Strandhoteller i Mallorca

Finn på kart
Strandhoteller i Mallorca

Strandhoteller i MallorcaFra  kr244

Anbefalte Strandhoteller i Mallorca

 • HM Tropical
  Frakr790Per natt

  HM Tropicalstars

  Playa de Palma, Mallorca , Marbella 16 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 629 anmeldelser fra reisendeBasert på 629 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Playa de Palma. Beliggende innen 1. 2 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Hotellet er kun en kort spasertur fra de viktigste underholdningsstedene. Innen 50 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Hotellet ligger innen 10 meter fra nærmeste strand. Gjester vil finne flyplassen innen 5. 0 kilometer. De 205 innbydende gjesteværelsene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble dette overnattingsstedet totalrenovert i 2015. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Resepsjonen er døgnåpen. Det er beklageligvis ingen gjesteværelser hvor besøkende kan be om babysenger til de minste barna. Dette stedets fellesområder er handicapvennlige. Eiendommen har også et rom tilrettelagt bevegelseshemmede. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. Spisestedet inviterer besøkende på de mest smakfulle retter i elegante omgivelser. HM Tropical tilbyr en rekke businessfasiliteter og er dermed en perfekt kombinasjon mellom arbeid og avslapning for forretningsreisende. Stedets restauranttilbud er kjent for sitt utsøkte kjøkken og fenomenale service. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • La Concha Soul Boutique Hotel
  Frakr527Per natt

  La Concha Soul Boutique Hotelstars

  Paguera, Mallorca , Calle romana 3 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 173 anmeldelser fra reisendeBasert på 173 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Paguera. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 13. 3 kilometer fra innkvarteringen. Hotellet ligger innen 300 meter fra nærmeste strand. Kunder vil finne flyplassen innen 24. 0 kilometer. Totalt 35 rom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Dette hotellet ble oppusset 2018. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan reisende benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Dette overnattingsstedet har ingen døgnåpen resepsjon. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Kunder kan enkelt ta seg til lufthavnen takket være stedets egen shuttle-service. Dette hotellet tilbyr et variert utvalg av spisesteder slik at reisende kan nyte alle deler av oppholdet. Stedets restauranttilbud er kjent for sitt utsøkte kjøkken og fenomenale service. Takket være underholdningstilbudet på eiendommen er det ingen tid til å kjede seg. Noen av tjenestene til La Concha Soul Boutique Hotel kan koste ekstra.

  Se mer
 • IBEROSTAR Cristina
  Frakr683Per natt

  IBEROSTAR Cristinastars

  Playa de Palma, Mallorca , Calle bartomeu xamena s/n - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 31 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1349 anmeldelser fra reisendeBasert på 1349 anmeldelser fra reisende

  Ideelt beliggende bare 100 meter fra den deilige sandstranden finner man fremragende Iberostar Royal Cristina i et rolig område av berømte Playa de Palma. Et bredt utvalg restauranter, barer og forretninger, sammen med attraksjoner som Palma Aquarium, ligger alle i gåavstand fra hotellet. Sentrum av Palma med den sjarmerende gamlebyen, katedralen, museer og eksklusive forretninger nås enkelt med offentlig transport. Hotellet har et vakkert bassengområde omringet av skyggegivende trær. Barn og ungdom fra 4-17 år kan bli passet og underholdt i aldersbaserte klubber, det finnes barnebasseng, lekeplass og egen barnemeny. De voksne kommer til å sette pris på det brede utvalget av sportsaktiviteter, alt fra tennis til mange vannsportsaktiviteter. Etter en lang dag er Thai Zen Spa det perfekte sted å slappe av. Dette er dermed et skjønt hotell for hele familien.

