Hoteller i Docklands - Greenwich

Finn på kart
 • Novotel London Canary Wharf
  Frakr2.258Per natt

  Novotel London Canary Wharfstars

  Docklands, London , 40 marsh wall - Kart
  4,8/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter

  Dette sjarmerende hotellet er i Docklands. Dette overnattingsstedet tilbyr totalt 313 soverom. Dette hotellet ble etablert i 2017. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Novotel London Canary Wharf. Alle gjesteværelsene på denne handicapvennlige eiendommen er tilrettelagt rullestolbrukere. Dette dyrevennlige overnattingsstedet aksepterer kjæledyr i alle størrelser. Alle de overnattende kan enkelt ta seg til lufthavnen takket være stedets egen shuttle-service. De som velger å overnatte her kan oppleve og utforske flere av spisestedene på overnattingsstedet. Forretningsreisende setter pris på de tilgjengelige businessfasilitetene på hotellet. Disse tilrettelegger for alle slags typer arrangement. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Britannia International Hotel Canary Wharf
  Frakr908Per natt
  3,5/5
  Kundeomtalerav 60 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4741 anmeldelser fra reisendeBasert på 4741 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet har en flott beliggenhet i hjertet av Londons Docklands. Hotellet ligger i nærheten av forretningsdistriktet Canary Wharf og Greenwich-området. Denne nydelige beliggenheten tilbyr et godt valg for reisende som ønsker å utforske attraksjonene som denne fantastiske byen har å tilby. Forbindelser til det offentlige transportnettverket er tilgjengelige i nærheten. Dette flotte hotellet vil garantert imponere, med nydelig arkitektonisk design. Gjesterommene er utsøkt innredete og tilbyr en kokong av ro og fred hvor man kan unnslippe resten av verden. Gjestene vil sette pris på det brede utvalget av fasiliteter og tjenester som hotellet tilbyr. Gjestene kan nyte en deilig svømmetur i bassenget eller rett og slett slappe av i damprommet, badstuen og spabadet.

  Se mer
 • DoubleTree by Hilton London Docklands Riverside
  Frakr1.293Per natt
  4,1/5
  Kundeomtalerav 25 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2578 anmeldelser fra reisendeBasert på 2578 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Docklands. Totalt 378 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Dette hotellet gjennomgikk en renovasjon i 2006. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan gjester benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Besøkende vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Noen soverom kan tilby babyseng til de aller minste. Eiendommen tilbyr åpne offentlige områder og har 10 handicapvennlige gjesteværelser. I øvrig kan alle som bor her medbringe kjæledyr på dette overnattingsstedet. Besøkende som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Denne eiendommen legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. Besøkende kan få kroppen tilbake i balanse i stedets innbydende helse- og wellnessavdeling. Med sine funksjonelle og praktiske møtefasiliteter er dette overnattingsstedet perfekt for forretningsreisende. Noen av tjenestene til DoubleTree by Hilton London Docklands Riverside kan koste ekstra.

  Se mer
 • Novotel London Excel
  Frakr1.692Per natt

  Novotel London ExcelstarsGreenProgram Icon

  Docklands, London , Western gateway, royal victoria dock 7 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2678 anmeldelser fra reisendeBasert på 2678 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet som ligger i Docklands, er et godt alternativ for familier. Hotellet består av totalt 257 koselige gjesteværelser. Novotel London Excel ble bygget i 2004. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Novotel London Excel tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Dette hotellet har ikke babysenger på forespørsel. Overnattingsstedet tilbyr åpne offentlige områder og har 13 handicapvennlige gjesteværelser. Både store og små kjæledyr tillates på Novotel London Excel. Parkerings- og garasjefasiliteter er tilgjengelig. Dette overnattingsstedet har forpliktet seg til å overholde en miljøvennlig praksis. Dette hotellet tilbyr et variert utvalg av spisesteder slik at kunder kan nyte alle deler av oppholdet. Forretningsreisende kan benytte egne konferanserom egnet til å arrangere forretningsmøter, seminar eller andre typer arrangement. Stedets restauranttilbud er kjent for sitt utsøkte kjøkken og fenomenale service.

  Se mer
 • Ibis Styles London Excel
  Frakr969Per natt

  Ibis Styles London Excelstars

  Docklands, London , Victoria dock road 272 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 41 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1873 anmeldelser fra reisendeBasert på 1873 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i London Docklands, rett ved jernbanestasjonen DLR, som gir tilgang til Excel Exhibition Centre og undergrunnsnettverket. Det er også 20 minutters reise med offentlig transport til O2 Arena, hvor de beste konsertene finner sted. Dette er et ideelt hotell for gjester som reiser i forretningsøyemed.

