Hoteller i Kings Cross

Finn på kart
 • So Kings Cross Hotel
  Frakr790Per natt

  So Kings Cross Hotelstars

  Kings Cross, London , King s cross road 170 - Kart
  3,1/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 306 anmeldelser fra reisendeBasert på 306 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Kings Cross. Hotellet består av totalt 41 koselige soverom. De som velger å overnatte her kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Kunder ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Dette hotellet har ikke babysenger på forespørsel. Gjester vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette hotellet ikke tillater kjæledyr. Hotellet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Hostel Generator London
  Frakr428Per natt

  Hostel Generator Londonstars

  Kings Cross, London , Tavistock place 37 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 78 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3002 anmeldelser fra reisendeBasert på 3002 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet har en nydelig beliggenhet i Compton Place, i nærheten av nattelivet og shoppingdistriktene i London. Gjestene vil befinne seg ved en flott beliggenhet fra hvor de kan utforske fantastiske attraksjoner, shoppingmuligheter og underholdningssteder som denne flotte byen har å tilby. Hotellet tar imot gjestene med varm gjestfrihet og løfte om et avslappende opphold. Gjesterommene er smakfullt innredete og gir en avslappende atmosfære hvor man kan slappe av på slutten av dagen. Gjestene vil nyte det brede utvalget av fasiliteter og tjenester som hotellet tilbyr.

  Se mer
 • Comfort Inn St.Pancras Kings Cross
  Frakr1.057Per natt

  Comfort Inn St.Pancras Kings Crossstars

  Kings Cross, London , Saint chad s street 2-5 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 25 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 904 anmeldelser fra reisendeBasert på 904 anmeldelser fra reisende

  Dette delikate hotellet har en hovedplassering i et vakkert London-distrikt. Hotellet er plassert med enkel tilgang til en rekke av byens attraksjoner. Forbindelser til offentlige transportnettverk finnes i nærheten. Dette herlige hotellet ligger med enkel tilgang til en rekke handelsmuligheter, spisemuligheter og underholdningssteder. Dette sjarmerende hotellet vil garantert imponere. Det ønsker gjestene velkommen med lobbyens klassisk designede omgivelser. Gjesterommene er vakkert innredet, og byr på et avslappende miljø hvor man kan slappe av. Hotellet tilbyr utmerket service av førsteklasses fasiliteter, og dekker behovene til alle typer reisende.

  Se mer
 • Crowne Plaza London Kings Cross
  Frakr1.536Per natt

  Crowne Plaza London Kings Crossstars

  Kings Cross, London , Kings cross road 1 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 15 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3617 anmeldelser fra reisendeBasert på 3617 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet, som ble renovert i 2002, ligger svært flott plassert nær London sentrum, og ikke langt unna finner man praktiske offentlige transportforbindelser, en rekke barer, restauranter og shoppingsteder. Dette er et flott sted å bo hvis man ønsker å utforske byen, siden det bare er 10 minutter å gå til British Museum og andre attraksjoner av historisk og kulturell interesse.

  Se mer
 • Clink 261 Hostel
  Frakr726Per natt

  Clink 261 Hostelstars

  Kings Cross, London , Grays inn road 261 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 743 anmeldelser fra reisendeBasert på 743 anmeldelser fra reisende

  Dette koselige herberget ligger i Kings Cross, og er perfekt for homofile. Denne eiendommen tilbyr totalt 25 soverom. Denne eiendommen ble totalrenovert i 2010. De som velger å overnatte her kan holde seg oppdatert ved å benytte internettet (Wi-Fi eller kabel) i stedets fellesområder. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Dette overnattingsstedet har i tillegg gjennomført en rekke miljøvennlige forbedringer og innehar i dag -merket.

  Se mer
 • Clink 78
  Frakr672Per natt

  Clink 78stars

  Kings Cross, London , King cross road 78 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2446 anmeldelser fra reisendeBasert på 2446 anmeldelser fra reisende

  Dette upretensiøse gjestehuset ligger i Kings Cross. Med sin beliggenhet innen 400 meter fra bysentrum, tillater gjestehuset lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Det finnes totalt 125 soverom på Clink 78. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble denne eiendommen totalrenovert i 2010. Kunder kan holde seg oppdatert ved å benytte internettet (Wi-Fi eller kabel) i stedets fellesområder. Gjester kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Clink 78 tilbyr ikke babysenger. Kjæledyr er ikke tillatt på Clink 78. Clink 78 har i tillegg gjennomført en rekke miljøvennlige forbedringer og innehar i dag -merket. Gjester kan benytte stedets underholdningstilbud. Clink 78 kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Guilford House
  Frakr1.031Per natt

  Guilford Housestars

  Kings Cross, London , Guilford street 6 - Kart
   

  Dette koselige hotellet ligger i Kings Cross. Kunder vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på et av stedets 12 gjesteværelser. Trådløs internettforbindelse finnes også på eiendommen. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Dette hotellet har ikke babysenger på forespørsel. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen.

  Se mer
 • Grenville House
  Frakr1.031Per natt

  Grenville Housestars

  Kings Cross, London , 4 guilford street - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 87 anmeldelser fra reisendeBasert på 87 anmeldelser fra reisende

  Dette enkle hotellet ligger i Kings Cross. Med totalt 13 soverom er dette et utmerket sted å bo. De som bor på hotellet kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. Dette hotellet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. Kjæledyr er ikke tillatt på Grenville House.

  Se mer
 
[x]
 

Mest populære hoteller - Kings Cross

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her