Hoteller i Finsbury Park

Finn på kart
 • Best Western London Highbury
  Frakr1.490Per natt

  Best Western London Highburystars

  Finsbury Park, London , Seven sisters road 372-374 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 576 anmeldelser fra reisendeBasert på 576 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Finsbury Park. Beliggende innen 8. 0 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Totalt 44 rom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Best Western London Highbury. Dette hotellet ble totalrenovert i 2011. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. Best Western London Highbury tilbyr døgnåpen resepsjon. Dette hotellet har ikke babysenger på forespørsel. Best Western London Highbury ønsker ikke kjæledyr velkommen. Gjester vil sette pris på stedets kulinariske spisested hvor man kan velge i et bredt utvalg mat og drikke.

  Se mer
 • United Lodge Hotel
  Frakr842Per natt

  United Lodge Hotelstars

  Finsbury Park, London , 368-370 green lanes - Kart
   

  Dette flotte hotellet ligger i Finsbury Park. Dette hotellet tilbyr totalt 25 soverom. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Gjester er alltid velkomne på overnattingsstedets døgnåpne resepsjon. Videre tilbyr dette barnevennlige hotellet babyseng til de minste på forespørsel. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr. Gjester tilbys lufthavnstransport for økt bekvemmelighet. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • London Shelton Hotel
  Frakr827Per natt

  London Shelton Hotelstars

  Finsbury Park, London , Wightman road 60-62 60-62 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 178 anmeldelser fra reisendeBasert på 178 anmeldelser fra reisende

  Dette upretensiøse hotellet er i Finsbury Park. De som ønsker en pause fra en travel hverdag kan slappe av og nyte roen på denne eiendommen. London Shelton Hotel tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Dette overnattingsstedet tillater ikke kjæledyr.

  Se mer
 
[x]
 

Mest populære hoteller - Finsbury Park

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her