Kun voksne i Mallorca

Finn på kart
Kun voksne i Mallorca

Kun voksne i MallorcaFra  kr78

Anbefalte Kun voksne i Mallorca

 • Eix Alcudia Hotel
  Frakr495Per natt

  Eix Alcudia Hotelstars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , C teodoro canet 43 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 35 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1785 anmeldelser fra reisendeBasert på 1785 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet som ligger i Puerto de Alcudia, er kun for voksne. Beliggende innen 500 meter fra bysentrum, er hotellet lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 3. 0 kilometer fra hotellet. Den nærmeste stranden ligger innen 450 meter fra eiendommen. Denne eiendommen tilbyr totalt 210 gjesteværelser. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble denne eiendommen totalrenovert i 2014. Overnattingsstedet tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på gjesteværelsene. Gjester er alltid velkomne i eiendommens døgnåpne resepsjon. Dette hotellet har ikke babysenger på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på Eix Alcudia Hotel. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Dette hotellet legger vekt på å tilby helse- og velværefasiliteter og passer derfor perfekt til den kroppsbevisste gjest på jakt etter et avslappende opphold. Reisende kommer til å sette pris på de ulike spisestedene på eiendommen. Eiendommen tilbyr et underholdningsprogram og fritidsaktiviteter for å imøtekomme sine gjesters ønsker og behov. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Playa
  Frakr812Per natt

  Playastars

  Can Pastilla, Mallorca , Carrer pollacra 1 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 26 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 890 anmeldelser fra reisendeBasert på 890 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne hotellet, kun for gjester over 18 år, har en god beliggenhet til havet i Palma de Palma og ligger kun 5 minutter fra flyplassen. Det tilbyr en fantastisk utsikt til stranden og havnepromenaden. I tillegg kan gjester nå det livlige området i El Arenal med en kort spasertur. Det er også busstopp i området som gir enkel adgang til Palma by.

  Se mer
 • Som Llaüt Boutique Hotel
  Frakr799Per natt

  Som Llaüt Boutique Hotelstars

  Ca-n Picafort, Mallorca , Carrer residencia 1 - Kart
  4,8/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 109 anmeldelser fra reisendeBasert på 109 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet som ligger i Ca'n Picafort, er kun for voksne. Innkvarteringen ligger i nærheten av viktige underholdningssteder. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 16. 0 kilometer fra hotellet. Innen 600 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Hotellet ligger innen 250 meter fra nærmeste strand. Hotellet ligger innen 150 meter fra havnen. Totalt 24 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Som Llaüt Boutique Hotel ble komplett oppusset i 2016. Som Llaüt Boutique Hotel tilbyr trådløs internettforbindelse. Som Llaüt Boutique Hotel tilbyr døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen gjesteværelser hvor de som velger å overnatte her kan be om babysenger til de minste barna. Hotellets fellesområder er tilgjengelige for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på dette hotellet. Restauranten serverer overdådig mat i elegante omgivelser. De som velger å overnatte her kan benytte stedets underholdningstilbud. Som Llaüt Boutique Hotel kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • UR Palacio Avenida (adult-only)
  Frakr732Per natt

  UR Palacio Avenida (adult-only)stars

  Palma sentrum, Mallorca , Carrer del marques de la fontsanta 2 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 49 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 654 anmeldelser fra reisendeBasert på 654 anmeldelser fra reisende

  Hotellet har eksistert i over 16 år i hjertet av byen, og ligger i en ikonisk bygning som før i tiden var en berømt kino. De lyse rommene er innredet med moderne, men koselige møbler og moderne teknologi. Med sine 68 gjesterom tilbyr det luftkondisjonerte hotellet 24-timers resepsjon og utsjekkingstjenester, hotellsafe, garderobe og heistilgang. Måltider og drikke tilbys i kafeen. Forretningsreisende vil sette pris på konferansefasilitetene og WLAN internettilgang. I tillegg er room- og vaskeriservice samt sykkelutleie tilgjengelig.

  Se mer
 • THB Maria Isabel
  Frakr727Per natt

  THB Maria Isabelstars

  Playa de Palma, Mallorca , Calle villagarcia de arosa 19 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 253 anmeldelser fra reisendeBasert på 253 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Playa de Palma, er dette sjarmerende hotellet eksklusivt for voksne. Beliggende innen 300 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innkvarteringen ligger i nærheten av viktige underholdningssteder. Offentlige transportforbindelser er kun en kort spasertur unna. Den nærmeste stranden ligger innen 350 meter fra innkvarteringen. Besøkende vil finne flyplassen innen 4. 0 kilometer. Totalt 132 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på THB Maria Isabel. THB Maria Isabel gjennomgikk en renovasjon i 2015. THB Maria Isabel sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Det er beklageligvis ingen rom hvor de overnattende kan be om babysenger til de minste barna. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Besøkende kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Dette overnattingsstedet har et variert utvalg av spisested. Takket være underholdningstilbudet på overnattingsstedet er det ingen tid til å kjede seg. Stedets restauranttilbud er kjent for sitt utsøkte kjøkken og fenomenale service. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Canyamel Park Hotel & Spa
  Frakr954Per natt

