Nærliggende hoteller i Son Sant Joan Airport

Finn på kart
Hoteller i Son Sant Joan Airport

Son Sant Joan AirportFra  kr217

Anbefalte hoteller i nærheten av Son Sant Joan Airport

 • Amic Can Pastilla
  Frakr841Per natt

  Amic Can Pastillastars

  Can Pastilla, Mallorca , Oratge 4 - Kart
  1.67 km fra Son Sant Joan Airport
  3,3/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter

  Dette behagelige hotellet ligger rett ved siden av havpromenaden og er i gåavstand fra den lokale sandstraden i Can Pastilla. Det historiske sentrumet av Palma de Mallorca med sine mange underholdningssteder er 7 km unna og kan lett nås med lokalbuss (som stopper foran hotellet). Det ligger en golfbane omtrent 10 km unna. Dette er det ideelle stedet for å starte sin utforskning av øya.

  Se mer
 • Amic Gala
  Frakr826Per natt

  Amic Galastars

  Can Pastilla, Mallorca , Calle de xabec 5 - Kart
  1.68 km fra Son Sant Joan Airport
  3,4/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 371 anmeldelser fra reisendeBasert på 371 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Ca'n Pastilla. Beliggende innen 100 meter fra bysentrum, er hotellet lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 15. 3 kilometer fra innkvarteringen. Hotellet ligger i nærheten av byens viktigste transportforbindelser. Den nærmeste stranden ligger innen 70 meter fra hotellet. Besøkende vil finne flyplassen innen 500 meter. Stedet teller totalt 236 innbydende gjesteværelser. Amic Gala ble totalrenovert i 1998. Det er internett (Wi-Fi og kabel) for dem som behøver i fellesområdene. Gjester er alltid velkomne i hotellets døgnåpne resepsjon. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på dette hotellet. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Java
  Frakr1.430Per natt

  Javastars

  Can Pastilla, Mallorca , Calle de goleta s/n - Kart
  1.72 km fra Son Sant Joan Airport
  3,6/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 823 anmeldelser fra reisendeBasert på 823 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Ca'n Pastilla. Innkvarteringen ligger innen 850 meter fra nærmeste strand. Besøkende vil finne flyplassen innen 1. 6 kilometer. Det finnes totalt 249 rom på stedet. Dette hotellet ble gjennomførende oppusset i 2013. Både Wi-Fi og kablet internettforbindelse er tilgjengelig i fellesområdene. Java tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. Reisende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da denne eiendommen ikke tillater kjæledyr. Overnattingsstedet byr på helse- og wellnessavdeling. Alle som bor her kan benytte stedets underholdningstilbud. Det finnes forretningsfasiliteter og -tjenester for å imøtekomme alle typer behov. Java kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Roc Leo
  Frakr1.397Per natt

  Roc Leostars

  Can Pastilla, Mallorca , Es c/manuela de los herreros, 12 s/n - Kart
  1.72 km fra Son Sant Joan Airport
  3,8/5
  Kundeomtalerav 92 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 265 anmeldelser fra reisendeBasert på 265 anmeldelser fra reisende

  Dette populære hotellet ligger kun 400 meter fra sentrum av Ca'n Pastilla og er i gåavstand fra den lokale sandstranden. Palma sentrum er ikke mer enn 9 km fra hotellet og kan lett nås med bil eller offentlig transport. Hotellet ligger kun 3 km fra flyplassen. Det er et perfekt sted for familier eller vennegjenger som ønsker å tilbringe en hyggelig ferie under solen.

  Se mer
 • Amic Miraflores
  Frakr1.038Per natt

  Amic Mirafloresstars

  Can Pastilla, Mallorca , Xabec 4 - Kart
  1.73 km fra Son Sant Joan Airport
  4,0/5
  Kundeomtalerav 31 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 307 anmeldelser fra reisendeBasert på 307 anmeldelser fra reisende

  Populære Hotel Amic Miraflores har en fabelaktig beliggenhet i Can Pastilla, bare 50 meter fra den brede sandstranden i Playa de Palma og det varme middelhavsvannet. I nærheten av hotellet finnes utallige restauranter, barer, forretninger og underholdningssteder. Palma Aquarium ligger i gåavstand, mens Palma sentrum, med den pittoreske gamlebyen, eksklusive forretninger og museer, enkelt nås med offentlig transport. Alternativt går det en flott sykkelsti langs havet. Strandhotellet har komfortable og renoverte rom, mange med fantastisk havutsikt, og gjestene setter pris på hotellets fasiliteter og service, blant annet et utendørsbasseng med separat barneområde, solterrasse, hage, restaurant og bar. Dette er et ideelt sted for unge mennesker og barnefamilier som ønsker å bo tett på stranden.