  Se mer
 • Riu Festival
  Frakr758Per natt

  Riu FestivalstarsGreenProgram Icon

  Playa de Palma, Mallorca , Camino de las maravillas nº 7 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 163 anmeldelser fra reisendeBasert på 163 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger kun 250 meter fra den store, gyldne sandstranden, og er perfekt for ferier med familie, som par eller med venner. Omgitt av de mest populære turiststedene på Mallorca, har hotellet alt du trenger for å nyte ditt opphold i en rolig atmosfære. Hotellet inkluderer ferskvannsbasseng, innendørsbasseng, solterrasse og barer for å kjøle seg ned mens man nyter det fantastiske været. Fra Hotel Riu Bravo kan du lett nå offentlig transport, og innen 15 minutter kan du befinne seg i Palma sentrum. Du kan besøke og dra på ekskursjoner til interessante steder som katedralen, museer, Bellver-slottet, Drac-grottene, Iglesia de Cristal (glasskirken), glassfabrikken, Sa Calobra og de himmelske strendene som Es Trenc, samt Magaluf Casino og mange andre muligheter.

  Se mer
 • Riu San Francisco
  Frakr822Per natt

  Riu San Franciscostars

  Playa de Palma, Mallorca , Llaud 24 - Kart
  4,8/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 218 anmeldelser fra reisendeBasert på 218 anmeldelser fra reisende

  Rett foran den vakre, hvite sandstranden i Playa de Palma og kun 15 minutters kjøretur fra Palma sentrum og viktige attraksjoner, er dette elegante hotellet det beste alternativet for å nyte en avslappet ferieopplevelse i selskap med hele familien, som par eller med venner. I hotellets umiddelbare nærhet finnes mange hyggelige restauranter, butikker og barer hvor besøkende kan nyte en deilig drink eller snacks. Gjesterommene er smakfullt innredet i friske og originale farger som minner om havet eller himmelen. De har en moderne stil og noen av dem har til og med privat, møblert balkong med flott panoramautsikt over Middelhavet. Blant hotellets fasiliteter kan besøkende slappe av i velvære- og spasenteret etter å ha trent i treningsrommet eller solt seg på bassengterrassen.

  Se mer
 • Occidental Playa de Palma
  Frakr981Per natt

  Occidental Playa de Palmastars

  Playa de Palma, Mallorca , Avinguda fra joan llabres 16 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 26 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2542 anmeldelser fra reisendeBasert på 2542 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er ideelt for familier, og ligger i Playa de Palma. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 7. 0 kilometer fra innkvarteringen. Den nærmeste stranden ligger innen 200 meter fra eiendommen. Reisende vil finne flyplassen innen 7. 5 kilometer. Totalt 276 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Occidental Playa de Palma ble komplett oppusset i 2004. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på Occidental Playa de Palma. Eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon. Occidental Playa de Palma tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted. Stedets ulike spisesteder er med på å gjøre oppholdet fullkomment. Alle som bor her kan lene seg helt tilbake i stedets wellnessavdeling. Det varierte underholdningsprogrammet på Occidental Playa de Palma gir stedets gjester en ekstra opplevelse under oppholdet. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Apartamentos Globales Verdemar
  Frakr341Per natt

  Apartamentos Globales Verdemarstars

  Santa Ponsa, Mallorca , Ramon de moncada 14 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 728 anmeldelser fra reisendeBasert på 728 anmeldelser fra reisende

  Denne komfortable leiligheten som ligger i Santa Ponsa, er et godt alternativ for familier. Beliggende innen 100 meter fra bysentrum, er eiendommen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Eiendommen er kun en kort spasertur fra de viktigste underholdningsstedene. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 3. 0 kilometer fra leiligheten. Innen 50 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 400 meter fra leiligheten. Apartamentos Globales Verdemar består av totalt 197 rom. Denne eiendommen ble gjennomførende oppusset i 2015. Apartamentos Globales Verdemar tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på rommene. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Kjæledyr er ikke tillatt på Apartamentos Globales Verdemar. Denne eiendommen har blitt designet med et ønske om å imøtekomme de strengeste miljømessige krav og er belønnet med Travelife-merket. Apartamentos Globales Verdemar byr på et variert utvalg av spisested. Det varierte underholdningsprogrammet på denne eiendommen sørger for et hyggelig og morsomt opphold. Det er sports- og fritidsaktiviteter tilgjengelig på Apartamentos Globales Verdemar. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Principe
  Frakr589Per natt

