Sjarm i Mallorca

Finn på kart
Sjarm i Mallorca

Sjarm i MallorcaFra  kr235

Anbefalte Sjarm i Mallorca

 • Hotel M HOUSE
  Frakr1.336Per natt

  Hotel M HOUSEstars

  Palma sentrum, Mallorca , Can macanet 1 a - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 42 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 52 anmeldelser fra reisendeBasert på 52 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Palma. Beliggende midt i sentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 7. 0 kilometer fra hotellet. Kunder kan lett nå de offentlige transportforbindelsene. Den nærmeste stranden ligger innen 2. 0 kilometer fra eiendommen. De som bor på eiendommen kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. Hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon. M house tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Kunder vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette hotellet ikke tillater kjæledyr. Det finnes en parkeringsplass. Besøkende kan oppleve og utforske flere av spisestedene på hotellet. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • HM Balanguera
  Frakr1.286Per natt

  HM Balanguerastars

  Palma sentrum, Mallorca , Carrer de la balanguera 37 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1143 anmeldelser fra reisendeBasert på 1143 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Palma. Med sin beliggenhet innen 100 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Gjester vil sette pris på innkvarteringens nærhet til de viktigste underholdningsstedene. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 22. 1 kilometer fra hotellet. Innkvarteringen ligger innen 1. 6 kilometer fra de offentlige transportforbindelsene. Eiendommen er innen 3. 0 kilometer fra nærmeste strand. Reisende vil finne flyplassen innen 10. 5 kilometer. Totalt 40 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. HM Balanguera ble bygget i 2012. De som velger å overnatte her kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på rommene. Dette overnattingsstedet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. HM Balanguera tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Bevegelseshemmede gjester kan velge denne eiendommen som er tilrettelagt for rullestolbrukere. Det finnes et begrenset antall handicapvennlige rom. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. HM Balanguera tilbyr en rekke businessfasiliteter og er dermed en perfekt kombinasjon mellom arbeid og avslapning for forretningsreisende. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • HM Jaime III
  Frakr1.319Per natt

  HM Jaime IIIstars

  Palma sentrum, Mallorca , Passeig de mallorca 14b - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 30 Synspunkter

  Dette designhotellet har en fantastisk beliggenhet i sentrum av Palma, med tilgang til offentlig transport rett ved hotellet. Den lange sandstranden og den livlige promenaden med utallige barer, restauranter og klubb er kun en kort spasertur unna (innen 1 km). Hotellet tilbyr totalt 88 dobbeltrom og en rekke fasiliteter, inkludert en koselig bar, en luftkondisjonerte og sjarmerende restaurant hvor gjestene hver morgen kan velge sin frokost fra en buffet. Hotellet tilbyr gratis Wi-Fi og vaskeritjeneste. De flotte rommene med eget bad tilbyr telefon, stereoanlegg og internett. Sentral oppvarming og balkong er standard. Gjestene kan nyte en hyggelig stund i spaet. For å slappe av finnes det boblebad, badstue, tyrkisk bad og vannmassasje.

  Se mer
 • Hesperia Ciudad de Mallorca
  Frakr908Per natt

  Hesperia Ciudad de Mallorcastars

  Palma sentrum, Mallorca , Carrer de francesc vidal i sureda 24 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 524 anmeldelser fra reisendeBasert på 524 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Palma. Innkvarteringen er innen 5. 0 kilometer fra nærmeste strand. Hesperia Ciudad de Mallorca består av totalt 58 rom. Dette overnattingsstedet ble restaurert i 2005. Gjester kan holde seg oppdatert ved å benytte internettet (Wi-Fi eller kabel) i stedets fellesområder. Reisende ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Denne eiendommen har ikke babysenger på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på dette overnattingsstedet. Hesperia Ciudad de Mallorca tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter. Kunder kan nyte lekre måltid på stedets restaurant.

  Se mer
 • UR Portofino
  Frakr499Per natt

  UR Portofinostars

  Ciudad Jardin, Mallorca , Carrer de trafalgar 24 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 20 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 600 anmeldelser fra reisendeBasert på 600 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Ciudad Jardin. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 12. 0 kilometer fra hotellet. Innkvarteringen er plassert 8. 0 kilometer fra de offentlige transportforbindelsene. Eiendommen ligger innen 30 meter fra nærmeste strand. Besøkende vil finne flyplassen innen 3. 4 kilometer. Totalt 66 rom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. UR Portofino ble komplett oppusset i 2007. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Gjester ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Noen gjesteværelser tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. Dette hotellet tilbyr et variert utvalg av spisesteder slik at de som velger å overnatte her kan nyte alle deler av oppholdet. UR Portofino tilbyr underholdning skreddersydd sine gjesters behov. UR Portofino kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Marins Playa
  Frakr728Per natt

  Marins Playastars

  Cala Millor, Mallorca , Carrer na llambies 41 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 22 Synspunkter

  Dette sjarmerende hotellet er plassert i Cala Millor, midt i et imponerende naturlandskap på Mallorca. Denne luksusresorten ligger kun få skritt fra en uberørt sandstrand, og dekker behovene til selv de mest kresne gjestene. Dette gjør det til en utmerket destinasjon for familieferier eller en romantisk utflukt, samt for idrettsgrupper og forretningsgjester. Palma de Mallorca internasjonale flyplass er kun 71 kilometer unna denne storslåtte eiendommen. Strandhotellet tilbyr en kombinasjon av delikat innredete rom og suiter. Alle gjesterommene har beroligende fargetoner og koselige møbler, noe som garanterer en god natts søvn. Besøkende har muligheten til å oppleve utsøkte spesialiteter innen lokale og internasjonale retter. På varme dager kan gjestene ta seg en forfriskende dukkert i utendørsbassenget, eller nyte en forfriskende drink i stedets koselige bar.

