Strandhoteller i Mallorca

Finn på kart
Strandhoteller i Mallorca

Strandhoteller i MallorcaFra  kr392

Anbefalte Strandhoteller i Mallorca

 • Amazonas
  Frakr1.012Per natt

  Amazonasstars

  El Arenal, Mallorca , Carrer sant bartomeu 4 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 363 anmeldelser fra reisendeBasert på 363 anmeldelser fra reisende

  Rett foran Arenal Yachtklubb ligger hotellet Amazonas, bare 350 meter fra stranden i Playa de Palma. En perlerekke av restauranter, shopping, barer, nattklubber og offentlige transportmuligheter ligger i hotellets umiddelbare nærhet. På hotellet finnes et stort basseng og hager, mens andre fasiliteter inkluderer kafé, bar, TV-rom, restaurant og internetterminal.

  Se mer
 • TRH Jardin del Mar
  Frakr801Per natt

  TRH Jardin del Marstars

  Santa Ponsa, Mallorca , Huguer des far 1 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 103 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1425 anmeldelser fra reisendeBasert på 1425 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne feriehotellet ligger i et rolig område av Santa Ponsa i den sørvestlige delen av Mallorca, og med sin flotte beliggenhet ved havet kan det skryte av en fantastisk utsikt over den vakre bukten og havet. Bysentrum med sin vakre sandstrand, mange restauranter, barer, kafeer og butikker kan nås innen en kort spasertur. Diverse utmerkede golfbaner er bare noen få minutter unna med bil.

  Se mer
 • Palmanova Suites by TRH
  Frakr1.204Per natt

  Palmanova Suites by TRHstars

  Magaluf, Mallorca , Carrer martin ros garcia 15 - Kart
  4,8/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 49 anmeldelser fra reisendeBasert på 49 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet som kun er for voksne har et utendørsbasseng i lagunestil, det ligger i en åsside og tilbyr en utmerket utsikt over Middelhavet. Sandstranden kan nås i løpet av bare 2 minutter, de utallige barer, restauranter og butikker i Magaluf er en kort spasertur unna. Sentrum av øyas hovedstad Palma kan nås i løpet av en 15 minutters kjøretur, og den internasjonale flyplassen er 25 km unna.

  Se mer
 • BelleVue Club
  Frakr768Per natt

  BelleVue Clubstars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Avinguda de pere mas i reus 21 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 226 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 9061 anmeldelser fra reisendeBasert på 9061 anmeldelser fra reisende

  Nordøst på den solfylte middelhavsøya Mallorca finner man denne populære ferieklubben, med en nydelig beliggenhet like ved sjøen og bare noen få skritt fra den fine sandstranden Puerto de Alcúdia i Alcúdia-bukten. Et stort utvalg av restauranter, barer og butikker ligger i nærheten av hotellet, og Alcudia bysentrum, med sin romerske arkitektur og sine utgravninger, er lett å nå.

  Se mer
 • HM Tropical
  Frakr2.020Per natt

  HM Tropicalstars

  Playa de Palma, Mallorca , Marbella 16 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 614 anmeldelser fra reisendeBasert på 614 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Playa de Palma. Beliggende innen 1. 2 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Hotellet er kun en kort spasertur fra de viktigste underholdningsstedene. Innen 50 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Hotellet ligger innen 10 meter fra nærmeste strand. Gjester vil finne flyplassen innen 5. 0 kilometer. De 205 innbydende gjesteværelsene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble dette overnattingsstedet totalrenovert i 2015. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Resepsjonen er døgnåpen. Det er beklageligvis ingen gjesteværelser hvor besøkende kan be om babysenger til de minste barna. Dette stedets fellesområder er handicapvennlige. Eiendommen har også et rom tilrettelagt bevegelseshemmede. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. Spisestedet inviterer besøkende på de mest smakfulle retter i elegante omgivelser. HM Tropical tilbyr en rekke businessfasiliteter og er dermed en perfekt kombinasjon mellom arbeid og avslapning for forretningsreisende. Stedets restauranttilbud er kjent for sitt utsøkte kjøkken og fenomenale service. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Club del Sol Aparthotel
  Frakr1.276Per natt

  Club del Sol AparthotelstarsGreenProgram Icon

  Puerto Pollensa, Mallorca , Carretera puerto pollensa - alcudia km. 62.3 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 294 anmeldelser fra reisendeBasert på 294 anmeldelser fra reisende

