Hoteller i Docklands

Finn på kart
 • Ibis Styles London Excel
  Frakr812Per natt

  Ibis Styles London Excelstars

  Docklands, London , Victoria dock road 272 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 41 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1896 anmeldelser fra reisendeBasert på 1896 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i London Docklands, rett ved jernbanestasjonen DLR, som gir tilgang til Excel Exhibition Centre og undergrunnsnettverket. Det er også 20 minutters reise med offentlig transport til O2 Arena, hvor de beste konsertene finner sted. Dette er et ideelt hotell for gjester som reiser i forretningsøyemed.

  Se mer
 • Novotel London Excel
  Frakr1.275Per natt

  Novotel London ExcelstarsGreenProgram Icon

  Docklands, London , Western gateway, royal victoria dock 7 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2708 anmeldelser fra reisendeBasert på 2708 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Docklands, er dette komfortable hotellet optimalt for familier. Totalt 257 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Novotel London Excel. Dette overnattingsstedet ble etablert i 2004. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Denne eiendommen tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Novotel London Excel. Overnattingsstedet tilbyr åpne offentlige områder og har 13 handicapvennlige soverom. Store, som små, kjæledyr er også velkomne på dette hotellet, noe som gjør stedet svært praktisk for dem som ikke ønsker å feriere uten deres pelskledde familiemedlemmer. Parkerings- og garasjefasiliteter er tilgjengelig. Kunder ønskes velkommen til dette miljøvennlige hotellet. Dette overnattingsstedet har et variert utvalg av spisested. Konferansefasiliteter er tilgjengelig på denne eiendommen. Etter en lang på jobb eller sightseeing kan kunder samle krefter med et avslappende og innbydende måltid på en av stedets restauranter.

  Se mer
 • Britannia International Hotel Canary Wharf
  Frakr841Per natt
  3,5/5
  Kundeomtalerav 60 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4803 anmeldelser fra reisendeBasert på 4803 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet har en flott beliggenhet i hjertet av Londons Docklands. Hotellet ligger i nærheten av forretningsdistriktet Canary Wharf og Greenwich-området. Denne nydelige beliggenheten tilbyr et godt valg for reisende som ønsker å utforske attraksjonene som denne fantastiske byen har å tilby. Forbindelser til det offentlige transportnettverket er tilgjengelige i nærheten. Dette flotte hotellet vil garantert imponere, med nydelig arkitektonisk design. Gjesterommene er utsøkt innredete og tilbyr en kokong av ro og fred hvor man kan unnslippe resten av verden. Gjestene vil sette pris på det brede utvalget av fasiliteter og tjenester som hotellet tilbyr. Gjestene kan nyte en deilig svømmetur i bassenget eller rett og slett slappe av i damprommet, badstuen og spabadet.

  Se mer
 • DoubleTree by Hilton London Docklands Riverside
  Frakr1.642Per natt
  4,1/5
  Kundeomtalerav 25 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2626 anmeldelser fra reisendeBasert på 2626 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Docklands. DoubleTree by Hilton London Docklands Riverside består av totalt 378 rom. Dette hotellet ble oppusset i 2006. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være internettforbindelsen på DoubleTree by Hilton London Docklands Riverside. DoubleTree by Hilton London Docklands Riverside tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Dette overnattingsstedet ble designet med de yngre gjestene i tankene og tilbyr derfor, på forespørsel, gjesteværelser med babyseng. Eiendommen tilbyr åpne offentlige områder og har 10 handicapvennlig rom. Hvorfor ikke medbringe dine firbeinte familiemedlemmer til dette overnattingsstedet?Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. Dette overnattingsstedet tilbyr et variert utvalg av spisesteder slik at gjestene kan nyte alle deler av oppholdet. Gjester kan, dersom ønskelig, benytte stedets helse- og wellnessavdeling. Forretningsreisende vil sette pris på møte- og businessfasilitetene som finnes. Overnattingsstedet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Hilton Canary Wharf
  Frakr2.144Per natt

