Hoteller i Valencia

Finn på kart
Hoteller i Valencia

ValenciaFra  kr411

Anbefalte hoteller Valencia

 • Senator Parque Central Hotel
  Frakr875Per natt

  Senator Parque Central Hotelstars

  Valencia by, Valencia , Placa de manuel sanchis guarner 1 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 58 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1333 anmeldelser fra reisendeBasert på 1333 anmeldelser fra reisende

  Senator Parque Central Hotel er en fantastisk byhotell som ligger midt i sentrum av Valencia, og innen gangavstand til gamlebyen, ulike turistattraksjoner og jernbanestasjonen. Et utvalg av shopping-og underholdningssteder kan bli funnet i nærområdet. Hotellet kan skryte av moderne og elegant innredede rom og suiter, koselige fellesområder og utmerkede fasiliteter. Forretningsgjester kan benytte seg av konferanserommet og den offentlige Internett-terminalen. Det er et flott sted enten reisen gjelder forretninger eller fornøyelser.

  Se mer
 • Casual Valencia de la Música
  Frakr629Per natt

  Casual Valencia de la Músicastars

  Valencia by, Valencia , Carrer de padilla 4 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 274 anmeldelser fra reisendeBasert på 274 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1977. Hotell ble oppusset i 2014. Eiendommen består av 40 rom. Hotell har 15 enkeltrom. Hotell tilbyr 30 elegante dobbeltrom. Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Buss- og togstasjonene er enkelt tilgjengelig fra Hotell. I gåavstand finner gjestene flere buss- og metrostopp. Gjestene kan enkelt komme til og fra flyplassen. Bare en kort kjøretur fra anlegget finner gjestene en golfbane. Hotell ligger bare et steinkast fra stranden. Hotellområdet ligger i gåavstand fra havnen.

  Se mer
 • Casual Valencia de las Artes
  Frakr796Per natt

  Casual Valencia de las Artesstars

  Valencia by, Valencia , Avenida del puerto 39 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 80 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 489 anmeldelser fra reisendeBasert på 489 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet har en gunstig beliggenhet i sentrum av Valencia og er i en vakker bygning fra begynnelsen av det 20. århundre. Dets værelser og fellesområder utstråler den klassiske sjarmen til et hotell fra århundreskiftet. Gjester har en rekke tjenester og fasiliteter til disposisjon. Attraksjoner som havnen i Valencia, Palau de les Arts Reina Sofia, vitenskapsparken La Ciudad de las Artes y de las Ciencias og Mestalla fotballstadion er innenfor en kort spasertur. Et perfekt valg for gjester som ønsker å utforske byen Valencia til fots.

  Se mer
 • Malcom and Barret
  Frakr733Per natt

  Malcom and Barretstars

  Valencia by, Valencia , Avinguda d ausias march 59 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 49 Synspunkter

  Dette flotte hotellet er i Valencia. Med sin beliggenhet innen 1. 5 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Offentlige transportforbindelser er 4. 0 kilometer unna. Den nærmeste stranden ligger innen 6. 0 kilometer fra innkvarteringen. Det finnes totalt 168 soverom på stedet. Dette overnattingsstedet ble totalrenovert i 2017. De som bor på hotellet kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. Alle de overnattende kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Noen gjesteværelser kan tilby babyseng til de aller minste. Eiendommen tilbyr åpne fellesområder. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Malcom and Barret har i tillegg gjennomført en rekke miljøvennlige forbedringer og innehar i dag -merket. Kunder vil sette pris på lufthavnstransporten. Malcom and Barret legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. Alle kan benytte konferansefasilitetene og -tjenestene som tilbys på stedet til enhver form for arrangement. Malcom and Barret kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Santos Las Arenas Balneario Resort
  Frakr2.804Per natt

  Santos Las Arenas Balneario Resortstars

  Valencia by, Valencia , Eugenia viñes 22-24 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 28 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1958 anmeldelser fra reisendeBasert på 1958 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet ligger i Valencia, og er perfekt for familier. Med sin beliggenhet innen 3. 0 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 8. 0 kilometer fra innkvarteringen. De 256 innbydende rommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Dette overnattingsstedets byggeår dateres tilbake til 2006. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. De som velger å overnatte her vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Noen rom kan tilby babyseng til de aller minste. Santos Las Arenas Balneario Resort ønsker ikke kjæledyr velkommen. Alle som bor her kan benytte stedets egen garasje. De som jakter fred og ro finner dette blant de mange helse- og velværefasilitetene på Santos Las Arenas Balneario Resort. Dette hotellet har et variert utvalg av spisested. Santos Las Arenas Balneario Resort kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Casual Valencia de las Civilizaciones
  Frakr496Per natt

  Casual Valencia de las Civilizacionesstars

  Valencia by, Valencia , Félix del río (antes doctor marco merenciano) 3b - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 247 anmeldelser fra reisendeBasert på 247 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Valencia, er dette enkle herberget eksklusivt for voksne. Med sin beliggenhet innen 2. 0 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 60 meter vil besøkende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Innkvarteringen er innen 1. 5 kilometer fra nærmeste strand. Kunder vil finne flyplassen innen 9. 0 kilometer. Innkvarteringen ligger innen 1. 5 kilometer fra havnen. Overnattingsstedet består av totalt 19 rom. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble denne eiendommen totalrenovert i 2017. Overnattingsstedet tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på rommene. Dette overnattingsstedet har ingen døgnåpen resepsjon. Casual Valencia de las Civilizaciones er designet også med de yngre gjestene i tankene og tilbyr gjesteværelser som, på forespørsel, inkluderer babysenger. Kjæledyr er ikke tillatt på Casual Valencia de las Civilizaciones.

