Hoteller i Central London

Finn på kart
 • Orchard Paddington Hotel
  Frakr662Per natt

  Orchard Paddington Hotelstars

  Paddington, London , Sussex gardens 86-90 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 318 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 613 anmeldelser fra reisendeBasert på 613 anmeldelser fra reisende

  Dette byhotellet ligger sentralt i den travle metropolen London. Hotellet tilbyr den ideelle plasseringen fra hvor man kan nyte det spennende utelivet, underholdningsstedene, eksepsjonelle shoppingmuligheter og utsøkte spisealternativer som byen har å tilby. Gjestene vil befinne seg i lett gåavstand fra de spektakulære attraksjonene denne fortryllende byen har å by på. Hotellet har en fantastisk, viktoriansk arkitektur som lar det blande seg inn lett i sine historiske omgivelser. Gjestene inviteres inn i de vakre omgivelsene i lobbyen som har en minimalistisk stil. Gjesterommene er smakfullt innredet i lystig stil. Rommene tilbyr en innbydende flukt fra livet i byen. Gjestene inviteres til å nyte tradisjonell engelsk frokost om morgenen, som garantert vil gjøre dem klare for en lang dag med sightseeing.

  Se mer
 • Ambassadors
  Frakr931Per natt

  Ambassadorsstars

  Earls Court, London , Collingham road 16 - Kart
  2,9/5
  Kundeomtalerav 43 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1593 anmeldelser fra reisendeBasert på 1593 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i hjertet av Londons fasjonable Kensington- og Chelsea-distrikt. Man har rask tilgang til T-banen, og dermed blir hele byen – med alle sine butikker, underholdningssteder og kulturelle attraksjoner – lett tilgjengelig fra hotellet. Her tilbys en rekke fasiliteter, for eksempel en døgnåpen resepsjon, heiser, safe og frokostsal. Hotellet har gangavstand til Londons praktfulle parker, museer og andre interessante steder, og det er også kort avstand til shopping i verdensberømte butikker som Harrods.

  Se mer
 • House of Toby
  Frakr1.711Per natt

  House of Tobystars

  Kings Cross, London , Swinton street 65 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 144 anmeldelser fra reisendeBasert på 144 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Kings Cross. Beliggende innen 3. 9 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Den nærmeste transportforbindelsen ligger i gåavstand fra eiendommen. Reisende vil finne flyplassen innen 28. 7 kilometer. Hotellet består av totalt 24 gjesteværelser. Kunder kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Kunder vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på House of Toby. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted. House of Toby kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • So Paddington
  Frakr830Per natt

  So Paddingtonstars

  Paddington, London , Norfolk square 6-8 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 382 anmeldelser fra reisendeBasert på 382 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Paddington. Totalt 31 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på So Paddington. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. So Paddington tilbyr døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette hotellet. Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr.

  Se mer
 • Doubletree by Hilton London Chelsea
  Frakr1.372Per natt

  Doubletree by Hilton London Chelseastars

  Chelsea, London , Imperial rd, imperial wharf- chelsea - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 36 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1824 anmeldelser fra reisendeBasert på 1824 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Chelsea. Eiendommen består av totalt 172 rom. Dette hotellet gjennomgikk en renovasjon i 2012. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan alle de overnattende benytte internett (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Besøkende kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Denne eiendommen tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. Stedets fellesområder er handicapvennlige. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen. Alle de overnattende som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Danubius Regents Park
  Frakr1.317Per natt

  Danubius Regents Parkstars

  Regents Park, London , Lodge road, st johns wood 18 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 72 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1171 anmeldelser fra reisendeBasert på 1171 anmeldelser fra reisende

  Med utsikt over Regents Park og Lord's Cricket Ground, er dette elegante hotellet i moderne stil et utmerket startpunkt når man skal utforske denne fantastiske byen. Det har restaurant, bar og konferansefasiliteter. Attraksjoner som Madame Tussauds og Marble Arch ligger innen gangavstand, og Camden Town, Oxford Street og Hyde Park er også lette å nå.

  Se mer
 • St. George' s Inn Victoria
  Frakr1.429Per natt

  St. George' s Inn Victoriastars

  Victoria Station, London , Belgrave road 25 - Kart
  3,2/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 208 anmeldelser fra reisendeBasert på 208 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet er det ideelle stedet for fritids- og forretningsreisende, da det har en flott beliggenhet i hjertet av London, stedet hvor den historiske fortiden og den livlige nåtiden føres sammen. Dette komfortable hotellet ligger i nærheten av det fasjonable Belgravia-distriket og i kort gåavstand fra noen av de viktigste turistattraksjonene i byen, inkludert Buckingham Palace, Houses of Parliament, London Eye, noen teatre og et bredt utvalg av restauranter. Dette hotellet er en elegant 1800-talls bygning og ligger praktisk til kun 2 minutter fra Victoria metrostasjon, med lett tilgang til andre deler av byen. Gjester vil finne et utvalg av ulike romtyper for å tilfredsstille alle reisendes behov, pent innredet i klassisk standard. Det vennlige personalet vil hjelpe gjestene med å planlegge deres opphold i London og gi informasjon om turer, spisesteder og shopping.

  Se mer
 • Town Hall Hotel & Apartments
  Frakr2.037Per natt

  Town Hall Hotel & Apartmentsstars

  Liverpool Street, London , Patriot square 8 - Kart
  4,9/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1502 anmeldelser fra reisendeBasert på 1502 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet ligger i Liverpool Street. Hotellet ligger i nærheten av byens viktigste transportforbindelser. Stedet teller totalt 98 innbydende rom. Dette hotellet ble etablert i 1909. Dette hotellet sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Gjester ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Alle de overnattende vil sette pris på stedets kulinariske spisested hvor man kan velge i et bredt utvalg mat og drikke. Med flere spennende spisested imøtekommer Town Hall Hotel & Apartments de kulinariske behovene til alle typer gjester.

  Se mer
 • Lancaster Hall
  Frakr1.368Per natt

  Lancaster Hallstars

  Bayswater, London , Craven terrace 35 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 479 anmeldelser fra reisendeBasert på 479 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Bayswater. Beliggende innen 4. 6 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 400 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. De 80 innbydende soverommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Det finnes også Wi-Fi-forbindelse i fellesområdene. Alle som bor her kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr. Noen av tjenestene til Lancaster Hall kan koste ekstra.

  Se mer
 • New Dawn Hotel
  Frakr851Per natt

  New Dawn Hotelstars

  Bayswater, London , Inverness terrace 95 - Kart
  2,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 420 anmeldelser fra reisendeBasert på 420 anmeldelser fra reisende

  Dette koselige hotellet ligger i Bayswater. Eiendommen består av totalt 28 gjesteværelser. New Dawn Hotel ble totalrenovert i 2010. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan kunder benytte internett (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. New Dawn Hotel tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Kjæledyr er ikke tillatt på New Dawn Hotel.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  374  Hoteller i Central London
Side  1  av  38
 

Mest populære hoteller - Central London

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler