Kun voksne i Mallorca

Finn på kart
Kun voksne i Mallorca

Kun voksne i MallorcaFra  kr244

Anbefalte Kun voksne i Mallorca

 • Riu San Francisco
  Frakr822Per natt

  Riu San Franciscostars

  Playa de Palma, Mallorca , Llaud 24 - Kart
  4,8/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 218 anmeldelser fra reisendeBasert på 218 anmeldelser fra reisende

  Rett foran den vakre, hvite sandstranden i Playa de Palma og kun 15 minutters kjøretur fra Palma sentrum og viktige attraksjoner, er dette elegante hotellet det beste alternativet for å nyte en avslappet ferieopplevelse i selskap med hele familien, som par eller med venner. I hotellets umiddelbare nærhet finnes mange hyggelige restauranter, butikker og barer hvor besøkende kan nyte en deilig drink eller snacks. Gjesterommene er smakfullt innredet i friske og originale farger som minner om havet eller himmelen. De har en moderne stil og noen av dem har til og med privat, møblert balkong med flott panoramautsikt over Middelhavet. Blant hotellets fasiliteter kan besøkende slappe av i velvære- og spasenteret etter å ha trent i treningsrommet eller solt seg på bassengterrassen.

  Se mer
 • UR Palacio Avenida (adult-only)
  Frakr753Per natt

  UR Palacio Avenida (adult-only)stars

  Palma sentrum, Mallorca , Carrer del marques de la fontsanta 2 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 49 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 654 anmeldelser fra reisendeBasert på 654 anmeldelser fra reisende

  Hotellet har eksistert i over 16 år i hjertet av byen, og ligger i en ikonisk bygning som før i tiden var en berømt kino. De lyse rommene er innredet med moderne, men koselige møbler og moderne teknologi. Med sine 68 gjesterom tilbyr det luftkondisjonerte hotellet 24-timers resepsjon og utsjekkingstjenester, hotellsafe, garderobe og heistilgang. Måltider og drikke tilbys i kafeen. Forretningsreisende vil sette pris på konferansefasilitetene og WLAN internettilgang. I tillegg er room- og vaskeriservice samt sykkelutleie tilgjengelig.

  Se mer
 • Astoria Playa
  Frakr1.138Per natt

  Astoria Playastars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Carrer de l astoria s/n - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 17 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3297 anmeldelser fra reisendeBasert på 3297 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet som ligger i Puerto de Alcudia, er kun for voksne. Med sin beliggenhet innen 3. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 5. 0 kilometer fra eiendommen. Offentlige transportforbindelser er 2. 0 kilometer unna. Den nærmeste stranden ligger innen 150 meter fra hotellet. Det finnes totalt 176 gjesteværelser på Astoria Playa. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble denne eiendommen totalrenovert i 2013. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Astoria Playa tilbyr døgnåpen resepsjon. Astoria Playa tilbyr ikke babysenger. Astoria Playa ønsker ikke kjæledyr velkommen. Gjester tilbys transportservice for økt bekvemmelighet. Astoria Playa byr på et variert utvalg av spisested. Konferansefasiliteter er tilgjengelig på dette hotellet. De som velger å overnatte her kan oppleve uforglemmelige øyeblikk ved å benytte de spennende sports- og fritidsfasilitetene på denne eiendommen. Takket være underholdningstilbudet på hotellet er det ingen tid til å kjede seg. Dette overnattingsstedet byr på gode og varierte spisesteder hvor alle kan finne noe de liker. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • THB Maria Isabel
  Frakr859Per natt

  THB Maria Isabelstars

  Playa de Palma, Mallorca , Calle villagarcia de arosa 19 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 253 anmeldelser fra reisendeBasert på 253 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Playa de Palma, er dette sjarmerende hotellet eksklusivt for voksne. Beliggende innen 300 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innkvarteringen ligger i nærheten av viktige underholdningssteder. Offentlige transportforbindelser er kun en kort spasertur unna. Den nærmeste stranden ligger innen 350 meter fra innkvarteringen. Besøkende vil finne flyplassen innen 4. 0 kilometer. Totalt 132 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på THB Maria Isabel. THB Maria Isabel gjennomgikk en renovasjon i 2015. THB Maria Isabel sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Det er beklageligvis ingen rom hvor de overnattende kan be om babysenger til de minste barna. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Besøkende kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Dette overnattingsstedet har et variert utvalg av spisested. Takket være underholdningstilbudet på overnattingsstedet er det ingen tid til å kjede seg. Stedets restauranttilbud er kjent for sitt utsøkte kjøkken og fenomenale service. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Mediterranean bay
  Frakr4.390Per natt

  Mediterranean baystars

  El Arenal, Mallorca , Carrer sant bartomeu 18 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 26 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1170 anmeldelser fra reisendeBasert på 1170 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne feriehotellet, midt blant 23 000 m2 av bassenger og hager, ligger svært nær havnen i det berømte turistområdet El Arenal. Den uendelige lokale stranden er bare noen meter fra komplekset. En kort spasertur unna vil gjester kunne finne en rekke barer, nattklubber, restauranter og butikker. Den internasjonale flyplassen kan nås innen få minutter med bil.

