Hoteller i Ilford

Finn på kart
 • Park Hotel Ilford
  Frakr378Per natt

  Park Hotel Ilfordstars

  Ilford, London , Cranrbrook road 327 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 32 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 361 anmeldelser fra reisendeBasert på 361 anmeldelser fra reisende

  Dette koselige hotellet ligger i Ilford. Stedet teller totalt 60 innbydende rom. Dette overnattingsstedet ble restaurert i 1998. Internett (Wi-Fi eller kabel) er tilgjengelig på Park Hotel Ilford. Alle som bor her ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Denne eiendommen er ideell for barnefamilier da det på noen av soverommene, ved forespørsel, er inkluderet babyseng. Kjæledyr er ikke tillatt på Park Hotel Ilford.

  Se mer
 • Lucky 8 Hotel
  Frakr713Per natt

  Lucky 8 Hotelstars

  Ilford, London , 21-25 york road . - Kart
  2,9/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 223 anmeldelser fra reisendeBasert på 223 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Ilford. Totalt antall soverom er 38. Lucky 8 Hotel tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen soverom hvor de som bor her kan be om babysenger til de minste barna. De som bor her vil ikke forstyrres av dyr da denne eiendommen ikke tillater kjæledyr. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Best Western Greater London
  Frakr501Per natt

  Best Western Greater Londonstars

  Ilford, London , Cranbrook road 60 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 214 anmeldelser fra reisendeBasert på 214 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Ilford. Best Western Greater London består av totalt 26 rom. Dette overnattingsstedet ble totalrenovert i 2013. De som bor på overnattingsstedet kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Best Western Greater London er ideelt for ferierende barnefamilier da noen av soverommene, på forespørsel, inkluderer babyseng. Besøkende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da denne eiendommen ikke tillater kjæledyr. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Woodlands Lodge Ilford
  Frakr522Per natt

  Woodlands Lodge Ilfordstars

  Ilford, London , Woodlands road 60 - Kart
  3,2/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 17 anmeldelser fra reisendeBasert på 17 anmeldelser fra reisende

  Dette koselige hotellet er i Ilford. Reisende kan lett gå til de offentlige transportforbindelsene. De som ønsker en pause fra en travel hverdag kan slappe av og nyte roen på denne eiendommen. De som bor på hotellet kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. Woodlands Lodge Ilford tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Dette hotellet har ikke babysenger på forespørsel. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Britannia Inn
  Frakr568Per natt

  Britannia Innstars

  Ilford, London , Mansfield road 54 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 200 anmeldelser fra reisendeBasert på 200 anmeldelser fra reisende

  Det koselige hotellet ligger ved siden av sentrum av Ilford og Ilford stasjon. Sentrale London kan nås på 20 minutter med metro. London City flyplass og Stansted flyplass ligger i henholdsvis 10 og 20 minutters avstand. OL-byen kan nås på 10 minutter. Hotellet har 24-timers resepsjon, hurtig utsjekking og gratis Wi-Fi på hele området.

  Se mer
 • OYO Townhouse 16 Ilford Hill
  Frakr647Per natt

  OYO Townhouse 16 Ilford Hillstars

  Ilford, London , 16 ilford hill 16 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 49 anmeldelser fra reisendeBasert på 49 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Ilford. Totalt 30 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. De som bor på overnattingsstedet kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. Reisende vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. Kjæledyr er ikke tillatt på OYO Townhouse 16 Ilford Hill.

  Se mer
 • Best Western Ilford
  Frakr467Per natt

  Best Western Ilfordstars

  Ilford, London , Argyle road, ilford, essex 3-5 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 60 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 597 anmeldelser fra reisendeBasert på 597 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger ved siden av Ilford sentrum og Ilford Station, kun 20 minutter fra sentrale London via T-bane eller tog, og gir deg kommunikasjon med alt som hovedstaden har å tilby. Bare noen minutter unna kan du nyte den vakre Epping Forest og ri på hester tilbake langs den berømte Centenary Walk-stien. De engelske innsjøene og hagene i nærheten Valentines Park er rett og slett fantastiske. Fasilitetene omfatter en romslig, luftkondisjonert, døgnåpen resepsjon, salong og frokostrom, gratis høyhastighets Internett-tilgang og mediasenter.

  Se mer
 • Cranbrook Hotel
  Frakr421Per natt

  Cranbrook Hotelstars

  Ilford, London , Conventry road 22-24 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 269 anmeldelser fra reisendeBasert på 269 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger ideelt til for både forretnings- og feriereisende. Beliggenheten gir enkel tilgang til det sentrale London. I området finnes det butikker, markeder og store banker. Det finnes en rekke puber, klubber og restauranter å velge mellom, samt snooker-klubber, topp golfbaner og et treningssenter. Hotellet tilbyr et stort møterom med en maksimal kapasitet på 500, concierge-tjenester, parkeringsmuligheter, døgnåpen resepsjon i lobbyen og vaskeritjenester. Andre fasiliteter omfatter frisørsalong, TV-stue, frokostrom og trådløs Internett-tilgang.

  Se mer
 • Arinza Hotel
  Frakr574Per natt

  Arinza Hotelstars

  Ilford, London , Mansfield road 50 - Kart
  3,2/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 127 anmeldelser fra reisendeBasert på 127 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Ilford. Eiendommen består av totalt 22 gjesteværelser. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Denne eiendommen har ikke babysenger på forespørsel. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på hotellet da dette ikke tillater kjæledyr. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil.

  Se mer
 
[x]
 

Mest populære hoteller - Ilford

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her