Sjarm i Mallorca

Finn på kart
Sjarm i Mallorca

Sjarm i MallorcaFra  kr261

Anbefalte Sjarm i Mallorca

 • Hotel M HOUSE
  Frakr2.008Per natt

  Hotel M HOUSEstars

  Palma sentrum, Mallorca , Can macanet 1 a - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 42 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 67 anmeldelser fra reisendeBasert på 67 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Palma. Beliggende midt i sentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 7. 0 kilometer fra hotellet. Kunder kan lett nå de offentlige transportforbindelsene. Den nærmeste stranden ligger innen 2. 0 kilometer fra eiendommen. De som bor på eiendommen kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. Hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon. M house tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Kunder vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette hotellet ikke tillater kjæledyr. Det finnes en parkeringsplass. Besøkende kan oppleve og utforske flere av spisestedene på hotellet. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • HM Balanguera
  Frakr1.659Per natt

  HM Balanguerastars

  Palma sentrum, Mallorca , Carrer de la balanguera 37 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1166 anmeldelser fra reisendeBasert på 1166 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Palma. Med sin beliggenhet innen 100 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Gjester vil sette pris på innkvarteringens nærhet til de viktigste underholdningsstedene. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 22. 1 kilometer fra hotellet. Innkvarteringen ligger innen 1. 6 kilometer fra de offentlige transportforbindelsene. Eiendommen er innen 3. 0 kilometer fra nærmeste strand. Reisende vil finne flyplassen innen 10. 5 kilometer. Totalt 40 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. HM Balanguera ble bygget i 2012. De som velger å overnatte her kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på rommene. Dette overnattingsstedet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. HM Balanguera tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Bevegelseshemmede gjester kan velge denne eiendommen som er tilrettelagt for rullestolbrukere. Det finnes et begrenset antall handicapvennlige rom. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. HM Balanguera tilbyr en rekke businessfasiliteter og er dermed en perfekt kombinasjon mellom arbeid og avslapning for forretningsreisende. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • HM Jaime III
  Frakr1.524Per natt

  HM Jaime IIIstars

  Palma sentrum, Mallorca , Passeig de mallorca 14b - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 30 Synspunkter

  Dette designhotellet har en fantastisk beliggenhet i sentrum av Palma, med tilgang til offentlig transport rett ved hotellet. Den lange sandstranden og den livlige promenaden med utallige barer, restauranter og klubb er kun en kort spasertur unna (innen 1 km). Hotellet tilbyr totalt 88 dobbeltrom og en rekke fasiliteter, inkludert en koselig bar, en luftkondisjonerte og sjarmerende restaurant hvor gjestene hver morgen kan velge sin frokost fra en buffet. Hotellet tilbyr gratis Wi-Fi og vaskeritjeneste. De flotte rommene med eget bad tilbyr telefon, stereoanlegg og internett. Sentral oppvarming og balkong er standard. Gjestene kan nyte en hyggelig stund i spaet. For å slappe av finnes det boblebad, badstue, tyrkisk bad og vannmassasje.

  Se mer
 • Playa del Moro
  Frakr951Per natt

  Playa del Morostars

  Cala Millor, Mallorca , Alosa 2 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 392 anmeldelser fra reisendeBasert på 392 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Cala Millor. Den nærmeste stranden ligger innen 30 meter fra innkvarteringen. Eiendommen består av totalt 160 rom. Playa del Moro ble komplett oppusset i 2002. Playa del Moro sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Resepsjonen er døgnåpen. Det er beklageligvis ingen rom hvor kunder kan be om babysenger til de minste barna. Kunder vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da denne eiendommen ikke tillater kjæledyr. Kunder kan benytte seg av spa- og wellnessbehandlingene på stedet. Alle de overnattende vil ha glede av det store utvalget av underholdnings- og fritidsaktiviteter.

  Se mer
 • Elegance Vista Blava
  Frakr356Per natt

  Elegance Vista Blavastars

  Cala Millor, Mallorca , Carrer de ses planes 8 - Kart
  2,6/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 821 anmeldelser fra reisendeBasert på 821 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Cala Milor på den østlige enden av den fantastiske øya Mallorca. Gjestene vil befinne seg i gåavstand fra en tilsynelatende endeløs sandstrand med lett tilgang til alt dette livlige stedet har å tilby - en rekke spisealternativer, interessante steder og livlig uteliv. Perfekt beliggende nær landeveien som forbinder Cala Minor med andre deler av øya, tilbyr hotellet en flott base for gjester som ønsker å utforske lokale tradisjoner og rik historisk arv. Gjestene vil bli imponert over hotellets komfort og glimrende tjenester. Gjesterommene er smakfullt innredet og har utsikt over det glitrende bassenget og vaiende palmetrær. Gjestene kan velge å spise lokale og internasjonale spesialiteter på hotellets buffetrestaurant. De yngste kan benytte anledningen til å bli med på hotellets underholdning mens voksne tar en forfriskende dukkert i utendørsbassenget.

