Hoteller i Bayswater

Finn på kart
 • Lancaster Hall
  Frakr1.368Per natt

  Lancaster Hallstars

  Bayswater, London , Craven terrace 35 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 479 anmeldelser fra reisendeBasert på 479 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Bayswater. Beliggende innen 4. 6 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 400 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. De 80 innbydende soverommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Det finnes også Wi-Fi-forbindelse i fellesområdene. Alle som bor her kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr. Noen av tjenestene til Lancaster Hall kan koste ekstra.

  Se mer
 • New Dawn Hotel
  Frakr851Per natt

  New Dawn Hotelstars

  Bayswater, London , Inverness terrace 95 - Kart
  2,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 420 anmeldelser fra reisendeBasert på 420 anmeldelser fra reisende

  Dette koselige hotellet ligger i Bayswater. Eiendommen består av totalt 28 gjesteværelser. New Dawn Hotel ble totalrenovert i 2010. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan kunder benytte internett (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. New Dawn Hotel tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Kjæledyr er ikke tillatt på New Dawn Hotel.

  Se mer
 • Ascot Hyde Park
  Frakr863Per natt

  Ascot Hyde Parkstars

  Bayswater, London , Craven road, paddington 11 - Kart
  2,4/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 777 anmeldelser fra reisendeBasert på 777 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Bayswater. Beliggende kun noen få skritt fra sentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Ikke langt unna vil besøkende finne transportforbindelser som lar dem utforske området. Gjester vil finne flyplassen innen 1. 7 kilometer. Det finnes totalt 66 rom på stedet. Denne eiendommen ble restaurert i 2012. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Ascot Hyde Park tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Dette hotellet har ikke babysenger på forespørsel. Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr. Kunder vil sette pris på lufthavnstransporten. Gjester med forretningsplaner kan benytte stedets businessfasiliteter.

  Se mer
 • Hilton London Hyde Park
  Frakr1.882Per natt

  Hilton London Hyde Parkstars

  Bayswater, London , 129 bayswater road 129 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 659 anmeldelser fra reisendeBasert på 659 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Bayswater. Beliggende i sentrum, kan eiendommen lett nås til fots fra mange interessante steder. Besøkende vil finne flyplassen kun noen få skritt unna. Overnattingsstedet består av totalt 136 soverom. Denne eiendommen ble restaurert i 2001. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan de som velger å overnatte her benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Dette overnattingsstedet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. Overnattingsstedets fellesområder er tilgjengelige for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på Hilton London Hyde Park. Spisestedet inviterer gjester på de mest smakfulle retter i elegante omgivelser. Eiendommen tilbyr businessfasiliteter. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Berjaya Eden Park London
  Frakr739Per natt

  Berjaya Eden Park Londonstars

  Bayswater, London , Inverness terrace 35-39 - Kart
  3,1/5
  Kundeomtalerav 28 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 998 anmeldelser fra reisendeBasert på 998 anmeldelser fra reisende

  I det elegante Bayswater-området ligger dette sjarmerende hotellet i en vakker bygning fra det 19. århundre, der klassisk design kombineres perfekt med moderne fasiliteter. Det har døgnåpen portnertjeneste, et forretningssenter, en bar og en restaurant. T-banestasjonene Bayswater og Queensway ligger noen få minutter unna, og det gjør også Kensington Gardens og Hyde Park.

  Se mer
 • Hyde Park Executive Apartments
  Frakr954Per natt

  Hyde Park Executive Apartmentsstars

  Bayswater, London , Inverness terrace 8-18 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 31 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1410 anmeldelser fra reisendeBasert på 1410 anmeldelser fra reisende

  Dette leilighetshotellet ligger på Inverness Terrace, på den nordlige siden av Hyde Park i London. Hotellet ligger i kun 5 minutters gåavstand fra undergrunnsstasjonene Queensway og Bayswater som gir lett tilgang til Oxford Street og Covent Garden. Gjestene vil finne et utvalg av barer, puber, restauranter og butikker i nærheten, mens Notting Hill ligger kun 15 minutters gange unna. Flyplassene London Heathrow og Gatwick ligger i kjøreavstand fra dette hotellet. Hotellet består av stilig innredete leiligheter som tilbyr moderne innkvartering med prestisjefylt beliggenhet. Leilighetene er velutstyrte med moderne fasiliteter. Gjestene vil garantert ha et minnerikt opphold ved dette fantastiske hotellet.

