Hoteller i London North

Finn på kart
 • So Kings Cross Hotel
  Frakr789Per natt

  So Kings Cross Hotelstars

  Kings Cross, London , King s cross road 170 - Kart
  3,1/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 306 anmeldelser fra reisendeBasert på 306 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Kings Cross. Hotellet består av totalt 41 koselige soverom. De som velger å overnatte her kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Kunder ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Dette hotellet har ikke babysenger på forespørsel. Gjester vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette hotellet ikke tillater kjæledyr. Hotellet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Hostel Generator London
  Frakr427Per natt

  Hostel Generator Londonstars

  Kings Cross, London , Tavistock place 37 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 78 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3002 anmeldelser fra reisendeBasert på 3002 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet har en nydelig beliggenhet i Compton Place, i nærheten av nattelivet og shoppingdistriktene i London. Gjestene vil befinne seg ved en flott beliggenhet fra hvor de kan utforske fantastiske attraksjoner, shoppingmuligheter og underholdningssteder som denne flotte byen har å tilby. Hotellet tar imot gjestene med varm gjestfrihet og løfte om et avslappende opphold. Gjesterommene er smakfullt innredete og gir en avslappende atmosfære hvor man kan slappe av på slutten av dagen. Gjestene vil nyte det brede utvalget av fasiliteter og tjenester som hotellet tilbyr.

  Se mer
 • Maitrise Hotel Maida Vale
  Frakr856Per natt

  Maitrise Hotel Maida Valestars

  Swiss Cottage, London , Kilburn high road 53-59 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1247 anmeldelser fra reisendeBasert på 1247 anmeldelser fra reisende

  Denne byen og dette forretningshotellet ligger på en praktisk plassering, nær undergrunnsbanen og togstasjonen. Det er kun en kort taxitur til sentrale hovedtogstasjoner i London. Etablissementet er godt dekket av busser som reiser til og fra det sentrale London, og nås enkelt med bil. Dette forretnings- og konferansehotellet tilbyr 50 soverom designet med et gjennomtenkt oppsett, samt møbler med imponerende fokus på detaljer. Det 4-etasjers hotellet er fullt luftkondisjonert, og ønsker velkommen til både fornøyelses- og forretningsgjester med samme pleie og omtenksomhet. Hvert av de stilige gjesterommene er kreativt møblert med førsteklasses designermaterialer - fra håndbygde møbler til baderomløsninger fra Hansgrothe. Konferansefasilitetene byr på det ypperste av utstyr for å være vert for forskjellige forretningsfunksjoner.

  Se mer
 • Comfort Inn St.Pancras Kings Cross
  Frakr1.055Per natt

  Comfort Inn St.Pancras Kings Crossstars

  Kings Cross, London , Saint chad s street 2-5 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 25 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 904 anmeldelser fra reisendeBasert på 904 anmeldelser fra reisende

  Dette delikate hotellet har en hovedplassering i et vakkert London-distrikt. Hotellet er plassert med enkel tilgang til en rekke av byens attraksjoner. Forbindelser til offentlige transportnettverk finnes i nærheten. Dette herlige hotellet ligger med enkel tilgang til en rekke handelsmuligheter, spisemuligheter og underholdningssteder. Dette sjarmerende hotellet vil garantert imponere. Det ønsker gjestene velkommen med lobbyens klassisk designede omgivelser. Gjesterommene er vakkert innredet, og byr på et avslappende miljø hvor man kan slappe av. Hotellet tilbyr utmerket service av førsteklasses fasiliteter, og dekker behovene til alle typer reisende.

  Se mer
 • Britannia Hampstead
  Frakr573Per natt

  Britannia Hampsteadstars

  Hampstead, London , Primrose hill road na - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1227 anmeldelser fra reisendeBasert på 1227 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger kun noen få minutter unna de berømte butikkene, koselige barene og restaurantene i sentrum. Utallige turistattraksjoner, slik som Hampstead Village, St. John's High Street, Primrose Hill og Belsize Park, ligger i nærheten. Hotellet, som ble bygd i 1960, tilbyr gjestene totalt 102 rom, hvorav 11 er enkeltrom og 91 er dobbeltrom. Blant hotellets fasiliteter er en lobby med 24-timers resepsjon, en disk for valutaveksling og heiser. Hotellet har også en restaurant og en bar samt et konferanserom. Parkeringshus på hotellet er også tilgjengelig. Alle rommene er komfortable og fullt utstyrte. En frokostbuffé er tilgjengelig hver morgen. Ved lunsj og på kveldene kan gjestene velge retter fra en fastsatt meny.

