Hoteller i Hyde Park

Finn på kart
 • 20 Hertford Street
  Frakr2.448Per natt

  20 Hertford Streetstars

  Hyde Park, London , Hertford street 20 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 36 anmeldelser fra reisendeBasert på 36 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable leilighetshotellet ligger i Hyde Park. Med bare 9 rom er denne eiendommen perfekt for dem som ønsker et rolig og avslappende opphold. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Denne eiendommen tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. Dette overnattingsstedet tillater ikke kjæledyr.

  Se mer
 • Mayfair House
  Frakr3.462Per natt

  Mayfair Housestars

  Hyde Park, London , Shepherd street 22-28 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 65 anmeldelser fra reisendeBasert på 65 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse leilighetshotellet ligger i Hyde Park. Overnattingsstedet består av totalt 25 rom. Alle som bor her kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. De som velger å overnatte her kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen soverom hvor gjester kan be om babysenger til de minste barna. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen.

  Se mer
 • 17 Hertford Street
  Frakr2.687Per natt

  17 Hertford Streetstars

  Hyde Park, London , Hertford street 17 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 6 anmeldelser fra reisendeBasert på 6 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Hyde Park. 17 Hertford Street garanterer et fredfullt opphold da det kun består av 9 gjesteværelser. Gjester kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. 17 Hertford Street tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. 17 Hertford Street er ideelt for ferierende barnefamilier da noen av gjesteværelsene, på forespørsel, inkluderer babyseng. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen.

  Se mer
 • Mandarin Oriental Hyde Park London
  Frakr7.409Per natt

  Mandarin Oriental Hyde Park Londonstars

  Hyde Park, London , Knightsbridge 66 - Kart
   

  Dette fantastiske hotellet ligger i Hyde Park. Det finnes totalt 200 rom på stedet. Dette hotellet har eksistert siden 1889, men ble totalrenovert i 2000. Mandarin Oriental Hyde Park London tilbyr internettforbindelse via Wi-Fi eller kabel. Eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon. De som ikke ønsker å etterlate kjæledyrene sine hjemme har mulighet for å ta dem med. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Spisestedet inviterer besøkende på de mest smakfulle retter i elegante omgivelser. Takket være de utmerkede wellnessfasilitetene passer dette overnattingsstedet perfekt til dem som er på jakt etter et avslappende og tilbakelent opphold.

  Se mer
 
[x]
 

Mest populære hoteller - Hyde Park

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her