Nærliggende hoteller i Bellver Castle

Finn på kart
Hoteller i Bellver Castle

Bellver CastleFra  kr217

Anbefalte hoteller i nærheten av Bellver Castle

 • Sercotel Zurbaran
  Frakr1.092Per natt

  Sercotel Zurbaranstars

  Palma sentrum, Mallorca , Carrer de josep villalonga 16 - Kart
  0.43 km fra Bellver Castle
  4,2/5
  Kundeomtalerav 38 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 230 anmeldelser fra reisendeBasert på 230 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Palma. Beliggende innen 2. 0 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Reisende vil sette pris på innkvarteringens nærhet til de viktigste underholdningsstedene. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 20. 0 kilometer fra innkvarteringen. Innen 200 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 1. 5 kilometer fra innkvarteringen. Besøkende vil finne flyplassen innen 13. 0 kilometer. Hotellet ligger innen 1000 meters gåavstand fra havnen. Overnattingsstedet består av totalt 40 koselige rom. Dette hotellet ble oppusset 2009. De som velger å overnatte her kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. De som velger å overnatte vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da denne eiendommen ikke tillater kjæledyr. Det finnes parkeringsmuligheter på Sercotel Zurbaran. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Gran Melia Victoria
  Frakr2.348Per natt

  Gran Melia Victoriastars

  Palma sentrum, Mallorca , Av. joan miro, 21 - Kart
  0.55 km fra Bellver Castle
  4,4/5
  Kundeomtalerav 18 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2070 anmeldelser fra reisendeBasert på 2070 anmeldelser fra reisende

  Det imponerende Gran Melia Victoria kan se tilbake på en historie på mer enn 100 år, og er et luksuriøse ikon blant hotellene i Palma, og har en unik, eksklusiv beliggenhet langs Paseo Marítimo strandpromenade. Hotellet er innredet i en elegant, klassisk design med luksuriøse detaljer i engelsk stil. Hotellværelsene er lyse og luftige, fylt med naturlig lys, og mange av dem tilbyr en spektakulær panoramautsikt over bukten, katedralen, marinaen med sine utallige yachter og promenaden. Fine spisesteder som serverer tradisjonell middelhavsmat inkluderer en bufférestaurant, en à la carte-restaurant, samt en terrasserestaurant med en flott utsikt og en romantisk stemning. Viktige steder som kongressenteret Pueblo Español, auditoriet, yachtklubben RCNP eller den kjente katedralen er innen gangavstand. Den mest eksklusive måten å oppleve Palma på.

  Se mer
 • Innside Palma Bosque Hotel
  Frakr1.514Per natt

  Innside Palma Bosque Hotelstars

  Palma sentrum, Mallorca , Carrer camilo jose cela 5 - Kart
  0.65 km fra Bellver Castle
  3,8/5
  Kundeomtalerav 50 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 672 anmeldelser fra reisendeBasert på 672 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Palma. Beliggende innen 2. 0 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Det finnes offentlige transportforbindelser kun en kort spasertur unna. Den nærmeste stranden ligger innen 3. 2 kilometer fra innkvarteringen. Besøkende vil finne flyplassen innen 11. 1 kilometer. Eiendommen ligger innen 300 meters gåavstand fra havnen. Totalt 262 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Dette hotellet ble totalrenovert i 2017. Innside Palma Bosque Hotel tilbyr trådløs internettforbindelse. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Dette overnattingsstedet forstår å tilrettelegge for alle typer gjester. Derfor tilbys spesialinnredede gjesteværelser for rullestolbrukere. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted. Forretningsreisende kan benytte seg av stedets møtefasiliteter. De som velger å overnatte her kan kose seg med stedets underholdningstilbud. Overnattingsstedet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Gomila Park
  Frakr1.026Per natt

  Gomila Parkstars

  Palma sentrum, Mallorca , Avenida joanmiro 5-7 - Kart
  0.71 km fra Bellver Castle
  2,8/5
  Kundeomtalerav 21 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 167 anmeldelser fra reisendeBasert på 167 anmeldelser fra reisende

  Disse leilighetene ligger i nærheten av Paseo Marítimo, Palmas promenade i havneområdet og en gate med en rekke barer og nattklubber. Både Bellver-skogen med sitt symbolske slott og sentrum av Palma er innenfor en kort spasertur. Flyplassen ligger ca. 12 km unna. Leilighetene har 24-timers resepsjon, valutaveksling, svømmebasseng, utleie av både bil og sykkel og parkering på stedet (mot betaling). Det er også gratis å ta med seg husdyr på forespørsel.

