Hoteller i Covent Garden

Finn på kart
 • Citadines Holborn - Covent Garden London
  Frakr1.936Per natt
  4,0/5
  Kundeomtalerav 20 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1563 anmeldelser fra reisendeBasert på 1563 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i nærheten av British Museum, Royal Opera, Picadilly Circus og Leicester Square. Det er heller ikke langt til Covent Garden, et av Londons livligste områder med masser av forretninger, restauranter, barer og nattklubber. Nærmeste undergrunnsstasjon er Holborn som enkelt nås til fots. Hotellet tilbyr resepsjon, safe, heis, internett, konferansefasiliteter, vaskeri og parkeringsmuligheter. Alle de luftkondisjonerte studioene eller leilighetene har bad med separat toalett, fullt utstyrt kjøkkenområde med kokeplater, mikrobølgeovn og kjøleskap. Studioene passer også til bevegelses- og hørselshemmede personer.

  Se mer
 • Radisson Blu Edwardian Mercer Street
  Frakr2.721Per natt

  Radisson Blu Edwardian Mercer Streetstars

  Covent Garden, London , 20 mercer street, covent garden 20 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3655 anmeldelser fra reisendeBasert på 3655 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Covent Garden. Reisende vil finne flyplassen innen 23. 0 kilometer. Dette hotellet tilbyr totalt 137 soverom. Dette overnattingsstedet ble oppusset 2016. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Besøkende ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Denne eiendommen ble designet med de yngre gjestene i tankene og tilbyr derfor, på forespørsel, rom med babyseng. Eiendommen tilbyr åpne fellesområder. Kunder vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr. Hotellet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • ME London
  Frakr3.630Per natt

  ME Londonstars

  Covent Garden, London , Strand 336-337 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3479 anmeldelser fra reisendeBasert på 3479 anmeldelser fra reisende

  Dette overdådige hotellet har en misunnelsesverdig beliggenhet rett på gaten Strand i hjertet av London. Temple tubestasjon er en femminutters spasertur unna, og stasjonene Covent Garden og Charing Cross er også i nærheten, noe som gir rask og enkel tilgang til alle deler av denne pulserende byen. De ikoniske landemerkene London Eye, Trafalgar Square og Piccadilly Circus er kun 15 minutter unna til fots. Hotellets luksuriøse rom kombinerer perfekt det tradisjonelle med det uventede, som gir et moderne look basert på konseptet med yin og yang. Gjester har en utrolig utsikt over byen fra den stilige takbaren og de kan spise kunstnerisk tilberedt italiensk mat i hovedrestauranten, eller saftige steker i steakhouse, som blir til en berøm Londonklubb etter 22.00. For reisende på en dekadent bypause eller viktig forretningsreise, er dette hotellet det perfekte alternativet.

  Se mer
 
[x]
 

Mest populære hoteller - Covent Garden

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her