Hoteller i Heathrow Airport

Finn på kart
 • Hilton Garden Inn London Heathrow Airport
  Frakr934Per natt

  Hilton Garden Inn London Heathrow Airportstars

  Heathrow Airport, London , Eastern perimeter rd, hatton cross, london - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 108 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2606 anmeldelser fra reisendeBasert på 2606 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger ved siden av Hatton Cross T-banestasjon, og derfra kan gjestene enkelt komme seg til alle de 4 terminalene på Heathrow flyplass. Med offentlige transportforbindelser like i nærheten, kan du nå sentrale London på 30 minutter, noe som gjør dette til et flott hotell for både forretninger og fornøyelser. Hotellet har en internasjonal restaurant, og gjestene kan nyte god drikke og snacks i den elegante baren, eller prøve husets spesialkaffe i hotellets kaffebar.

  Se mer
 • Hyatt Place London Heathrow Airport
  Frakr706Per natt

  Hyatt Place London Heathrow Airportstars

  Heathrow Airport, London , The grove, bath road, sipson, west drayton - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 52 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3591 anmeldelser fra reisendeBasert på 3591 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne etablissementet ligger i hjertet av Heathrow, med kort avstand til verdens travleste internasjonale flyplass. Det er innenfor rekkevidde av alle hovedveier og bare 5 minutter fra passasjerterminalene. Lokale busser betjener linjen som passerer foran hotellet hvert 5 minutt, med overganger til t-bane stopp på Heathrow, som gir enkel tilgang til London. På grunn av beliggenheten kan etablissementet tilby forretningsreisende top-of-the-line konferansefasiliteter. Gjestene som skal på et videre fly kan bruke tiden på å skjemme bort seg selv i frisørsalongen, eller besøke Nail Shop, som ligger i nærheten. Hvis de trenger en drink, kan baren tilby en skikkelig halvliter øl, mens restauranten er perfekt for et solid måltid som vil vare fram til siste målet for reisen deres. Gjestene kan velge et rom med utsikt mot rullebanen eller roen i det lokale landskapet.

  Se mer
 • Heston Hyde Hotel
  Frakr861Per natt

  Heston Hyde Hotelstars

  Heathrow Airport, London , North hyde lane 45 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 217 anmeldelser fra reisendeBasert på 217 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Heathrow Airport. Totalt 303 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Heston Hyde Hotel. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. De som velger å overnatte her kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Heston Hyde Hotel tilbyr ikke babysenger. Heston Hyde Hotel har fellesområder tilrettelagt for rullestolbrukere. Gjester vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette hotellet ikke tillater kjæledyr. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på Heston Hyde Hotel. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Ibis Styles London Heathrow
  Frakr493Per natt

  Ibis Styles London Heathrowstars

  Heathrow Airport, London , 272 bath road harlington - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 798 anmeldelser fra reisendeBasert på 798 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Heathrow Airport. Besøkende vil finne flyplassen innen 1. 2 kilometer. Overnattingsstedet består av totalt 140 koselige soverom. Hotellet ble bygget i 2014. Både Wi-Fi og kablet internettforbindelse er tilgjengelig i fellesområdene. Ibis Styles London Heathrow tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Fellesområdene er tilrettet også for rullestolbrukere. Dette er ikke et dyrevennlig hotell. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på Ibis Styles London Heathrow.

  Se mer
 • Thistle London Heathrow Terminal 5
  Frakr502Per natt

  Thistle London Heathrow Terminal 5stars

  Heathrow Airport, London , Bath road, longford - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 55 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3544 anmeldelser fra reisendeBasert på 3544 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet nyter godt av sin strålende beliggenhet like ved Heathrow flyplass. Det er også hurtig og enkelt å ta seg inn til Londons livlige og pulserende sentrum hvor man kan utforske alle byens attraksjoner, shoppingmuligheter, restauranter og underholdning. Hotellet kjennetegnes av en særlig grad av gjestfrihet og en utmerket service. Gjesterommene er vakkert, komfortabelt og moderne innredet. Aktive gjester er velkomne til å benytte seg av hotellets treningssenter eller svømmebasseng.

