Hoteller i London North

Finn på kart
 • House of Toby
  Frakr1.711Per natt

  House of Tobystars

  Kings Cross, London , Swinton street 65 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 144 anmeldelser fra reisendeBasert på 144 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Kings Cross. Beliggende innen 3. 9 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Den nærmeste transportforbindelsen ligger i gåavstand fra eiendommen. Reisende vil finne flyplassen innen 28. 7 kilometer. Hotellet består av totalt 24 gjesteværelser. Kunder kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Kunder vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på House of Toby. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted. House of Toby kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Danubius Regents Park
  Frakr1.317Per natt

  Danubius Regents Parkstars

  Regents Park, London , Lodge road, st johns wood 18 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 72 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1171 anmeldelser fra reisendeBasert på 1171 anmeldelser fra reisende

  Med utsikt over Regents Park og Lord's Cricket Ground, er dette elegante hotellet i moderne stil et utmerket startpunkt når man skal utforske denne fantastiske byen. Det har restaurant, bar og konferansefasiliteter. Attraksjoner som Madame Tussauds og Marble Arch ligger innen gangavstand, og Camden Town, Oxford Street og Hyde Park er også lette å nå.

  Se mer
 • Comfort Inn St.Pancras Kings Cross
  Frakr1.370Per natt

  Comfort Inn St.Pancras Kings Crossstars

  Kings Cross, London , Saint chad s street 2-5 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 26 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 915 anmeldelser fra reisendeBasert på 915 anmeldelser fra reisende

  Dette delikate hotellet har en hovedplassering i et vakkert London-distrikt. Hotellet er plassert med enkel tilgang til en rekke av byens attraksjoner. Forbindelser til offentlige transportnettverk finnes i nærheten. Dette herlige hotellet ligger med enkel tilgang til en rekke handelsmuligheter, spisemuligheter og underholdningssteder. Dette sjarmerende hotellet vil garantert imponere. Det ønsker gjestene velkommen med lobbyens klassisk designede omgivelser. Gjesterommene er vakkert innredet, og byr på et avslappende miljø hvor man kan slappe av. Hotellet tilbyr utmerket service av førsteklasses fasiliteter, og dekker behovene til alle typer reisende.

  Se mer
 • So Kings Cross Hotel
  Frakr884Per natt

  So Kings Cross Hotelstars

  Kings Cross, London , King s cross road 170 - Kart
  3,1/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 315 anmeldelser fra reisendeBasert på 315 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Kings Cross. Det finnes totalt 41 rom på So Kings Cross Hotel. Eiendommen tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på rommene. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen gjesteværelser hvor besøkende kan be om babysenger til de minste barna. So Kings Cross Hotel ønsker ikke kjæledyr velkommen. So Kings Cross Hotel kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • So Arch
  Frakr1.220Per natt

  So Archstars

  Hampstead, London , Pemberton gardens archway 1a - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 15 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 232 anmeldelser fra reisendeBasert på 232 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Hampstead. Beliggende innen 7. 9 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Offentlige transportforbindelser er 1. 7 kilometer unna. Reisende vil finne flyplassen innen 14. 1 kilometer. Totalt 20 rom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. So Arch stammer fra 1830 og ble totalrenovert i 2013. De som bor på eiendommen kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. Gjester er alltid velkomne i hotellets døgnåpne resepsjon. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. Stedets fellesområder er handicapvennlige. Kjæledyr er ikke tillatt på dette hotellet. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på So Arch. Det tilbys shuttle-service til lufthavnen for gjester på So Arch.

  Se mer
 • DoubleTree by Hilton London Islington
  Frakr1.650Per natt

  DoubleTree by Hilton London Islingtonstars

  Islington, London , Pentonville road 60 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 95 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2491 anmeldelser fra reisendeBasert på 2491 anmeldelser fra reisende

  Dette elegante og moderne hotellet ligger bare en kort spasertur fra Kings Cross jernbane- og T-banestasjon, samt St Pancras Eurostar-stasjon. Det har restaurant, bar og konferansefasiliteter. Attraksjoner som Camden Town, British Museum og eller British Library er innen gangavstand, og Regents Park, Hyde Park, Houses of Parliament og Buckingham Palace ligger heller ikke langt unna.