  Perfekt for familier, ligger dette komfortable leilighetshotellet i Puerto Pollensa. Innkvarteringen ligger innen 90 meter fra nærmeste strand. De 169 innbydende gjesteværelsene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Denne eiendommen ble oppusset 2017. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på Club del Sol Aparthotel. Resepsjonen er beklageligvis ikke døgnåpen. Alle de overnattende kan be om at deres gjesteværelse utstyres med babyseng. De som bor her vil ikke forstyrres av dyr da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr. Denne eiendommen har i tillegg gjennomført en rekke miljøvennlige forbedringer og innehar i dag Travelife-merket. Alle de overnattende kan benytte seg av stedets matservering. Besøkende kan lene seg helt tilbake i stedets wellnessavdeling. Alle de overnattende vil ha glede av det store utvalget av underholdnings- og fritidsaktiviteter. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Apartamentos Globales Verdemar
  Frakr782Per natt

  Apartamentos Globales Verdemarstars

  Santa Ponsa, Mallorca , Ramon de moncada 14 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 712 anmeldelser fra reisendeBasert på 712 anmeldelser fra reisende

  Denne komfortable leiligheten ligger i Santa Ponsa, og er spesielt utformet for familier. Beliggende innen 100 meter fra bysentrum, tillater leiligheten lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Eiendommen er kun en kort spasertur fra de viktigste underholdningsstedene. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 3. 0 kilometer fra eiendommen. Innen 50 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Eiendommen ligger innen 400 meter fra nærmeste strand. Apartamentos Globales Verdemar består av totalt 197 rom. Apartamentos Globales Verdemar gjennomgikk en renovasjon i 2015. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Resepsjonen er åpen hele døgnet. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). Apartamentos Globales Verdemar ønsker ikke kjæledyr velkommen. Eiendommen fører en bærekraftig politikk. Dette overnattingsstedet tilbyr et variert utvalg av spisesteder slik at reisende kan nyte alle deler av oppholdet. En bred vifte av verdensklasseunderholdning tilbys stedets gjester. Sportsentusiaster kan benytte seg av fritidsaktivitetene på overnattingsstedet. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Hotel Globales Playa Santa Ponsa
  Frakr1.347Per natt

  Hotel Globales Playa Santa Ponsastars

  Santa Ponsa, Mallorca , C puig des teix 4 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 638 anmeldelser fra reisendeBasert på 638 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Santa Ponsa, og er spesielt utformet for familier. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 3. 9 kilometer fra eiendommen. Den nærmeste stranden ligger innen 200 meter fra innkvarteringen. Totalt antall rom er 209. Dette overnattingsstedet ble komplett oppusset i 2009. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Denne eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Hotel Globales Playa Santa Ponsa tilbyr også babysenger ved forespørsel. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Denne eiendommen har blitt designet med et ønske om å imøtekomme de strengeste miljømessige krav og er belønnet med Travelife-merket. Underholdningstilbudet virker imponerende på alle de overnattende. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Globales Palmanova Palace
  Frakr1.895Per natt

  Globales Palmanova Palacestars

  Palmanova, Mallorca , Carrer de miquel dels sants oliver 15 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1303 anmeldelser fra reisendeBasert på 1303 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Palmanova, er dette flotte hotellet optimalt for familier. Den nærmeste transportforbindelsen ligger i gåavstand fra innkvarteringen. Den nærmeste stranden ligger innen 250 meter fra eiendommen. Stedet teller totalt 193 innbydende soverom. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble dette hotellet totalrenovert i 1995. Gjester kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på gjesteværelsene. Alle de overnattende ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Denne eiendommen har ikke babysenger på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Globales Palmanova Palace har i tillegg gjennomført en rekke miljøvennlige forbedringer og innehar i dag Travelife-merket. Takket være underholdningstilbudet på eiendommen er det ingen tid til å kjede seg. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Globales Nova
  Frakr2.474Per natt

  Globales Novastars

  Palmanova, Mallorca , Avinguda de cas saboners 6 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 282 anmeldelser fra reisendeBasert på 282 anmeldelser fra reisende

  Det fantastiske leilighetskomplekset ligger rett ved stranden, og har en fantastisk utsikt over Palma Nova-bukten. Den nærmeste lokale stranden, Son Matias, er innen gangavstand, samt sentrum av Palma Nova medd ets mange butikker, underholdningssteder, barer, restauranter og puber. Flyplassen Son Sant Joan er ca. 17 km fra hotellet. Dette er et perfekt hotell å oppdage øya fra.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  383  Hoteller i Mallorca
Side  1  av  39
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her