Hoteller i Kings Cross - Russell Square

Finn på kart
 • So Kings Cross Hotel
  Frakr789Per natt

  So Kings Cross Hotelstars

  Kings Cross, London , King s cross road 170 - Kart
  3,1/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 306 anmeldelser fra reisendeBasert på 306 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Kings Cross. Hotellet består av totalt 41 koselige soverom. De som velger å overnatte her kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Kunder ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Dette hotellet har ikke babysenger på forespørsel. Gjester vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette hotellet ikke tillater kjæledyr. Hotellet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Hostel Generator London
  Frakr427Per natt

  Hostel Generator Londonstars

  Kings Cross, London , Tavistock place 37 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 78 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3002 anmeldelser fra reisendeBasert på 3002 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet har en nydelig beliggenhet i Compton Place, i nærheten av nattelivet og shoppingdistriktene i London. Gjestene vil befinne seg ved en flott beliggenhet fra hvor de kan utforske fantastiske attraksjoner, shoppingmuligheter og underholdningssteder som denne flotte byen har å tilby. Hotellet tar imot gjestene med varm gjestfrihet og løfte om et avslappende opphold. Gjesterommene er smakfullt innredete og gir en avslappende atmosfære hvor man kan slappe av på slutten av dagen. Gjestene vil nyte det brede utvalget av fasiliteter og tjenester som hotellet tilbyr.

  Se mer
 • The Wesley
  Frakr1.518Per natt

  The Wesleystars

  Euston, London , Euston street 81-103 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1955 anmeldelser fra reisendeBasert på 1955 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Euston. Beliggende innen 5. 0 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Den nærmeste transportforbindelsen ligger i gåavstand fra eiendommen. Gjester vil finne flyplassen innen 28. 1 kilometer. Totalt antall rom er 100. Dette hotellet ble oppusset 2013. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Resepsjonen er åpen hele døgnet. The Wesley tilbyr har et spesialdesignet familierom, som passer perfekt til familier som reiser med små barn. Stedets fellesområder er handicapvennlige. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr.

  Se mer
 • Bloomsbury Park - A Thistle Associate Hotel
  Frakr1.580Per natt
  3,5/5
  Kundeomtalerav 20 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1277 anmeldelser fra reisendeBasert på 1277 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger tett på sentrum av London og har med det enkel adgang til alle byens attraksjoner. I nærheten finnes et bredt utvalg shopping- og underholdningssteder sammen med offentlige transportmuligheter. Hotellet byr sine gjester varmt velkommen og gjesterommene er alle vakkert, komfortabelt og moderne innredet. Hotellet byr i øvrig på en lang rekke fasiliteter og formidabel service.

  Se mer
 • Comfort Inn St.Pancras Kings Cross
  Frakr1.055Per natt

  Comfort Inn St.Pancras Kings Crossstars

  Kings Cross, London , Saint chad s street 2-5 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 25 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 904 anmeldelser fra reisendeBasert på 904 anmeldelser fra reisende

  Dette delikate hotellet har en hovedplassering i et vakkert London-distrikt. Hotellet er plassert med enkel tilgang til en rekke av byens attraksjoner. Forbindelser til offentlige transportnettverk finnes i nærheten. Dette herlige hotellet ligger med enkel tilgang til en rekke handelsmuligheter, spisemuligheter og underholdningssteder. Dette sjarmerende hotellet vil garantert imponere. Det ønsker gjestene velkommen med lobbyens klassisk designede omgivelser. Gjesterommene er vakkert innredet, og byr på et avslappende miljø hvor man kan slappe av. Hotellet tilbyr utmerket service av førsteklasses fasiliteter, og dekker behovene til alle typer reisende.

  Se mer
 • Thistle Holborn - The Kingsley
  Frakr2.145Per natt

  Thistle Holborn - The Kingsleystars

  Russell Square-området, London , Bloomsbury way, holborn 36-37 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 29 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2638 anmeldelser fra reisendeBasert på 2638 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Russell Square. Beliggende innen 1. 3 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Offentlige transportforbindelser er 1. 7 kilometer unna. Kunder vil finne flyplassen innen 23. 2 kilometer. Stedet teller totalt 138 innbydende rom. Thistle Holborn - The Kingsley ble bygget i 1898 og har blitt totalrenovert i 2000. Thistle Holborn - The Kingsley sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. Kjæledyr er ikke tillatt på dette hotellet. Dette overnattingsstedet byr på gode og varierte spisesteder hvor alle kan finne noe de liker. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Melia White House
  Frakr2.731Per natt

  Melia White Housestars

  Regents Park, London , Albany street, regent´s park - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 37 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 7993 anmeldelser fra reisendeBasert på 7993 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet har en praktisk beliggenhet nærme noen av byens mest kjente attraksjoner, slik som Madame Tussaud's, Paddington, og King's Cross jernbanestasjon. Dette luksuriøse byhotellet ligger knappe 35 km fra både Heathrow og Gatwick internasjonale flyplass. Dette hotellet ble bygget i 1936 og består av 581 rom, fordelt på 8 etasjer. Gjestene vil nyte en unik atmosfære og finne en rekke fasiliteter på hotellet. Muligheter for å spise i en innbydende bar og en ventilert à la carte-restaurant med et separat røykeområde og barnestoler. De nymotens, stilige rommene har et en-suite bad, satellitt- og kabel-TV og internettilgang.

  Se mer
 • Smart Russell Square
  Frakr864Per natt

  Smart Russell Squarestars

  Russell Square-området, London , Guilford street london 71-72 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1049 anmeldelser fra reisendeBasert på 1049 anmeldelser fra reisende

  Dette koselige hotellet ligger i Russell Square. Beliggende midt i sentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Ikke langt unna vil kunder finne transportforbindelser som lar dem utforske området. Vierailla on lentoasemalle noin 150 metrin matka. Hotellet består av totalt 60 koselige rom. De som velger å overnatte her kan holde seg oppdatert takket være internettilgang (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Dette overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Dette overnattingsstedet tillater ikke kjæledyr.

  Se mer
 • Studios2Let North Gower
  Frakr963Per natt

  Studios2Let North Gowerstars

  Euston, London , North gower street 192 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 573 anmeldelser fra reisendeBasert på 573 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Euston. Det finnes totalt 64 gjesteværelser på stedet. Trådløs internettforbindelse finnes også på eiendommen. Resepsjonen er ikke åpen døgnet rundt. Studios2Let North Gower tilbyr ikke babysenger. De som bor her behøver ikke å etterlate sine små kjæledyr hjemme under et opphold på Studios2Let North Gower. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Ridos Níké Apartments
  Frakr1.182Per natt

  Ridos Níké Apartmentsstars

  Camden Town, London , 131 king´s cross road 8a - Kart
   

  Dette flotte hotellet er i Camden Town. Hotellet består av totalt 20 koselige rom. Hotellet tilbyr trådløs internettforbindelse. Det er ingen døgnåpen resepsjon. Ridos Níké Apartments tilbyr også babysenger ved forespørsel. Kunder vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da denne eiendommen ikke tillater kjæledyr. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  29  Hoteller i Kings Cross - Russell Square
Side  1  av  3
 

Mest populære hoteller - Kings Cross - Russell Square

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her