  Se mer
 • Hotel Ipanema Beach
  Frakr450Per natt

  Hotel Ipanema Beachstars

  El Arenal, Mallorca , Calle antonio maria alcover 8 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter

  Dette storslåtte hotellet er omgitt av den fyldige og frodige Son Veri-skogen, og er en kvalitetsinnkvartering på et strandresort i El Arenal. Med sin plassering innen 16, 5 kilometer fra Palmas bysentrum, er dette etablissementet en perfekt base for solfylte ferier. Det er også innen gåavstand for vakre og tilsynelatende uendelige sandstrender, samt nærhet til levende nattliv, spisemuligheter og underholdningssteder. Besøkende blir fortryllet av vakkert moderne design og varm gjestfrihet. Gjesterommene er vakkert dekorert, og utgjør et vakkert krypinn hvor man kan slappe totalt av etter en lang dags utflukt på øya. Hotellrestauranten inviterer besøkende til å starte dagen med delikat og variert frokost i buffetstil, samt spise lokale og internasjonale retter. Voksne kan ta en kopp kaffe eller et utvalg drikkevarer i den koselige baren, mens det store utendørsbassenget er den perfekte mulighet for en oppfriskning på varme dager.

  Se mer
 • Hotel Ilusion Calma & Spa
  Frakr585Per natt

  Hotel Ilusion Calma & Spastars

  Can Pastilla, Mallorca , Calle de horaci 5 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 27 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 252 anmeldelser fra reisendeBasert på 252 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Ca'n Pastilla. Beliggende innen 50 meter fra bysentrum, er innkvarteringen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. De viktigste underholdningsstedene kan lett nås fra hotellet. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 20. 0 kilometer fra eiendommen. Reisende vil finne mange offentlige transportforbindelser i gåavstand. Eiendommen ligger innen 150 meter fra nærmeste strand. Reisende vil finne flyplassen innen 4. 0 kilometer. Hotellet ligger innen 5 meter fra havnen. Stedet teller totalt 192 innbydende soverom. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble dette overnattingsstedet totalrenovert i 2017. Hotel Ilusion Calma & Spa sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Resepsjonen er døgnåpen. Hotel Ilusion Calma & Spa tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på Hotel Ilusion Calma & Spa. Besøkende kan, dersom ønskelig, benytte stedets helse- og wellnessavdeling. Besøkende kan oppleve og utforske flere av spisestedene på Hotel Ilusion Calma & Spa. Takket være underholdningstilbudet på eiendommen er det ingen tid til å kjede seg. Alle kan benytte konferansefasilitetene og -tjenestene som tilbys på stedet til enhver form for arrangement. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Globales Apartotel Bouganvilla
  Frakr870Per natt

  Globales Apartotel Bouganvillastars

  Sa Coma, Mallorca , Margaritas. urbanizacion sa coma 21 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1179 anmeldelser fra reisendeBasert på 1179 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet som ligger i Sa Coma, er et godt alternativ for familier. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 6. 0 kilometer fra innkvarteringen. Den nærmeste stranden ligger innen 1000 meter fra hotellet. De 614 innbydende gjesteværelsene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Globales Apartotel Bouganvilla gjennomgikk en renovasjon i 2016. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan kunder benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Reisende ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Babyseng kan inkluderes (på forespørsel) på alle gjesteværelsene. Fellesområdene er tilrettet også for rullestolbrukere. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på hotellet da dette ikke tillater kjæledyr. Dette overnattingsstedet har i tillegg gjennomført en rekke miljøvennlige forbedringer og innehar i dag Travelife-merket. Stedets underholdningstilbud er laget for å tilfredsstille alle typer gjester. Alle de overnattende vil sette pris på stedets kulinariske spisested hvor man kan velge i et bredt utvalg mat og drikke. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Globales Condes de Alcudia
  Frakr910Per natt

  Globales Condes de Alcudiastars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Avinguda de la platja 4 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1472 anmeldelser fra reisendeBasert på 1472 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende strandhotellet er sentralt plassert i hjertet av Alcudia få skritt unna den innbydende sandstranden, forretninger, kafeer, barer, restauranter og offentlige transportmuligheter. De besøkende ønskes velkommen med gjestfrihet og utmerket service og rommene er smakfullt og moderne innredet. Hotellet byr på en lang rekke fasiliteter som imøtekommer ønsker og krav fra alle typer reisende.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  58  Hoteller i Mallorca
Side  1  av  6
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her