Hoteller i London

Finn på kart
Hoteller i London

London Fra  kr326

Anbefalte hoteller London

 • Orchard Paddington Hotel
  Frakr1.185Per natt

  Orchard Paddington Hotelstars

  Paddington, London , Sussex gardens 86-90 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 300 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 583 anmeldelser fra reisendeBasert på 583 anmeldelser fra reisende

  Dette byhotellet ligger sentralt i den travle metropolen London. Hotellet tilbyr den ideelle plasseringen fra hvor man kan nyte det spennende utelivet, underholdningsstedene, eksepsjonelle shoppingmuligheter og utsøkte spisealternativer som byen har å tilby. Gjestene vil befinne seg i lett gåavstand fra de spektakulære attraksjonene denne fortryllende byen har å by på. Hotellet har en fantastisk, viktoriansk arkitektur som lar det blande seg inn lett i sine historiske omgivelser. Gjestene inviteres inn i de vakre omgivelsene i lobbyen som har en minimalistisk stil. Gjesterommene er smakfullt innredet i lystig stil. Rommene tilbyr en innbydende flukt fra livet i byen. Gjestene inviteres til å nyte tradisjonell engelsk frokost om morgenen, som garantert vil gjøre dem klare for en lang dag med sightseeing.

  Se mer
 • The Royale Chulan Hyde Park Hotel London
  Frakr992Per natt

  The Royale Chulan Hyde Park Hotel Londonstars

  Bayswater, London , Leinster square 23-25 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 51 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 557 anmeldelser fra reisendeBasert på 557 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Bayswater. Beliggende innen 2. 5 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. De viktigste underholdningsstedene kan lett nås fra innkvarteringen. Innen 400 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Besøkende vil finne flyplassen innen 24. 0 kilometer. Hotellet rommer 53 koselige gjesteværelser. The Royale Chulan Hyde Park Hotel London ble komplett oppusset i 2007. Hotellet tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på soverommene. Alle de overnattende vil sette pris på døgnåpen resepsjon. The Royale Chulan Hyde Park Hotel London tilbyr ikke babysenger. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Hyatt Place London Heathrow Airport
  Frakr797Per natt

  Hyatt Place London Heathrow Airportstars

  Heathrow Airport, London , The grove, bath road, sipson, west drayton - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 52 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3318 anmeldelser fra reisendeBasert på 3318 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne etablissementet ligger i hjertet av Heathrow, med kort avstand til verdens travleste internasjonale flyplass. Det er innenfor rekkevidde av alle hovedveier og bare 5 minutter fra passasjerterminalene. Lokale busser betjener linjen som passerer foran hotellet hvert 5 minutt, med overganger til t-bane stopp på Heathrow, som gir enkel tilgang til London. På grunn av beliggenheten kan etablissementet tilby forretningsreisende top-of-the-line konferansefasiliteter. Gjestene som skal på et videre fly kan bruke tiden på å skjemme bort seg selv i frisørsalongen, eller besøke Nail Shop, som ligger i nærheten. Hvis de trenger en drink, kan baren tilby en skikkelig halvliter øl, mens restauranten er perfekt for et solid måltid som vil vare fram til siste målet for reisen deres. Gjestene kan velge et rom med utsikt mot rullebanen eller roen i det lokale landskapet.

  Se mer
 • Park Plaza Westminster Bridge
  Frakr2.361Per natt

  Park Plaza Westminster Bridgestars

  Westminster, London , Westminister bridge road 200 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 44 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 18638 anmeldelser fra reisendeBasert på 18638 anmeldelser fra reisende

  Dette vakre hotellet ligger på sørsiden av Westminster Bridge, med utsikt over leven til Houses of Parliament og Big Ben. Hotellet er en kort gåtur fra Waterloo stasjon. Restaurantene og barene i South Bank er kun 100 meter unna og det er 200 meter fra Themsen. Det ligger perfekt til i kort gåavstand fra Londons viktigste turistattraksjoner, inkludert Big Ben, Houses of Parliament, London Aquarium, London Eye, Imperial War Museum, Westminster Abbey, Trafalgar Square og Buckingham Palace.

  Se mer
 • Doubletree by Hilton Tower of London Hotel
  Frakr2.848Per natt
  4,4/5
  Kundeomtalerav 35 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 6341 anmeldelser fra reisendeBasert på 6341 anmeldelser fra reisende

  Dette elegante hotellet ligger i hjertet av City of London, bare 15 minutter til fots fra Tower of London og Tower Bridge. Tower Hill T-banestasjon er 150 m unna, Olympic Park ligger 25 minutter unna med T-bane. Det røykfrie hotellet har 583 rom, døgnåpen resepsjon, concierge-service, valutaveksling, gratis Wi-Fi i hele hotellet, møterom, forretningstjenester, 4 restauranter, bar, døgnåpent treningssenter og vaskeritjenester. Tilpasset rullestolbrukere.

  Se mer
 • RestUp London
  Frakr379Per natt

  RestUp Londonstars

  Waterloo London, London , Driscoll house, new kent road 172 - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 52 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 574 anmeldelser fra reisendeBasert på 574 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske vandrerhjemmet som ligger i en stor og tradisjonell bygning på over 100 år, nylig renovert og har en fantastisk beliggenhet nært de viktigste turistattraksjonene i byen. Denne rimelige innkvarteringen med moderne og moteriktig interiør er det perfekte sted å bo for par eller venner som ønsker å oppdage denne vidunderlige byen.