  Se mer
 • The Royale Chulan Hyde Park Hotel London
  Frakr964Per natt

  The Royale Chulan Hyde Park Hotel Londonstars

  Bayswater, London , Leinster square 23-25 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 51 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 584 anmeldelser fra reisendeBasert på 584 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Bayswater. Beliggende innen 2. 5 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Hotellet er kun en kort spasertur fra de viktigste underholdningsstedene. Innen 400 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Gjester vil finne flyplassen innen 24. 0 kilometer. De 53 innbydende soverommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Dette overnattingsstedet ble komplett oppusset i 2007. Trådløs internettforbindelse finnes også på eiendommen. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • The Cleveland
  Frakr1.519Per natt

  The Clevelandstars

  Bayswater, London , Cleveland square 39-40 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 690 anmeldelser fra reisendeBasert på 690 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet tilbyr en rekke romslige studiorom som er ideelle for alle typer reiser til London, det være seg for forretninger eller fritid. Hotellet ligger i en georgiansk bygning i et rolig men sentralt strøk i Bayswater, kun en kort spasertur fra den berømte Hyde Park. Det er nært til ulike transportforbindelser som Bayswater og Paddington undergrunnsstasjoner, og bringer gjestene raskt og enkelt til alle deler av byen. Restauranter, barer, utesteder og shoppingmuligheter finnes i umiddelbar nærhet, og løvrike, grønne Kensington Gardens ligger også i nærheten. Hotellet ønsker gjester velkommen med flerspråklig personale i 24-timers resepsjon, og tilbyr alle tjenestene til et boutiquehotell. Hvert elegante innredede studio har et moderne kjøkken, LED-TV og gratis Wi-Fi, alt for et fantastisk opphold i hjertet av London.

  Se mer
 • DoubleTree by Hilton London - Hyde Park
  Frakr1.785Per natt

  DoubleTree by Hilton London - Hyde Parkstars

  Bayswater, London , Bayswater road 150 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2567 anmeldelser fra reisendeBasert på 2567 anmeldelser fra reisende

  Glimrende beliggende ovenfor Hyde Park og Kensington Gardens og kun 400 meter fra både Queensway og Bayswater undergrunnsstasjoner, tilbyr dette varme og innbydende hotellet nærhet til populær London-attraksjoner, inkludert teaterdistriktet West End og Madame Tussauds. Nyt fantastiske shoppingmuligheter i nærliggende Oxford Street eller lei en tråbåt på Serpentine-innsjøen i Hyde Park. Føl deg verdsatt og tatt vare på fra øyeblikket du ankommer dette vennlige London-hotellet. Føl deg som hjemme i et komfortabelt og romslig gjesterom med et fantastisk utvalg av fasiliteter. Hold deg oppdatert på jobb i det store arbeidsområdet og hold deg pålogget med Wi-Fi tilgjengelig i alle fellesområder samt på gjesterommene. Slapp av og ro ned mens du ser på flatskjerm-TV eller får litt hvile etter en spennende dag med utforskning av Londons mange attraksjoner.

  Se mer
 • Apollo Hotel
  Frakr560Per natt

  Apollo Hotelstars

  Bayswater, London , Queensborough terrace 64-66 - Kart
  2,5/5
  Kundeomtalerav 47 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 970 anmeldelser fra reisendeBasert på 970 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Bayswater, og har en ypperlig beliggenhet for deg som vil ha tilgang til resten av byen via byes undergrunnsbane. Undergrunnsstasjonene Queensway og Bayswater er like ved hotellet. Hotellet er et flott utgangspunkt for å utforske denne livlige byen, med sine mange turistattraksjoner og mange shopping- og underholdningsmuligheter.Dette hotellet er enkelt, men komfortabelt. Bygningen var opprinnelig et georgisk byhus fra 1900, og hotellet er kjent for sin umiskjennelige sjarm og smakfulle design. Den stilfulle resepsjonshallen har heis og døgnåpen resepsjon. Gjester kan også legge fra seg verdisaker i safen.Hotellet har 50 rom, som alle er nylig pusset opp. Alle rom har bad, hårføner, satellitt-TV og telefon. I tillegg til dette har rommene sentralfyring og vegg-til-vegg-teppe.Frokostbuffet serveres hver morgen i frokostsalen.ed bil: Fra Heathrow lufthavn, ta første avkjørsel i rundkjøringen til Bolton's Lane. Ta til venstre på Bath Road A4. I rundkjøringen tar du The Parkway A312. I rundkjøringen tar du fjerde avkjørsel til Slip Road (M4 J3). Fortsett på M4. Fortsett på Great West Road A4. I rundkjøringen tar du andre avkjørsel til Great West Road A4. Fortsett på A4. Ta til venstre på Warwick Road A3220. Ta til høyre på Pembroke Road A3220. Ta til venstre på Earl's Court Road B316. Ta til høyre på Kensington High Street A315. Ta til venstre på Kensinton Church Street. Ta til høyre på Notting Hill Gate A40. Fortsett på A40. Ta til venstre på Queensborough Terrace.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  44  Hoteller i Bayswater
Side  1  av  5
 

Mest populære hoteller - Bayswater

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler