Hoteller i Kensington

Finn på kart
 • Kensington Suite Hotel
  Frakr675Per natt

  Kensington Suite Hotelstars

  Kensington, London , Holland road 128-130 - Kart
  2,4/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 490 anmeldelser fra reisendeBasert på 490 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i Holland Road i Kensington Olympia, og gir gjestene glimrende tilgang til sentrale London, inkludert Hyde Park, Earl's Court Exhibition Centre og Olympia Exhibition Centre, noe som gjør hotellet til en ideell base for både forretnings- og fritidsreisende til London. Attraksjoner i nærheten inkluderer High Street Kensington, Royal Albert Hall og Kensington Palace. Butikkene og restaurantene i kjøpesenteret Westfield, samt barene i Shepherd's Bush, ligger kun minutter unna til fots. Andre fasiliteter inkluderer lobby med 24-timers resepsjon og et frokostrom.

  Se mer
 • Ashburn
  Frakr1.897Per natt

  Ashburnstars

  Kensington, London , Cromwell road 111 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1122 anmeldelser fra reisendeBasert på 1122 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i Kensington, i nærheten av store attraksjoner, offentlige transportforbindelser og et rikt utvalg av restauranter og barer. Hotellet er ideelt for å nyte det London har å tilby, og noen av Londons store museer og parker ligger i gåavstand fra hotellet. Fasiliteter inkluderer bar, TV-rom, restaurant, trådløs internettilgang, i tillegg til rom- og vaskeritjenester (sistnevnte koster ekstra). Parkeringsfasiliteter er tilgjengelige for gjester som ankommer med bil (koster ekstra).

  Se mer
 • W14 Hotel Kensington London
  Frakr1.151Per natt

  W14 Hotel Kensington Londonstars

  Kensington, London , Gunterstone road 16-22 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 23 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1734 anmeldelser fra reisendeBasert på 1734 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Kensington. Med sin beliggenhet innen 1000 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Den nærmeste transportforbindelsen ligger i gåavstand fra hotellet. Gjester vil finne flyplassen innen 16. 8 kilometer. Totalt antall rom er 65. W14 Hotel Kensington London ble bygget i 1880 og har blitt totalrenovert i 2014. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan reisende benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. W14 Hotel Kensington London tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Reisende som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Stedets businessfasiliteter tilrettelegger for alle slags forretningsmøter, seminar eller konferanser. Reisende vil fryde seg over maten som serveres på overnattingsstedet. Noen av tjenestene til W14 Hotel Kensington London kan koste ekstra.

  Se mer
 • Hilton London Olympia
  Frakr1.081Per natt

  Hilton London Olympiastars

  Kensington, London , Kensington high street 380 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 18 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3089 anmeldelser fra reisendeBasert på 3089 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Kensington. Eiendommen består av totalt 405 soverom. Hilton London Olympia gjennomgikk en renovasjon i 2001. Hilton London Olympia sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Denne eiendommen tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Dette hotellet har ikke babysenger på forespørsel. Stedets fellesområder er handicapvennlige. Dette er et dyrevennlig hotell. Hilton London Olympia tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter. Alle som bor her kan oppleve og utforske flere av spisestedene på eiendommen. Forretningsreisende setter pris på de tilgjengelige businessfasilitetene på overnattingsstedet. Disse tilrettelegger for alle slags typer arrangement. Hotellet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • The Queens Gate Hotel
  Frakr2.933Per natt

  The Queens Gate Hotelstars

  Kensington, London , Queen s gate 31-34 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 20 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1186 anmeldelser fra reisendeBasert på 1186 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet har en fabelaktig beliggenhet i sentrum av London ved Royal Borough of Kensington og Chelsea. Herfra befinner man seg i umiddelbar nærhet til mange av områdets attraksjoner som Royal Albert Hall, Hyde Park, National History Museum, Science Museum og verdenskjent shopping i Knightsbridge og High Street Kensington. Hotellfasaden stammer fra det 19. århundret, en vakker kontrast til det moderne interiøret. Rommene er svært elegant designet og sørger for, sammen med de øvrige hotellfasilitetene, å imøtekomme ønsker og krav fra alle typer reisende.

