Hoteller i Docklands

Finn på kart
 • Novotel London Canary Wharf
  Frakr2.324Per natt

  Novotel London Canary Wharfstars

  Docklands, London , 40 marsh wall - Kart
  4,8/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter

  Dette sjarmerende hotellet er i Docklands. Dette overnattingsstedet tilbyr totalt 313 soverom. Dette hotellet ble etablert i 2017. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Novotel London Canary Wharf. Alle gjesteværelsene på denne handicapvennlige eiendommen er tilrettelagt rullestolbrukere. Dette dyrevennlige overnattingsstedet aksepterer kjæledyr i alle størrelser. Alle de overnattende kan enkelt ta seg til lufthavnen takket være stedets egen shuttle-service. De som velger å overnatte her kan oppleve og utforske flere av spisestedene på overnattingsstedet. Forretningsreisende setter pris på de tilgjengelige businessfasilitetene på hotellet. Disse tilrettelegger for alle slags typer arrangement. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Britannia International Hotel Canary Wharf
  Frakr911Per natt
  3,5/5
  Kundeomtalerav 60 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4730 anmeldelser fra reisendeBasert på 4730 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet har en flott beliggenhet i hjertet av Londons Docklands. Hotellet ligger i nærheten av forretningsdistriktet Canary Wharf og Greenwich-området. Denne nydelige beliggenheten tilbyr et godt valg for reisende som ønsker å utforske attraksjonene som denne fantastiske byen har å tilby. Forbindelser til det offentlige transportnettverket er tilgjengelige i nærheten. Dette flotte hotellet vil garantert imponere, med nydelig arkitektonisk design. Gjesterommene er utsøkt innredete og tilbyr en kokong av ro og fred hvor man kan unnslippe resten av verden. Gjestene vil sette pris på det brede utvalget av fasiliteter og tjenester som hotellet tilbyr. Gjestene kan nyte en deilig svømmetur i bassenget eller rett og slett slappe av i damprommet, badstuen og spabadet.

  Se mer
 • DoubleTree by Hilton London Docklands Riverside
  Frakr1.297Per natt
  4,1/5
  Kundeomtalerav 25 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2567 anmeldelser fra reisendeBasert på 2567 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Docklands. Totalt 378 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Dette hotellet gjennomgikk en renovasjon i 2006. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan gjester benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Besøkende vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Noen soverom kan tilby babyseng til de aller minste. Eiendommen tilbyr åpne offentlige områder og har 10 handicapvennlige gjesteværelser. I øvrig kan alle som bor her medbringe kjæledyr på dette overnattingsstedet. Besøkende som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Denne eiendommen legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. Besøkende kan få kroppen tilbake i balanse i stedets innbydende helse- og wellnessavdeling. Med sine funksjonelle og praktiske møtefasiliteter er dette overnattingsstedet perfekt for forretningsreisende. Noen av tjenestene til DoubleTree by Hilton London Docklands Riverside kan koste ekstra.

  Se mer
 • Novotel London Excel
  Frakr1.697Per natt

  Novotel London ExcelstarsGreenProgram Icon

  Docklands, London , Western gateway, royal victoria dock 7 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2674 anmeldelser fra reisendeBasert på 2674 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet som ligger i Docklands, er et godt alternativ for familier. Hotellet består av totalt 257 koselige gjesteværelser. Novotel London Excel ble bygget i 2004. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Novotel London Excel tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Dette hotellet har ikke babysenger på forespørsel. Overnattingsstedet tilbyr åpne offentlige områder og har 13 handicapvennlige gjesteværelser. Både store og små kjæledyr tillates på Novotel London Excel. Parkerings- og garasjefasiliteter er tilgjengelig. Dette overnattingsstedet har forpliktet seg til å overholde en miljøvennlig praksis. Dette hotellet tilbyr et variert utvalg av spisesteder slik at kunder kan nyte alle deler av oppholdet. Forretningsreisende kan benytte egne konferanserom egnet til å arrangere forretningsmøter, seminar eller andre typer arrangement. Stedets restauranttilbud er kjent for sitt utsøkte kjøkken og fenomenale service.

