Nærliggende hoteller i Palma Aquarium

Finn på kart
Hoteller i Palma Aquarium

Palma AquariumFra  kr217

Anbefalte hoteller i nærheten av Palma Aquarium

 • Sant Jordi
  Frakr697Per natt

  Sant Jordistars

  Playa de Palma, Mallorca , Calle de la grua 5 - Kart
  0.16 km fra Palma Aquarium
  4,2/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 167 anmeldelser fra reisendeBasert på 167 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Playa de Palma. Beliggende innen 1000 meter fra bysentrum, er hotellet lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 10. 0 kilometer fra innkvarteringen. Det er offentlige transportforbindelser 6. 0 kilometer unna. Den nærmeste stranden ligger innen 70 meter fra innkvarteringen. Vierailla on lentoasemalle noin 500 metrin matka. Eiendommen består av totalt 94 koselige gjesteværelser. Dette overnattingsstedet gjennomgikk en renovasjon i 2002. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Resepsjonen er døgnåpen. Alle eiendommens soverom tilbyr barnefasiliteter, som babyseng, hvis nødvendig. Sant Jordi har fellesområder tilrettelagt for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Gjester som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Alle de overnattende kommer til å sette pris på de ulike spisestedene på overnattingsstedet. Et stort utvalg innen- og utendørsaktiviteter finnes tilgjengelig på denne eiendommen. Det varierte underholdningsprogrammet på Sant Jordi gir stedets gjester en ekstra opplevelse under oppholdet. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Fontanellas Playa
  Frakr2.532Per natt

  Fontanellas Playastars

  Can Pastilla, Mallorca , Carrer de la caravel.la s/n - Kart
  0.23 km fra Palma Aquarium
  3,8/5
  Kundeomtalerav 34 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 810 anmeldelser fra reisendeBasert på 810 anmeldelser fra reisende

  Dette eksklusive leilighetshotellet ligger idyllisk til langs strandpromenaden i Playa de Palma. Komplekset ligger få steg unna den innbydende sandstranden, massevis av shoppingmuligheter, restauranter og barer. Herfra er det bare tre kilometer til flyplassen, syv kilometer til Palma by og åtte kilometer til nærmeste golfbane. Med sine luksuriøse og velutstyrte leiligheter kan dette innbydende komplekset by på et moderne design og høyt komfortnivå som passer utmerket til alle typer reisende. Man lar seg også imponere over leilighetshotellets enorme utvalg av spennende fasiliteter.

  Se mer
 • Roc Leo
  Frakr1.495Per natt

  Roc Leostars

  Can Pastilla, Mallorca , Es c/manuela de los herreros, 12 s/n - Kart
  0.34 km fra Palma Aquarium
  3,8/5
  Kundeomtalerav 92 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 265 anmeldelser fra reisendeBasert på 265 anmeldelser fra reisende

  Dette populære hotellet ligger kun 400 meter fra sentrum av Ca'n Pastilla og er i gåavstand fra den lokale sandstranden. Palma sentrum er ikke mer enn 9 km fra hotellet og kan lett nås med bil eller offentlig transport. Hotellet ligger kun 3 km fra flyplassen. Det er et perfekt sted for familier eller vennegjenger som ønsker å tilbringe en hyggelig ferie under solen.

  Se mer
 • Java
  Frakr1.583Per natt

  Javastars

  Can Pastilla, Mallorca , Calle de goleta s/n - Kart
  0.35 km fra Palma Aquarium
  3,6/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 823 anmeldelser fra reisendeBasert på 823 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Ca'n Pastilla. Innkvarteringen ligger innen 850 meter fra nærmeste strand. Besøkende vil finne flyplassen innen 1. 6 kilometer. Det finnes totalt 249 rom på stedet. Dette hotellet ble gjennomførende oppusset i 2013. Både Wi-Fi og kablet internettforbindelse er tilgjengelig i fellesområdene. Java tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. Reisende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da denne eiendommen ikke tillater kjæledyr. Overnattingsstedet byr på helse- og wellnessavdeling. Alle som bor her kan benytte stedets underholdningstilbud. Det finnes forretningsfasiliteter og -tjenester for å imøtekomme alle typer behov. Java kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • HM Tropical
  Frakr2.356Per natt

  HM Tropicalstars

  Playa de Palma, Mallorca , Marbella 16 - Kart
  0.43 km fra Palma Aquarium
  4,2/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 629 anmeldelser fra reisendeBasert på 629 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Playa de Palma. Beliggende innen 1. 2 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Hotellet er kun en kort spasertur fra de viktigste underholdningsstedene. Innen 50 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Hotellet ligger innen 10 meter fra nærmeste strand. Gjester vil finne flyplassen innen 5. 0 kilometer. De 205 innbydende gjesteværelsene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble dette overnattingsstedet totalrenovert i 2015. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Resepsjonen er døgnåpen. Det er beklageligvis ingen gjesteværelser hvor besøkende kan be om babysenger til de minste barna. Dette stedets fellesområder er handicapvennlige. Eiendommen har også et rom tilrettelagt bevegelseshemmede. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. Spisestedet inviterer besøkende på de mest smakfulle retter i elegante omgivelser. HM Tropical tilbyr en rekke businessfasiliteter og er dermed en perfekt kombinasjon mellom arbeid og avslapning for forretningsreisende. Stedets restauranttilbud er kjent for sitt utsøkte kjøkken og fenomenale service. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Playa
  Frakr966Per natt

  Playastars

  Can Pastilla, Mallorca , Carrer pollacra 1 - Kart
  0.48 km fra Palma Aquarium
  4,0/5
  Kundeomtalerav 26 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 890 anmeldelser fra reisendeBasert på 890 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne hotellet, kun for gjester over 18 år, har en god beliggenhet til havet i Palma de Palma og ligger kun 5 minutter fra flyplassen. Det tilbyr en fantastisk utsikt til stranden og havnepromenaden. I tillegg kan gjester nå det livlige området i El Arenal med en kort spasertur. Det er også busstopp i området som gir enkel adgang til Palma by.