  Hilton Canary Wharfstars

  Docklands, London , South quay marsh wall london e14 9sh - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 50 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4371 anmeldelser fra reisendeBasert på 4371 anmeldelser fra reisende

  Hotellet er lokalisert i et av Londons nyeste kommersielle områder. Sentrum av Canary Wharf er kun omtrent 100 m unna. Restauranter, barer og shoppingmuligheter er omtrent 300 m unna. Undergrunnsstasjonen Canary Wharf er omtrent 600 m fra hotellet, mens nærmeste regionale togstasjon er omtrent 1 km unna. London City flyplass er 6 km unna og Heathrow er omtrent 33 km unna. Dette luftkondisjonerte byhotellet ble åpnet så nylig som i 2006, og består av totalt 282 rom fordelt på 14 etasjer. Fasilitetene som tilbys inkluderer en døgnåpen resepsjon, valutaveksling og et bagasjerom. En bar og en restaurant er tilgjengelig på stedet. Det er også konferanseløsninger og internettilgang. Renseri og romservice tilbys også. Alle rommene er fullt utstyrt. Standarden inkluderer satellitt/kabel-TV, minibar samt fasiliteter for å lage te og kaffe.

  Se mer
 • Holiday Inn Express London Limehouse
  Frakr1.196Per natt

  Holiday Inn Express London Limehousestars

  Docklands, London , 469-475 the highway - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 15 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1105 anmeldelser fra reisendeBasert på 1105 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Docklands. Det finnes totalt 150 gjesteværelser på Holiday Inn Express London Limehouse. Dette overnattingsstedet ble etablert i 2002. Det er internett (Wi-Fi og kabel) for dem som behøver i fellesområdene. Besøkende ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Gjester kan benytte seg av stedets matservering.

  Se mer
 • Holiday Inn Express London - Excel
  Frakr816Per natt

  Holiday Inn Express London - Excelstars

  Docklands, London , Dockside road 1018 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 894 anmeldelser fra reisendeBasert på 894 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Docklands. De 204 innbydende soverommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på hotellet da dette ikke tillater kjæledyr.

  Se mer
 • Sunborn London
  Frakr1.600Per natt

  Sunborn Londonstars

  Docklands, London , Royal victoria dock - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3546 anmeldelser fra reisendeBasert på 3546 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Docklands. Stedet teller totalt 136 innbydende gjesteværelser. Det er trådløs internettforbindelse overalt på hotellet. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Dette hotellet har ikke babysenger på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på dette hotellet.

  Se mer
 • Ibis London Excel Docklands
  Frakr812Per natt

  Ibis London Excel Docklandsstars

  Docklands, London , Western gateway royal 9 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2411 anmeldelser fra reisendeBasert på 2411 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Docklands. De 278 innbydende gjesteværelsene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på Ibis London Excel Docklands. Denne eiendommen har ingen døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. Dyrevenner kommer til å nyte oppholdet på denne kjæledyrvennlige eiendommen. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil.

  Se mer
 • Holiday Inn - London – Whitechapel
  Frakr1.211Per natt
  4,2/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 963 anmeldelser fra reisendeBasert på 963 anmeldelser fra reisende

  Dette helt nye hotellet, designet for komfort og stil, med panoramautsikt over ikoniske landemerker i London som Gherkin, Tower Bridge og Tower of London, ligger i hjertet av Øst-London, fem minutters gange fra både Whitechapel og Shadwell undergrunnsstasjoner. Londons finansdistrikt kan nås innen 10 minutter ved hjelp av offentlig transport. For shopping og fritid kan gjestene besøke West End og nye Westfield Stratfod, begge kun 15 minutter unna. Dette er et ideelt utgangspunkt fra hvor man kan utforske den engelske hovedstaden.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  28  Hoteller i Docklands
Side  1  av  3
 

Mest populære hoteller - Docklands

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her