  Se mer
 • Torre Azul
  Frakr481Per natt

  Torre Azulstars

  El Arenal, Mallorca , Carrer sant bartomeu 24 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 21 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 525 anmeldelser fra reisendeBasert på 525 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet har utsikt til havnen El Arenal, og ligger kun 400 meter fra stranden. Gjestene befinner seg bare få minutters gåavstand fra resortens sentrum, hvor det finnes et utvalg av restauranter, barer og butikker. Forbindelser til offentlig transport ligger kun 50 meter unna. Dette delikate hotellet har vakkert utstyrte gjesterom, som gir et rolig miljø for å unnslippe resten av verden. Gjestene inviteres til å benytte seg av det store utvalget fasiliteter og tjenester dette herlige hotellet har å tilby.

  Se mer
 • Js Palma Stay
  Frakr877Per natt

  Js Palma Staystars

  Can Pastilla, Mallorca , Carrer dels pins 26 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 34 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1062 anmeldelser fra reisendeBasert på 1062 anmeldelser fra reisende

  Dette attraktive hotellet ligger i en rolig sidegate på det populære feriestedet Can Pastilla, bare et par skritt unna den tilsynelatende endeløse sandstranden Playa de Palma. Mange restauranter, barer, kafeer og butikker finnes i nærområdet, og akvariet i Palma er bare en kort spasertur unna. Øyas hovedstad Palma, med sine elegante butikker og vakre gamleby, kan enkelt nås via offentlig transport.

  Se mer
 • Grupotel Acapulco Playa
  Frakr917Per natt

  Grupotel Acapulco Playastars

  Playa de Palma, Mallorca , Costa brava 2 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 244 anmeldelser fra reisendeBasert på 244 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Playa de Palma, er dette sjarmerende hotellet eksklusivt for voksne. Eiendommen ligger ved stranden. Denne eiendommen tilbyr totalt 143 gjesteværelser. Dette overnattingsstedet ble sist renovert i 2015. Denne eiendommen sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Dette hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Grupotel Acapulco Playa tilbyr har et spesialdesignet familierom, som passer perfekt til familier som reiser med små barn. Kjæledyr er ikke tillatt på dette overnattingsstedet. Alle som bor her kan oppleve og utforske flere av spisestedene på Grupotel Acapulco Playa. Behøver man å virkelig slappe av kan kunder benytte seg av stedets helse- og wellnessfasiliteter. En bred vifte av verdensklasseunderholdning tilbys stedets gjester. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • HM Balanguera Beach
  Frakr798Per natt

  HM Balanguera Beachstars

  Playa de Palma, Mallorca , Carrer de marbella 35 - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter

  Dette flotte hotellet er kun for voksne, og ligger i Playa de Palma. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 15. 0 kilometer fra eiendommen. Den nærmeste stranden ligger innen 50 meter fra innkvarteringen. Reisende vil finne flyplassen innen 5. 0 kilometer. Overnattingsstedet består av 129 soverom. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble denne eiendommen totalrenovert i 2015. Hotellet tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på soverommene. Hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon. HM Balanguera Beach tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Eiendommen tilbyr åpne fellesområder. HM Balanguera Beach tillater også store kjæledyr. Det er en praktisk shuttle-service til lufthavnen fra hotellet. De som velger å overnatte her kan fråtse i de lekreste retter på stedets gastronomiske spisested. Stedets restauranttilbud er kjent for sitt utsøkte kjøkken og fenomenale service. HM Balanguera Beach kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Secrets Mallorca Villamil Resort & Spa Only Adults
  Frakr1.578Per natt
  4,7/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 674 anmeldelser fra reisendeBasert på 674 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet ligger i Paguera, og er eksklusivt utformet for voksne. Beliggende innen 1000 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 3. 7 kilometer fra innkvarteringen. Besøkende vil finne mange offentlige transportforbindelser i gåavstand. Hotellet ligger innen 5 meter fra nærmeste strand. Reisende vil finne flyplassen innen 34. 2 kilometer. Totalt antall soverom er 162. Dette hotellet ble totalrenovert i 2019. Hotellet tilbyr trådløs internettforbindelse. Alle de overnattende kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Secrets Mallorca Villamil Resort & Spa Only Adults tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Eiendommen tilbyr åpne fellesområder. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr. Eiendommen tilbyr parkering og garasje. Alle de overnattende kan benytte seg av stedets lufthavnstransport. Besøkende kan, dersom ønskelig, benytte stedets helse- og wellnessavdeling. Denne eiendommen tilbyr et variert utvalg av spisesteder slik at de som velger å overnatte her kan nyte alle deler av oppholdet. Forretningsreisende setter pris på stedets businessfasiliteter som sørger for at produktiviteten opprettholdes. Besøkende kan velge blant et stort utvalg spennende matretter servert på hotellet. Takket være fritidsaktivitetene som tilbys på eiendommen kan kunder forvente seg et morsomt opphold. Noen av tjenestene til Secrets Mallorca Villamil Resort & Spa Only Adults kan koste ekstra.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  26  Hoteller i Mallorca
Side  1  av  3
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her