Hoteller i Bayswater

Finn på kart
 • The Caesar
  Frakr1.076Per natt

  The Caesarstars

  Bayswater, London , Queen s gardens 26-33 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 29 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2379 anmeldelser fra reisendeBasert på 2379 anmeldelser fra reisende

  Midt i hjertet av London ligger dette enestående hotellet i et stille boligområde i Queens Gardens og tilbyr sine gjester det beste fra to verdener. Herfra er det kort avstand til Hyde Park, Marble Arch, Oxford Street, Regent Street og Bond Street, men heller ikke mer enn 800 meter til et enormt utvalg restauranter, underholdningssteder og shoppingmuligheter. Hotellet holder hus i en sjarmerende viktoriansk bygning som passer godt i omgivelsene. Gjesterommene er vakkert innredet i varme farger og tregulv. Ellers tilbys et bredt utvalg fasiliteter og en utmerket service som imøtekommer krav og ønsker fra en hver besøkende.

  Se mer
 • Berjaya Eden Park London
  Frakr641Per natt

  Berjaya Eden Park Londonstars

  Bayswater, London , Inverness terrace 35-39 - Kart
  3,1/5
  Kundeomtalerav 28 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 985 anmeldelser fra reisendeBasert på 985 anmeldelser fra reisende

  I det elegante Bayswater-området ligger dette sjarmerende hotellet i en vakker bygning fra det 19. århundre, der klassisk design kombineres perfekt med moderne fasiliteter. Det har døgnåpen portnertjeneste, et forretningssenter, en bar og en restaurant. T-banestasjonene Bayswater og Queensway ligger noen få minutter unna, og det gjør også Kensington Gardens og Hyde Park.

  Se mer
 • Hyde Park Economy Apartments
  Frakr782Per natt

  Hyde Park Economy Apartmentsstars

  Bayswater, London , 11-13 inverness terrace 11 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 346 anmeldelser fra reisendeBasert på 346 anmeldelser fra reisende

  Ettersom hotellet befinner seg midt i handelsområdet Jaffna, tilbyr det gjester mulighet til å lett nå shoppingssentrene og en rekke lokale severdigheter slik som Nasjonalmuseet, buddhistmomunentene og Hindo-tempelet. Vakre strender er heller ikke langt unna, hvilket gjør det mulig å kunne nyte aktivitetene og attraksjonene de har å by på. Hotellet har en kaffebar og en terrasse, som begge er ideelle plasser der du kan slappe av og slå av en god prat. Alle rommene er ventilerte og har plasma / LCD-TV med flere kanaler og en sjarmerende balkong. Et kjøleskap og minibar følger også med rommene for ekstra komfort.

  Se mer
 • Ascot Hyde Park
  Frakr729Per natt

  Ascot Hyde Parkstars

  Bayswater, London , Craven road, paddington 11 - Kart
  2,4/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 766 anmeldelser fra reisendeBasert på 766 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Bayswater. Beliggende kun noen få skritt fra sentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Ikke langt unna vil besøkende finne transportforbindelser som lar dem utforske området. Gjester vil finne flyplassen innen 1. 7 kilometer. Det finnes totalt 66 rom på stedet. Denne eiendommen ble restaurert i 2012. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Ascot Hyde Park tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Dette hotellet har ikke babysenger på forespørsel. Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr. Kunder vil sette pris på lufthavnstransporten. Gjester med forretningsplaner kan benytte stedets businessfasiliteter.

  Se mer
 • Henry VIII
  Frakr894Per natt

  Henry VIIIstars

  Bayswater, London , Leinster gardens 23 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 30 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1251 anmeldelser fra reisendeBasert på 1251 anmeldelser fra reisende

  Dette praktfulle byhotellet ligger sentralt i det velstående London-området, Bayswater, ikke langt fra Hyde Park og i nærheten av Queensway og Lancaster Gate. Ikke langt unna hotellet finnes et spennende underholdningstilbud, blant West End´s teatre, et sted hvor kultur og underholdning smelter sammen. Et par minutters gange fra hotellet finner man både Kensington Garden, Royal Albert Hall og flere museer. Hotellet ligger i en tradisjonell, stilfull og elegant viktoriansk bygning med en sofistikert utstråling, og gjestene kan la seg imponere av den tidløse elegansen i de rojale omgivelsene. Rommene er luksuriøst innredet og er det perfekte sted når man ønsker å trekke seg tilbake fra de travle bygatene på utsiden. Hotellet kan ytterligere by på et bredt utvalg av førsteklasses fasiliteter og service.