  Se mer
 • Roc Linda
  Frakr1.173Per natt

  Roc Lindastars

  Can Pastilla, Mallorca , Cl.octavio augusto 2 - Kart
  1.74 km fra Son Sant Joan Airport
  3,8/5
  Kundeomtalerav 87 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 766 anmeldelser fra reisendeBasert på 766 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Ca'n Pastilla. Med sin beliggenhet innen 9. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. De viktigste underholdningsstedene kan lett nås fra innkvarteringen. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 13. 0 kilometer fra hotellet. Innen 50 meter vil besøkende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 500 meter fra innkvarteringen. Gjester vil finne flyplassen innen 3. 0 kilometer. Totalt antall soverom er 189. Roc Linda ble komplett oppusset i 2005. Roc Linda tilbyr trådløs internettforbindelse. Roc Linda tilbyr døgnåpen resepsjon. Dette hotellet tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. Dette er ikke et dyrevennlig hotell. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. Takket være fritidsaktivitetene som tilbys på overnattingsstedet kan kunder forvente seg et morsomt opphold. Hotellet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Som Sauló
  Frakr1.372Per natt

  Som Saulóstars

  Can Pastilla, Mallorca , Avenida bartomeu riutort 51 - Kart
  1.76 km fra Son Sant Joan Airport
  4,0/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 156 anmeldelser fra reisendeBasert på 156 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Ca'n Pastilla. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 8. 0 kilometer fra eiendommen. Eiendommen ligger innen 10 meter fra nærmeste strand. Totalt antall rom er 39. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Kunder ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Babyseng kan inkluderes (på forespørsel) på alle rommene. Dette hotellet tillater ikke kjæledyr. Besøkende kan benytte seg av sportsaktivitetene på overnattingsstedet.

  Se mer
 • Marbel
  Frakr1.143Per natt

  Marbelstars

  Can Pastilla, Mallorca , Carrer plini 2 - Kart
  1.77 km fra Son Sant Joan Airport
  4,1/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 133 anmeldelser fra reisendeBasert på 133 anmeldelser fra reisende

  Perfekt for familier, ligger dette flotte hotellet i Ca'n Pastilla. Beliggende midt i sentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innkvarteringen ligger innen 200 meter fra nærmeste strand. Totalt 71 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Denne eiendommen ble komplett oppusset i 2013. Marbel sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. Kjæledyr er ikke tillatt på dette overnattingsstedet. Kunder kan oppleve og utforske flere av spisestedene på Marbel. Det er sports- og fritidsaktiviteter tilgjengelig på Marbel. Hotellet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Playa
  Frakr1.695Per natt

  Playastars

  Can Pastilla, Mallorca , Carrer pollacra 1 - Kart
  1.78 km fra Son Sant Joan Airport
  4,0/5
  Kundeomtalerav 26 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 890 anmeldelser fra reisendeBasert på 890 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne hotellet, kun for gjester over 18 år, har en god beliggenhet til havet i Palma de Palma og ligger kun 5 minutter fra flyplassen. Det tilbyr en fantastisk utsikt til stranden og havnepromenaden. I tillegg kan gjester nå det livlige området i El Arenal med en kort spasertur. Det er også busstopp i området som gir enkel adgang til Palma by.

  Se mer
 • HM Alma Beach
  Frakr1.662Per natt

  HM Alma Beachstars

  Can Pastilla, Mallorca , Carrer bellamar 7 - Kart
  1.88 km fra Son Sant Joan Airport
  3,6/5
  Kundeomtalerav 17 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 236 anmeldelser fra reisendeBasert på 236 anmeldelser fra reisende

  Dette skjønne strandhotellet har en fredfull beliggenhet like utenfor Ca´n Pastilla og i gåavstand til stranden i Playa de Palma. Det er heller ikke langt til masser av forretninger, restauranter og underholdningssteder. Rommene er alle smakfullt innredet med alt av moderne fasiliteter. Ellers byr hotellet på en utmerket service som imøtekommer krav fra selv den mest kresne gjest og garanterer alle et hyggelig opphold.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  34  Hoteller i Son Sant Joan Airport
Side  1  av  4
 

Nærliggende hoteller i  Son Sant Joan Airport

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler

 • Playa
  Playa
  4,0/5

  Beliggenhet, mat og personal er veldig bra.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 22/05/2018

  Frakr1.696Se mer

 • Hotel Ilusion Calma & Spa
  Hotel Ilusion Calma & Spa
  3,6/5

  Great location, very good service when checking in/out. Big room, with a huge private terrace.Lots of hot water in the shower. Comfortably beds, and some nice furniture.. Delicious breakfast , with ev ...

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 25/04/2017

  Frakr1.307Se mer