Hoteller i Gatwick Airport

Finn på kart
 • Airport Inn Gatwick
  Frakr856Per natt

  Airport Inn Gatwickstars

  Gatwick Airport, London , Longbridge roundabout horley n/a - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 105 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1525 anmeldelser fra reisendeBasert på 1525 anmeldelser fra reisende

  Dette stilige hotellet har en bekvemmelig plassering, bare en kort avstand fra Londons Gatwick Airport. Gjestene har et flott utgangspunkt når de skal utforske den pulserende byen London, med gode forbindelser til offentlig transport rett i nærheten. Hotellet er det perfekte valget for kresne forretningsreisende og turister, så vel som for de som ønsker seg litt avkobling før eller etter en lang flytur. Gjestene inviteres inn i fredelige omgivelser på hotellet, hvor eleganse og sjarm florerer. Rommene er vakkert innredet og har alle moderne fasiliteter. Gjestene vil garantert bli fornøyd med det store utvalget av fasiliteter og tjenester som hotellet tilbyr.

  Se mer
 • Hilton London Gatwick Airport
  Frakr1.590Per natt

  Hilton London Gatwick Airportstars

  Gatwick Airport, London , Gatwick airport, south terminal - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 53 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 9366 anmeldelser fra reisendeBasert på 9366 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Gatwick Airport. De 821 innbydende soverommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble denne eiendommen totalrenovert i 2003. Dette overnattingsstedet sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Alle de overnattende ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Noen gjesteværelser tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Overnattingsstedet tilbyr åpne offentlige områder og har 10 handicapvennlig gjesteværelse. Kjæledyr anses som en del av familien på dette overnattingsstedet. Det finnes en parkeringsplass. Alle som bor her kan benytte shuttle-service til lufthavnen. Hotellet har utmerkede businessfasiliteter og er derfor ideelt til forretningsreisende. De som velger å overnatte her kan benytte seg av stedets matservering. Stedets restauranttilbud er kjent for sitt utsøkte kjøkken og fenomenale service. Noen av tjenestene til Hilton London Gatwick Airport kan koste ekstra.

  Se mer
 • Sofitel London Gatwick
  Frakr1.924Per natt

  Sofitel London Gatwickstars

  Gatwick Airport, London , North terminal approach - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 45 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 9672 anmeldelser fra reisendeBasert på 9672 anmeldelser fra reisende

  Perfekt for familier, ligger dette komfortable hotellet i Gatwick Airport. Overnattingsstedet består av 518 gjesteværelser. Denne eiendommen ble sist renovert i 2007. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på Sofitel London Gatwick. Resepsjonen er ikke åpen til alle døgnets tider. Det er beklageligvis ingen soverom hvor reisende kan be om babysenger til de minste barna. Sofitel London Gatwick forstår at tilgjengelighet for alle typer gjester er viktig. Derfor tilbys rom med fasilitteter som alle er tilrettelagt rullestolbrukere. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Sofitel London Gatwick tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter. Kunder kan oppleve og utforske flere av spisestedene på eiendommen. Sofitel London Gatwick tilbyr alle nødvendige fasiliteter og tjenester for det perfekte forretningsmøtet. Overnattingsstedet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Europa Gatwick
  Frakr548Per natt

  Europa Gatwickstars

  Gatwick Airport, London , Balcombe road, maidenbower na - Kart
  3,2/5
  Kundeomtalerav 51 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3293 anmeldelser fra reisendeBasert på 3293 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Gatwick Airport. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 5. 0 kilometer fra eiendommen. Totalt 246 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Europa Gatwick . Dette hotellet ble etablert i 1990. Reisende kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Gjester kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette hotellet. Stedets fellesområder er handicapvennlige. Kjæledyr er tillatt p åEuropa Gatwick .Europa Gatwick tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter. De som velger å overnatte her kan oppleve og utforske flere av spisestedene på Europa Gatwick. Europa Gatwick tilbyr både helse- og velværefasiliteter og passer perfekt for reisende som gjerne ønsker å lade batteriene. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Arora International Gatwick
  Frakr873Per natt

  Arora International Gatwickstars

  Gatwick Airport, London , Southgate avenue, southgate - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 48 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3321 anmeldelser fra reisendeBasert på 3321 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne hotellet er ideelt plassert i hjertet av bysentrum i Crawley, og tilbyr reisende uforlignelig klasse og stil. Hotellet har direkte forbindelse til Crawley Railway Station, og utmerket tilknytning til M23 med alle fasiliteter som finnes av shoppingmuligheter i Crawley rett ved dørstokken. London Gatwick er i umiddelbar nærhet, mens Heathrow flyplass er omtrent 45 km unna. De supert utstyrte soverommene har store komfortable senger, fasiliteter for å lage te og kaffe, et minikjøleskap og en satellitt-TV. Badene er vakkert utstyrt i kvartsgranitt, og har egen dusj. Stedets restaurant tilbyr et moderne design, og supre kulinariske opplevelser. Her finnes en delikat sesongbasert meny som baseres på regionens beste råvarer. Baren er plassert i midten av atrium, og er et ideelt sted for å oppleve en lett lunsj eller en deilig kopp kaffe. Andre hotellfasiliteter inkluderer et velutstyrt velværeområde, et avslappende damprom og en rekke massasjetjenester.

