station, London , Belgrave road 68-76 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 57 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1377 anmeldelser fra reisendeBasert på 1377 anmeldelser fra reisende

  Med en fantastisk beliggenhet i en vakker, viktoriansk bygning er dette hotellet et rimelig overnattingsalternativ i hjertet av London. Her finner man blant annet et brasserie som serverer deilig frokost, en bar og konferansefasiliteter. Verdenskjente attraksjoner som Buckingham Palace, Westminster og Big Ben ligger alle i gåavstand fra hotellet. Undergrunnsstasjonen Pimlico og Victoria Station er heller ikke mange minuttene til fots unna, og herfra har man mulighet til å ta seg rundt i hele den engelske hovedstaden.

  Se mer
 • Hanover Hotel Victoria, London
  Frakr1.526Per natt

  Hanover Hotel Victoria, Londonstars

  Victoria Station, London , Saint george s drive 30-32 - Kart
  2,8/5
  Kundeomtalerav 40 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1183 anmeldelser fra reisendeBasert på 1183 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Victoria Station. Med sin beliggenhet innen 2. 5 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Den nærmeste transportforbindelsen ligger i gåavstand fra eiendommen. Eiendommen består av totalt 37 koselige gjesteværelser. Dette hotellet ble sist renovert i 2011. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Reisende vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Videre tilbyr dette barnevennlige overnattingsstedet babyseng til de minste på forespørsel. Hanover Hotel Victoria, London ønsker ikke kjæledyr velkommen. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • RestUp London
  Frakr500Per natt

  RestUp Londonstars

  Waterloo London, London , Driscoll house, new kent road 172 - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 53 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 624 anmeldelser fra reisendeBasert på 624 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske vandrerhjemmet som ligger i en stor og tradisjonell bygning på over 100 år, nylig renovert og har en fantastisk beliggenhet nært de viktigste turistattraksjonene i byen. Denne rimelige innkvarteringen med moderne og moteriktig interiør er det perfekte sted å bo for par eller venner som ønsker å oppdage denne vidunderlige byen.

  Se mer
 • Tudor Inn
  Frakr1.473Per natt

  Tudor Innstars

  Victoria Station, London , Warwick way 73 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 965 anmeldelser fra reisendeBasert på 965 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Victoria Station. Det finnes totalt 17 soverom på Tudor Inn. Trådløs internettforbindelse finnes også på eiendommen. Besøkende kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Tudor Inn. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr.

  Se mer
 • Ibis London Earls Court
  Frakr1.158Per natt

  Ibis London Earls Courtstars

  Earls Court, London , Lillie road 47 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 5151 anmeldelser fra reisendeBasert på 5151 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Earls Court, og er spesielt utformet for familier. De 504 innbydende gjesteværelsene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Denne eiendommen ble komplett oppusset i 2014. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan gjester benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Denne eiendommen tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. Ibis London Earls Court forstår at tilgjengelighet for alle typer gjester er viktig. Derfor tilbys rom med fasilitteter som alle er tilrettelagt rullestolbrukere. De som ikke kan reise bort uten kjæledyrene sine vil sette pris på at disse kan medbringes på hotellet. Besøkende med bil kan også benytte seg av de gode parkeringsfasilitetene. Kunder kan benytte seg av stedets matservering. Forretningsreisende kan benytte seg av stedets møtefasiliteter. Med flere spennende spisested imøtekommer Ibis London Earls Court de kulinariske behovene til alle typer gjester. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Novotel London City South
  Frakr2.044Per natt

  Novotel London City SouthstarsGreenProgram Icon

  Waterloo London, London , Southwark bridge road 53-61 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2530 anmeldelser fra reisendeBasert på 2530 anmeldelser fra reisende

  Perfekt for familier, ligger dette sjarmerende hotellet i Waterloo. Hotellet består av totalt 182 koselige gjesteværelser. Dette overnattingsstedet ble konstruert i 2003. Både Wi-Fi og kablet internettforbindelse er tilgjengelig for stedets gjester i fellesområdene. Resepsjonen er ikke åpen til alle døgnets tider. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Novotel London City South. Novotel London City South forstår at tilgjengelighet for alle typer gjester er viktig. Derfor tilbys gjesteværelser med fasilitteter som alle er tilrettelagt rullestolbrukere. Denne dyrevennlige eiendommen aksepterer kjæledyr i alle størrelser. Novotel London City South tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter. Kunder ønskes velkommen til dette miljøvennlige overnattingsstedet. Dette overnattingsstedet tilbyr en rekke businessfasiliteter og er dermed en perfekt kombinasjon mellom arbeid og avslapning for forretningsreisende. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Doubletree by Hilton London Westminster Hotel
  Frakr2.283Per natt
  4,5/5
  Kundeomtalerav 15 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 7193 anmeldelser fra reisendeBasert på 7193 anmeldelser fra reisende

  Dette prisvinnende hotellet ligger i hjertet av London, 5 minutters gange fra Big Ben og Houses of Parliament. Beliggende nær Westminster med utsikt over Themsen, vil gjestene befinne seg 10 minutter til fots fra Westminster undergrunnsstasjonen og 5 minutter fra Pimlico-stoppet. Buckingham Palace, Trafalgar Square og teaterdistriktet ligger 15 minutters gange unna, og for 5 minutter ekstra kan gjestene nå Victoria tog- og busstasjoner. Med 13 etasjer kan stedet tilby et stort utvalg av moderne, møblert innkvartering med vinduer fra gulv til tak og avslappet atmosfære. Spisealternativer inkluderer en anerkjent restaurant med al fresco-terrasse og stor meny med noen av de beste eksemplene på europeisk mat. Det finnes også en smakfull lounge hvor gjester kan nyte klassiske cocktails og tapas.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  99  Hoteller i London South
Side  1  av  10
 

Mest populære hoteller - London South

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler