Nærliggende hoteller i Son Sant Joan Airport

Finn på kart
Hoteller i Son Sant Joan Airport

Son Sant Joan AirportFra  kr235

Anbefalte hoteller i nærheten av Son Sant Joan Airport

 • Amic Can Pastilla
  Frakr390Per natt

  Amic Can Pastillastars

  Can Pastilla, Mallorca , Oratge 4 - Kart
  1.67 km fra Son Sant Joan Airport
  3,4/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter

  Dette behagelige hotellet ligger rett ved siden av havpromenaden og er i gåavstand fra den lokale sandstraden i Can Pastilla. Det historiske sentrumet av Palma de Mallorca med sine mange underholdningssteder er 7 km unna og kan lett nås med lokalbuss (som stopper foran hotellet). Det ligger en golfbane omtrent 10 km unna. Dette er det ideelle stedet for å starte sin utforskning av øya.

  Se mer
 • Amic Gala
  Frakr453Per natt

  Amic Galastars

  Can Pastilla, Mallorca , Calle de xabec 5 - Kart
  1.68 km fra Son Sant Joan Airport
  3,4/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 357 anmeldelser fra reisendeBasert på 357 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Ca'n Pastilla. Beliggende innen 100 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 15. 3 kilometer fra innkvarteringen. Hotellet kan lett nå byens viktigste offentlige transportforbindelser. Innkvarteringen ligger innen 70 meter fra nærmeste strand. Reisende vil finne flyplassen innen 500 meter. Det finnes totalt 236 soverom på Amic Gala. Denne eiendommen ble komplett oppusset i 1998. Det er internett (Wi-Fi og kabel) for dem som behøver i fellesområdene. Amic Gala tilbyr døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. Kjæledyr er ikke tillatt på dette overnattingsstedet. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • THB El Cid
  Frakr785Per natt

  THB El Cidstars

  Can Pastilla, Mallorca , Calle vaixell 2 - Kart
  1.72 km fra Son Sant Joan Airport
  4,0/5
  Kundeomtalerav 16 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 736 anmeldelser fra reisendeBasert på 736 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger på stranden og kun 5 km fra flyplassen og 4 km fra sentrum av Palma. Det lar gjestene nyte ro og Middelhavets landskap. Dette moderne hotellet har et konferanserom med audiovisuelt utstyr og fellesområder, ideelt for å organisere et vellykket bedriftsarrangement. I tillegg er utendørsbassenget tilpasset funksjonshemmede og er ideelt for noen dager med soling med hele familien eller venner. Besøkende vil finne en tradisjonell vindmølle i mallorkansk stil ved siden av bassenget som nå fungerer som bar. Det finnes også et velinnredet velværeområde med badstue og innendørsbasseng. Gjestene vil kose seg i de luftkondisjonerte og lyse gjesterommene.

  Se mer
 • Roc Leo
  Frakr733Per natt

  Roc Leostars

  Can Pastilla, Mallorca , Es c/manuela de los herreros, 12 s/n - Kart
  1.72 km fra Son Sant Joan Airport
  3,8/5
  Kundeomtalerav 91 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 218 anmeldelser fra reisendeBasert på 218 anmeldelser fra reisende

  Dette populære hotellet ligger kun 400 meter fra sentrum av Ca'n Pastilla og er i gåavstand fra den lokale sandstranden. Palma sentrum er ikke mer enn 9 km fra hotellet og kan lett nås med bil eller offentlig transport. Hotellet ligger kun 3 km fra flyplassen. Det er et perfekt sted for familier eller vennegjenger som ønsker å tilbringe en hyggelig ferie under solen.

  Se mer
 • Marbel
  Frakr539Per natt

  Marbelstars

  Can Pastilla, Mallorca , Carrer plini 2 - Kart
  1.77 km fra Son Sant Joan Airport
  4,1/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 129 anmeldelser fra reisendeBasert på 129 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Ca'n Pastilla, er dette komfortable hotellet optimalt for familier. Beliggende midt i sentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Hotellet ligger innen 200 meter fra nærmeste strand. Dette hotellet tilbyr totalt 71 gjesteværelser. Dette overnattingsstedet ble totalrenovert i 2013. Dette overnattingsstedet sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Resepsjonen er døgnåpen. Babyseng kan inkluderes (på forespørsel) på alle soverommene. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Alle de overnattende kan benytte seg av stedets matservering. De som velger å overnatte her kan benytte sports- og fritidsaktivitetene på stedet. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Hotel Ilusion Calma & Spa
  Frakr585Per natt

  Hotel Ilusion Calma & Spastars

  Can Pastilla, Mallorca , Calle de horaci 5 - Kart
  1.88 km fra Son Sant Joan Airport
  3,7/5
  Kundeomtalerav 27 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 252 anmeldelser fra reisendeBasert på 252 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Ca'n Pastilla. Beliggende innen 50 meter fra bysentrum, er innkvarteringen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. De viktigste underholdningsstedene kan lett nås fra hotellet. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 20. 0 kilometer fra eiendommen. Reisende vil finne mange offentlige transportforbindelser i gåavstand. Eiendommen ligger innen 150 meter fra nærmeste strand. Reisende vil finne flyplassen innen 4. 0 kilometer. Hotellet ligger innen 5 meter fra havnen. Stedet teller totalt 192 innbydende soverom. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble dette overnattingsstedet totalrenovert i 2017. Hotel Ilusion Calma & Spa sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Resepsjonen er døgnåpen. Hotel Ilusion Calma & Spa tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på Hotel Ilusion Calma & Spa. Besøkende kan, dersom ønskelig, benytte stedets helse- og wellnessavdeling. Besøkende kan oppleve og utforske flere av spisestedene på Hotel Ilusion Calma & Spa. Takket være underholdningstilbudet på eiendommen er det ingen tid til å kjede seg. Alle kan benytte konferansefasilitetene og -tjenestene som tilbys på stedet til enhver form for arrangement. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Isla del Sol
  Frakr458Per natt

  Isla del Solstars

  Can Pastilla, Mallorca , Carrer dels pins 5 - Kart
  1.88 km fra Son Sant Joan Airport
  4,3/5
  Kundeomtalerav 20 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 129 anmeldelser fra reisendeBasert på 129 anmeldelser fra reisende

  Denne enkle leiligheten ligger i Ca'n Pastilla. Med sin beliggenhet innen 9. 6 kilometer fra bysentrum, tillater leiligheten lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innkvarteringen ligger innen 200 meter fra nærmeste strand. Det finnes totalt 52 rom på stedet. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble denne eiendommen totalrenovert i 1999. Trådløs internettforbindelse finnes også på overnattingsstedet. Gjester er alltid velkomne i eiendommens døgnåpne resepsjon. Videre tilbyr dette barnevennlige overnattingsstedet babyseng til de minste på forespørsel. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen.

  Se mer
 • BQ Amfora Beach
  Frakr676Per natt

  BQ Amfora Beachstars

  Can Pastilla, Mallorca , Volanti 9 - Kart
  1.89 km fra Son Sant Joan Airport
  3,7/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 404 anmeldelser fra reisendeBasert på 404 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende strandhotellet ligger i det populære ferieområdet Playa de Palma på Mallorca. Herfra er det kort avstand til stranden, noe som gjør dette til et supert valg for dem som er på utkikk etter en solrik ferie og et avbrekk fra den travle hverdagen. Palma by ligger fem kilometer unna og her finnes et rikt utvalg av shoppingmuligheter, restauranter og underholdning. Offentlige transportmuligheter ligger like ved hotellet som består av to bygninger og byr på vakkert innredede værelser utstyrt med alle moderne nødvendigheter. Ellers tilbys det også en bred vifte av andre fasiliteter, blant annet et sesongbasert underholdningsprogram.

  Se mer
 • Embat
  Frakr447Per natt

  Embatstars

  Can Pastilla, Mallorca , Nansas 7 - Kart
  2.11 km fra Son Sant Joan Airport
  3,8/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 157 anmeldelser fra reisendeBasert på 157 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske leilighetskomplekset har en utrolig beliggenhet med utsikt over stranden i resorten C'an Pastilla. Komplekset ligger i kort avstand fra et utvalg av butikker, barer og restauranter i området. Forbindelser til det offentlige transportnettverket finnes i kort avstand fra hotellet. Dette flotte komplekset består av vakkert innredete leiligheter og studioer som tilbyr et forfriskende hjem borte fra hjemmet hvor man kan nyte en avslappende ferie. Leilighetene er velutstyrte med moderne fasiliteter for ekstra komfort. Gjestene vil garantert ha et minnerikt opphold ved dette fantastiske komplekset.

  Se mer
 • BQ Aguamarina
  Frakr1.212Per natt

  BQ Aguamarinastars

  Can Pastilla, Mallorca , Sant antoni de la platja 41 - Kart
  2.12 km fra Son Sant Joan Airport
  4,0/5
  Kundeomtalerav 50 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 299 anmeldelser fra reisendeBasert på 299 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Ca'n Pastilla. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 8. 0 kilometer fra eiendommen. Eiendommen ligger innen 10 meter fra nærmeste strand. Dette overnattingsstedet tilbyr totalt 61 soverom. Denne eiendommen ble totalrenovert i 2016. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Det er ikke babysenger tilgjengelig på BQ Aguamarina. Alle baderommene på BQ Aguamarina er handicapvennlige. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. BQ Aguamarina byr på et variert utvalg av spisested. Er man på jakt etter avslapning kan de som velger å overnatte her velge blant et bredt utvalg helse- og velværetilbud. For de aktive finnes et bredt utvalg sports- og fritidsaktiviteter. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  22  Hoteller i Son Sant Joan Airport
Side  1  av  3
 

Nærliggende hoteller i  Son Sant Joan Airport

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler

 • Hotel Ilusion Calma & Spa
  Hotel Ilusion Calma & Spa
  3,7/5

  Great location, very good service when checking in/out. Big room, with a huge private terrace.Lots of hot water in the shower. Comfortably beds, and some nice furniture.. Delicious breakfast , with ev ...

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 25/04/2017

  Frakr585Se mer