Hoteller i Kings Cross

Finn på kart
 • House of Toby
  Frakr1.711Per natt

  House of Tobystars

  Kings Cross, London , Swinton street 65 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 144 anmeldelser fra reisendeBasert på 144 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Kings Cross. Beliggende innen 3. 9 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Den nærmeste transportforbindelsen ligger i gåavstand fra eiendommen. Reisende vil finne flyplassen innen 28. 7 kilometer. Hotellet består av totalt 24 gjesteværelser. Kunder kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Kunder vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på House of Toby. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted. House of Toby kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Comfort Inn St.Pancras Kings Cross
  Frakr1.370Per natt

  Comfort Inn St.Pancras Kings Crossstars

  Kings Cross, London , Saint chad s street 2-5 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 26 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 915 anmeldelser fra reisendeBasert på 915 anmeldelser fra reisende

  Dette delikate hotellet har en hovedplassering i et vakkert London-distrikt. Hotellet er plassert med enkel tilgang til en rekke av byens attraksjoner. Forbindelser til offentlige transportnettverk finnes i nærheten. Dette herlige hotellet ligger med enkel tilgang til en rekke handelsmuligheter, spisemuligheter og underholdningssteder. Dette sjarmerende hotellet vil garantert imponere. Det ønsker gjestene velkommen med lobbyens klassisk designede omgivelser. Gjesterommene er vakkert innredet, og byr på et avslappende miljø hvor man kan slappe av. Hotellet tilbyr utmerket service av førsteklasses fasiliteter, og dekker behovene til alle typer reisende.

  Se mer
 • So Kings Cross Hotel
  Frakr884Per natt

  So Kings Cross Hotelstars

  Kings Cross, London , King s cross road 170 - Kart
  3,1/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 315 anmeldelser fra reisendeBasert på 315 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Kings Cross. Det finnes totalt 41 rom på So Kings Cross Hotel. Eiendommen tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på rommene. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen gjesteværelser hvor besøkende kan be om babysenger til de minste barna. So Kings Cross Hotel ønsker ikke kjæledyr velkommen. So Kings Cross Hotel kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Generator London
  Frakr545Per natt

  Generator Londonstars

  Kings Cross, London , Tavistock place 37 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 78 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3077 anmeldelser fra reisendeBasert på 3077 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet har en nydelig beliggenhet i Compton Place, i nærheten av nattelivet og shoppingdistriktene i London. Gjestene vil befinne seg ved en flott beliggenhet fra hvor de kan utforske fantastiske attraksjoner, shoppingmuligheter og underholdningssteder som denne flotte byen har å tilby. Hotellet tar imot gjestene med varm gjestfrihet og løfte om et avslappende opphold. Gjesterommene er smakfullt innredete og gir en avslappende atmosfære hvor man kan slappe av på slutten av dagen. Gjestene vil nyte det brede utvalget av fasiliteter og tjenester som hotellet tilbyr.

  Se mer
 • Comfort Inn & Suites Kings Cross
  Frakr1.954Per natt

  Comfort Inn & Suites Kings Crossstars

  Kings Cross, London , Argyle street 31-33 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 385 anmeldelser fra reisendeBasert på 385 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i gåavstand fra Kings Cross, British Library, British Museum og fasjonable Islington. Bare fem minutter unna finner man et bredt utvalg barer og nattklubber, men det er heller ikke mer enn 30 minutter til Oxford Street og Picadilly Circus. Hotellet har dermed en ideell beliggenhet for både forretningsreisende og ferierende og de 14 rommene er alle rene og meget komfortable. Eiendommen er luftkondisjonert og tilbyr døgnåpen resepsjon, garderobe, heis og frokostrom. Alle rommene har en suite bad med dusj og hårføner, mikrobølgeovn, kjøleskap, kaffemaskin, pult, safe, TV, telefon, radio, internett, strykejern/-brett og en dobbelseng.

  Se mer
 • Crowne Plaza London Kings Cross
  Frakr1.680Per natt

  Crowne Plaza London Kings Crossstars

  Kings Cross, London , Kings cross road 1 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 16 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3669 anmeldelser fra reisendeBasert på 3669 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet, som ble renovert i 2002, ligger svært flott plassert nær London sentrum, og ikke langt unna finner man praktiske offentlige transportforbindelser, en rekke barer, restauranter og shoppingsteder. Dette er et flott sted å bo hvis man ønsker å utforske byen, siden det bare er 10 minutter å gå til British Museum og andre attraksjoner av historisk og kulturell interesse.

  Se mer
 • Guilford House
  Frakr1.061Per natt

  Guilford Housestars

  Kings Cross, London , Guilford street 6 - Kart
   

  Dette koselige hotellet ligger i Kings Cross. Kunder vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på et av stedets 12 gjesteværelser. Trådløs internettforbindelse finnes også på eiendommen. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Dette hotellet har ikke babysenger på forespørsel. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen.

  Se mer
 • Grenville House
  Frakr1.061Per natt

  Grenville Housestars

  Kings Cross, London , 4 guilford street - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 90 anmeldelser fra reisendeBasert på 90 anmeldelser fra reisende

  Dette enkle hotellet ligger i Kings Cross. Med totalt 13 soverom er dette et utmerket sted å bo. De som bor på hotellet kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. Dette hotellet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. Kjæledyr er ikke tillatt på Grenville House.

  Se mer
 • Mentone Hotel
  Frakr1.222Per natt

  Mentone Hotelstars

  Kings Cross, London , 54-56 cartwright gardens - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 656 anmeldelser fra reisendeBasert på 656 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende bed & breakfast-hotellet ligger i Kings Cross. Det finnes totalt 40 soverom på Mentone Hotel. Overnattingsstedet tilbyr trådløs internettforbindelse. Dette overnattingsstedet tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Videre tilbyr dette barnevennlige overnattingsstedet babyseng til de minste på forespørsel. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted.

  Se mer
 • Studios2Let Cartwright Gardens
  Frakr1.408Per natt

  Studios2Let Cartwright Gardensstars

  Kings Cross, London , Cartwright gardens 36-37 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2587 anmeldelser fra reisendeBasert på 2587 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable leilighetshotellet ligger i Kings Cross. Totalt 269 rom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Studios2Let Cartwright Gardens. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Denne eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Det er beklageligvis ingen rom hvor besøkende kan be om babysenger til de minste barna. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. Forretningsreisende kan benytte seg av stedets møtefasiliteter. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  12  Hoteller i Kings Cross
Side  1  av  2
 

Mest populære hoteller - Kings Cross

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her