Nærliggende hoteller i Palma Aquarium

Finn på kart
Hoteller i Palma Aquarium

Palma AquariumFra  kr235

Anbefalte hoteller i nærheten av Palma Aquarium

 • Roc Leo
  Frakr733Per natt

  Roc Leostars

  Can Pastilla, Mallorca , Es c/manuela de los herreros, 12 s/n - Kart
  0.34 km fra Palma Aquarium
  3,8/5
  Kundeomtalerav 91 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 218 anmeldelser fra reisendeBasert på 218 anmeldelser fra reisende

  Dette populære hotellet ligger kun 400 meter fra sentrum av Ca'n Pastilla og er i gåavstand fra den lokale sandstranden. Palma sentrum er ikke mer enn 9 km fra hotellet og kan lett nås med bil eller offentlig transport. Hotellet ligger kun 3 km fra flyplassen. Det er et perfekt sted for familier eller vennegjenger som ønsker å tilbringe en hyggelig ferie under solen.

  Se mer
 • HSM Golden Playa
  Frakr1.046Per natt

  HSM Golden Playastars

  Playa de Palma, Mallorca , Marbella 14 - Kart
  0.38 km fra Palma Aquarium
  4,0/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 215 anmeldelser fra reisendeBasert på 215 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Playa de Palma. Den nærmeste stranden ligger rett utenfor hotellet. Hotellet består av totalt 124 soverom. Denne eiendommen ble sist renovert i 2018. Denne eiendommen sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Babyseng kan inkluderes (på forespørsel) på alle rommene. HSM Golden Playa har fellesområder tilrettelagt for rullestolbrukere. Dette er ikke et dyrevennlig hotell. Dette overnattingsstedet har minimal negativ innvirkning på miljøet da det følger bærekraftige retningslinjer. Dette overnattingsstedet har et variert utvalg av spisested. HSM Golden Playa tilbyr underholdning skreddersydd sine gjesters behov. På denne eiendommen kan gjestene velge blant et bredt utvalg helse- og wellnessfasiliteter. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • HM Tropical
  Frakr935Per natt

  HM Tropicalstars

  Playa de Palma, Mallorca , Marbella 16 - Kart
  0.43 km fra Palma Aquarium
  4,2/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 586 anmeldelser fra reisendeBasert på 586 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Playa de Palma. Med sin beliggenhet innen 1. 2 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. De viktigste underholdningsstedene kan lett nås fra innkvarteringen. Innen 50 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Eiendommen ligger innen 10 meter fra nærmeste strand. Besøkende vil finne flyplassen innen 5. 0 kilometer. Overnattingsstedet består av totalt 205 koselige gjesteværelser. Dette overnattingsstedet ble oppusset 2015. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Besøkende ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. HM Tropical tilbyr totalt 1 handicapvennlige rom. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted. De som velger å overnatte her kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Dette hotellet tilbyr et variert utvalg av spisesteder slik at de som velger å overnatte her kan nyte alle deler av oppholdet. Alle kan benytte konferansefasilitetene og -tjenestene som tilbys på stedet til enhver form for arrangement. Matelskere kommer til å sette stor pris på stedets kulinariske tilbud - her finnes noe godt for alle slags kunder. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • THB El Cid
  Frakr785Per natt

  THB El Cidstars

  Can Pastilla, Mallorca , Calle vaixell 2 - Kart
  0.73 km fra Palma Aquarium
  4,0/5
  Kundeomtalerav 16 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 736 anmeldelser fra reisendeBasert på 736 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger på stranden og kun 5 km fra flyplassen og 4 km fra sentrum av Palma. Det lar gjestene nyte ro og Middelhavets landskap. Dette moderne hotellet har et konferanserom med audiovisuelt utstyr og fellesområder, ideelt for å organisere et vellykket bedriftsarrangement. I tillegg er utendørsbassenget tilpasset funksjonshemmede og er ideelt for noen dager med soling med hele familien eller venner. Besøkende vil finne en tradisjonell vindmølle i mallorkansk stil ved siden av bassenget som nå fungerer som bar. Det finnes også et velinnredet velværeområde med badstue og innendørsbasseng. Gjestene vil kose seg i de luftkondisjonerte og lyse gjesterommene.

  Se mer
 • Bg Pamplona
  Frakr664Per natt

  Bg Pamplonastars

  Playa de Palma, Mallorca , Neopatria s/n - Kart
  0.8 km fra Palma Aquarium
  4,7/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 349 anmeldelser fra reisendeBasert på 349 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne og stilige hotellet ligger flott til kun 90 meter fra den vakre sandstranden i Playa de Palma, en kort kjøretur fra flyplassen og Mallorcas hovedstad, Palma. I umiddelbar nærhet kan gjestene finne mange barer, restauranter og kaféer for å slappe av og nyte god mat. Alle de luftkondisjonerte og lyse gjesterommene, suitene og studioene er smakfullt innredet og er utstyrt med et bredt utvalg av nyttige fasiliteter for å garantere et behagelig opphold. Hver innkvarteringsenhet har et moderne bad med spesielle fasiliteter og egen terrasse for å slappe av på slutten av dagen. Innendørs vil gjestene glede seg over den store variasjonen i retter som vises under showmatlaging i buffetrestauranten, og utendørs kan gjestene slappe av på en av de balinesiske sengene eller solsengene ved siden av svømmebassenget.

