Hoteller i Docklands

Finn på kart
 • Radisson Blu Edwardian New Providence Wharf
  Frakr1.542Per natt
  4,8/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4487 anmeldelser fra reisendeBasert på 4487 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Docklands. Besøkende vil finne flyplassen innen 40. 4 kilometer. Eiendommen består av totalt 169 soverom. Radisson Blu Edwardian New Providence Wharf ble komplett oppusset i 2017. Radisson Blu Edwardian New Providence Wharf tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på rommene. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Denne eiendommen er ideell for barnefamilier da det på noen av soverommene, ved forespørsel, er inkluderet babyseng. Bevegelseshemmede gjester kan velge denne eiendommen som er tilrettelagt for rullestolbrukere. Det finnes et begrenset antall handicapvennlige gjesteværelser. Kunder vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr. Det finnes en parkeringsplass. Er man på jakt etter avslapning kan gjester velge blant et bredt utvalg helse- og velværetilbud. Radisson Blu Edwardian New Providence Wharf kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Holiday Inn - London - Whitechapel
  Frakr1.067Per natt

  Holiday Inn - London - Whitechapelstars

  Docklands, London , Cavell street 5 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 963 anmeldelser fra reisendeBasert på 963 anmeldelser fra reisende

  Dette helt nye hotellet, designet for komfort og stil, med panoramautsikt over ikoniske landemerker i London som Gherkin, Tower Bridge og Tower of London, ligger i hjertet av Øst-London, fem minutters gange fra både Whitechapel og Shadwell undergrunnsstasjoner. Londons finansdistrikt kan nås innen 10 minutter ved hjelp av offentlig transport. For shopping og fritid kan gjestene besøke West End og nye Westfield Stratfod, begge kun 15 minutter unna. Dette er et ideelt utgangspunkt fra hvor man kan utforske den engelske hovedstaden.

  Se mer
 • Point A Hotel London - Canary Wharf
  Frakr727Per natt

  Point A Hotel London - Canary Wharfstars

  Docklands, London , Hertsmere road west 1b - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2236 anmeldelser fra reisendeBasert på 2236 anmeldelser fra reisende

  Dette enkle hotellet ligger i Docklands. Point A Hotel London - Canary Wharf består av totalt 130 gjesteværelser. De som bor på overnattingsstedet kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Det er beklageligvis ingen gjesteværelser hvor gjester kan be om babysenger til de minste barna. Eiendommen tilbyr åpne fellesområder. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. Hotellet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Crowne Plaza London Docklands
  Frakr1.241Per natt

  Crowne Plaza London Docklandsstars

  Docklands, London , Western gateway - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2149 anmeldelser fra reisendeBasert på 2149 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Docklands. Crowne Plaza London Docklands består av totalt 210 rom. Både Wi-Fi og kablet internettforbindelse er tilgjengelig i fellesområdene. Crowne Plaza London Docklands tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Det finnes en parkeringsplass. Crowne Plaza London Docklands legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. Helse- og velværetilbudet på overnattingsstedet sørger for det aller ypperste innenfor avslapning. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Ibis Styles London Excel
  Frakr787Per natt

  Ibis Styles London Excelstars

  Docklands, London , Victoria dock road 272 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 43 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1896 anmeldelser fra reisendeBasert på 1896 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i London Docklands, rett ved jernbanestasjonen DLR, som gir tilgang til Excel Exhibition Centre og undergrunnsnettverket. Det er også 20 minutters reise med offentlig transport til O2 Arena, hvor de beste konsertene finner sted. Dette er et ideelt hotell for gjester som reiser i forretningsøyemed.

  Se mer
 • Hilton Canary Wharf
  Frakr1.254Per natt

  Hilton Canary WharfstarsGreenProgram Icon

  Docklands, London , South quay marsh wall london e14 9sh - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 50 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4371 anmeldelser fra reisendeBasert på 4371 anmeldelser fra reisende

  Hotellet er lokalisert i et av Londons nyeste kommersielle områder. Sentrum av Canary Wharf er kun omtrent 100 m unna. Restauranter, barer og shoppingmuligheter er omtrent 300 m unna. Undergrunnsstasjonen Canary Wharf er omtrent 600 m fra hotellet, mens nærmeste regionale togstasjon er omtrent 1 km unna. London City flyplass er 6 km unna og Heathrow er omtrent 33 km unna. Dette luftkondisjonerte byhotellet ble åpnet så nylig som i 2006, og består av totalt 282 rom fordelt på 14 etasjer. Fasilitetene som tilbys inkluderer en døgnåpen resepsjon, valutaveksling og et bagasjerom. En bar og en restaurant er tilgjengelig på stedet. Det er også konferanseløsninger og internettilgang. Renseri og romservice tilbys også. Alle rommene er fullt utstyrt. Standarden inkluderer satellitt/kabel-TV, minibar samt fasiliteter for å lage te og kaffe.

