Rimelige hoteller i Mallorca

Finn på kart
Rimelige hoteller i Mallorca

Rimelige hoteller i MallorcaFra  kr78

Anbefalte Rimelige hoteller i Mallorca

 • Hostal Borras
  Frakr387Per natt

  Hostal Borrasstars

  Puerto Pollensa, Mallorca , Plaça miquel capllonch 13 - Kart
  3,2/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 102 anmeldelser fra reisendeBasert på 102 anmeldelser fra reisende

  Dette upretensiøse herberget er i Puerto Pollensa. Innen 120 meter vil besøkende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Innkvarteringen ligger innen 100 meter fra nærmeste strand. Herberget ligger innen 120 meters gåavstand fra havnen. De 24 innbydende gjesteværelsene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Hostal Borras ble totalrenovert i 2017. Overnattingsstedet tilbyr trådløs internettforbindelse. Dette overnattingsstedet tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på dette overnattingsstedet. Reisende kan skjemme bort smaksløkene på stedets innbydende restaurant. Noen av tjenestene til Hostal Borras kan koste ekstra.

  Se mer
 • Miramar
  Frakr577Per natt

  Miramarstars

  Puerto Soller, Mallorca , Carrer de la marina 12 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 298 anmeldelser fra reisendeBasert på 298 anmeldelser fra reisende

  Dette familiedrevne hotellet kan skryte av en fantastisk beliggenhet like ved vannkanten i Puerto de Sollér på Mallorca. Området er fantastisk om man ønsker å vandre i omkringliggende Sierra de Tramontana og hotellet ligger bare 15 minutters kjørsel fra Son Termens-golfbanen. Gjester kan også velge å benytte seg av hotellets bil- og sykkelutleie og på den måten utforske andre byer og severdigheter i området. Det er gratis Wi-Fi og aircondition på rommene og de fleste har balkong med utsikt over havet eller fjellene. På hotellets terrassebar kan man velge i en a la carte meny til fantastisk utsikt over marinaen.

  Se mer
 • Elegance Playa Arenal
  Frakr255Per natt

  Elegance Playa Arenalstars

  El Arenal, Mallorca , Carrer girona 9 - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 26 Synspunkter

  Beliggende i et rolig område av Arenal, i nærheten av stranden, butikker, restauranter, barer, natteliv og en park, er dette hotellet et flott sted med lett tilgang til offentlig transport. Vannparken Aqualand ligger i nærheten av hotellet, det gjør også akvariet. Fasiliteter inkluderer en lobby med 24-timers resepsjon, hotellsafe, valutaveksling, garderobe og heis, en bar, spillerom, TV-rom, lekeplass for barn, kafé og restaurant. Gjester kan også nyte godt av hotellets vaskeriservice, roomservice, trådløst internett og sykkelutleie (ekstra kostnader påløper).

  Se mer
 • Embat Hostel
  Frakr396Per natt

  Embat Hostelstars

  Montuiri, Mallorca , Carrer rector escarrer 4 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 12 anmeldelser fra reisendeBasert på 12 anmeldelser fra reisende

  Dette upretensiøse herberget er i Montuiri. Alle de overnattende vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på Embat Hostel og et av dets 15 soverom. Eiendommen tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på rommene. Embat Hostel tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen.

  Se mer
 • Sahara Nubia Gobi (Anexo Palma Bay)
  Frakr82Per natt

  Sahara Nubia Gobi (Anexo Palma Bay)stars

  Playa de Palma, Mallorca , Carrer de bartomeu calafell 23 - Kart
  3,2/5
  Kundeomtalerav 22 Synspunkter

  Dette koselige hotellet ligger i Playa de Palma. De viktigste underholdningsstedene kan lett nås fra eiendommen. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 8. 8 kilometer fra innkvarteringen. Hotellet ligger innen 250 meter fra nærmeste strand. Reisende vil finne flyplassen innen 11. 1 kilometer. Overnattingsstedet består av totalt 126 rom. Dette overnattingsstedet ble gjennomførende oppusset i 2009. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Det er beklageligvis ingen rom hvor gjester kan be om babysenger til de minste barna. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Noen av tjenestene til Sahara Nubia Gobi (Anexo Palma Bay) kan koste ekstra.

