Hoteller i Greater London

Finn på kart
 • Best Western Plus Epping Forest
  Frakr530Per natt
  3,6/5
  Kundeomtalerav 22 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 475 anmeldelser fra reisendeBasert på 475 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Walthamstow. Det finnes totalt 99 soverom på stedet. Dette overnattingsstedet ble gjennomførende oppusset i 2007. Eiendommen tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på rommene. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. De som velger å overnatte her vil fryde seg over maten som serveres på hotellet. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Maitrise Hotel Maida Vale
  Frakr856Per natt

  Maitrise Hotel Maida Valestars

  Swiss Cottage, London , Kilburn high road 53-59 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1247 anmeldelser fra reisendeBasert på 1247 anmeldelser fra reisende

  Denne byen og dette forretningshotellet ligger på en praktisk plassering, nær undergrunnsbanen og togstasjonen. Det er kun en kort taxitur til sentrale hovedtogstasjoner i London. Etablissementet er godt dekket av busser som reiser til og fra det sentrale London, og nås enkelt med bil. Dette forretnings- og konferansehotellet tilbyr 50 soverom designet med et gjennomtenkt oppsett, samt møbler med imponerende fokus på detaljer. Det 4-etasjers hotellet er fullt luftkondisjonert, og ønsker velkommen til både fornøyelses- og forretningsgjester med samme pleie og omtenksomhet. Hvert av de stilige gjesterommene er kreativt møblert med førsteklasses designermaterialer - fra håndbygde møbler til baderomløsninger fra Hansgrothe. Konferansefasilitetene byr på det ypperste av utstyr for å være vert for forskjellige forretningsfunksjoner.

  Se mer
 • The Westbridge Hotel
  Frakr894Per natt

  The Westbridge Hotelstars

  Stratford, London , High street 335-337 - Kart
  4,7/5
  Kundeomtalerav 16 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1761 anmeldelser fra reisendeBasert på 1761 anmeldelser fra reisende

  Hotellet oser av all luksus og komfort du kan forvente fra et moderne firestjerners hotell beliggende i en Grad II-oppført bygning datert til 1700-tallet. Hotellet er kun 5 minutters gange fra undergrunnsstasjonen Stratford og 2 minutters gange fra Stratford High Street DLR.Det finnes 80 rom med gratis Wi-Fi, individuelt regulert luftkondisjonering og egne bad med dusj, luksusfasiliteter og hårføner, LED Smart-TVer, telefon, kjøleskap, safe, strykejern samt te- og kaffefasiliteter.Restauranten tilbyr full engelsk frokost, lunsj og à la carte-middag. Merk at restauranten er halal, dette betyr at hverken svin eller alkohol serveres her.Hotellet har også et treningsrom, det er møblert med alt det siste innen treningsutstyr.

  Se mer
 • CROYDON PARK
  Frakr770Per natt

  CROYDON PARKstars

  Croydon, London , Altyre road 7 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 74 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1715 anmeldelser fra reisendeBasert på 1715 anmeldelser fra reisende

  Dette glimrende hotellet har en praktfull beliggenhet nær sentrum av Croydon sør i London. Det har restaurant, bar, treningssenter og spa. Jernbanestasjonen East Croydon ligger to minutter unna, jernbanestasjonen West Croydon i kort gangavstand, begge tilbyr lett adkomst til sentrum i London med alle sine berømte attraksjoner.

  Se mer
 • Novotel London Wembley
  Frakr770Per natt

  Novotel London Wembleystars

  Wembley, London , 5 olympic way, wembley - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1577 anmeldelser fra reisendeBasert på 1577 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Wembley, er dette flotte hotellet optimalt for familier. Innen 200 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Eiendommen består av totalt 235 rom. Denne eiendommen ble etablert i 2014. Hotellet tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på rommene. Gjester kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Videre tilbyr dette barnevennlige overnattingsstedet babyseng til de minste på forespørsel. Hotellet tilbyr åpne offentlige områder og har 12 handicapvennlige gjesteværelser. Både store og små kjæledyr er tillatt på eiendommen. Stedet tilbyr både parkerings- og garasjefasiliteter. Forretningsreisende kan benytte businessfasilitetene på stedet. Reisende kan nyte et velsmakende måltid på stedets gastronomiske spisested. Kunder på Novotel London Wembley kan nyte lekre måltid på stedet. Noen av tjenestene til Novotel London Wembley kan koste ekstra.