  Se mer
 • Novotel London Canary Wharf
  Frakr1.673Per natt

  Novotel London Canary Wharfstars

  Docklands, London , Marsh wall 40 - Kart
  4,7/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter

  Dette moderne og stilige hotellet består av 39 etasjer og befinner seg i hovedstadens berømte finansdistrikt, bare noen få T-banestopp unna noen av Londons mest ikoniske severdigheter. Dette er det perfekte stedet enten du er på ferie eller jobbreise. Hotellet huser en prisvinnende restaurant, samt en bar og takterrasse med en spektakulær 360 graders utsikt over den stadig voksende byen. Det har ni fullt utstyrte møterom, gratis WiFi, basseng og et toppmoderne treningsrom der gjestene kan holde treningsrutinene sine vedlike. Avslappende rom med trendy innredning, flatskjerm-TV og eget bad. Suitene har også stue og panoramautsikt over byen.

  Se mer
 • DoubleTree by Hilton London Docklands Riverside
  Frakr1.139Per natt

  DoubleTree by Hilton London Docklands RiversidestarsGreenProgram Icon

  Docklands, London , Rotherhithe street 265a - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 25 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2626 anmeldelser fra reisendeBasert på 2626 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Docklands. Eiendommen består av totalt 378 koselige rom. DoubleTree by Hilton London Docklands Riverside ble komplett oppusset i 2006. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan reisende benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Alle de overnattende ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. DoubleTree by Hilton London Docklands Riverside er ideelt for ferierende barnefamilier da noen av soverommene, på forespørsel, inkluderer babyseng. DoubleTree by Hilton London Docklands Riverside er designet for å gjøre alle gjesters opphold så enkelt som mulig og tilbyr derfor værelser med handicapvennlige baderom. Dyrevenner kommer til å nyte oppholdet på dette kjæledyrvennlige overnattingsstedet. Alle de overnattende som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Denne eiendommen har et variert utvalg av spisested. Takket være det brede utvalget av helse- og velværefasiliteter har de som bor på dette overnattingsstedet gode muligheter til å unne seg selv litt ekstra godt. Alle kan benytte konferansefasilitetene og -tjenestene som tilbys på stedet til enhver form for arrangement. Overnattingsstedet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Phoenix Heights By BridgeStreet
  Frakr1.629Per natt

  Phoenix Heights By BridgeStreetstars

  Docklands, London , Mastmaker road 4 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 36 anmeldelser fra reisendeBasert på 36 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable leilighetshotellet ligger i Docklands. Med sin beliggenhet innen 8. 8 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innkvarteringen ligger i nærheten av byens viktigste transportforbindelser. Reisende vil finne flyplassen innen 8. 5 kilometer. Stedet teller totalt 56 innbydende rom. Dette overnattingsstedet ble etablert i 2010. Reisende kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Phoenix Heights By BridgeStreet. Kjæledyr er ikke tillatt på Phoenix Heights By BridgeStreet. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Travelodge Docklands
  Frakr583Per natt

  Travelodge Docklandsstars

  Docklands, London , Coriander ave, poplar - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 15 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 867 anmeldelser fra reisendeBasert på 867 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Docklands. Med sin beliggenhet innen 1000 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 2. 5 kilometer vil reisende finne transportforbindelser som lar dem utforske området. Totalt antall gjesteværelser er 232. Denne eiendommen ble totalrenovert i 2006. Reisende kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Travelodge Docklands tilbyr døgnåpen resepsjon. Videre tilbyr dette barnevennlige hotellet babyseng til de minste på forespørsel. Bevegelseshemmede gjester kan velge denne eiendommen som er tilrettelagt for rullestolbrukere. Det finnes et begrenset antall handicapvennlige gjesteværelser. Kjæledyr er ikke tillatt på dette overnattingsstedet. Travelodge Docklands tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter. Denne eiendommen har et variert utvalg av spisested. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  26  Hoteller i Docklands
Side  1  av  3
 

Mest populære hoteller - Docklands

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her