Hoteller i London North

Finn på kart
 • House of Toby
  Frakr1.713Per natt

  House of Tobystars

  Kings Cross, London , Swinton street 65 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 168 anmeldelser fra reisendeBasert på 168 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Kings Cross. Beliggende innen 3. 9 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Den nærmeste transportforbindelsen ligger i gåavstand fra eiendommen. Reisende vil finne flyplassen innen 28. 7 kilometer. Hotellet består av totalt 24 gjesteværelser. Kunder kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Kunder vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på House of Toby. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted. House of Toby kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • So Arch
  Frakr1.228Per natt

  So Archstars

  Hampstead, London , Pemberton gardens archway 1a - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 15 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 239 anmeldelser fra reisendeBasert på 239 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Hampstead. Beliggende innen 7. 9 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Offentlige transportforbindelser er 1. 7 kilometer unna. Besøkende vil finne flyplassen innen 14. 1 kilometer. Stedet teller totalt 20 innbydende gjesteværelser. Selvom denne eiendommen ble bygget i 1830 har det gjennomgått en oppussing i 2013. Det er trådløs internettforbindelse overalt på hotellet. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Det er beklageligvis ingen soverom hvor reisende kan be om babysenger til de minste barna. So Arch har fellesområder tilrettelagt for rullestolbrukere. Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr. So Arch tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter. Alle de overnattende kan benytte shuttle-service til lufthavnen.

  Se mer
 • So Kings Cross Hotel
  Frakr1.075Per natt

  So Kings Cross Hotelstars

  Kings Cross, London , King s cross road 170 - Kart
  3,1/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 326 anmeldelser fra reisendeBasert på 326 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Kings Cross. Det finnes totalt 41 rom på So Kings Cross Hotel. Eiendommen tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på rommene. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen gjesteværelser hvor besøkende kan be om babysenger til de minste barna. So Kings Cross Hotel ønsker ikke kjæledyr velkommen. So Kings Cross Hotel kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Danubius Regents Park
  Frakr1.132Per natt

  Danubius Regents Parkstars

  Regents Park, London , Lodge road, st johns wood 18 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 72 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1269 anmeldelser fra reisendeBasert på 1269 anmeldelser fra reisende

  Med utsikt over Regents Park og Lord's Cricket Ground, er dette elegante hotellet i moderne stil et utmerket startpunkt når man skal utforske denne fantastiske byen. Det har restaurant, bar og konferansefasiliteter. Attraksjoner som Madame Tussauds og Marble Arch ligger innen gangavstand, og Camden Town, Oxford Street og Hyde Park er også lette å nå.

  Se mer
 • Generator London
  Frakr1.306Per natt

  Generator Londonstars

  Kings Cross, London , Tavistock place 37 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 78 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3157 anmeldelser fra reisendeBasert på 3157 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet har en nydelig beliggenhet i Compton Place, i nærheten av nattelivet og shoppingdistriktene i London. Gjestene vil befinne seg ved en flott beliggenhet fra hvor de kan utforske fantastiske attraksjoner, shoppingmuligheter og underholdningssteder som denne flotte byen har å tilby. Hotellet tar imot gjestene med varm gjestfrihet og løfte om et avslappende opphold. Gjesterommene er smakfullt innredete og gir en avslappende atmosfære hvor man kan slappe av på slutten av dagen. Gjestene vil nyte det brede utvalget av fasiliteter og tjenester som hotellet tilbyr.

  Se mer
 • Maitrise Hotel Maida Vale
  Frakr874Per natt

  Maitrise Hotel Maida Valestars

  Swiss Cottage, London , Kilburn high road 53-59 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1316 anmeldelser fra reisendeBasert på 1316 anmeldelser fra reisende

  Denne byen og dette forretningshotellet ligger på en praktisk plassering, nær undergrunnsbanen og togstasjonen. Det er kun en kort taxitur til sentrale hovedtogstasjoner i London. Etablissementet er godt dekket av busser som reiser til og fra det sentrale London, og nås enkelt med bil. Dette forretnings- og konferansehotellet tilbyr 50 soverom designet med et gjennomtenkt oppsett, samt møbler med imponerende fokus på detaljer. Det 4-etasjers hotellet er fullt luftkondisjonert, og ønsker velkommen til både fornøyelses- og forretningsgjester med samme pleie og omtenksomhet. Hvert av de stilige gjesterommene er kreativt møblert med førsteklasses designermaterialer - fra håndbygde møbler til baderomløsninger fra Hansgrothe. Konferansefasilitetene byr på det ypperste av utstyr for å være vert for forskjellige forretningsfunksjoner.