  Se mer
 • Palma Mazas
  Frakr286Per natt

  Palma Mazasstars

  El Arenal, Mallorca , Carrer girona 17 - Kart
  3,1/5
  Kundeomtalerav 47 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 693 anmeldelser fra reisendeBasert på 693 anmeldelser fra reisende

  Dette populære hotellet ligger i et rolig område av El Arenal, men likevel nær den fine sandstranden og yachthavnen. De berømte barene, nattklubbene, restauranter og butikker kan nås innen en kort spasertur, og vannparken Aquacity er innen kort rekkevidde. Øyas hovedstad Palma, med sine elegante butikker og restauranter kan lett nås med offentlig transport, og den internasjonale flyplassen er bare en kort kjøretur unna.

  Se mer
 • Costa Mediterraneo
  Frakr347Per natt

  Costa Mediterraneostars

  El Arenal, Mallorca , Carrer girona 11 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 30 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 196 anmeldelser fra reisendeBasert på 196 anmeldelser fra reisende

  Dette koselige hotellet er i El Arenal. Beliggende innen 300 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 7. 1 kilometer fra hotellet. Hotellet ligger innen 600 meter fra nærmeste strand. Reisende vil finne flyplassen innen 8. 0 kilometer. Innkvarteringen ligger innen 800 meter fra havnen. Dette overnattingsstedet tilbyr totalt 94 soverom. Costa Mediterraneo ble konstruert i 1969. Dette overnattingsstedet sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Costa Mediterraneo tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Dette overnattingsstedet ble designet med de yngre gjestene i tankene og tilbyr derfor, på forespørsel, rom med babyseng. Dette hotellet tillater ikke kjæledyr. Alle de overnattende kan skjemme bort smaksløkene på stedets innbydende restaurant. Takket være underholdningstilbudet på eiendommen er det ingen tid til å kjede seg. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Santuario de Lluc
  Frakr417Per natt

  Santuario de Llucstars

  Campanet, Mallorca , Pz. peregrins 1 - Kart
  2,7/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 68 anmeldelser fra reisendeBasert på 68 anmeldelser fra reisende

  Dette enkle hotellet er i Campanet. De 120 innbydende rommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan de som velger å overnatte her benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Santuario de Lluc opererer ikke med døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Santuario de Lluc. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på hotellet da dette ikke tillater kjæledyr.

  Se mer
 • Elegance Diana
  Frakr405Per natt

  Elegance Dianastars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Carrer de teodor canet 25 - Kart
  2,5/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 106 anmeldelser fra reisendeBasert på 106 anmeldelser fra reisende

  Dette upretensiøse herberget er i Puerto de Alcudia. Beliggende innen 10 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innkvarteringen ligger i nærheten av viktige underholdningssteder. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 3. 0 kilometer fra herberget. Innen 250 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Herberget ligger innen 150 meter fra nærmeste strand. Reisende vil finne flyplassen innen 4. 7 kilometer. Herberget ligger innen 100 meter fra havnen. Totalt 30 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Elegance Diana. Dette overnattingsstedet ble gjennomførende oppusset i 2018. Eiendommen tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på rommene. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Elegance Diana. Alle gjesteværelsene på denne handicapvennlige eiendommen er tilrettelagt rullestolbrukere. Elegance Diana ønsker ikke kjæledyr velkommen. Stedet tilbyr både parkerings- og garasjefasiliteter. Elegance Diana tilbyr shuttle-service til lufthavnen. Denne eiendommen tilbyr et variert utvalg av spisesteder slik at de som velger å overnatte her kan nyte alle deler av oppholdet. Gjester kan benytte seg av sportsaktivitetene på overnattingsstedet. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Soller Garden
  Frakr662Per natt

  Soller Gardenstars

  Puerto Soller, Mallorca , Placa de reis de mallorca 5 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 21 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 124 anmeldelser fra reisendeBasert på 124 anmeldelser fra reisende

  Dette vakre strandresortet er beliggende i Puerto de Soller på Mallorca. Komplekset ligger kun 300 meter fra det livlige bysentrumet og den deilige stranden hvor gjestene kan oppleve vannsportsaktiviteter eller bare lene seg tilbake og slappe av i de oppfriskende omgivelsene. Komplekset består av attraktive bungalowleiligheter plassert blant 10.000 kvadratmeter vakker hage. Dette overnattingsalternativet er et hjem borte fra hjemmet hvor man kan slappe av i en komfortabel atmosfære. Komplekset er familievennlig og tilbyr en mengde fremragende fritidsfasiliteter som appellerer til hele familien og i restauranten kan man nyte smakfulle delikatesser.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  27  Hoteller i Mallorca
Side  1  av  3
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her