Hoteller i Gatwick Airport

Finn på kart
 • Airport Inn Gatwick
  Frakr582Per natt

  Airport Inn Gatwickstars

  Gatwick Airport, London , Longbridge roundabout horley n/a - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 103 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1479 anmeldelser fra reisendeBasert på 1479 anmeldelser fra reisende

  Dette stilige hotellet har en bekvemmelig plassering, bare en kort avstand fra Londons Gatwick Airport. Gjestene har et flott utgangspunkt når de skal utforske den pulserende byen London, med gode forbindelser til offentlig transport rett i nærheten. Hotellet er det perfekte valget for kresne forretningsreisende og turister, så vel som for de som ønsker seg litt avkobling før eller etter en lang flytur. Gjestene inviteres inn i fredelige omgivelser på hotellet, hvor eleganse og sjarm florerer. Rommene er vakkert innredet og har alle moderne fasiliteter. Gjestene vil garantert bli fornøyd med det store utvalget av fasiliteter og tjenester som hotellet tilbyr.

  Se mer
 • Europa Gatwick
  Frakr423Per natt

  Europa Gatwickstars

  Gatwick Airport, London , Balcombe road, maidenbower na - Kart
  3,2/5
  Kundeomtalerav 49 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3233 anmeldelser fra reisendeBasert på 3233 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Gatwick Airport. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 5. 0 kilometer fra eiendommen. Totalt 246 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Europa Gatwick . Dette hotellet ble etablert i 1990. Reisende kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Gjester kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette hotellet. Stedets fellesområder er handicapvennlige. Kjæledyr er tillatt p åEuropa Gatwick .Europa Gatwick tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter. De som velger å overnatte her kan oppleve og utforske flere av spisestedene på Europa Gatwick. Europa Gatwick tilbyr både helse- og velværefasiliteter og passer perfekt for reisende som gjerne ønsker å lade batteriene. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • REIGATE MANOR HTL
  Frakr1.024Per natt

  REIGATE MANOR HTLstars

  Gatwick Airport, London , Reigate hill - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 495 anmeldelser fra reisendeBasert på 495 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er ideelt for familier, og ligger i Gatwick Airport. Med sin beliggenhet innen 1000 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Det er offentlige transportforbindelser 1. 0 kilometer unna. Kunder vil finne flyplassen innen 7. 5 kilometer. Det finnes totalt 50 rom på REIGATE MANOR HTL. Etter å ha blitt bygget i 1780 er overnattingsstedet komplett oppusset i 2014. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på REIGATE MANOR HTL. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Det er beklageligvis ingen gjesteværelser hvor de som velger å overnatte her kan be om babysenger til de minste barna. Fellesområdene er tilrettet også for rullestolbrukere. Dette er ikke et dyrevennlig hotell. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Stedets businessfasiliteter tilrettelegger for alle slags forretningsmøter, seminar eller konferanser.

  Se mer
 • Gatwick Whitehouse Hotel
  Frakr546Per natt

  Gatwick Whitehouse Hotelstars

  Gatwick Airport, London , Church road 52 - Kart
  3,1/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 580 anmeldelser fra reisendeBasert på 580 anmeldelser fra reisende

  Hotellet er kun 10 minutters gange fra Horley, og har en bekvemmelig lokalisering. Det tilbyr en varm, avslappende og vennlig atmosfære. Bysentrum av Horley er omtrent 500 m unna, og gjestene finner restauranter og barer omtrent 5 minutter fra hotellet. Hotellet tilbyr en komfortabel innkvartering med 24-timers transport til flyplassen. Hotellet ble renovert i 2010 og inneholder totalt 27 rom. Andre fasiliteter inkluderer en lobby, 24-timers resepsjon og utsjekking, en TV-lounge og bilparkering. Alle rommene har eget bad med dusj og hårføner. De er utstyrt med TV, telefon samt fasiliteter for å lage te og kaffe. Internettilgang leveres, samt både vaskemaskin og strykesett. Rommene har sentralvarme. Kontinental frokost serveres daglig. Middag tilbys fra en fast meny.

  Se mer
 • Russ Hill Hotel
  Frakr405Per natt

  Russ Hill Hotelstars

  Gatwick Airport, London , Russ hill - gatwick na - Kart
  3,0/5
  Kundeomtalerav 21 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2587 anmeldelser fra reisendeBasert på 2587 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet som ligger i Gatwick Airport, er et godt alternativ for familier. Beliggende innen 7. 0 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Den nærmeste stranden ligger innen 4. 4 kilometer fra eiendommen. Hotellet består av totalt 130 koselige gjesteværelser. Dette overnattingsstedets byggeår dateres tilbake til 1960. Det er trådløs internettforbindelse overalt på hotellet. Alle de overnattende kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Kjæledyr er tillatt på eiendommen. Gjester kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Crowne Plaza London – Gatwick Airport
  Frakr868Per natt
  4,4/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2352 anmeldelser fra reisendeBasert på 2352 anmeldelser fra reisende

  Dette glimrende hotellet har en strategisk plassering i Crawley sør i London, kun minutter med bil fra Gatwick internasjonale flyplass. Manor Royal Business Park ligger i fem minutters gåavstand, mens sentrum av Crawley kan nås i løpet av en kort spasertur. Den populære resorten ved havet, Brighton, kan nås innen en halvtimes kjøretur, og London Victoria stasjon er 30 minutter unna med Gatwick ekspresstog.Det moderne hotellet tilbyr romslige rom i et innbydende, moderne stildesign. De er flott innredet og har alle nødvendige fasiliteter. Forretningsreisende vil sette pris på tilgang til Wi-Fi, forretningssenteret og konferansefasilitetene. Hotellet tilbyr et fullt utstyrt treningsrom, et 15 meters svømmebasseng med bobleseter samt badstue og damprom. Gjester kan prøvesmake engelsk mat i hotellets elegante restaurant. Dette hotellet er det ideelle stedet for forretningsreisende eller de som ønsker å bo nær flyplassen.

  Se mer
 • ibis London Gatwick Airport
  Frakr634Per natt

  ibis London Gatwick Airportstars

  Gatwick Airport, London , London road, county oak - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2378 anmeldelser fra reisendeBasert på 2378 anmeldelser fra reisende

  Dette er et rimelig og sjarmerende hotell beliggende kun 5 minutters kjøring fra Gatwick flyplass og en kort togtur fra sentrale London, noe som lar både forretnings- og fritidsreisende få mest mulig ut av deres opphold i denne fantastiske og kosmopolitanske byen. I tillegg kan gjestene bestille rom her for lett tilgang til Gatwick flyplass ved. Besøkende vil få mulighet til å velge mellom et bredt utvalg av velutstyrte gjesterom, hvert fullt utstyrt med moderne fasiliteter som TV og gratis trådløst internett hvis de vil holde seg oppdatert. Reisende kan prøve kaféen for snacks eller et lett måltid, eller slappe av med en drink før flyet deres i baren.

  Se mer
 
[x]
 

Mest populære hoteller - Gatwick Airport

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her