Hoteller i Brent Cross

Finn på kart
 • BEST WESTERN Palm Hotel
  Frakr854Per natt

  BEST WESTERN Palm Hotelstars

  Brent Cross, London , Hendon way 64-76 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 904 anmeldelser fra reisendeBasert på 904 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Brent Cross. Besøkende vil finne flyplassen innen 1. 5 kilometer. Eiendommen består av totalt 100 gjesteværelser. Dette hotellet ble oppusset i 2011. Internett (Wi-Fi eller kabel) er tilgjengelig på BEST WESTERN Palm Hotel. BEST WESTERN Palm Hotel tilbyr døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på BEST WESTERN Palm Hotel. Dette hotellet tillater ikke kjæledyr. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • King Solomon
  Frakr738Per natt

  King Solomonstars

  Brent Cross, London , Golders green road 155/159 - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 40 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 751 anmeldelser fra reisendeBasert på 751 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i den trebebodde forstanden Golders Green, nord i London, med 10 minutters gange fra både Golders Green og Brent Cross undergrunsstasjoner. Gjestene vil også befinne seg kun 15 minutters kjøring fra Wembley stadion og Wembley Arena og det store Brent Cross-kjøpesenteret ligger i 15 minutters gåavstand. Fordi Golders Green er hjem til et stort jødisk samfunn, finnes det mange kosher-restauranter og kaféer i området. Den familievennlige innkvarteringen i seg selv huser også en elegant restaurant som serverer kosher italiensk mat, som er det perfekte stedet for de som ønsker et skikkelig måltid. Mens hotellets bar er ideell for en avkjølt pils på slutten av en lang dag og en hyggelig samtale.

  Se mer
 • Holiday Inn London Brent Cross
  Frakr863Per natt
  4,2/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 827 anmeldelser fra reisendeBasert på 827 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Brent Cross. Hotellet består av 153 soverom. Dette hotellet ble totalrenovert i 2002. Det finnes internett på stedet for å gjøre oppholdet enda mer bekvemmelig. Alle de overnattende kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 
[x]
 

Mest populære hoteller - Brent Cross

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her