  Se mer
 • Melia White House
  Frakr2.731Per natt

  Melia White Housestars

  Regents Park, London , Albany street, regent´s park - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 37 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 7993 anmeldelser fra reisendeBasert på 7993 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet har en praktisk beliggenhet nærme noen av byens mest kjente attraksjoner, slik som Madame Tussaud's, Paddington, og King's Cross jernbanestasjon. Dette luksuriøse byhotellet ligger knappe 35 km fra både Heathrow og Gatwick internasjonale flyplass. Dette hotellet ble bygget i 1936 og består av 581 rom, fordelt på 8 etasjer. Gjestene vil nyte en unik atmosfære og finne en rekke fasiliteter på hotellet. Muligheter for å spise i en innbydende bar og en ventilert à la carte-restaurant med et separat røykeområde og barnestoler. De nymotens, stilige rommene har et en-suite bad, satellitt- og kabel-TV og internettilgang.

  Se mer
 • Ridos Níké Apartments
  Frakr1.182Per natt

  Ridos Níké Apartmentsstars

  Camden Town, London , 131 king´s cross road 8a - Kart
   

  Dette flotte hotellet er i Camden Town. Hotellet består av totalt 20 koselige rom. Hotellet tilbyr trådløs internettforbindelse. Det er ingen døgnåpen resepsjon. Ridos Níké Apartments tilbyr også babysenger ved forespørsel. Kunder vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da denne eiendommen ikke tillater kjæledyr. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Crowne Plaza London Kings Cross
  Frakr1.532Per natt

  Crowne Plaza London Kings Crossstars

  Kings Cross, London , Kings cross road 1 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 15 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3617 anmeldelser fra reisendeBasert på 3617 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet, som ble renovert i 2002, ligger svært flott plassert nær London sentrum, og ikke langt unna finner man praktiske offentlige transportforbindelser, en rekke barer, restauranter og shoppingsteder. Dette er et flott sted å bo hvis man ønsker å utforske byen, siden det bare er 10 minutter å gå til British Museum og andre attraksjoner av historisk og kulturell interesse.

  Se mer
 • Waterside Níké Apartments
  Frakr1.178Per natt

  Waterside Níké Apartmentsstars

  Camden Town, London , 131 king´s cross road 8a - Kart
  2,9/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter

  Dette hotellet ligger i gangavstand fra Camden High Street, mens t-banestasjonen i Camden Road ligger bare 150 m unna. London Heathrow flyplassen ligger ca 32 km unna, og London Gatwick lufthavn ligger ca 49 km fra hotellet. De 13 leilighetene er romslige og stilfulle, og tilbyr et utmerket valg for de som leter etter studio-overnatting i London. Den moderne innredningen utfyller de komfortable, elegante møblene i hver rene leilighet, og gir et avslappende miljø for et hyggelig opphold. Fasilitetene på dette leilighetshotellet inkluderer 24-timers utsjekking. I tillegg til et eget bad med dusj og hårføner, har hver leilighet satellitt / kabel-TV, internettilgang og et fullt utstyrt kjøkken. Videre kommer de med dobbeltseng eller king-size seng, og sentralt regulert oppvarming som standard.

  Se mer
 • Smart Camden Inn
  Frakr828Per natt

  Smart Camden Innstars

  Camden Town, London , Bayham street 55-57 - Kart
  2,3/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 344 anmeldelser fra reisendeBasert på 344 anmeldelser fra reisende

  Dette upretensiøse hotellet ligger i Camden Town. Beliggende i sentrum, kan eiendommen lett nås til fots fra mange interessante steder. Ikke langt unna vil gjester finne transportforbindelser som lar dem utforske området. Besøkende vil finne flyplassen innen 1000 meter. De 20 innbydende soverommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Internett (Wi-Fi eller kabel) er tilgjengelig på Smart Camden Inn. Alle de overnattende kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  23  Hoteller i London North
Side  1  av  3
 

Mest populære hoteller - London North

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her