  Se mer
 • Lancaster Gate
  Frakr1.168Per natt

  Lancaster Gatestars

  Bayswater, London , Lancaster gate hotel hyde park 66 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 37 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2411 anmeldelser fra reisendeBasert på 2411 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i en bygning fra 1861 i sentrum av London, bare noen få minutter fra flere T-banestasjoner, som for eksempel Lancaster Gate, Queensway, Bayswater og Paddington. Hyde Park ligger bare 200 meter unna, og det er 2 km til Oxford Street og Harrods, 2,5 km til Natural History Museum og 4 km til Buckingham Palace. Heathrow flyplass ligger 30 km unna. Dette er et ideelt startpunkt hvis man ønsker å utforske denne mystiske og sjarmerende byen.

  Se mer
 • London House Hotel
  Frakr1.335Per natt

  London House Hotelstars

  Bayswater, London , 81 kensington gardens square 81 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 111 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2596 anmeldelser fra reisendeBasert på 2596 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Bayswater. Beliggende innen 1. 5 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Den nærmeste transportforbindelsen ligger i gåavstand fra eiendommen. Reisende vil finne flyplassen innen 45. 0 kilometer. Stedet teller totalt 103 innbydende soverom. Denne eiendommen ble gjennomførende oppusset i 2007. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på London House Hotel. Denne eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Det er beklageligvis ingen rom hvor gjester kan be om babysenger til de minste barna. Kjæledyr er ikke tillatt på London House Hotel. Denne eiendommen har et variert utvalg av spisested. Denne eiendommen er ideell for forretningsreisende med møteplaner. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Mina House
  Frakr578Per natt

  Mina Housestars

  Bayswater, London , Craven road 21-23 - Kart
  2,8/5
  Kundeomtalerav 83 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 238 anmeldelser fra reisendeBasert på 238 anmeldelser fra reisende

  Dette upretensiøse hotellet ligger i Bayswater. Overnattingsstedet rommer 27 koselige soverom. Mina House ble bygget i 1900 og har blitt totalrenovert i 2004. De som bor på overnattingsstedet kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. Gjester kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr.

  Se mer
 • Pembridge Palace Hotel
  Frakr752Per natt

  Pembridge Palace Hotelstars

  Bayswater, London , Prince's square 55 - Kart
  2,7/5
  Kundeomtalerav 17 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1291 anmeldelser fra reisendeBasert på 1291 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i nærheten av Bayswater T-banestasjon og Queensway T-banestasjon og i gangavstand til det berømte Whiteley-kjøpesenteret. Hyde Park ligger også like i nærheten. En kort tur unna finner du shoppingområdene rundt Oxford Street, Regent Street og de berømte butikkene i Bond Street, eller du kan besøke de lokale London-museene og teatrene, klubbene og pubene og utendørsmarkedene. Dette hotellet har en lobby med døgnåpen resepsjon og utsjekkingstjenester, hotellsafe, heis, kafé og frokostrom. Det er Internett-tilgang på hotellet, og gjestene kan slappe av i hotellets hage.

  Se mer
 • Blakemore Hyde Park Hotel
  Frakr1.444Per natt

  Blakemore Hyde Park Hotelstars

  Bayswater, London , Leinster gardens 30 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1846 anmeldelser fra reisendeBasert på 1846 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Bayswater. Beliggende innen 5. 1 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Den nærmeste transportforbindelsen ligger i gåavstand fra eiendommen. Gjester vil finne flyplassen innen 25. 0 kilometer. Stedet teller totalt 138 innbydende rom. Blakemore Hyde Park Hotel tilbyr trådløs internettforbindelse. Dette overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Dette overnattingsstedet legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  23  Hoteller i Bayswater
Side  1  av  3
 

Mest populære hoteller - Bayswater

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her