  Se mer
 • Ibis Styles London Excel
  Frakr971Per natt

  Ibis Styles London Excelstars

  Docklands, London , Victoria dock road 272 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 41 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1866 anmeldelser fra reisendeBasert på 1866 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i London Docklands, rett ved jernbanestasjonen DLR, som gir tilgang til Excel Exhibition Centre og undergrunnsnettverket. Det er også 20 minutters reise med offentlig transport til O2 Arena, hvor de beste konsertene finner sted. Dette er et ideelt hotell for gjester som reiser i forretningsøyemed.

  Se mer
 • Hilton Canary Wharf
  Frakr2.030Per natt

  Hilton Canary Wharfstars

  Docklands, London , South quay marsh wall london e14 9sh - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 50 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4323 anmeldelser fra reisendeBasert på 4323 anmeldelser fra reisende

  Hotellet er lokalisert i et av Londons nyeste kommersielle områder. Sentrum av Canary Wharf er kun omtrent 100 m unna. Restauranter, barer og shoppingmuligheter er omtrent 300 m unna. Undergrunnsstasjonen Canary Wharf er omtrent 600 m fra hotellet, mens nærmeste regionale togstasjon er omtrent 1 km unna. London City flyplass er 6 km unna og Heathrow er omtrent 33 km unna. Dette luftkondisjonerte byhotellet ble åpnet så nylig som i 2006, og består av totalt 282 rom fordelt på 14 etasjer. Fasilitetene som tilbys inkluderer en døgnåpen resepsjon, valutaveksling og et bagasjerom. En bar og en restaurant er tilgjengelig på stedet. Det er også konferanseløsninger og internettilgang. Renseri og romservice tilbys også. Alle rommene er fullt utstyrt. Standarden inkluderer satellitt/kabel-TV, minibar samt fasiliteter for å lage te og kaffe.

  Se mer
 • Circus Apartments by BridgeStreet
  Frakr1.946Per natt

  Circus Apartments by BridgeStreetstars

  Docklands, London , Westferry circus 39 - Kart
  4,8/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 118 anmeldelser fra reisendeBasert på 118 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Docklands. Beliggende innen 5. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Innen 200 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Reisende vil finne flyplassen innen 7. 0 kilometer. Det finnes totalt 45 gjesteværelser på Circus Apartments by BridgeStreet. Dette overnattingsstedet gjennomgikk en renovasjon i 2011. De som velger å overnatte her kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Gjester er alltid velkomne i hotellets døgnåpne resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Marlin Apartments Limehouse
  Frakr1.310Per natt

  Marlin Apartments Limehousestars

  Docklands, London , Commercial road 577 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter

  Dette sjarmerende hotellet er i Docklands. Det finnes totalt 81 gjesteværelser på stedet. Denne eiendommen ble bygget i 2008. Trådløs internettforbindelse finnes også på eiendommen. Eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen rom hvor gjester kan be om babysenger til de minste barna. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen.

  Se mer
 • Holiday Inn Express London Limehouse
  Frakr1.478Per natt

  Holiday Inn Express London Limehousestars

  Docklands, London , 469-475 the highway - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1100 anmeldelser fra reisendeBasert på 1100 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Docklands. Eiendommen rommer 150 koselige gjesteværelser. Denne eiendommens byggeår dateres tilbake til 2002. Kunder kan holde seg oppdatert takket være internettilgang (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon. Kjæledyr er ikke tillatt på Holiday Inn Express London Limehouse. Stedets ulike spisesteder er med på å gjøre oppholdet fullkomment.

  Se mer
 • Holiday Inn - London – Whitechapel
  Frakr1.557Per natt
  4,2/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 950 anmeldelser fra reisendeBasert på 950 anmeldelser fra reisende

  Dette helt nye hotellet, designet for komfort og stil, med panoramautsikt over ikoniske landemerker i London som Gherkin, Tower Bridge og Tower of London, ligger i hjertet av Øst-London, fem minutters gange fra både Whitechapel og Shadwell undergrunnsstasjoner. Londons finansdistrikt kan nås innen 10 minutter ved hjelp av offentlig transport. For shopping og fritid kan gjestene besøke West End og nye Westfield Stratfod, begge kun 15 minutter unna. Dette er et ideelt utgangspunkt fra hvor man kan utforske den engelske hovedstaden.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  23  Hoteller i Docklands
Side  1  av  3
 

Mest populære hoteller - Docklands

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her