Nærliggende hoteller i Son Sant Joan Airport

Finn på kart
Hoteller i Son Sant Joan Airport

Son Sant Joan AirportFra  kr262

Anbefalte hoteller i nærheten av Son Sant Joan Airport

 • THB El Cid
  Frakr1.223Per natt

  THB El Cidstars

  Can Pastilla, Mallorca , Calle vaixell 2 - Kart
  1.72 km fra Son Sant Joan Airport
  4,0/5
  Kundeomtalerav 17 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 759 anmeldelser fra reisendeBasert på 759 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger på stranden og kun 5 km fra flyplassen og 4 km fra sentrum av Palma. Det lar gjestene nyte ro og Middelhavets landskap. Dette moderne hotellet har et konferanserom med audiovisuelt utstyr og fellesområder, ideelt for å organisere et vellykket bedriftsarrangement. I tillegg er utendørsbassenget tilpasset funksjonshemmede og er ideelt for noen dager med soling med hele familien eller venner. Besøkende vil finne en tradisjonell vindmølle i mallorkansk stil ved siden av bassenget som nå fungerer som bar. Det finnes også et velinnredet velværeområde med badstue og innendørsbasseng. Gjestene vil kose seg i de luftkondisjonerte og lyse gjesterommene.

  Se mer
 • Java
  Frakr999Per natt

  Javastars

  Can Pastilla, Mallorca , Calle de goleta s/n - Kart
  1.72 km fra Son Sant Joan Airport
  3,6/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 778 anmeldelser fra reisendeBasert på 778 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Ca'n Pastilla. Den nærmeste stranden ligger innen 850 meter fra hotellet. Besøkende vil finne flyplassen innen 1. 6 kilometer. Eiendommen består av 249 soverom. Denne eiendommen gjennomgikk en renovasjon i 2013. Internett (Wi-Fi eller kabel) er tilgjengelig på Java. Java tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Java. Kjæledyr er ikke tillatt på Java. Kunder kan benytte seg av spa- og wellnessbehandlingene på stedet. Det varierte underholdningsprogrammet på dette hotellet sørger for et hyggelig og morsomt opphold. Java tilbyr alle nødvendige fasiliteter og tjenester for det perfekte forretningsmøtet. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Roc Leo
  Frakr877Per natt

  Roc Leostars

  Can Pastilla, Mallorca , Es c/manuela de los herreros, 12 s/n - Kart
  1.72 km fra Son Sant Joan Airport
  3,8/5
  Kundeomtalerav 92 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 231 anmeldelser fra reisendeBasert på 231 anmeldelser fra reisende

  Dette populære hotellet ligger kun 400 meter fra sentrum av Ca'n Pastilla og er i gåavstand fra den lokale sandstranden. Palma sentrum er ikke mer enn 9 km fra hotellet og kan lett nås med bil eller offentlig transport. Hotellet ligger kun 3 km fra flyplassen. Det er et perfekt sted for familier eller vennegjenger som ønsker å tilbringe en hyggelig ferie under solen.

  Se mer
 • Amic Miraflores
  Frakr531Per natt

  Amic Mirafloresstars

  Can Pastilla, Mallorca , Xabec 4 - Kart
  1.73 km fra Son Sant Joan Airport
  4,0/5
  Kundeomtalerav 29 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 295 anmeldelser fra reisendeBasert på 295 anmeldelser fra reisende

  Populære Hotel Amic Miraflores har en fabelaktig beliggenhet i Can Pastilla, bare 50 meter fra den brede sandstranden i Playa de Palma og det varme middelhavsvannet. I nærheten av hotellet finnes utallige restauranter, barer, forretninger og underholdningssteder. Palma Aquarium ligger i gåavstand, mens Palma sentrum, med den pittoreske gamlebyen, eksklusive forretninger og museer, enkelt nås med offentlig transport. Alternativt går det en flott sykkelsti langs havet. Strandhotellet har komfortable og renoverte rom, mange med fantastisk havutsikt, og gjestene setter pris på hotellets fasiliteter og service, blant annet et utendørsbasseng med separat barneområde, solterrasse, hage, restaurant og bar. Dette er et ideelt sted for unge mennesker og barnefamilier som ønsker å bo tett på stranden.

  Se mer
 • Som Sauló
  Frakr706Per natt

  Som Saulóstars

  Can Pastilla, Mallorca , Avenida bartomeu riutort 51 - Kart
  1.76 km fra Son Sant Joan Airport
  4,0/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 129 anmeldelser fra reisendeBasert på 129 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Ca'n Pastilla. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 8. 0 kilometer fra innkvarteringen. Eiendommen ligger innen 10 meter fra nærmeste strand. Det finnes totalt 39 soverom på Som Sauló. Gjester kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på rommene. Reisende kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Alle som bor her kan be om at deres soverom utstyres med babyseng. Som Sauló ønsker ikke kjæledyr velkommen. Det finnes sports- og fritidsaktiviteter tilgjengelig på overnattingsstedet.