  Se mer
 • Novotel London Greenwich
  Frakr1.485Per natt

  Novotel London GreenwichstarsGreenProgram Icon

  Greenwich, London , 173-185 greenwich high road - Kart
  5,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2194 anmeldelser fra reisendeBasert på 2194 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er ideelt for familier, og ligger i Greenwich. Eiendommen består av totalt 151 soverom. Gjester kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på soverommene. Resepsjonen er beklageligvis ikke døgnåpen. Novotel London Greenwich er ideelt for ferierende barnefamilier da noen av rommene, på forespørsel, inkluderer babyseng. Overnattingsstedet tilbyr åpne offentlige områder og har 8 handicapvennlig rom. Hvorfor ikke ta med deg ditt firbeinte familiemedlem og bo på Novotel London Greenwich?Besøkende kommer også til å sette pris på stedets parkeringsplass og garasje. Novotel London Greenwich følger bærekraftige retningslinjer. Forretningsreisende kan benytte seg av stedets møtefasiliteter. Reisende kan nyte lekre måltid på stedets restaurant. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Hilton Canary Wharf
  Frakr2.024Per natt

  Hilton Canary Wharfstars

  Docklands, London , South quay marsh wall london e14 9sh - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 50 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4335 anmeldelser fra reisendeBasert på 4335 anmeldelser fra reisende

  Hotellet er lokalisert i et av Londons nyeste kommersielle områder. Sentrum av Canary Wharf er kun omtrent 100 m unna. Restauranter, barer og shoppingmuligheter er omtrent 300 m unna. Undergrunnsstasjonen Canary Wharf er omtrent 600 m fra hotellet, mens nærmeste regionale togstasjon er omtrent 1 km unna. London City flyplass er 6 km unna og Heathrow er omtrent 33 km unna. Dette luftkondisjonerte byhotellet ble åpnet så nylig som i 2006, og består av totalt 282 rom fordelt på 14 etasjer. Fasilitetene som tilbys inkluderer en døgnåpen resepsjon, valutaveksling og et bagasjerom. En bar og en restaurant er tilgjengelig på stedet. Det er også konferanseløsninger og internettilgang. Renseri og romservice tilbys også. Alle rommene er fullt utstyrt. Standarden inkluderer satellitt/kabel-TV, minibar samt fasiliteter for å lage te og kaffe.

  Se mer
 • Circus Apartments by BridgeStreet
  Frakr1.940Per natt

  Circus Apartments by BridgeStreetstars

  Docklands, London , Westferry circus 39 - Kart
  4,8/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 118 anmeldelser fra reisendeBasert på 118 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Docklands. Beliggende innen 5. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Innen 200 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Reisende vil finne flyplassen innen 7. 0 kilometer. Det finnes totalt 45 gjesteværelser på Circus Apartments by BridgeStreet. Dette overnattingsstedet gjennomgikk en renovasjon i 2011. De som velger å overnatte her kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Gjester er alltid velkomne i hotellets døgnåpne resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Marlin Apartments Limehouse
  Frakr1.306Per natt

  Marlin Apartments Limehousestars

  Docklands, London , Commercial road 577 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter

  Dette sjarmerende hotellet er i Docklands. Det finnes totalt 81 gjesteværelser på stedet. Denne eiendommen ble bygget i 2008. Trådløs internettforbindelse finnes også på eiendommen. Eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen rom hvor gjester kan be om babysenger til de minste barna. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen.

  Se mer
 • Doubletree by Hilton Greenwich
  Frakr1.413Per natt

  Doubletree by Hilton Greenwichstars

  Greenwich, London , Catherine grove - Kart
   

  Dette flotte hotellet er i Greenwich. Eiendommen består av totalt 145 koselige gjesteværelser. Doubletree by Hilton Greenwich ble bygget i 2012. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Doubletree by Hilton Greenwich tilbyr ikke babysenger. Doubletree by Hilton Greenwich ønsker ikke kjæledyr velkommen. Konferansefasiliteter er tilgjengelig for å imøtekomme forretningsreisendes behov.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  30  Hoteller i Docklands - Greenwich
Side  1  av  3
 

Mest populære hoteller - Docklands - Greenwich

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her