  Se mer
 • The Stanwell Heathrow
  Frakr919Per natt

  The Stanwell Heathrowstars

  Heathrow Airport, London , 171 town lane 171 171 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 549 anmeldelser fra reisendeBasert på 549 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Heathrow Airport. Beliggende innen 4. 5 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Innen 380 meter vil besøkende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Besøkende vil finne flyplassen innen 7. 0 kilometer. Totalt antall soverom er 52. Dette hotellet ble restaurert i 2017. De som bor på eiendommen kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. The Stanwell Heathrow tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. Stedets fellesområder er handicapvennlige. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på The Stanwell Heathrow. Forretningsreisende kan benytte seg av stedets møtefasiliteter. Alle som bor her kan fråtse i de lekreste retter på stedets gastronomiske spisested. Kunder kan fråtse i den lekre maten som serveres på overnattingsstedet. Noen av tjenestene til The Stanwell Heathrow kan koste ekstra.

  Se mer
 • The Continental
  Frakr825Per natt

  The Continentalstars

  Heathrow Airport, London , Lampton road 29-31 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 60 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 191 anmeldelser fra reisendeBasert på 191 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Heathrow Airport. Beliggende innen 200 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Offentlige transportforbindelser er kun en kort spasertur unna. Stedet teller totalt 67 innbydende rom. Dette hotellet ble totalrenovert i 2017. Det finnes også Wi-Fi-forbindelse i fellesområdene. Dette overnattingsstedet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. I øvrig kan besøkende medbringe kjæledyr på denne eiendommen. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. De som velger å overnatte her kan unne seg litt ekstra godt i eiendommens wellnessavdeling. Forretningsreisende kan benytte egne konferanserom egnet til å arrangere forretningsmøter, seminar eller andre typer arrangement. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Holiday Inn Express London Heathrow T5
  Frakr620Per natt
  4,2/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2153 anmeldelser fra reisendeBasert på 2153 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger praktisk til for å besøke de lokale turistattraksjonene som Windsor og sitt historiske slott, Henley og temaparkene i Legoland og Thorpe Park. Gjestene ønskes velkomne i en lobby med 24-timers resepsjon og fasiliteter inkluderer en hotellsafe, heistilgang og et utvalg av spisealternativer inkludert roomservice (ekstra kostnader påløper) og en bar. Forretningsreisende vil sette pris på konferansefasilitetene og det finnes trådløs internettilgang (ekstra kostnader påløper) på hele hotellområdet. Parkering på stedet er også tilgjengelig (en liten avgift påløper).

  Se mer
 • Best Western Airlink Hotel London Heathrow
  Frakr650Per natt
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 192 anmeldelser fra reisendeBasert på 192 anmeldelser fra reisende

  Perfekt for familier, ligger dette flotte hotellet i Heathrow Airport. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 2. 9 kilometer fra innkvarteringen. Innen 320 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Gjester vil finne flyplassen innen 6. 5 kilometer. Totalt antall gjesteværelser er 52. Dette overnattingsstedet gjennomgikk en renovasjon i 2016. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på Best Western Airlink Hotel London Heathrow. Alle de overnattende vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Overnattingsstedets fellesområder er tilgjengelige for rullestolbrukere. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Reisende som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. De som velger å overnatte her får energi til dagen gjennom kulinariske opplevelser på spisestedene. Reisende kan oppleve og utforske flere av spisestedene på Best Western Airlink Hotel London Heathrow.

  Se mer
 • Crowne Plaza London Heathrow T4
  Frakr1.255Per natt
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 71 anmeldelser fra reisendeBasert på 71 anmeldelser fra reisende

  Dette koselige hotellet er i Heathrow Airport.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  11  Hoteller i Heathrow Airport
Side  1  av  2
 

Mest populære hoteller - Heathrow Airport

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her