  Principestars

  Playa de Palma, Mallorca , Avenida son rigo 14 - Kart
  2,5/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 76 anmeldelser fra reisendeBasert på 76 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Playa de Palma. Beliggende innen 8. 0 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Eiendommen ligger i nærheten av viktige underholdningssteder. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 12. 0 kilometer fra hotellet. Gjester kan lett nå de offentlige transportforbindelsene. Den nærmeste stranden ligger innen 200 meter fra hotellet. Gjester vil finne flyplassen innen 6. 0 kilometer. Innkvarteringen ligger innen 4. 0 kilometer fra havnen. Overnattingsstedet består av totalt 105 koselige gjesteværelser. Dette hotellet ble sist renovert i 2017. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Reisende kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Besøkende kan be om at deres rom utstyres med babyseng. Fellesområdene er tilrettet også for rullestolbrukere. De som velger å overnatte vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da denne eiendommen ikke tillater kjæledyr. Gjester tilbys transportservice for økt bekvemmelighet. Alle de overnattende kan nyte lekre måltid på stedets restaurant. På dette overnattingsstedet kan gjestene velge blant et bredt utvalg helse- og wellnessfasiliteter. Reisende behøver ikke å forlate området for å nyte et bedre måltid. På overnattingsstedet finnes nemlig flere spisested som tilbyr kulinariske opplevelser. Principe kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Astoria Playa
  Frakr1.138Per natt

  Astoria Playastars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Carrer de l astoria s/n - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 17 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3297 anmeldelser fra reisendeBasert på 3297 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet som ligger i Puerto de Alcudia, er kun for voksne. Med sin beliggenhet innen 3. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 5. 0 kilometer fra eiendommen. Offentlige transportforbindelser er 2. 0 kilometer unna. Den nærmeste stranden ligger innen 150 meter fra hotellet. Det finnes totalt 176 gjesteværelser på Astoria Playa. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble denne eiendommen totalrenovert i 2013. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Astoria Playa tilbyr døgnåpen resepsjon. Astoria Playa tilbyr ikke babysenger. Astoria Playa ønsker ikke kjæledyr velkommen. Gjester tilbys transportservice for økt bekvemmelighet. Astoria Playa byr på et variert utvalg av spisested. Konferansefasiliteter er tilgjengelig på dette hotellet. De som velger å overnatte her kan oppleve uforglemmelige øyeblikk ved å benytte de spennende sports- og fritidsfasilitetene på denne eiendommen. Takket være underholdningstilbudet på hotellet er det ingen tid til å kjede seg. Dette overnattingsstedet byr på gode og varierte spisesteder hvor alle kan finne noe de liker. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • IBEROSTAR Playa de Muro
  Frakr808Per natt

  IBEROSTAR Playa de Murostars

  Playa de Muro, Mallorca , Avenida de la albufera 8 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 658 anmeldelser fra reisendeBasert på 658 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er ideelt for familier, og ligger i Playa de Muro. Beliggende innen 7. 0 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 8. 0 kilometer fra hotellet. Den nærmeste stranden ligger rett utenfor hotellet. Hotellet ligger innen 5. 0 kilometer fra havnen. Totalt antall rom er 447. Dette hotellet ble gjennomførende oppusset i 2017. Det er trådløs internettforbindelse overalt på hotellet. IBEROSTAR Playa de Muro tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Videre tilbyr denne barnevennlige eiendommen babyseng til de minste på forespørsel. Eiendommen tilbyr åpne fellesområder. Dette hotellet tillater ikke kjæledyr. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. IBEROSTAR Playa de Muro tilbyr både helse- og velværefasiliteter og passer perfekt for besøkende som gjerne ønsker å lade batteriene. En bred vifte av verdensklasseunderholdning tilbys stedets gjester. Alle kan benytte konferansefasilitetene og -tjenestene som tilbys på stedet til enhver form for arrangement. Noen av tjenestene til IBEROSTAR Playa de Muro kan koste ekstra.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  100  Hoteller i Mallorca
Side  1  av  10
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her