Nærliggende hoteller i Palma Aquarium

Finn på kart
Hoteller i Palma Aquarium

Palma AquariumFra  kr261

Anbefalte hoteller i nærheten av Palma Aquarium

 • Roc Leo
  Frakr875Per natt

  Roc Leostars

  Can Pastilla, Mallorca , Es c/manuela de los herreros, 12 s/n - Kart
  0.34 km fra Palma Aquarium
  3,8/5
  Kundeomtalerav 92 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 231 anmeldelser fra reisendeBasert på 231 anmeldelser fra reisende

  Dette populære hotellet ligger kun 400 meter fra sentrum av Ca'n Pastilla og er i gåavstand fra den lokale sandstranden. Palma sentrum er ikke mer enn 9 km fra hotellet og kan lett nås med bil eller offentlig transport. Hotellet ligger kun 3 km fra flyplassen. Det er et perfekt sted for familier eller vennegjenger som ønsker å tilbringe en hyggelig ferie under solen.

  Se mer
 • Java
  Frakr996Per natt

  Javastars

  Can Pastilla, Mallorca , Calle de goleta s/n - Kart
  0.35 km fra Palma Aquarium
  3,6/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 778 anmeldelser fra reisendeBasert på 778 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Ca'n Pastilla. Den nærmeste stranden ligger innen 850 meter fra hotellet. Besøkende vil finne flyplassen innen 1. 6 kilometer. Eiendommen består av 249 soverom. Denne eiendommen gjennomgikk en renovasjon i 2013. Internett (Wi-Fi eller kabel) er tilgjengelig på Java. Java tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Java. Kjæledyr er ikke tillatt på Java. Kunder kan benytte seg av spa- og wellnessbehandlingene på stedet. Det varierte underholdningsprogrammet på dette hotellet sørger for et hyggelig og morsomt opphold. Java tilbyr alle nødvendige fasiliteter og tjenester for det perfekte forretningsmøtet. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • HM Tropical
  Frakr1.316Per natt

  HM Tropicalstars

  Playa de Palma, Mallorca , Marbella 16 - Kart
  0.43 km fra Palma Aquarium
  4,2/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 588 anmeldelser fra reisendeBasert på 588 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Playa de Palma. Med sin beliggenhet innen 1. 2 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. De viktigste underholdningsstedene kan lett nås fra innkvarteringen. Innen 50 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Eiendommen ligger innen 10 meter fra nærmeste strand. Besøkende vil finne flyplassen innen 5. 0 kilometer. Overnattingsstedet består av totalt 205 koselige gjesteværelser. Dette overnattingsstedet ble oppusset 2015. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Besøkende ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. HM Tropical tilbyr totalt 1 handicapvennlige rom. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted. De som velger å overnatte her kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Dette hotellet tilbyr et variert utvalg av spisesteder slik at de som velger å overnatte her kan nyte alle deler av oppholdet. Alle kan benytte konferansefasilitetene og -tjenestene som tilbys på stedet til enhver form for arrangement. Matelskere kommer til å sette stor pris på stedets kulinariske tilbud - her finnes noe godt for alle slags kunder. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Playa
  Frakr1.371Per natt

  Playastars

  Can Pastilla, Mallorca , Carrer pollacra 1 - Kart
  0.48 km fra Palma Aquarium
  4,0/5
  Kundeomtalerav 26 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 863 anmeldelser fra reisendeBasert på 863 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne hotellet, kun for gjester over 18 år, har en god beliggenhet til havet i Palma de Palma og ligger kun 5 minutter fra flyplassen. Det tilbyr en fantastisk utsikt til stranden og havnepromenaden. I tillegg kan gjester nå det livlige området i El Arenal med en kort spasertur. Det er også busstopp i området som gir enkel adgang til Palma by.

  Se mer
 • Som Sauló
  Frakr703Per natt

  Som Saulóstars

  Can Pastilla, Mallorca , Avenida bartomeu riutort 51 - Kart
  0.66 km fra Palma Aquarium
  4,0/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 129 anmeldelser fra reisendeBasert på 129 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Ca'n Pastilla. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 8. 0 kilometer fra innkvarteringen. Eiendommen ligger innen 10 meter fra nærmeste strand. Det finnes totalt 39 soverom på Som Sauló. Gjester kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på rommene. Reisende kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Alle som bor her kan be om at deres soverom utstyres med babyseng. Som Sauló ønsker ikke kjæledyr velkommen. Det finnes sports- og fritidsaktiviteter tilgjengelig på overnattingsstedet.

  Se mer
 • THB El Cid
  Frakr1.219Per natt

  THB El Cidstars

  Can Pastilla, Mallorca , Calle vaixell 2 - Kart
  0.73 km fra Palma Aquarium
  4,0/5
  Kundeomtalerav 17 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 759 anmeldelser fra reisendeBasert på 759 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger på stranden og kun 5 km fra flyplassen og 4 km fra sentrum av Palma. Det lar gjestene nyte ro og Middelhavets landskap. Dette moderne hotellet har et konferanserom med audiovisuelt utstyr og fellesområder, ideelt for å organisere et vellykket bedriftsarrangement. I tillegg er utendørsbassenget tilpasset funksjonshemmede og er ideelt for noen dager med soling med hele familien eller venner. Besøkende vil finne en tradisjonell vindmølle i mallorkansk stil ved siden av bassenget som nå fungerer som bar. Det finnes også et velinnredet velværeområde med badstue og innendørsbasseng. Gjestene vil kose seg i de luftkondisjonerte og lyse gjesterommene.

  Se mer
 • Caballero
  Frakr1.099Per natt

  Caballerostars

  Playa de Palma, Mallorca , Neopatria 3 - Kart
  0.74 km fra Palma Aquarium
  3,8/5
  Kundeomtalerav 27 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 686 anmeldelser fra reisendeBasert på 686 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i en rolig sidegate finner man det stilfulle strandhotellet Caballero, bare to minutter fra den endeløse sandstranden, Playa de Palma. Utallige barer, restauranter, forretninger og nattklubber finnes i nærområdet og Palma Aquarium ligger en liten spasertur unna. Palmas internasjonale lufthavn ligger 5 minutters kjørsel fra hotellet og Palma sentrum nås lett med buss. Det moderne hotellet tilbyr velutstyrte rom med gratis Wi-Fi, aircondition, sentralvarmeanlegg, takvifte og 32” flatskjerms satellitt-TV. Gjestene kan nyte et forfriskende bad i utendørsbassenget som er omringet av skjønne hager, benytte treningsområdet eller bli pleiet i wellnessenteret som inneholder finsk sauna, tyrkisk bad og innendørsbasseng. Dette er et fantastisk hotellvalg for par eller venner på søken etter en deilig strandferie.

  Se mer
 • Bg Pamplona
  Frakr875Per natt

  Bg Pamplonastars

  Playa de Palma, Mallorca , Neopatria s/n - Kart
  0.8 km fra Palma Aquarium
  4,7/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 351 anmeldelser fra reisendeBasert på 351 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne og stilige hotellet ligger flott til kun 90 meter fra den vakre sandstranden i Playa de Palma, en kort kjøretur fra flyplassen og Mallorcas hovedstad, Palma. I umiddelbar nærhet kan gjestene finne mange barer, restauranter og kaféer for å slappe av og nyte god mat. Alle de luftkondisjonerte og lyse gjesterommene, suitene og studioene er smakfullt innredet og er utstyrt med et bredt utvalg av nyttige fasiliteter for å garantere et behagelig opphold. Hver innkvarteringsenhet har et moderne bad med spesielle fasiliteter og egen terrasse for å slappe av på slutten av dagen. Innendørs vil gjestene glede seg over den store variasjonen i retter som vises under showmatlaging i buffetrestauranten, og utendørs kan gjestene slappe av på en av de balinesiske sengene eller solsengene ved siden av svømmebassenget.

  Se mer
 • Negresco
  Frakr1.147Per natt

  Negrescostars

  Playa de Palma, Mallorca , Neopatria 2 - Kart
  0.81 km fra Palma Aquarium
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 279 anmeldelser fra reisendeBasert på 279 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet som ligger i Playa de Palma, er kun for voksne. Besøkende vil finne de viktigste underholdningsstedene 2. 5 kilometer unna. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 12. 0 kilometer fra hotellet. Innen 20 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 25 meter fra eiendommen. Besøkende vil finne flyplassen innen 5. 0 kilometer. Innkvarteringen ligger innen 13. 5 kilometer fra havnen. Eiendommen består av totalt 104 gjesteværelser. Denne eiendommen ble sist renovert i 2016. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være internettforbindelsen på Negresco. Dette hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Negresco. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på hotellet da dette ikke tillater kjæledyr. Det finnes en parkeringsplass. Denne eiendommen legger vekt på å tilby helse- og velværefasiliteter og passer derfor perfekt til den kroppsbevisste gjest på jakt etter et avslappende opphold. Besøkende kan benytte seg av stedets matservering. Hotellet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • HM Balanguera Beach
  Frakr1.124Per natt

  HM Balanguera Beachstars

  Playa de Palma, Mallorca , Carrer de marbella 35 - Kart
  0.82 km fra Palma Aquarium
  4,6/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter

  Dette flotte hotellet som ligger i Playa de Palma, er kun for voksne. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 15. 0 kilometer fra hotellet. Den nærmeste stranden ligger innen 50 meter fra hotellet. Gjester vil finne flyplassen innen 5. 0 kilometer. Stedet teller totalt 129 innbydende rom. Denne eiendommen ble oppusset 2015. De som bor på eiendommen kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Videre tilbyr dette barnevennlige hotellet babyseng til de minste på forespørsel. Eiendommen tilbyr åpne fellesområder. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Det tilbys shuttle-service til lufthavnen for gjester på HM Balanguera Beach. Reisende vil sette pris på stedets kulinariske spisested hvor man kan velge i et bredt utvalg mat og drikke. Gjester på HM Balanguera Beach kan nyte lekre måltid på stedet. Noen av tjenestene til HM Balanguera Beach kan koste ekstra.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  40  Hoteller i Palma Aquarium
Side  1  av  4
 

Nærliggende hoteller i  Palma Aquarium

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler

 • Playa
  Playa
  4,0/5

  Beliggenhet, mat og personal er veldig bra.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 22/05/2018

  Frakr1.371Se mer

 • Hotel Ilusion Calma & Spa
  Hotel Ilusion Calma & Spa
  3,6/5

  Great location, very good service when checking in/out. Big room, with a huge private terrace.Lots of hot water in the shower. Comfortably beds, and some nice furniture.. Delicious breakfast , with ev ...

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 25/04/2017

  Frakr702Se mer