  Se mer
 • Maitrise Hotel Maida Vale
  Frakr782Per natt

  Maitrise Hotel Maida Valestars

  Swiss Cottage, London , Kilburn high road 53-59 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1269 anmeldelser fra reisendeBasert på 1269 anmeldelser fra reisende

  Denne byen og dette forretningshotellet ligger på en praktisk plassering, nær undergrunnsbanen og togstasjonen. Det er kun en kort taxitur til sentrale hovedtogstasjoner i London. Etablissementet er godt dekket av busser som reiser til og fra det sentrale London, og nås enkelt med bil. Dette forretnings- og konferansehotellet tilbyr 50 soverom designet med et gjennomtenkt oppsett, samt møbler med imponerende fokus på detaljer. Det 4-etasjers hotellet er fullt luftkondisjonert, og ønsker velkommen til både fornøyelses- og forretningsgjester med samme pleie og omtenksomhet. Hvert av de stilige gjesterommene er kreativt møblert med førsteklasses designermaterialer - fra håndbygde møbler til baderomløsninger fra Hansgrothe. Konferansefasilitetene byr på det ypperste av utstyr for å være vert for forskjellige forretningsfunksjoner.

  Se mer
 • Hilton London Angel Islington
  Frakr1.901Per natt

  Hilton London Angel Islingtonstars

  Islington, London , Upper street 53 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 21 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1924 anmeldelser fra reisendeBasert på 1924 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Islington, og er spesielt utformet for familier. Beliggende innen 20 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Det finnes offentlige transportforbindelser kun en kort spasertur unna. Stedet teller totalt 188 innbydende gjesteværelser. Denne eiendommen ble restaurert i 2013. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. Hilton London Angel Islington tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. Eiendommens fellesområder er tilgjengelige for rullestolbrukere. Hotellet tillater store kjæledyr. Det finnes parkeringsmuligheter på Hilton London Angel Islington. Besøkende kommer til å sette pris på de ulike spisestedene på eiendommen. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Britannia Hampstead
  Frakr1.071Per natt

  Britannia Hampsteadstars

  Hampstead, London , Primrose hill road na - Kart
  3,2/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1245 anmeldelser fra reisendeBasert på 1245 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger kun noen få minutter unna de berømte butikkene, koselige barene og restaurantene i sentrum. Utallige turistattraksjoner, slik som Hampstead Village, St. John's High Street, Primrose Hill og Belsize Park, ligger i nærheten. Hotellet, som ble bygd i 1960, tilbyr gjestene totalt 102 rom, hvorav 11 er enkeltrom og 91 er dobbeltrom. Blant hotellets fasiliteter er en lobby med 24-timers resepsjon, en disk for valutaveksling og heiser. Hotellet har også en restaurant og en bar samt et konferanserom. Parkeringshus på hotellet er også tilgjengelig. Alle rommene er komfortable og fullt utstyrte. En frokostbuffé er tilgjengelig hver morgen. Ved lunsj og på kveldene kan gjestene velge retter fra en fastsatt meny.

  Se mer
 • Generator London
  Frakr545Per natt

  Generator Londonstars

  Kings Cross, London , Tavistock place 37 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 78 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3077 anmeldelser fra reisendeBasert på 3077 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet har en nydelig beliggenhet i Compton Place, i nærheten av nattelivet og shoppingdistriktene i London. Gjestene vil befinne seg ved en flott beliggenhet fra hvor de kan utforske fantastiske attraksjoner, shoppingmuligheter og underholdningssteder som denne flotte byen har å tilby. Hotellet tar imot gjestene med varm gjestfrihet og løfte om et avslappende opphold. Gjesterommene er smakfullt innredete og gir en avslappende atmosfære hvor man kan slappe av på slutten av dagen. Gjestene vil nyte det brede utvalget av fasiliteter og tjenester som hotellet tilbyr.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  37  Hoteller i London North
Side  1  av  4
 

Mest populære hoteller - London North

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her