Hoteller i Camden Town

Finn på kart
 • Ridos Níké Apartments
  Frakr1.931Per natt

  Ridos Níké Apartmentsstars

  Camden Town, London , Unit 13, 1-13 adler street 8a - Kart
   

  Dette sjarmerende hotellet er i Camden Town. Overnattingsstedet består av totalt 20 koselige rom. Det er trådløs internettforbindelse overalt på hotellet. Resepsjonen er ikke åpen døgnet rundt. Videre tilbyr dette barnevennlige hotellet babyseng til de minste på forespørsel. De som velger å overnatte vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette hotellet ikke tillater kjæledyr. Noen av tjenestene til Ridos Níké Apartments kan koste ekstra.

  Se mer
 • Holiday Inn London Camden Lock
  Frakr2.212Per natt

  Holiday Inn London Camden Lockstars

  Camden Town, London , 30 jamestown road - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1858 anmeldelser fra reisendeBasert på 1858 anmeldelser fra reisende

  Dette elegante byhotellet ligger i hjertet av den trendy bydelen Camden. Offentlige transportforbindelser ligger bare noen meter unna og gir enkel tilgang til de viktigste turistattraksjonene: Camden Market, Regents Park, Madame Tussauds, London Zoo, Herrens Cricket Ground og Roundhouse Theatre. De sentrale togstasjonene Paddington og Victoria tilbyr regelmessige forbindelser til flyplassene Heathrow og Gatwick. Dette er et ideelt hotell hvis man vil utforske den elegante og livlige britiske hovedstaden.

  Se mer
 • Smart Camden Inn
  Frakr797Per natt

  Smart Camden Innstars

  Camden Town, London , Bayham street 55-57 - Kart
  2,3/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 359 anmeldelser fra reisendeBasert på 359 anmeldelser fra reisende

  Dette enkle hotellet ligger i Camden Town. Beliggende kun noen få skritt fra sentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Ikke langt unna vil reisende finne transportforbindelser som lar dem utforske området. Reisende vil finne flyplassen innen 1000 meter. Overnattingsstedet består av totalt 20 soverom. Internett (Wi-Fi eller kabel) er tilgjengelig på Smart Camden Inn. Reisende ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Dette hotellet tillater ikke kjæledyr. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Access Bloomsbury
  Frakr1.809Per natt

  Access Bloomsburystars

  Camden Town, London , Burton street 32 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2 anmeldelser fra reisendeBasert på 2 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Camden Town. De som ønsker en pause fra en travel hverdag kan slappe av og nyte roen på dette hotellet. Alle som bor her kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Access Bloomsbury tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. Dette hotellet tillater ikke kjæledyr.

  Se mer
 • OYO Camden BnB
  Frakr624Per natt

  OYO Camden BnBstars

  Camden Town, London , Grafton rd 1-3 - Kart
   

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Camden Town. Totalt 24 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på OYO Camden BnB. OYO Camden BnB tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på soverommene. OYO Camden BnB opererer ikke med døgnåpen resepsjon. OYO Camden BnB tilbyr ikke babysenger. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr.

  Se mer
 
[x]
 

Mest populære hoteller - Camden Town

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her