Kun voksne i Mallorca

Finn på kart
Kun voksne i Mallorca

Kun voksne i MallorcaFra  kr367

Anbefalte Kun voksne i Mallorca

 • Blue Sea Arenal Tower
  Frakr839Per natt

  Blue Sea Arenal Towerstars

  El Arenal, Mallorca , Carrer balears 2 - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 27 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 611 anmeldelser fra reisendeBasert på 611 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i El Arenal på Mallorca. Med sin praktiske beliggenhet har du bare ti minutters kjøring til flyplassen. Dersom du vil besøke Palma by, med alle sine butikker, severdigheter og spisesteder, tar det ca. 20 minutter med bil. Du finner også flere restauranter, kafeer og barer i gangavstand fra hotellet. Ved utendørsbassenget kan du bruke dagen til avslappende soling eller forfriskende dukkerter. De lyse rommene er innredet med behagelige senger og alle nødvendige fasiliteter.

  Se mer
 • Torre Azul
  Frakr849Per natt

  Torre Azulstars

  El Arenal, Mallorca , Carrer sant bartomeu 24 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 21 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 525 anmeldelser fra reisendeBasert på 525 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet har utsikt over marinaen i El Arenal og ligger kun 400 meter fra stranden. Du kan spasere til de mange restaurantene, barene og butikkene i sentrum av feriestedet på bare noen få minutter. Hotellet ligger kun 50 meter fra offentlige transportforbindelser. Flyplassen ligger mindre enn en 15-minutters kjøretur unna. Dette flotte hotellet tilbyr vakkert innredede rom med klimaanlegg, satellitt-TV og eget bad med hårføner og badeprodukter. Som gjest her kan du benytte deg av en rekke fasiliteter og tjenester. Du kan, for eksempel, ta deg en dukkert i utendørsbassenget på dagtid eller koble av i spaet med behandlinger som gir næring til både kropp og sjel.

  Se mer
 • Mediterranean bay
  Frakr875Per natt

  Mediterranean baystars

  El Arenal, Mallorca , Carrer sant bartomeu 18 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 26 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1170 anmeldelser fra reisendeBasert på 1170 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne hotellet ligger i det kjente turistområdet El Arenal. Du kan kjøre til den internasjonale flyplassen på bare noen få minutter. Den tilsynelatende endeløse lokale stranden ligger bare noen få meter fra komplekset. En kort spasertur unna finner du en rekke flotte barer, nattklubber, restauranter og butikker. Utendørsbassenget er et populært sted på hotellet. Her kan du sole deg, hvile under en parasoll eller ta en forfriskende dukkert. Restauranten har en hyggelig atmosfære og serverer en rekke smakfulle middelhavsretter. Baren er ypperlig for en koselig prat mens du nipper til en margarita. Rommene er dekorert i livlige farger, har koselige senger og alle nødvendige fasiliteter for et flott og uforglemmelig opphold.

  Se mer
 • Indico Rock Hotel Mallorca - Adults Only
  Frakr935Per natt

  Indico Rock Hotel Mallorca - Adults Onlystars

  El Arenal, Mallorca , Carrer antas de ulla 14 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter

  Beliggende i El Arenal, er dette sjarmerende hotellet eksklusivt for voksne. Beliggende innen 6. 5 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Eiendommen ligger innen 400 meter fra nærmeste strand. Besøkende vil finne flyplassen innen 4. 6 kilometer. Indico Rock Hotel Mallorca - Adults Only består av totalt 245 soverom. Dette overnattingsstedet ble oppusset 2017. Hotellet tilbyr trådløs internettforbindelse. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Indico Rock Hotel Mallorca - Adults Only. Stedets fellesområder er handicapvennlige. Indico Rock Hotel Mallorca - Adults Only ønsker ikke kjæledyr velkommen. Alle som bor her kommer til å sette pris på de ulike spisestedene på eiendommen. De som velger å overnatte her kan kose seg med stedets underholdningstilbud. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Eix Alzinar Mar Suites Adults Only
  Frakr1.003Per natt
  4,5/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 262 anmeldelser fra reisendeBasert på 262 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger omgitt av vakker natur i Can Picafort, mindre enn én kilometer fra den praktfulle og tilsynelatende endeløse sandstranden. Sentrum av byen ligger 600 meter unna, og du kan benytte deg av offentlige transportforbindelser rett utenfor døren. Flyplassen ligger ca. 55 km unna. Alle rommene er pent innredet og fullt utstyrt med praktiske fasiliteter. Hotellet har egen restaurant med klimaanlegg og bar. Som gjest kan du benytte deg av innendørsbassenget, ferskvannsbassenget, boblebadet og badstuen. Sportsentusiaster vil sette pris på treningsstudioet og de nærliggende tennisbanene. Til frokost kan du forsyne deg fra en buffé. Dersom du ankommer i bil, kan du parkere på hotellets parkeringsplass eller parkeringskjeller.