  Se mer
 • Melia Palma Marina ( Former Melia Palas Atenea )
  Frakr1.657Per natt

  Melia Palma Marina ( Former Melia Palas Atenea )starsGreenProgram Icon

  Palma sentrum, Mallorca , Paseo ingeniero gabriel roca 29 - Kart
  0.73 km fra Bellver Castle
  3,8/5
  Kundeomtalerav 27 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2391 anmeldelser fra reisendeBasert på 2391 anmeldelser fra reisende

  Dette byhotellet ligger flott plassert rett foran den berømte Paseo Marítimo i Palma-bukten. Beliggenheten gir deg enkel tilgang til de fleste turistmålene og historiske stedene, for eksempel Bellver-slottet og katedralen samt det historiske bysentrum, der man finner en rekke shoppingmuligheter, restauranter og spennende museer. Den nærmeste sandstranden ligger 7 km fra hotellet, og flyplassen ligger ca. 8 km unna.

  Se mer
 • Catalonia Majorica
  Frakr1.211Per natt

  Catalonia Majoricastars

  Palma sentrum, Mallorca , Carrer de la garita 3 - Kart
  0.85 km fra Bellver Castle
  4,1/5
  Kundeomtalerav 111 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2030 anmeldelser fra reisendeBasert på 2030 anmeldelser fra reisende

  Dette praktfulle hotellet ligger i El Terreno-området med utsikt over Palmas bukt. Hotellet ligger tett på sentrum hvor man finner et bredt utvalg av forretninger, restauranter, barer og underholdning. Shoppingsenteret Porto Pí nås på 10 minutter til fots, mens havnen og nattelivsområdet bare ligger et steinkast unna. Hotellet er et perfekt sted for dem som ønsker å bli kjent med Palma.

  Se mer
 • Valparaiso Palace & Spa
  Frakr3.297Per natt

  Valparaiso Palace & Spastars

  Palma sentrum, Mallorca , Francisco vidal sureda 23 - Kart
  0.91 km fra Bellver Castle
  4,7/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 787 anmeldelser fra reisendeBasert på 787 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet som ligger i Palma, er et godt alternativ for familier. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 6. 5 kilometer fra eiendommen. Den nærmeste stranden ligger innen 1000 meter fra hotellet. Reisende vil finne flyplassen innen 14. 1 kilometer. Overnattingsstedet består av totalt 174 soverom. Denne eiendommen ble totalrenovert i 1996. De som velger å overnatte her kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på gjesteværelsene. Reisende vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen gjesteværelser hvor de overnattende kan be om babysenger til de minste barna. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på hotellet da dette ikke tillater kjæledyr. Alle som bor her og ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Gjester kan benytte seg av spa- og wellnessbehandlingene på stedet. Besøkende kan nyte lekre måltid på stedets restaurant. Valparaiso Palace & Spa kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Amic Horizonte
  Frakr1.056Per natt

  Amic Horizontestars

  Palma sentrum, Mallorca , Carrer de vista alegre 1 - Kart
  0.91 km fra Bellver Castle
  3,6/5
  Kundeomtalerav 96 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1165 anmeldelser fra reisendeBasert på 1165 anmeldelser fra reisende

  Dette hyggelige hotellet ligger i det rolige boligområdet Bonanova og har en spektakulær utsikt over Palma, Palma-bukten, havnen og det åpne havet. Det unike Bellver-slottet med sin vakre skog ligger bare et lite stykke unna, og man trenger bare å gå noen få skritt for å komme til Porto Pi-kjøpesenteret med sine mange butikker, restauranter og kinoer. Palma sentrum kan enkelt nås med buss. Hotellet har en panoramisk terrasse med utendørs svømmebasseng, to restauranter og to barer.

  Se mer
 • Isla Mallorca & Spa
  Frakr1.440Per natt

  Isla Mallorca & Spastars

  Palma sentrum, Mallorca , Carrer de pilar juncosa 7 - Kart
  0.94 km fra Bellver Castle
  4,2/5
  Kundeomtalerav 36 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1928 anmeldelser fra reisendeBasert på 1928 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne og elegante hotellet ligger svært nær den berømte Paseo Maritimo, rundt 15 minutters gange unna, og gir de besøkende en fantastisk utsikt over havnen. Sentrum av Palma er også innen gangavstand, og der finner man en rekke butikker og underholdningssteder. De nærmeste strendene er lette å nå med offentlig transport eller bil. Dette er et flott sted for gjester som ønsker å tilbringe ferien litt mer sentralt.

  Se mer
 • Armadams
  Frakr1.348Per natt

  Armadamsstars

  Palma sentrum, Mallorca , Carrer del marques de la senia 34 - Kart
  1.1 km fra Bellver Castle
  4,2/5
  Kundeomtalerav 37 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 470 anmeldelser fra reisendeBasert på 470 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ble bygget i 1945 og renovert i år 2000. Det består av 80 rom fordelt på 7 etasjer. Hotellet har 24-timers resepsjon, valutaveksling og en heis. Det finnes et TV-rom, et lekerom samt en luftkondisjonert restaurant med barnestoler. Konferanserom, internettilgang, gratis Wi-Fi, vaskeri, medisinsk hjelp samt offentlig bilparkering mot betaling er også tilgjengelig for gjestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  38  Hoteller i Bellver Castle
Side  1  av  4
 

Nærliggende hoteller i  Bellver Castle

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her