  Se mer
 • BEST WESTERN Palm Hotel
  Frakr811Per natt

  BEST WESTERN Palm Hotelstars

  Brent Cross, London , Hendon way 64-76 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 896 anmeldelser fra reisendeBasert på 896 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Brent Cross. Besøkende vil finne flyplassen innen 1. 5 kilometer. Eiendommen består av totalt 100 gjesteværelser. Dette hotellet ble oppusset i 2011. Internett (Wi-Fi eller kabel) er tilgjengelig på BEST WESTERN Palm Hotel. BEST WESTERN Palm Hotel tilbyr døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på BEST WESTERN Palm Hotel. Dette hotellet tillater ikke kjæledyr. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • ibis London Wembley
  Frakr529Per natt

  ibis London Wembleystars

  Wembley, London , South waywembley - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2492 anmeldelser fra reisendeBasert på 2492 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Wembley. Totalt 210 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på ibis London Wembley. Hotellet tilbyr trådløs internettforbindelse. Alle som bor her vil sette pris på døgnåpen resepsjon. ibis London Wembley tilbyr ikke babysenger. Alle rommene på ibis London Wembley er tilrettelagt for rullestolbrukere. Hvorfor ikke medbringe dine firbeinte familiemedlemmer til dette hotellet?Overnattingsstedet tilbyr parkering og garasje. Eiendommens spisested kommer til å fortrylle de besøkende med et utsøkt kjøkken og eksepsjonell atmosfære. Forretningsreisende setter pris på de tilgjengelige businessfasilitetene på overnattingsstedet. Disse tilrettelegger for alle slags typer arrangement. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Hilton London Wembley
  Frakr1.074Per natt

  Hilton London Wembleystars

  Wembley, London , Lakeside way, wembley, middlesex - Kart
  4,7/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3232 anmeldelser fra reisendeBasert på 3232 anmeldelser fra reisende

  Dette glamorøse hotellet har en perfekt plassering for et weekendopphold i byen, eller severdighetsferie i London. Det er midt mellom Wembley Arena og Wembley Stadium, og kun 8 minutters gåtur fra undergrunnsstasjonen Wembley Park. Besøkende kommer seg til sentrale deler av London raskt og enkelt gjennom Metropolitan- eller Jubilee-linjene. Slik kommer gjestene direkte til severdigheter som Big Ben, Houses of Parliament, Westminster Abbey og Southbank - samt shopping på Oxford Street og forbindelsene på King's Cross.De overdådige rommene og suitene har et trendy, urbant utseende. De har plysjsengetøy og trådløs internettforbindelse. Gjestene kan kose seg med frokost på senga fra den 24-timers romservice, eller spise frokost og middag i den sofistikerte restauranten på stedet. En chic men koselig bar tilbyr en adspredende kjele med te eller drinker etter middag. Gjestene kan stresse ned i gymmen og i det fantastiske innendørsbassenget etter en travel dag med oppdagelsesferd i byen.

  Se mer
 • Viking
  Frakr580Per natt

  Vikingstars

  Stratford, London , Romford road,startford 162 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 21 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 747 anmeldelser fra reisendeBasert på 747 anmeldelser fra reisende

  Dette familievennlige hotellet ligger i nærheten av mange puber, barer og restauranter hvor gjester kan prøve engelske spesialiteter og internasjonal mat. Området, kjent som Newnhams Borough, har gode forbindelser til offentlig transport. Sentrum av London med sine attraksjoner er kun 12 km unna. Dette er et ideelt sted for å starte sin utforskning av den engelske hovedstaden og alt den har å tilby.

  Se mer
 • Doubletree by Hilton Greenwich
  Frakr1.349Per natt

  Doubletree by Hilton Greenwichstars

  Greenwich, London , Catherine grove - Kart
   

  Dette komfortable hotellet er i Greenwich. Doubletree by Hilton Greenwich består av totalt 145 soverom. Dette hotellets byggeår dateres tilbake til 2012. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på Doubletree by Hilton Greenwich. Doubletree by Hilton Greenwich tilbyr døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Doubletree by Hilton Greenwich. Kjæledyr er ikke tillatt på Doubletree by Hilton Greenwich. Doubletree by Hilton Greenwich er med sine funksjonelle og praktiske businessfasiliteter det perfekte sted for forretningsreisende.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  31  Hoteller i Greater London
Side  1  av  4
 

Mest populære hoteller - Greater London

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler

 • The Westbridge Hotel
  The Westbridge Hotel
  4,7/5

  This was an incredible wonderful hotel experience. We would warmly recommend this hotel to anyone who's wondering where to book a hotel in London Stratford area. The staff were so kind and helpful. We ...

  Biseth
  Hotelopia-kunde, 22/09/2016

  Frakr894Se mer