  Se mer
 • Som Sauló
  Frakr1.309Per natt

  Som Saulóstars

  Can Pastilla, Mallorca , Avenida bartomeu riutort 51 - Kart
  0.66 km fra Palma Aquarium
  3,9/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 156 anmeldelser fra reisendeBasert på 156 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Ca'n Pastilla. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 8. 0 kilometer fra eiendommen. Eiendommen ligger innen 10 meter fra nærmeste strand. Totalt antall rom er 39. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Kunder ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Babyseng kan inkluderes (på forespørsel) på alle rommene. Dette hotellet tillater ikke kjæledyr. Besøkende kan benytte seg av sportsaktivitetene på overnattingsstedet.

  Se mer
 • THB El Cid
  Frakr1.521Per natt

  THB El Cidstars

  Can Pastilla, Mallorca , Calle vaixell 2 - Kart
  0.73 km fra Palma Aquarium
  4,0/5
  Kundeomtalerav 17 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 824 anmeldelser fra reisendeBasert på 824 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger på stranden og kun 5 km fra flyplassen og 4 km fra sentrum av Palma. Det lar gjestene nyte ro og Middelhavets landskap. Dette moderne hotellet har et konferanserom med audiovisuelt utstyr og fellesområder, ideelt for å organisere et vellykket bedriftsarrangement. I tillegg er utendørsbassenget tilpasset funksjonshemmede og er ideelt for noen dager med soling med hele familien eller venner. Besøkende vil finne en tradisjonell vindmølle i mallorkansk stil ved siden av bassenget som nå fungerer som bar. Det finnes også et velinnredet velværeområde med badstue og innendørsbasseng. Gjestene vil kose seg i de luftkondisjonerte og lyse gjesterommene.

  Se mer
 • Caballero
  Frakr1.534Per natt

  Caballerostars

  Playa de Palma, Mallorca , Neopatria 3 - Kart
  0.74 km fra Palma Aquarium
  3,8/5
  Kundeomtalerav 27 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 719 anmeldelser fra reisendeBasert på 719 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i en rolig sidegate finner man det stilfulle strandhotellet Caballero, bare to minutter fra den endeløse sandstranden, Playa de Palma. Utallige barer, restauranter, forretninger og nattklubber finnes i nærområdet og Palma Aquarium ligger en liten spasertur unna. Palmas internasjonale lufthavn ligger 5 minutters kjørsel fra hotellet og Palma sentrum nås lett med buss. Det moderne hotellet tilbyr velutstyrte rom med gratis Wi-Fi, aircondition, sentralvarmeanlegg, takvifte og 32” flatskjerms satellitt-TV. Gjestene kan nyte et forfriskende bad i utendørsbassenget som er omringet av skjønne hager, benytte treningsområdet eller bli pleiet i wellnessenteret som inneholder finsk sauna, tyrkisk bad og innendørsbasseng. Dette er et fantastisk hotellvalg for par eller venner på søken etter en deilig strandferie.

  Se mer
 • Bg Pamplona
  Frakr1.590Per natt

  Bg Pamplonastars

  Playa de Palma, Mallorca , Neopatria s/n - Kart
  0.8 km fra Palma Aquarium
  4,7/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 376 anmeldelser fra reisendeBasert på 376 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne og stilige hotellet ligger flott til kun 90 meter fra den vakre sandstranden i Playa de Palma, en kort kjøretur fra flyplassen og Mallorcas hovedstad, Palma. I umiddelbar nærhet kan gjestene finne mange barer, restauranter og kaféer for å slappe av og nyte god mat. Alle de luftkondisjonerte og lyse gjesterommene, suitene og studioene er smakfullt innredet og er utstyrt med et bredt utvalg av nyttige fasiliteter for å garantere et behagelig opphold. Hver innkvarteringsenhet har et moderne bad med spesielle fasiliteter og egen terrasse for å slappe av på slutten av dagen. Innendørs vil gjestene glede seg over den store variasjonen i retter som vises under showmatlaging i buffetrestauranten, og utendørs kan gjestene slappe av på en av de balinesiske sengene eller solsengene ved siden av svømmebassenget.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  54  Hoteller i Palma Aquarium
Side  1  av  6
 

Nærliggende hoteller i  Palma Aquarium

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler

 • Playa
  Playa
  4,0/5

  Beliggenhet, mat og personal er veldig bra.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 22/05/2018

  Frakr967Se mer

 • Hotel Ilusion Calma & Spa
  Hotel Ilusion Calma & Spa
  3,6/5

  Great location, very good service when checking in/out. Big room, with a huge private terrace.Lots of hot water in the shower. Comfortably beds, and some nice furniture.. Delicious breakfast , with ev ...

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 25/04/2017

  Frakr1.333Se mer