  Canyamel Park Hotel & Spastars

  Canyamel, Mallorca , Via melesigeni s/n - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 271 anmeldelser fra reisendeBasert på 271 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet som ligger i Canyamel, er kun for voksne. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 6. 0 kilometer fra eiendommen. Den nærmeste stranden ligger innen 50 meter fra innkvarteringen. Eiendommen består av 173 gjesteværelser. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble dette hotellet totalrenovert i 2017. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på Canyamel Park Hotel & Spa. Canyamel Park Hotel & Spa tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Canyamel Park Hotel & Spa er ideelt for ferierende barnefamilier da noen av soverommene, på forespørsel, inkluderer babyseng. Canyamel Park Hotel & Spa ønsker ikke kjæledyr velkommen. Canyamel Park Hotel & Spa byr på et variert utvalg av spisested. Underholdningstilbudet virker imponerende på alle de som velger å overnatte her. De mest aktive vil glede seg over eiendommens brede utvalg sports- og fritidsaktiviteter. Canyamel Park Hotel & Spa kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Be Live Experience Costa Palma
  Frakr1.058Per natt

  Be Live Experience Costa Palmastars

  Cala Mayor, Mallorca , Guillen diaz playa 2 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 630 anmeldelser fra reisendeBasert på 630 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet som ligger i Cala Mayor, er kun for voksne. Beliggende innen 5. 0 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 2. 0 kilometer fra innkvarteringen. Kunder kan nå de offentlige transportforbindelsene 5. 0 kilometer unna. Hotellet ligger innen 10 meter fra nærmeste strand. Kunder vil finne flyplassen innen 10. 8 kilometer. Hotellet ligger innen 3. 5 kilometer fra havnen. Hotellet består av totalt 143 gjesteværelser. Dette overnattingsstedet ble komplett oppusset i 2012. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på Be Live Experience Costa Palma. Alle som bor her vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Dette hotellet har ikke babysenger på forespørsel. Be Live Experience Costa Palma har fellesområder tilrettelagt for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på dette hotellet. De som velger å overnatte her kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Alle de overnattende kan nyte en avslappende slutt på dagen med stedets varierte helse- og velværetilbud. Konferansefasiliteter er tilgjengelig for å imøtekomme forretningsreisendes behov. Underholdningstilbudet på stedet sørger for at det aldri blir kjedelig. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Blue Sea Piscis
  Frakr465Per natt

  Blue Sea Piscisstars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Carrer de teodor canet 41 - Kart
  3,0/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1422 anmeldelser fra reisendeBasert på 1422 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Puerto de Alcudia, er dette flotte hotellet eksklusivt for voksne. Beliggende midt i sentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 4. 0 kilometer fra innkvarteringen. Innen 25 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Eiendommen ligger innen 200 meter fra nærmeste strand. Stedet teller totalt 206 innbydende rom. Dette overnattingsstedet gjennomgikk en renovasjon i 2005. Det er trådløs internettforbindelse overalt på hotellet. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen soverom hvor besøkende kan be om babysenger til de minste barna. Blue Sea Piscis er handicapvennlig og alle fellesområder og baderom er derfor tilrettelagt for rullestolbrukere og bevegelseshemmede gjester. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Alle de overnattende kan benytte seg av stedets matservering. Alle kan benytte konferansefasilitetene og -tjenestene som tilbys på stedet til enhver form for arrangement. Alle som bor her kan, gjennom eiendommens spennende underholdningstilbud, forvente seg et morsomt opphold. Blue Sea Piscis kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Hotel Tucan
  Frakr640Per natt

  Hotel Tucanstars

  Cala dOr, Mallorca , Carrer boulevard 4 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1249 anmeldelser fra reisendeBasert på 1249 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet kun for voksne ligger i Cala d'Or. Beliggende kun noen få skritt fra sentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 100 meter vil besøkende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 100 meter fra innkvarteringen. Stedet teller totalt 177 innbydende soverom. Dette overnattingsstedet ble totalrenovert i 2015. Eiendommen tilbyr trådløs internettforbindelse. Hotel Tucan tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette hotellet. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen. De som ønsker et avslappende avbrekk fra hverdagen kan benytte seg av stedets innbydende helse- og wellnessfasiliteter. Med flere spennende spisested imøtekommer Hotel Tucan de kulinariske behovene til alle typer gjester. Hotellet tilbyr underholdning skreddersydd sine gjesters behov. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Globales Santa Lucia Hotel
  Frakr1.221Per natt

  Globales Santa Lucia Hotelstars

  Palmanova, Mallorca , Calle duque de extremera 6 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2673 anmeldelser fra reisendeBasert på 2673 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er kun for voksne, og ligger i Palmanova. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 3. 0 kilometer fra innkvarteringen. Den nærmeste transportforbindelsen ligger i gåavstand fra hotellet. Hotellet ligger innen 20 meter fra nærmeste strand. Stedet teller totalt 332 innbydende gjesteværelser. Trådløs internettforbindelse finnes også på eiendommen. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Globales Santa Lucia Hotel tilbyr ikke babysenger. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr. Dette miljøvennlige overnattingsstedet har mottatt Travelife-merket. De som velger å overnatte her kan benytte seg av stedets matservering. Alle de overnattende kan få kroppen tilbake i balanse i stedets innbydende helse- og wellnessavdeling. En bred vifte av verdensklasseunderholdning tilbys stedets gjester.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  43  Hoteller i Mallorca
Side  1  av  5
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her