Hoteller i Kensington

Finn på kart
 • Mercure London Kensington
  Frakr994Per natt

  Mercure London Kensingtonstars

  Kensington, London , Lexham gardens 1a - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter

  Dette flotte hotellet er i Kensington. Overnattingsstedet rommer 82 koselige soverom. Mercure London Kensington ble bygget i 1975. Mercure London Kensington sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Resepsjonen er ikke åpen til alle døgnets tider. Det er beklageligvis ingen rom hvor de som bor her kan be om babysenger til de minste barna. Mercure London Kensington ønsker ikke kjæledyr velkommen. Mercure London Kensington tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Seraphine London Kensington Gardens
  Frakr1.169Per natt

  Seraphine London Kensington Gardensstars

  Kensington, London , Kensington high street 9 - Kart
  3,2/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 507 anmeldelser fra reisendeBasert på 507 anmeldelser fra reisende

  Med utsikt over Kensington Gardens og kun 800 meter fra Royal Albert Hall, har dette hotellet en privilegert beliggenhet i nærheten av kunstgallerier og Natural History Museum. Dette stilige byhotellet tilbyr 21 komfortable, velutstyrte og trendy rom, og er det perfekte valget for enten en hyggelig ferie eller en kort forretningsreise. Alle rommene har gratis høyhastighets internett og gjestene kan slappe av i stuen eller hotellbaren. I tillegg tilbyr hotellet en koselig kafé og en restaurant. Forretningsreisende vil sette pris på konferansefasilitetene, og rom- og vaskeritjenester er også tilgjengelige. Alle rommene har dobbeltseng og flere fasiliteter inkluderer satellitt-TV og tilgang til internett.

  Se mer
 • Holland Inn Hotel
  Frakr540Per natt

  Holland Inn Hotelstars

  Kensington, London , Holland road 59 - Kart
  1,2/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 334 anmeldelser fra reisendeBasert på 334 anmeldelser fra reisende

  Dette enkle hotellet ligger i Kensington. Eiendommen rommer 26 koselige rom. Dette overnattingsstedet ble sist renovert i 2010. Holland Inn Hotel tilbyr trådløs internettforbindelse. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Holland Inn Hotel. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen.

  Se mer
 • Seraphine Olympia
  Frakr1.122Per natt

  Seraphine Olympiastars

  Kensington, London , Kensington high street 225 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 28 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 521 anmeldelser fra reisendeBasert på 521 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne, intime og elegante hotellet er det perfekte valget for ferier, eller en forretningsreise. Hotellet ligger beleilig til i nærheten av de stilige butikkene i High Street Kensington, Holland Park, store turistattraksjoner, turistbusser og undergrunnsstasjonen. Gjester er velkommen i lobbyen med 24-timers resepsjon, safe, garderobe, og heis, kafé, en bar og en restaurant, konferansefasiliteter og trådløs Internett-tilgang. Gjestene kan også dra nytte av rom- og vaskeritjenester.

  Se mer
 • Hotel 1 Lexham Gardens
  Frakr821Per natt

  Hotel 1 Lexham Gardensstars

  Kensington, London , Lexham gardens 1 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 690 anmeldelser fra reisendeBasert på 690 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i hjertet av Kensington, og ligger perfekt til for å utforske London. Mange restauranter, barer og små kafeer er like ved, berømte attraksjoner som Royal Albert Hall, Buckingham Palace, Natural History Museum, teatrene i West End, eller fotballbanen til Chelsea FC, Stamford Bridge, er innen kort rekkevidde. Kensington High Street, Hyde Park, Knightsbridge og Harrods er innen gangavstand.

  Se mer
 
[x]
 

Mest populære hoteller - Kensington

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her