  Se mer
 • Gatwick Belmont
  Frakr1.167Per natt

  Gatwick Belmontstars

  Gatwick Airport, London , Massetts road 46 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1324 anmeldelser fra reisendeBasert på 1324 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende, komfortable rommet har en flott beliggenhet i sentrum av Horley. Det ligger i kort kjøreavstand fra Gatwick flyplass, selv om det har en praktisk transfertjeneste til/fra flyplassen for en ekstra avgift. Horley togstasjon ligger 10 minutters gange unna, og motorveien M23 nås på kun 5 minutter. Et stort antall butikker og restauranter ligger i nærheten og sikrer at gjestene koser seg. Hotellet har en sjarmerende, tradisjonell stil, og tar imot gjestene med lokal britisk mat og gratis Wi-Fi blant andre fasiliteter. Rommene med eget bad er smakfullt innredet og tilbyr te/kaffefasiliteter. Gjester som har mulighet til å bo på dette eksepsjonelle hotellet vil finne en klassisk atmosfære og glimrende service basert på varm gjestfrihet og fremfor alt omsorg for gjestene.

  Se mer
 • Holiday Inn London Gatwick Worth
  Frakr1.349Per natt

  Holiday Inn London Gatwick Worthstars

  Gatwick Airport, London , Crabbet park turners hill - Kart
  3,0/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1431 anmeldelser fra reisendeBasert på 1431 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i Crabbet Park, midt i det vakre Sussex-landskapet, kjent for hesterasen Crabbet Arabia. Herfra er det bare noen få minutter til motorveien M23 og Gatwick og det tar omtrent 15 minutter til flyplassen. Sentrum, med masser av shopping og underholdning, ligger ca. syv kilometer unna og offentlig transport finnes 1000 meter fra hotellet som ble bygget i 1996 og har 118 rom, inkludert 6 suiter, alle komfortable og velutstyrte. Gjester ønskes velkommen i lobbyen med døgnåpen resepsjon. Her finnes også en bar og en restaurant hvor man har muligheter for å slappe av (barnestoler tilgjengelig). Fire konferanserom med internettforbindelse er tilgjengelig for de forretningsreisende. For dem som kommer med bil er det mulig å parkere.

  Se mer
 • Gatwick Whitehouse Hotel
  Frakr655Per natt

  Gatwick Whitehouse Hotelstars

  Gatwick Airport, London , Church road 52 - Kart
  3,1/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 616 anmeldelser fra reisendeBasert på 616 anmeldelser fra reisende

  Hotellet er kun 10 minutters gange fra Horley, og har en bekvemmelig lokalisering. Det tilbyr en varm, avslappende og vennlig atmosfære. Bysentrum av Horley er omtrent 500 m unna, og gjestene finner restauranter og barer omtrent 5 minutter fra hotellet. Hotellet tilbyr en komfortabel innkvartering med 24-timers transport til flyplassen. Hotellet ble renovert i 2010 og inneholder totalt 27 rom. Andre fasiliteter inkluderer en lobby, 24-timers resepsjon og utsjekking, en TV-lounge og bilparkering. Alle rommene har eget bad med dusj og hårføner. De er utstyrt med TV, telefon samt fasiliteter for å lage te og kaffe. Internettilgang leveres, samt både vaskemaskin og strykesett. Rommene har sentralvarme. Kontinental frokost serveres daglig. Middag tilbys fra en fast meny.

  Se mer
 • REIGATE MANOR HTL
  Frakr1.148Per natt

  REIGATE MANOR HTLstars

  Gatwick Airport, London , Reigate hill - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 508 anmeldelser fra reisendeBasert på 508 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Gatwick Airport, og er spesielt utformet for familier. Beliggende innen 1000 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Det er offentlige transportforbindelser 1. 0 kilometer unna. Besøkende vil finne flyplassen innen 7. 5 kilometer. Hotellet består av totalt 50 koselige soverom. Dette hotellet stod ferdig i 1780 og ble renovert i 2014. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på REIGATE MANOR HTL. Dette overnattingsstedet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. REIGATE MANOR HTL tilbyr ikke babysenger. Stedets fellesområder er handicapvennlige. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på REIGATE MANOR HTL. Konferansefasiliteter er tilgjengelig på dette overnattingsstedet. Gjester kan nyte lekre måltid på stedets restaurant. Matelskere kommer til å sette stor pris på stedets kulinariske tilbud - her finnes noe godt for alle typer gjester.

  Se mer
 • Holiday Inn Gatwick Airport
  Frakr943Per natt

  Holiday Inn Gatwick Airportstars

  Gatwick Airport, London , Povey cross road - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 46 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2337 anmeldelser fra reisendeBasert på 2337 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Gatwick Airport. Stedet teller totalt 216 innbydende gjesteværelser. Dette overnattingsstedet gjennomgikk en renovasjon i 2003. Hotellet tilbyr internettforbindelse til alle sine gjester. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Dette overnattingsstedet tillater ikke kjæledyr. Holiday Inn Gatwick Airport tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter. Reisende kan benytte shuttle-service til lufthavnen. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  15  Hoteller i Gatwick Airport
Side  1  av  2
 

Mest populære hoteller - Gatwick Airport

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her