  Se mer
 • Casual Valencia del Cine
  Frakr866Per natt

  Casual Valencia del Cinestars

  Valencia by, Valencia , Carrer del convent de sant francesc 7 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 17 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 697 anmeldelser fra reisendeBasert på 697 anmeldelser fra reisende

  Dette koselige hotellet ligger i Valencia. Hotellet ligger innen 5 meter fra nærmeste strand. Totalt 39 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Casual Valencia del Cine. Dette overnattingsstedet ble oppusset 2000. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon. Casual Valencia del Cine tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. De som ikke ønsker å etterlate kjæledyrene sine hjemme har mulighet for å ta dem med. Noen av tjenestene til Casual Valencia del Cine kan koste ekstra.

  Se mer
 • NH Valencia Las Artes
  Frakr742Per natt

  NH Valencia Las Artesstars

  Valencia by, Valencia , Avinguda de l institut obrer de valencia 28 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 55 Synspunkter

  Perfekt for familier, ligger dette sjarmerende hotellet i Valencia. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 10. 8 kilometer fra eiendommen. Det er offentlige transportforbindelser 4. 0 kilometer unna. Den nærmeste stranden ligger innen 2. 0 kilometer fra innkvarteringen. Hotellet består av 174 gjesteværelser. Eiendommen ble bygget i 2000. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. NH Valencia Las Artes tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. NH Valencia Las Artes tilbyr ikke babysenger. De som bor her behøver ikke å etterlate sine små kjæledyr hjemme under et opphold på NH Valencia Las Artes. NH Valencia Las Artes tilbyr parkerings- og garasjefasiliteter. Forretningsreisende vil sette pris på møte- og businessfasilitetene som finnes. NH Valencia Las Artes byr på et variert utvalg av spisested. Spisestedene tilbyr et bredt utvalg av smakfulle retter og fristende drikke. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Conqueridor
  Frakr1.008Per natt

  Conqueridorstars

  Valencia by, Valencia , Carrer de cervantes 9-11 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 51 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 783 anmeldelser fra reisendeBasert på 783 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Valencia. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 7. 0 kilometer fra hotellet. Innkvarteringen er innen 2. 0 kilometer fra nærmeste strand. Totalt 59 rom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Conqueridor ble komplett oppusset i 2005. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på Conqueridor. Alle som bor her vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Conqueridor tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på dette hotellet. Forretningsreisende setter pris på de tilgjengelige businessfasilitetene på hotellet. Disse tilrettelegger for alle slags typer arrangement. Dette overnattingsstedet har et variert utvalg av spisested. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Casual Valencia Vintage
  Frakr903Per natt

  Casual Valencia Vintagestars

  Valencia by, Valencia , Carrer de la barcelonina 1 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 487 anmeldelser fra reisendeBasert på 487 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Valencia, er dette koselige hotellet eksklusivt for voksne. Beliggende innen 10 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Hotellet er kun en kort spasertur fra de viktigste underholdningsstedene. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 10. 8 kilometer fra hotellet. Innen 30 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 5. 0 kilometer fra eiendommen. Kunder vil finne flyplassen innen 20. 0 kilometer. Hotellet ligger innen 10. 0 kilometer fra havnen. Det finnes totalt 67 soverom på stedet. Denne eiendommen ble restaurert i 2016. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Casual Valencia Vintage tilbyr også babysenger ved forespørsel. Hvorfor ikke medbringe dine firbeinte familiemedlemmer til dette hotellet?Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  118  Hoteller i Valencia
Side  1  av  12
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Valencia is the capital of the Spanish province of the same name, and one of the largest cities in the country. This old city, on the Mediterranean coast, lies by the River Turia. Valencia has a notable historical heritage and an intense cultural life. One of the highlights here is the futuristic City of Arts and Sciences, a captivating architectural complex that includes a science museum, a planetarium, an IMAX cinema, an aquarium and soon an art museum. The city of Valencia is also known for its flowers, which flourish in many of its parks and gardens, such as the Parque del Oeste, or West Park, the Royal Gardens and the Turia Gardens, a very popular spot. These run from the City of Arts and Sciences to Valencia Zoo. Valencia also has some areas of historical value such as the Central Market and the Saints John (Baptist and Evangelist) church. Here you can see the Silk Exchange, a masterpiece of Gothic architecture that dates to the year 1482. You will fall in love with Valencia. Come and discover it!

Interessepunkter

Mest populære soner i Valencia

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler