Nærliggende hoteller i Natural Park Mondragó

Finn på kart
Hoteller i Natural Park Mondragó

Natural Park MondragóFra  kr217

Anbefalte hoteller i nærheten av Natural Park Mondragó

 • Condemar
  Frakr910Per natt

  Condemarstars

  Cala Mondrago, Mallorca , Carretera santanyi-cala mondrago s/n - Kart
  1.51 km fra Natural Park Mondragó
  4,2/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 133 anmeldelser fra reisendeBasert på 133 anmeldelser fra reisende

  Dette enkle herberget er i Cala Mondrago. Den nærmeste stranden ligger innen 100 meter fra innkvarteringen. Totalt 87 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Condemar. Condemar ble komplett oppusset i 2001. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan de som velger å overnatte her benytte internett (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Besøkende ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Condemar tilbyr ikke babysenger. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen.

  Se mer
 • Hostal Ventura
  Frakr648Per natt

  Hostal Venturastars

  Cala Santanyi, Mallorca , Calle pintor bernareggi 17 - Kart
  2.13 km fra Natural Park Mondragó
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 47 anmeldelser fra reisendeBasert på 47 anmeldelser fra reisende

  Dette koselige hotellet er i Cala Santanyi. Denne eiendommen tilbyr totalt 38 gjesteværelser. Hostal Ventura tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på rommene. Denne eiendommen har ingen døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Hostal Ventura. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Gjester tilbys transportservice for økt bekvemmelighet. De som velger å overnatte her kan nyte lekre måltid på stedets restaurant. Takket være fritidsaktivitetene som tilbys på overnattingsstedet kan de gjestende forvente seg et morsomt opphold. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • IBEROSTAR Club Cala Barca
  Frakr2.122Per natt

  IBEROSTAR Club Cala Barcastars

  Cala Mondrago, Mallorca , Sa barca trancada s/n - Kart
  2.33 km fra Natural Park Mondragó
  4,1/5
  Kundeomtalerav 30 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3021 anmeldelser fra reisendeBasert på 3021 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Cala Mondrago, er dette sjarmerende hotellet optimalt for familier. Beliggende innen 2. 0 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Innkvarteringen ligger ved stranden. De 690 innbydende rommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Dette overnattingsstedet ble restaurert i 2010. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Denne eiendommen tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. Kjæledyr er ikke tillatt på IBEROSTAR Club Cala Barca. Kunder kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Det varierte underholdningsprogrammet på IBEROSTAR Club Cala Barca gir stedets gjester en ekstra opplevelse under oppholdet. Reisende kan oppleve uforglemmelige øyeblikk ved å benytte de spennende sports- og fritidsfasilitetene på IBEROSTAR Club Cala Barca. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
 

Nærliggende hoteller i  Natural Park Mondragó

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her