Hoteller i Aldgate

Finn på kart
 • Ibis London City - Shoreditch
  Frakr1.991Per natt

  Ibis London City - Shoreditchstars

  Aldgate, London , Commercial street 5 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4567 anmeldelser fra reisendeBasert på 4567 anmeldelser fra reisende

  Enten man er i byen for å samarbeide med Shoreditch-kunstnere eller gå nedover Brick Lane, kan gjeste finne alt de trenger på dette fullt utstyrte og hyggelige hotellet. Besøkende vil kun befinne seg 15 minutters gange fra Tower Bridge og Themsen, og en kort metrotur fra sentrale London med sine mange attraksjoner, trendy butikker og flotte restauranter. Lobbyen, baren og restauranten tilbyr et komfortabelt, avslappet sted for å jobbe eller slappe av, og er utstyrt med trådløst internett og ladepunkter. Etter en dag med utforskning eller arbeid, vil gjestene sette pris på en god natts søvn i et av de innbydende og fortryllende gjesterommene takket være deres atmosfære og nyttige fasiliteter.

  Se mer
 • Ibis Budget London Whitechapel
  Frakr938Per natt

  Ibis Budget London Whitechapelstars

  Aldgate, London , 100 whitechapel road - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3896 anmeldelser fra reisendeBasert på 3896 anmeldelser fra reisende

  Dette enkle hotellet ligger i Aldgate. Innen 500 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Stedet teller totalt 169 innbydende rom. I tillegg finnes Wi-Fi-forbindelse i fellesområdene. Ibis Budget London Whitechapel tilbyr døgnåpen resepsjon. De som ikke ønsker å etterlate kjæledyrene sine hjemme har mulighet for å ta dem med.

  Se mer
 • Amber Nike Apartments
  Frakr1.950Per natt

  Amber Nike Apartmentsstars

  Aldgate, London , Unit 13, 1-13 adler st unit 13 - Kart
   

  Dette flotte hotellet er i Aldgate. Med sin beliggenhet innen 5. 5 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innkvarteringen kan lett nå byens viktigste offentlige transportforbindelser. Gjester vil finne flyplassen innen 9. 1 kilometer. Hotellet rommer 20 koselige rom. Eiendommen tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på gjesteværelsene. Denne eiendommen har ingen døgnåpen resepsjon. Babyseng kan inkluderes (på forespørsel) på alle gjesteværelsene. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • One Commercial Street Apartments
  Frakr2.113Per natt

  One Commercial Street Apartmentsstars

  Aldgate, London , Whitechapel high street 112 - Kart
   

  Denne fantastiske leiligheten er i Aldgate. Med bare 1 gjesteværelser er denne eiendommen perfekt for dem som ønsker et rolig og avslappende opphold. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Dette overnattingsstedet tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr. Kunder kan benytte shuttle-service til lufthavnen. Noen av tjenestene til One Commercial Street Apartments kan koste ekstra.

  Se mer
 • Altitude Apartments
  Frakr2.388Per natt

  Altitude Apartmentsstars

  Aldgate, London , 71 alie street, london, e1 8ng - Kart
   

  Denne flotte leiligheten er i Aldgate. Alle som bor her vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på et av stedets 10 soverom. Besøkende kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Det er ingen døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
 

Mest populære hoteller - Aldgate

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her