  Se mer
 • UR Portofino
  Frakr764Per natt

  UR Portofinostars

  Ciudad Jardin, Mallorca , Carrer de trafalgar 24 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 20 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 604 anmeldelser fra reisendeBasert på 604 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Ciudad Jardin. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 12. 0 kilometer fra hotellet. Innkvarteringen er plassert 8. 0 kilometer fra de offentlige transportforbindelsene. Eiendommen ligger innen 30 meter fra nærmeste strand. Besøkende vil finne flyplassen innen 3. 4 kilometer. Totalt 66 rom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. UR Portofino ble komplett oppusset i 2007. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Gjester ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Noen gjesteværelser tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. Dette hotellet tilbyr et variert utvalg av spisesteder slik at de som velger å overnatte her kan nyte alle deler av oppholdet. UR Portofino tilbyr underholdning skreddersydd sine gjesters behov. UR Portofino kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Globales Apartotel Bouganvilla
  Frakr748Per natt

  Globales Apartotel Bouganvillastars

  Sa Coma, Mallorca , Margaritas. urbanizacion sa coma 21 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1180 anmeldelser fra reisendeBasert på 1180 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet som ligger i Sa Coma, er et godt alternativ for familier. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 6. 0 kilometer fra innkvarteringen. Den nærmeste stranden ligger innen 1000 meter fra hotellet. De 614 innbydende gjesteværelsene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Globales Apartotel Bouganvilla gjennomgikk en renovasjon i 2016. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan kunder benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Reisende ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Babyseng kan inkluderes (på forespørsel) på alle gjesteværelsene. Fellesområdene er tilrettet også for rullestolbrukere. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på hotellet da dette ikke tillater kjæledyr. Dette overnattingsstedet har i tillegg gjennomført en rekke miljøvennlige forbedringer og innehar i dag Travelife-merket. Stedets underholdningstilbud er laget for å tilfredsstille alle typer gjester. Alle de overnattende vil sette pris på stedets kulinariske spisested hvor man kan velge i et bredt utvalg mat og drikke. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Globales Mimosa
  Frakr664Per natt

  Globales Mimosastars

  Palmanova, Mallorca , Avinguda de cas saboners 28 - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 721 anmeldelser fra reisendeBasert på 721 anmeldelser fra reisende

  Perfekt for familier, ligger dette flotte hotellet i Palmanova. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 500 meter fra innkvarteringen. Den nærmeste stranden ligger innen 300 meter fra hotellet. Kunder vil finne flyplassen innen 2. 2 kilometer. Globales Mimosa består av totalt 287 rom. Denne eiendommen gjennomgikk en renovasjon i 2018. Både Wi-Fi og kablet internettforbindelse er tilgjengelig i fellesområdene. Gjester ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Globales Mimosa. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr. Dette hotellet har minimal negativ innvirkning på miljøet da det følger bærekraftige retningslinjer. Besøkende kan velge blant fabelaktige spisemuligheter i vakre omgivelser. Det varierte underholdningsprogrammet på Globales Mimosa gir stedets gjester en ekstra opplevelse under oppholdet. Et utvalg av smakfulle delikatesser serveres på dette sjarmerende overnattingsstedet. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Purohotel Palma
  Frakr3.119Per natt

  Purohotel Palmastars

  Palma sentrum, Mallorca , Carrer de montenegro 12 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 632 anmeldelser fra reisendeBasert på 632 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Palma. Beliggende innen 100 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Reisende vil finne flyplassen innen 100 meter. Dette overnattingsstedet tilbyr totalt 51 gjesteværelser. Purohotel Palma ble konstruert i 2004. Dette overnattingsstedet sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. De som velger å overnatte her ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Videre tilbyr denne barnevennlige eiendommen babyseng til de minste på forespørsel. Små kjæledyr kan medbringes på overnattingsstedet. Purohotel Palma kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Ibersol Son Caliu Mar
  Frakr812Per natt

  Ibersol Son Caliu Marstars

  Son Caliu, Mallorca , C/ voranova 6 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1549 anmeldelser fra reisendeBasert på 1549 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er ideelt for familier, og ligger i Son Caliu. Med sin beliggenhet innen 300 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 5. 0 kilometer fra eiendommen. Innen 100 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Eiendommen ligger innen 250 meter fra nærmeste strand. Kunder vil finne flyplassen innen 16. 3 kilometer. De 315 innbydende rommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Dette overnattingsstedet gjennomgikk en renovasjon i 2011. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan gjester benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Gjester er alltid velkomne i hotellets døgnåpne resepsjon. Noen gjesteværelser tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Dette overnattingsstedet forstår å tilrettelegge for alle typer gjester. Derfor tilbys spesialinnredede gjesteværelser for rullestolbrukere. Dette hotellet tillater ikke kjæledyr. Ibersol Son Caliu Mar tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter. Gjester på Ibersol Son Caliu Mar kan benytte stedets transportservice. Ibersol Son Caliu Mar legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. En bred vifte av verdensklasseunderholdning tilbys stedets gjester. De som jakter fred og ro finner dette blant de mange helse- og velværefasilitetene på Ibersol Son Caliu Mar . Denne eiendommen byr på gode og varierte spisesteder hvor alle kan finne noe de liker. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  86  Hoteller i Mallorca
Side  1  av  9
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her