Hoteller i London East

Finn på kart
 • Best Western Plus Epping Forest
  Frakr530Per natt
  3,6/5
  Kundeomtalerav 22 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 475 anmeldelser fra reisendeBasert på 475 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Walthamstow. Det finnes totalt 99 soverom på stedet. Dette overnattingsstedet ble gjennomførende oppusset i 2007. Eiendommen tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på rommene. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. De som velger å overnatte her vil fryde seg over maten som serveres på hotellet. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Ibis Styles London Excel
  Frakr573Per natt

  Ibis Styles London Excelstars

  Docklands, London , Victoria dock road 272 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 40 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1807 anmeldelser fra reisendeBasert på 1807 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i London Docklands, rett ved jernbanestasjonen DLR, som gir tilgang til Excel Exhibition Centre og undergrunnsnettverket. Det er også 20 minutters reise med offentlig transport til O2 Arena, hvor de beste konsertene finner sted. Dette er et ideelt hotell for gjester som reiser i forretningsøyemed.

  Se mer
 • Marlin Apartments Limehouse
  Frakr1.419Per natt

  Marlin Apartments Limehousestars

  Docklands, London , Commercial road 577 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter

  Dette komfortable hotellet ligger i Docklands. Det finnes totalt 81 soverom på stedet. Denne eiendommen ble etablert i 2008. De som bor på eiendommen kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. Hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen.

  Se mer
 • Britannia International Hotel Canary Wharf
  Frakr1.472Per natt
  3,5/5
  Kundeomtalerav 60 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4579 anmeldelser fra reisendeBasert på 4579 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet har en flott beliggenhet i hjertet av Londons Docklands. Hotellet ligger i nærheten av forretningsdistriktet Canary Wharf og Greenwich-området. Denne nydelige beliggenheten tilbyr et godt valg for reisende som ønsker å utforske attraksjonene som denne fantastiske byen har å tilby. Forbindelser til det offentlige transportnettverket er tilgjengelige i nærheten. Dette flotte hotellet vil garantert imponere, med nydelig arkitektonisk design. Gjesterommene er utsøkt innredete og tilbyr en kokong av ro og fred hvor man kan unnslippe resten av verden. Gjestene vil sette pris på det brede utvalget av fasiliteter og tjenester som hotellet tilbyr. Gjestene kan nyte en deilig svømmetur i bassenget eller rett og slett slappe av i damprommet, badstuen og spabadet.

  Se mer
 • Novotel London Excel
  Frakr777Per natt

  Novotel London ExcelstarsGreenProgram Icon

  Docklands, London , Western gateway, royal victoria dock 7 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2624 anmeldelser fra reisendeBasert på 2624 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet som ligger i Docklands, er et godt alternativ for familier. Hotellet består av totalt 257 koselige gjesteværelser. Novotel London Excel ble bygget i 2004. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Novotel London Excel tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Dette hotellet har ikke babysenger på forespørsel. Overnattingsstedet tilbyr åpne offentlige områder og har 13 handicapvennlige gjesteværelser. Både store og små kjæledyr tillates på Novotel London Excel. Parkerings- og garasjefasiliteter er tilgjengelig. Dette overnattingsstedet har forpliktet seg til å overholde en miljøvennlig praksis. Dette hotellet tilbyr et variert utvalg av spisesteder slik at kunder kan nyte alle deler av oppholdet. Forretningsreisende kan benytte egne konferanserom egnet til å arrangere forretningsmøter, seminar eller andre typer arrangement. Stedets restauranttilbud er kjent for sitt utsøkte kjøkken og fenomenale service.

  Se mer
 • Phoenix Heights By BridgeStreet
  Frakr1.767Per natt

  Phoenix Heights By BridgeStreetstars

  Docklands, London , Mastmaker road 4 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 36 anmeldelser fra reisendeBasert på 36 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende leilighetshotellet er i Docklands. Beliggende innen 8. 8 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Den nærmeste transportforbindelsen ligger i gåavstand fra leilighetshotellet. Besøkende vil finne flyplassen innen 8. 5 kilometer. Totalt 56 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Phoenix Heights By BridgeStreet. Eiendommen ble bygget i 2010. Trådløs internettforbindelse finnes også på overnattingsstedet. Besøkende kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Circus Apartments by BridgeStreet
  Frakr1.942Per natt

  Circus Apartments by BridgeStreetstars

  Docklands, London , Westferry circus 39 - Kart
  4,8/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 115 anmeldelser fra reisendeBasert på 115 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Docklands. Beliggende innen 5. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Innen 200 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Reisende vil finne flyplassen innen 7. 0 kilometer. Det finnes totalt 45 gjesteværelser på Circus Apartments by BridgeStreet. Dette overnattingsstedet gjennomgikk en renovasjon i 2011. De som velger å overnatte her kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Gjester er alltid velkomne i hotellets døgnåpne resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Ibis London East Barking
  Frakr471Per natt

  Ibis London East Barkingstars

  Docklands, London , Higbridge road - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 520 anmeldelser fra reisendeBasert på 520 anmeldelser fra reisende

  Den moderne eiendommen er lokalisert kun 15 minutters kjøretur unna ExCel Exhibition Centre i London. London City flyplass er kun en kort kjøretur unna, noe som gjør dette til et godt valg både for forretnings- og fornøyelsesreisende. Hotellet er innen enkel tilgang til sentrum av byen og London Bridge, samt en rekke av attraksjonene London har å by på. Moderne gjesterom tilbyr moderne fasiliteter og det ypperste innen bekvemmelighet. Gjestene kan nyte et måltid i restauranten, etterfulgt av en forfriskende drink i baren. Utmerkede fasiliteter og medarbeidere som ønsker velkommen vil garantert oppfylle behovene til alle typer reisende.

  Se mer
 • Ibis London Docklands C Wharf
  Frakr653Per natt

  Ibis London Docklands C Wharfstars

  Docklands, London , 1, baffin wayoff preston road 1 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 950 anmeldelser fra reisendeBasert på 950 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Docklands. Ibis London Docklands C Wharf består av totalt 87 soverom. Det finnes internett på stedet for å gjøre oppholdet enda mer bekvemmelig. Denne eiendommen tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Fellesområdene er tilrettet også for rullestolbrukere. Det er mulig for gjester å medbringe kjæledyr på eiendommen. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester.

  Se mer
 • Ibis London Excel Docklands
  Frakr525Per natt

  Ibis London Excel Docklandsstars

  Docklands, London , Western gateway royal 9 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2346 anmeldelser fra reisendeBasert på 2346 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Docklands. Stedet teller totalt 278 innbydende rom. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan gjester benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Dette overnattingsstedet tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Alle eiendommens soverom tilbyr barnefasiliteter, som babyseng, hvis nødvendig. Det er tillatt med kjæledyr på dette hotellet. Gjester som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser.

  Se mer
 
[x]
 

Mest populære hoteller - London East

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her