  Se mer
 • Hilton London Olympia
  Frakr1.601Per natt

  Hilton London Olympiastars

  Kensington, London , Kensington high street 380 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 17 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2891 anmeldelser fra reisendeBasert på 2891 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Kensington. Stedet teller totalt 405 innbydende rom. Dette overnattingsstedet ble komplett oppusset i 2001. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Denne eiendommen har ikke babysenger på forespørsel. Hilton London Olympia har fellesområder tilrettelagt for rullestolbrukere. Både store og små kjæledyr er tillatt på eiendommen. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Restauranten serverer overdådig mat i elegante omgivelser. Dette overnattingsstedet er ideelt for forretningsreisende med møteplaner. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Hilton London Kensington
  Frakr2.144Per natt

  Hilton London Kensingtonstars

  Sheperds Bush, London , Holland park avenue 179-199 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 17 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4601 anmeldelser fra reisendeBasert på 4601 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Sheperd's Bush, er dette komfortable hotellet optimalt for familier. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 20. 0 kilometer fra eiendommen. Totalt 601 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Denne eiendommen ble komplett oppusset i 2007. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på Hilton London Kensington. Alle de overnattende kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Det er beklageligvis ingen rom hvor de overnattende kan be om babysenger til de minste barna. Fellesområdene er tilrettet også for rullestolbrukere. Hilton London Kensington tillater også store kjæledyr. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. På denne eiendommen kan gjestene velge blant et bredt utvalg helse- og wellnessfasiliteter. Forretningsreisende setter pris på de tilgjengelige businessfasilitetene på hotellet. Disse tilrettelegger for alle slags typer arrangement. Noen av tjenestene til Hilton London Kensington kan koste ekstra.

  Se mer
 • Doubletree by Hilton London Victoria
  Frakr2.898Per natt
  4,0/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2301 anmeldelser fra reisendeBasert på 2301 anmeldelser fra reisende

  Luksuriøse Doubletree by Hilton London Victoria har en enestående beliggenhet i det sentrale London, like overfor London Victoria Station og direkteforbindelser til både Heathrow og Gatwick. Apollo Victoria Theatre ligger bare noen skritt unna og verdenskjente attraksjoner som Buckingham Palace, Westminster, Hyde Park, House of Parliament og Big Ben kan alle nås med en liten gåtur. Dette fantastiske hotellet byr sine gjester velkommen i en sofistikert atmosfære. Rommene og suitene er fantastisk utrustet, store og med moderne design. Fasiliteter inkluderer trådløs internettforbindelse, individuell kontrollert aircondition og flatskjerms satellitt-TV. Forretningsreisende kan benytte seg av business- og konferansesenteret, mens den stilfulle restauranten serverer lekre europeiske retter. Hotellet er et utmerket valg for både ferie- og forretningsgjester i fascinerende London.

  Se mer
 • Britannia International Hotel Canary Wharf
  Frakr1.314Per natt
  3,4/5
  Kundeomtalerav 57 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4261 anmeldelser fra reisendeBasert på 4261 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet har en flott beliggenhet i hjertet av Londons Docklands. Hotellet ligger i nærheten av forretningsdistriktet Canary Wharf og Greenwich-området. Denne nydelige beliggenheten tilbyr et godt valg for reisende som ønsker å utforske attraksjonene som denne fantastiske byen har å tilby. Forbindelser til det offentlige transportnettverket er tilgjengelige i nærheten. Dette flotte hotellet vil garantert imponere, med nydelig arkitektonisk design. Gjesterommene er utsøkt innredete og tilbyr en kokong av ro og fred hvor man kan unnslippe resten av verden. Gjestene vil sette pris på det brede utvalget av fasiliteter og tjenester som hotellet tilbyr. Gjestene kan nyte en deilig svømmetur i bassenget eller rett og slett slappe av i damprommet, badstuen og spabadet.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  487  Hoteller i London
Side  1  av  49
 

Destinasjonsbeskrivelse

  London er hovedstaden i både England og Storbritannia, og er en av de viktigste byene i verden. Themsen deler byen i to, og en rekke spektakulære bruer forene sine to banker. Den har mange historiske monumenter, som du bør sørge for å besøke, blant de mest imponerende av disse er: St Pauls Cathedral, Buckingham Palace, Big Ben, Highgate Cemetery, Westminster Abbey, Victoria and Albert Museum, British Museum, National galleri, og mange andre. Du kan også ringe til den mest berømte voksmuseum i verden, har den spennende opplevelsen av å ri på verdens høyeste pariserhjul, London Eye, eller gå for en lystseilas i elva under. Andre attraksjoner som du ikke bør gå glipp av, inkluderer: Soho og den kinesiske distriktet, Harrods, puber (der du ikke vil være i stand til å motstå å ha et tradisjonelt øl), og parkene, som inkluderer Hyde Park, St. James Park, Regents Park og Kensington Gardens. I denne kosmopolitiske byen kan du delta på et stort utvalg av show og internasjonale briller. London har alt, besøke den og nyte en uforglemmelig opplevelse!

Interessepunkter

Mest populære soner i London

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler