Kun voksne i Mallorca

Finn på kart
Kun voksne i Mallorca

Kun voksne i MallorcaFra  kr392

Anbefalte Kun voksne i Mallorca

 • UR Palacio Avenida (adult-only)
  Frakr1.294Per natt

  UR Palacio Avenida (adult-only)stars

  Palma sentrum, Mallorca , Carrer del marques de la fontsanta 2 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 46 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 652 anmeldelser fra reisendeBasert på 652 anmeldelser fra reisende

  Hotellet har eksistert i over 16 år i hjertet av byen, og ligger i en ikonisk bygning som før i tiden var en berømt kino. De lyse rommene er innredet med moderne, men koselige møbler og moderne teknologi. Med sine 68 gjesterom tilbyr det luftkondisjonerte hotellet 24-timers resepsjon og utsjekkingstjenester, hotellsafe, garderobe og heistilgang. Måltider og drikke tilbys i kafeen. Forretningsreisende vil sette pris på konferansefasilitetene og WLAN internettilgang. I tillegg er room- og vaskeriservice samt sykkelutleie tilgjengelig.

  Se mer
 • Petit Sant Miquel
  Frakr1.048Per natt

  Petit Sant Miquelstars

  Santanyi, Mallorca , Isaac albeniz, 4 (calonge) - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 13 anmeldelser fra reisendeBasert på 13 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet som ligger i Santanyi, er kun for voksne. Med sin beliggenhet innen 50 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Eiendommen ligger innen 3. 0 kilometer fra viktige underholdningssteder. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 2. 0 kilometer fra innkvarteringen. Innen 50 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Eiendommen er innen 2. 5 kilometer fra nærmeste strand. Reisende vil finne flyplassen innen 45. 0 kilometer. Eiendommen ligger innen 3. 0 kilometer fra havnen. Med totalt 1 soverom er dette et utmerket sted å bo. Overnattingsstedet tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på gjesteværelsene. Petit Sant Miquel tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Petit Sant Miquel. Det finnes 1 rom tilpasset funksjonshemmede. Besøkende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette hotellet ikke tillater kjæledyr. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Dette overnattingsstedet har blitt tildelt -merket. Hotellet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Playa
  Frakr1.547Per natt

  Playastars

  Can Pastilla, Mallorca , Carrer pollacra 1 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 26 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 880 anmeldelser fra reisendeBasert på 880 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne hotellet, kun for gjester over 18 år, har en god beliggenhet til havet i Palma de Palma og ligger kun 5 minutter fra flyplassen. Det tilbyr en fantastisk utsikt til stranden og havnepromenaden. I tillegg kan gjester nå det livlige området i El Arenal med en kort spasertur. Det er også busstopp i området som gir enkel adgang til Palma by.

  Se mer
 • Boutique Hotel Bon Repos - Adults Only
  Frakr920Per natt

  Boutique Hotel Bon Repos - Adults Onlystars

  Santa Ponsa, Mallorca , Carrer gran via rei sanxo 8 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 427 anmeldelser fra reisendeBasert på 427 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet som ligger i Santa Ponsa, er kun for voksne. Med sin beliggenhet innen 50 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 3. 2 kilometer fra hotellet. Gjester vil finne mange offentlige transportforbindelser i gåavstand. Innkvarteringen ligger innen 150 meter fra nærmeste strand. Boutique Hotel Bon Repos - Adults Only består av totalt 55 gjesteværelser. Dette overnattingsstedet ble komplett oppusset i 2013. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være internettforbindelsen på Boutique Hotel Bon Repos - Adults Only. Alle de overnattende kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). Kjæledyr er ikke tillatt på dette overnattingsstedet. De som velger å overnatte her kan benytte seg av stedets lufthavnstransport. Spisestedet inviterer alle de overnattende på de mest smakfulle retter i elegante omgivelser. Boutique Hotel Bon Repos - Adults Only kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Globales Honolulu
  Frakr2.032Per natt

  Globales Honolulustars

  Magaluf, Mallorca , C/alta esquina - c/pineda, urb torrenova,magalluf s/n - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 16 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 533 anmeldelser fra reisendeBasert på 533 anmeldelser fra reisende

  Midt i hjertet av turistperlen Palmanova, og bare en liten spasertur fra stranden og et bredt utvalg restauranter og barer, ligger dette imponerende hotellet. Det er heller ikke mer enn en liten kjøretur inn til Mallorcas hovedstad, Palma, og seks kilometer til nærmeste golfbane. Dette strålende hotellet ønsker sine gjester velkommen med gjestfrihet og sjarme og er dermed garantist for et avslappende opphold. Gjesteværelsene er velutstyrte og med sine fredfulle omgivelser fungerer de som det perfekte sted å slappe av etter en lang dag i solen. Alle gjestene oppfordres i øvrig til å benytte seg av hotellets store og spennende fasilitetsutvalg.

  Se mer
 • JS Cape Colom
  Frakr1.382Per natt

  JS Cape Colomstars

  Porto Colom, Mallorca , De l'assumpcio 14 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 518 anmeldelser fra reisendeBasert på 518 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i en vakker glasstruktur og ligger i et av de vakreste områdene på øya, med en rolig beliggenhet på toppen av en klippe og ca. 500 m fra sentrum av byen Porto Colom. Den berømte stranden Cala Marsal er innen kort rekkevidde. Hotellet har praktfull utsikt over havet fra sine fantastiske værelser, og er omgitt av 1000 m2 med middelhavshage med utmerkede fasiliteter for å drive med et bredt spekter av aktiv idrett. Profesjonelle medarbeidere og kvalitetsservice vil gi gjester en perfekt atmosfære for en flott ferie.

  Se mer
 • Marins Playa Suites
  Frakr1.639Per natt

  Marins Playa Suitesstars

  Cala Millor, Mallorca , Carrer na llambies 41 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 422 anmeldelser fra reisendeBasert på 422 anmeldelser fra reisende

  Eksklusivt utformet for voksne, ligger dette komfortable hotellet i Cala Millor. Beliggende innen 200 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 4. 5 kilometer fra innkvarteringen. Innen 100 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Innkvarteringen ligger innen 100 meter fra nærmeste strand. Eiendommen ligger innen 200 meters gåavstand fra havnen. Marins Playa Suites består av totalt 65 soverom. Dette hotellet ble oppusset i 2010. Dette overnattingsstedet sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Resepsjonen er døgnåpen. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette hotellet. Marins Playa Suites er designet for å gjøre alle gjesters opphold så enkelt som mulig og tilbyr derfor værelser med handicapvennlige baderom. Kunder vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette hotellet ikke tillater kjæledyr. Besøkende som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Det er en praktisk shuttle-service til lufthavnen fra overnattingsstedet. Marins Playa Suites byr på et variert utvalg av spisested. Forretningsreisende kan benytte businessfasilitetene på stedet. De som er på jakt etter et avslappende og fredfullt opphold finner nettopp dette blant hotellets mange helse- og wellnessfasiliteter. Matelskere kommer til å sette stor pris på stedets kulinariske tilbud - her finnes noe godt for alle overnattende. En bred vifte av verdensklasseunderholdning tilbys stedets gjester. Alle som bor her kan oppleve uforglemmelige øyeblikk ved å benytte de spennende sports- og fritidsfasilitetene på denne eiendommen. Hotellet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Js Palma Stay
  Frakr1.581Per natt

  Js Palma Staystars

  Can Pastilla, Mallorca , Carrer dels pins 26 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 32 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1046 anmeldelser fra reisendeBasert på 1046 anmeldelser fra reisende

  Dette attraktive hotellet ligger i en rolig sidegate på det populære feriestedet Can Pastilla, bare et par skritt unna den tilsynelatende endeløse sandstranden Playa de Palma. Mange restauranter, barer, kafeer og butikker finnes i nærområdet, og akvariet i Palma er bare en kort spasertur unna. Øyas hovedstad Palma, med sine elegante butikker og vakre gamleby, kan enkelt nås via offentlig transport.

  Se mer
 • Eix Alcudia Hotel
  Frakr935Per natt

  Eix Alcudia Hotelstars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , C teodoro canet 43 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 34 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1755 anmeldelser fra reisendeBasert på 1755 anmeldelser fra reisende

  Eksklusivt utformet for voksne, ligger dette sjarmerende hotellet i Puerto de Alcudia. Beliggende innen 500 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 3. 0 kilometer fra eiendommen. Innkvarteringen ligger innen 450 meter fra nærmeste strand. Eix Alcudia Hotel består av totalt 210 soverom. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble denne eiendommen totalrenovert i 2014. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Gjester ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Eix Alcudia Hotel. Reisende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr. Eix Alcudia Hotel tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter. Takket være de utmerkede wellnessfasilitetene passer dette hotellet perfekt til dem som er på jakt etter et avslappende og tilbakelent opphold. Besøkende vil sette pris på stedets kulinariske spisested hvor man kan velge i et bredt utvalg mat og drikke. Reisende vil ha glede av det store utvalget av underholdnings- og fritidsaktiviteter. Noen av tjenestene til Eix Alcudia Hotel kan koste ekstra.

  Se mer
 • THB Maria Isabel
  Frakr1.395Per natt

  THB Maria Isabelstars

  Playa de Palma, Mallorca , Calle villagarcia de arosa 19 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 251 anmeldelser fra reisendeBasert på 251 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Playa de Palma, er dette sjarmerende hotellet eksklusivt for voksne. Beliggende innen 300 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innkvarteringen ligger i nærheten av viktige underholdningssteder. Offentlige transportforbindelser er kun en kort spasertur unna. Den nærmeste stranden ligger innen 350 meter fra innkvarteringen. Besøkende vil finne flyplassen innen 4. 0 kilometer. Totalt 132 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på THB Maria Isabel. THB Maria Isabel gjennomgikk en renovasjon i 2015. THB Maria Isabel sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Det er beklageligvis ingen rom hvor de overnattende kan be om babysenger til de minste barna. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Besøkende kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Dette overnattingsstedet har et variert utvalg av spisested. Takket være underholdningstilbudet på overnattingsstedet er det ingen tid til å kjede seg. Stedets restauranttilbud er kjent for sitt utsøkte kjøkken og fenomenale service. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  86  Hoteller i Mallorca
Side  1  av  9
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her