  Se mer
 • Araxa
  Frakr1.042Per natt

  Araxastars

  Palma sentrum, Mallorca , Carrer de pilar juncosa 22 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 463 anmeldelser fra reisendeBasert på 463 anmeldelser fra reisende

  Dette overnattingsstedet ligger i et fredelig boligstrøk i Son Armadams i Palma. Du kan spasere til en rekke attraksjoner på bare noen få minutter, deriblant Castillo de Bellver, Pueblo Español og Paseo Maritimo. Flyplassen ligger ca. 12 km unna. Det koselige hotellet glir elegant inn i de sjarmerende omgivelsene. De fredelige rommene er det perfekte stedet å slappe av. Alle de fullt utstyrte rommene har klimaanlegg, TV, kaffe- og tekoker og et bad med badeprodukter. Dette enkle og koselige hotellet byr på personlig service. Som gjest vil du få en virkelig avslappende opplevelse.

  Se mer
 • Playa
  Frakr1.104Per natt

  Playastars

  Can Pastilla, Mallorca , Carrer pollacra 1 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 26 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 890 anmeldelser fra reisendeBasert på 890 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne hotellet, kun for gjester over 18 år, har en god beliggenhet til havet i Palma de Palma og ligger kun 5 minutter fra flyplassen. Det tilbyr en fantastisk utsikt til stranden og havnepromenaden. I tillegg kan gjester nå det livlige området i El Arenal med en kort spasertur. Det er også busstopp i området som gir enkel adgang til Palma by.

  Se mer
 • UR Palacio Avenida (adult-only)
  Frakr1.110Per natt

  UR Palacio Avenida (adult-only)stars

  Palma sentrum, Mallorca , Carrer del marques de la fontsanta 2 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 50 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 654 anmeldelser fra reisendeBasert på 654 anmeldelser fra reisende

  Hotellet har eksistert i over 16 år i hjertet av byen, og ligger i en ikonisk bygning som før i tiden var en berømt kino. De lyse rommene er innredet med moderne, men koselige møbler og moderne teknologi. Med sine 68 gjesterom tilbyr det luftkondisjonerte hotellet 24-timers resepsjon og utsjekkingstjenester, hotellsafe, garderobe og heistilgang. Måltider og drikke tilbys i kafeen. Forretningsreisende vil sette pris på konferansefasilitetene og WLAN internettilgang. I tillegg er room- og vaskeriservice samt sykkelutleie tilgjengelig.

  Se mer
 • Hotel Tucan
  Frakr1.488Per natt

  Hotel TucanstarsGreenProgram Icon

  Cala dOr, Mallorca , Carrer boulevard 4 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1249 anmeldelser fra reisendeBasert på 1249 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i sentrum av Cala d’Or, en kort spasertur fra Cala Gran-bukten, og er en perfekt base for alle som trenger en avslappende ferie ved stranden. Du finner en rekke spisesteder, butikker, underholdningssteder og offentlige transportforbindelser like i nærheten. Flyplassen ligger 60 km unna. De koselige og romslige rommene har glimrende fasiliteter. Her kan du trekke deg tilbake i vakre omgivelser etter en lang dag på stranden. Restaurantene på stedet serverer lokale og internasjonale spesialiteter. Som gjest kan du benytte deg av bassenget, snackbaren, solsengene og parasollene. Hotellet tilbyr også et sesongbasert underholdningsprogram om kvelden.

  Se mer
 • HM BALANGUERA BEACH ADULTS ONLY
  Frakr1.843Per natt

  HM BALANGUERA BEACH ADULTS ONLYstars

  Playa de Palma, Mallorca , Carrer de marbella 35 - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter

  Dette sjarmerende hotellet som ligger i Playa de Palma, er kun for voksne. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 15. 0 kilometer fra eiendommen. Hotellet ligger innen 50 meter fra nærmeste strand. Gjester vil finne flyplassen innen 5. 0 kilometer. Totalt 129 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. HM BALANGUERA BEACH ADULTS ONLY gjennomgikk en renovasjon i 2015. Hotellet tilbyr trådløs internettforbindelse. Besøkende kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). Overnattingsstedets fellesområder er tilgjengelige for rullestolbrukere. I tillegg tillater dette hotellet store kjæledyr. Gjester tilbys transportservice for økt bekvemmelighet. Reisende kan nyte lekre måltid på stedets restaurant. Med flere spennende spisested imøtekommer HM BALANGUERA BEACH ADULTS ONLY de kulinariske behovene til alle typer gjester. Hotellet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  70  Hoteller i Mallorca
Side  1  av  7
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her