  Se mer
 • The Park International
  Frakr1.859Per natt

  The Park Internationalstars

  Kensington, London , Cromwell road 117-129 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 24 Synspunkter

  Dette hotellet har en flott beliggenhet i bydelen Kensington and Chelsea, og er en 20 minutters spasertur fra Londons ledende attraksjoner, inkludert Victoria og Albert Museum, Hyde Park og noen av byens mest eksklusive shoppingområder. Fasiliteter inkluderer en lobby med døgnåpen resepsjon, heis, treningsstudio, en kafé, bar og restaurant Hotellet tilbyr også en vaskeritjeneste og Internett-tilgang (for en ekstra avgift).

  Se mer
 • Mercure London Kensington
  Frakr1.432Per natt

  Mercure London Kensingtonstars

  Kensington, London , Lexham gardens 1a - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter

  Dette flotte hotellet er i Kensington. Overnattingsstedet rommer 82 koselige soverom. Mercure London Kensington ble bygget i 1975. Mercure London Kensington sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Resepsjonen er ikke åpen til alle døgnets tider. Det er beklageligvis ingen rom hvor de som bor her kan be om babysenger til de minste barna. Mercure London Kensington ønsker ikke kjæledyr velkommen. Mercure London Kensington tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Ibis Styles London Gloucester Road
  Frakr1.495Per natt

  Ibis Styles London Gloucester Roadstars

  Kensington, London , Cromwell road 110 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 32 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1552 anmeldelser fra reisendeBasert på 1552 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i en historisk bygning og har en flott beliggenhet på Cromwell Road i Kensington-området. Den nærmeste T-banestasjonen, Gloucester Road Station, ligger i gangavstand fra hotellet, og mange turiststeder, for eksempel Harrods, Oxford Hyde Park, Natural History Museum and Science, kan nås til fots. Kensington Palace ligger rundt 1,3 km unna, og Royal Albert Hall ligger ca 1,6 km fra hotellet. Heathrow flyplass er den nærmeste flyplassen, bare 22 km unna.

  Se mer
 • NH London Kensington
  Frakr1.768Per natt

  NH London Kensingtonstars

  Kensington, London , Cromwell road 202-220 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3 anmeldelser fra reisendeBasert på 3 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i Londons eksklusive Royal Borough i Kensington og Chelsea, bare en kort spasertur fra T-banen og nær hovedveiforbindelser og med lett tilgang til både Heathrow og Gatwick. I nærheten ligger de fasjonable shoppingområdene i Knightsbridge og Kensington High Street samt store turistattraksjoner. Fasilitetene i dette forretningshotellet omfatter en lobby med døgnåpen resepsjon, safe, to heiser, en bar og en restaurant samt konferansefasiliteter og bilparkering (avgiftsbelagt). Mot en ekstraavgift kan gjestene også benytte romservice og vaskeritjenester.

  Se mer
 • The Parkcity Hotel
  Frakr1.941Per natt

  The Parkcity Hotelstars

  Kensington, London , Lexham gardens 18-30 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1582 anmeldelser fra reisendeBasert på 1582 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Kensington. Beliggende innen 3. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Besøkende vil finne mange offentlige transportforbindelser 3. 0 kilometer unna. The Parkcity Hotel består av totalt 64 soverom. Dette hotellet ble etablert i 2006. Gjester kan benytte Wi-Fi-forbindelsen som er tilgjengelig i hotellets fellesområder. Alle de overnattende ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Dette hotellet tillater ikke kjæledyr.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  23  Hoteller i Kensington
Side  1  av  3
 

Mest populære hoteller - Kensington

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her