  Se mer
 • HM Balanguera Beach
  Frakr1.012Per natt

  HM Balanguera Beachstars

  Playa de Palma, Mallorca , Carrer de marbella 35 - Kart
  0.82 km fra Palma Aquarium
  4,6/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter

  Dette flotte hotellet som ligger i Playa de Palma, er kun for voksne. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 15. 0 kilometer fra hotellet. Den nærmeste stranden ligger innen 50 meter fra hotellet. Gjester vil finne flyplassen innen 5. 0 kilometer. Stedet teller totalt 129 innbydende rom. Denne eiendommen ble oppusset 2015. De som bor på eiendommen kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Videre tilbyr dette barnevennlige hotellet babyseng til de minste på forespørsel. Eiendommen tilbyr åpne fellesområder. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Det tilbys shuttle-service til lufthavnen for gjester på HM Balanguera Beach. Reisende vil sette pris på stedets kulinariske spisested hvor man kan velge i et bredt utvalg mat og drikke. Gjester på HM Balanguera Beach kan nyte lekre måltid på stedet. Noen av tjenestene til HM Balanguera Beach kan koste ekstra.

  Se mer
 • HM Gran Fiesta
  Frakr912Per natt

  HM Gran Fiestastars

  Playa de Palma, Mallorca , Carrer de marbella 28 - Kart
  0.9 km fra Palma Aquarium
  4,4/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 571 anmeldelser fra reisendeBasert på 571 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Playa de Palma, er dette sjarmerende hotellet optimalt for homofile. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 11. 0 kilometer fra hotellet. Den nærmeste stranden ligger innen 20 meter fra hotellet. Reisende vil finne flyplassen innen 4. 0 kilometer. Totalt antall soverom er 315. Dette overnattingsstedet ble restaurert i 2017. Overnattingsstedet tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på gjesteværelsene. Gjester vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Reisende kan be om at deres rom utstyres med babyseng. Fellesområdene er tilrettet også for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på HM Gran Fiesta. Besøkende kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Dette hotellet tilbyr et variert utvalg av spisesteder slik at alle de overnattende kan nyte alle deler av oppholdet. Et utvalg av smakfulle delikatesser serveres på dette sjarmerende overnattingsstedet. HM Gran Fiesta tilbyr en rekke businessfasiliteter og er dermed en perfekt kombinasjon mellom arbeid og avslapning for forretningsreisende. Overnattingsstedet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Oleander
  Frakr585Per natt

  Oleanderstars

  Playa de Palma, Mallorca , C/ d’acaia 12 - Kart
  0.94 km fra Palma Aquarium
  3,7/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 197 anmeldelser fra reisendeBasert på 197 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Playa de Palma. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 14. 1 kilometer fra eiendommen. Hotellet ligger innen 150 meter fra nærmeste strand. Totalt antall gjesteværelser er 264. Denne eiendommen ble restaurert i 2018. Dette hotellet sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Oleander tilbyr har et spesialdesignet familierom, som passer perfekt til familier som reiser med små barn. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Dette miljøvennlige hotellet har mottatt -merket. Oleander legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. Det varierte underholdningsprogrammet på denne eiendommen sørger for et hyggelig og morsomt opphold. Noen av tjenestene til Oleander kan koste ekstra.

  Se mer
 • Amic Can Pastilla
  Frakr390Per natt

  Amic Can Pastillastars

  Can Pastilla, Mallorca , Oratge 4 - Kart
  0.96 km fra Palma Aquarium
  3,4/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter

  Dette behagelige hotellet ligger rett ved siden av havpromenaden og er i gåavstand fra den lokale sandstraden i Can Pastilla. Det historiske sentrumet av Palma de Mallorca med sine mange underholdningssteder er 7 km unna og kan lett nås med lokalbuss (som stopper foran hotellet). Det ligger en golfbane omtrent 10 km unna. Dette er det ideelle stedet for å starte sin utforskning av øya.

  Se mer
 • Amic Gala
  Frakr453Per natt

  Amic Galastars

  Can Pastilla, Mallorca , Calle de xabec 5 - Kart
  1.01 km fra Palma Aquarium
  3,4/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 357 anmeldelser fra reisendeBasert på 357 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Ca'n Pastilla. Beliggende innen 100 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 15. 3 kilometer fra innkvarteringen. Hotellet kan lett nå byens viktigste offentlige transportforbindelser. Innkvarteringen ligger innen 70 meter fra nærmeste strand. Reisende vil finne flyplassen innen 500 meter. Det finnes totalt 236 soverom på Amic Gala. Denne eiendommen ble komplett oppusset i 1998. Det er internett (Wi-Fi og kabel) for dem som behøver i fellesområdene. Amic Gala tilbyr døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. Kjæledyr er ikke tillatt på dette overnattingsstedet. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  35  Hoteller i Palma Aquarium
Side  1  av  4
 

Nærliggende hoteller i  Palma Aquarium

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler

 • Hotel Ilusion Calma & Spa
  Hotel Ilusion Calma & Spa
  3,7/5

  Great location, very good service when checking in/out. Big room, with a huge private terrace.Lots of hot water in the shower. Comfortably beds, and some nice furniture.. Delicious breakfast , with ev ...

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 25/04/2017

  Frakr585Se mer