  Se mer
 • Marbel
  Frakr519Per natt

  Marbelstars

  Can Pastilla, Mallorca , Carrer plini 2 - Kart
  1.77 km fra Son Sant Joan Airport
  4,1/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 130 anmeldelser fra reisendeBasert på 130 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Ca'n Pastilla, er dette komfortable hotellet optimalt for familier. Beliggende midt i sentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Hotellet ligger innen 200 meter fra nærmeste strand. Dette hotellet tilbyr totalt 71 gjesteværelser. Dette overnattingsstedet ble totalrenovert i 2013. Dette overnattingsstedet sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Resepsjonen er døgnåpen. Babyseng kan inkluderes (på forespørsel) på alle soverommene. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Alle de overnattende kan benytte seg av stedets matservering. De som velger å overnatte her kan benytte sports- og fritidsaktivitetene på stedet. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Playa
  Frakr1.375Per natt

  Playastars

  Can Pastilla, Mallorca , Carrer pollacra 1 - Kart
  1.78 km fra Son Sant Joan Airport
  4,0/5
  Kundeomtalerav 26 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 863 anmeldelser fra reisendeBasert på 863 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne hotellet, kun for gjester over 18 år, har en god beliggenhet til havet i Palma de Palma og ligger kun 5 minutter fra flyplassen. Det tilbyr en fantastisk utsikt til stranden og havnepromenaden. I tillegg kan gjester nå det livlige området i El Arenal med en kort spasertur. Det er også busstopp i området som gir enkel adgang til Palma by.

  Se mer
 • HM Alma Beach
  Frakr836Per natt

  HM Alma Beachstars

  Can Pastilla, Mallorca , Carrer bellamar 7 - Kart
  1.88 km fra Son Sant Joan Airport
  3,6/5
  Kundeomtalerav 17 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 236 anmeldelser fra reisendeBasert på 236 anmeldelser fra reisende

  Dette skjønne strandhotellet har en fredfull beliggenhet like utenfor Ca´n Pastilla og i gåavstand til stranden i Playa de Palma. Det er heller ikke langt til masser av forretninger, restauranter og underholdningssteder. Rommene er alle smakfullt innredet med alt av moderne fasiliteter. Ellers byr hotellet på en utmerket service som imøtekommer krav fra selv den mest kresne gjest og garanterer alle et hyggelig opphold.

  Se mer
 • Hotel Ilusion Calma & Spa
  Frakr703Per natt

  Hotel Ilusion Calma & Spastars

  Can Pastilla, Mallorca , Calle de horaci 5 - Kart
  1.88 km fra Son Sant Joan Airport
  3,6/5
  Kundeomtalerav 28 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 314 anmeldelser fra reisendeBasert på 314 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Ca'n Pastilla. Beliggende innen 50 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. De viktigste underholdningsstedene kan lett nås fra innkvarteringen. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 20. 0 kilometer fra eiendommen. Det finnes offentlige transportforbindelser kun en kort spasertur unna. Den nærmeste stranden ligger innen 150 meter fra innkvarteringen. Kunder vil finne flyplassen innen 4. 0 kilometer. Hotellet ligger innen 5 meter fra havnen. Hotel Ilusion Calma & Spa består av totalt 192 soverom. Dette overnattingsstedet ble komplett oppusset i 2017. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Hotel Ilusion Calma & Spa tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Hotel Ilusion Calma & Spa tilbyr også babysenger ved forespørsel. De som velger å overnatte vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr. Alle de overnattende kan slappe av og glemme hverdagen i stedets wellness-avdeling. Kunder kan skjemme bort smaksløkene på stedets innbydende restaurant. Takket være fritidsaktivitetene som tilbys på eiendommen kan kunder forvente seg et morsomt opphold. Med sine funksjonelle og praktiske møtefasiliteter er dette hotellet perfekt for forretningsreisende. Noen av tjenestene til Hotel Ilusion Calma & Spa kan koste ekstra.

  Se mer
 • BQ Amfora Beach
  Frakr876Per natt

  BQ Amfora Beachstars

  Can Pastilla, Mallorca , Volanti 9 - Kart
  1.89 km fra Son Sant Joan Airport
  3,7/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 406 anmeldelser fra reisendeBasert på 406 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende strandhotellet ligger i det populære ferieområdet Playa de Palma på Mallorca. Herfra er det kort avstand til stranden, noe som gjør dette til et supert valg for dem som er på utkikk etter en solrik ferie og et avbrekk fra den travle hverdagen. Palma by ligger fem kilometer unna og her finnes et rikt utvalg av shoppingmuligheter, restauranter og underholdning. Offentlige transportmuligheter ligger like ved hotellet som består av to bygninger og byr på vakkert innredede værelser utstyrt med alle moderne nødvendigheter. Ellers tilbys det også en bred vifte av andre fasiliteter, blant annet et sesongbasert underholdningsprogram.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  30  Hoteller i Son Sant Joan Airport
Side  1  av  3
 

Nærliggende hoteller i  Son Sant Joan Airport

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler

 • Playa
  Playa
  4,0/5

  Beliggenhet, mat og personal er veldig bra.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 22/05/2018

  Frakr1.375Se mer

 • Hotel Ilusion Calma & Spa
  Hotel Ilusion Calma & Spa
  3,6/5

  Great location, very good service when checking in/out. Big room, with a huge private terrace.Lots of hot water in the shower. Comfortably beds, and some nice furniture.. Delicious breakfast , with ev ...

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 25/04/2017

  Frakr704Se mer