  Se mer
 • DoubleTree by Hilton London Islington
  Frakr3.010Per natt

  DoubleTree by Hilton London Islingtonstars

  Islington, London , Pentonville road 60 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 95 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2540 anmeldelser fra reisendeBasert på 2540 anmeldelser fra reisende

  Dette elegante og moderne hotellet ligger bare en kort spasertur fra Kings Cross jernbane- og T-banestasjon, samt St Pancras Eurostar-stasjon. Det har restaurant, bar og konferansefasiliteter. Attraksjoner som Camden Town, British Museum og eller British Library er innen gangavstand, og Regents Park, Hyde Park, Houses of Parliament og Buckingham Palace ligger heller ikke langt unna.

  Se mer
 • Melia White House
  Frakr2.593Per natt

  Melia White Housestars

  Regents Park, London , Albany street, regent´s park - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 37 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 8306 anmeldelser fra reisendeBasert på 8306 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet har en praktisk beliggenhet nærme noen av byens mest kjente attraksjoner, slik som Madame Tussaud's, Paddington, og King's Cross jernbanestasjon. Dette luksuriøse byhotellet ligger knappe 35 km fra både Heathrow og Gatwick internasjonale flyplass. Dette hotellet ble bygget i 1936 og består av 581 rom, fordelt på 8 etasjer. Gjestene vil nyte en unik atmosfære og finne en rekke fasiliteter på hotellet. Muligheter for å spise i en innbydende bar og en ventilert à la carte-restaurant med et separat røykeområde og barnestoler. De nymotens, stilige rommene har et en-suite bad, satellitt- og kabel-TV og internettilgang.

  Se mer
 • Comfort Inn St.Pancras Kings Cross
  Frakr1.571Per natt

  Comfort Inn St.Pancras Kings Crossstars

  Kings Cross, London , Saint chad s street 2-5 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 26 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 933 anmeldelser fra reisendeBasert på 933 anmeldelser fra reisende

  Dette delikate hotellet har en hovedplassering i et vakkert London-distrikt. Hotellet er plassert med enkel tilgang til en rekke av byens attraksjoner. Forbindelser til offentlige transportnettverk finnes i nærheten. Dette herlige hotellet ligger med enkel tilgang til en rekke handelsmuligheter, spisemuligheter og underholdningssteder. Dette sjarmerende hotellet vil garantert imponere. Det ønsker gjestene velkommen med lobbyens klassisk designede omgivelser. Gjesterommene er vakkert innredet, og byr på et avslappende miljø hvor man kan slappe av. Hotellet tilbyr utmerket service av førsteklasses fasiliteter, og dekker behovene til alle typer reisende.

  Se mer
 • Hilton London Angel Islington
  Frakr1.932Per natt

  Hilton London Angel Islingtonstars

  Islington, London , Upper street 53 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 21 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1961 anmeldelser fra reisendeBasert på 1961 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Islington, og er spesielt utformet for familier. Beliggende innen 20 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Det finnes offentlige transportforbindelser kun en kort spasertur unna. Stedet teller totalt 188 innbydende gjesteværelser. Denne eiendommen ble restaurert i 2013. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. Hilton London Angel Islington tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. Eiendommens fellesområder er tilgjengelige for rullestolbrukere. Hotellet tillater store kjæledyr. Det finnes parkeringsmuligheter på Hilton London Angel Islington. Besøkende kommer til å sette pris på de ulike spisestedene på eiendommen. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  43  Hoteller i London North
Side  1  av  5
 

Mest populære hoteller - London North

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her